13 Ağustos 2012 Pazartesi

Mutluluğu İşlemek...

Merhaba Arkadaşlar.. Bu benim ilk olarak bloğumda yayınlayacağım ilk yazım :) Nasıl mı... Bloğumu yeni açtım ve daha önce hep 10marifet' te yayınlamıştım herşeyi. Şimdi önce burada yayınlayacağım ve elbetteki oraya da ekleyeceğim :) Hadi hayırlısı bakalım :)

Bu elbiseyi can sıkıntısından yaptım gerçekten ve ne yapsam ne yapsam diye düşünürken üzerine kelebek çiçek falan işlemek geldi aklıma... Sonra aldım elime kumaşı kestim biçtim ve mutluluğu işledim üzerine. Mutluluğu işledim diyorum çünkü üzerindeki kelebeği çiçeği gördükçe kuzum zor sabretti, çok mutlu oldu :) Umarım beğenirsiniz...


Bunlar elbisenin sağdan soldan ve arkadan görünüşü... Nasıl yaptığıma gelince aşağıdaki fotoğraflara bakmanız gerekecek... :)

İlk işlemeye başladığımda bu haldeydi elbise. Elbisenin arkasını dikmedim çünkü dikilmiş halde işlemek çok zor olacaktı. Orası kolay saedece düz dikiş olacağından işleme işi bittikten sonra diktim..

Bir çiçek bahçesi teması var elbisede. Çimenler, çiçek, kelebeğimiz ve boynundaki yaka da aslında gökyüzündeki bir bulut :) Zeminini siyah yapmak istememin nedeni de bahçenin daha net görünmesi :) Zemin yani elbise de siyah ketenden yapıldı, yani yaz ayında bile serin oalcaktır, siyah olduğuna aldanmayınız :)
Beğenilerinize sunulmuştur :)



47 yorum:

  1. elbise çok tatlı olmuş.manken zaten apayrı bir güzellik :) tekrar elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Büşra :) İlk yorumumu senden almış oldum hayırlı gelirsin inşallah :)

      Sil
  2. şenay hayırlı olsun :) burada mısın kaç saattir blogun kapısını çalıyom açmıyon blog da değil misin?ağaç oldum şenay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum valla bi markete kadar gittiydim :) Ekmek falan aldım o araya denk getirmişsin :) Hayırlısı açtık bi kere kapımız hep açık bakkala da gitsek :)

      Sil
  3. yorum bırakmayı başardım neyse ki, geri kaldı üyelik, avrupa birliğine üye olmak daha kolay şenay :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum bu siteye katılın kısmı bu iş için değil mi bir denesene, yahoo, gmail veya twitter diyor :) Ben yahoodan başka bir mail adresimden üye oldum neden sen olamıyorsunki :) Kime sorsakki :D

      Sil
  4. bu kuzucuk pek şanslı böyle bir anneye sahip olduğu için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goncacım ay sen de gelmişsinnnn :) Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :) Seni bulmuşken birşey sormam gerek :) Zulaltan üye olamadığını söylüyor sen nasıl becerdin :) Ben de yapabiliyorum ama nasıl anlatırım ona bilemedim ne yaptığını bir anlatsana zahmet olmazsa :) Acemiliğin gözü kör olsun :)

      Sil
  5. denedim izleyici oldum üyelik için ayrı bir adres falan gerek sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zulaltan farkettiysen Goncaya da sordum ama o da üye olmamış aslında :) Dur bir değişiklik yapıyorum ondan sonra tekrar denersin :)

      Sil
    2. E üyelerimde görünüyorsun Filizcim :D Başardınnnnnnn :)

      Sil
  6. şenay ben iki saat boşuna uğraştım diğer adresi alacam diye şimdi üye görünüyorum hiç bir şey anlamadım twetterden üye olmuşum zaten diğer adres gerek yokmuş ki.neyse gmail hesabıda aldım ilerde lazım olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sana yazdım bir saat önce üye göründüğünü fakat sen gmaili almaya gitmişsin göremedin olsun dursun bir köşede :) Çok uğraştırdım seni bu gece kuzum hakkını helal et bu Kadir Gecesinde :)

      Sil
  7. Merhaba,hayırlı olsuna geldim ,bloğuma gelmişsin baktım blog linkin görünmüyor on marifette buldum blog linkini:)) izleyicin oldum:)) elbise güzel olmuş bebişin güle güle giysin:) Kelime doğrulamayı kaldırırsan daha çok yorum alırsın:)

    YanıtlaSil
  8. Allahıııımmm blog kullanımını bilen biri :) Teşekkür ederim güzel yorumun için Nuray Hanım :) Gördüm sizde gelmişsiniz bloğuma çok mutlu oldum... Bizde bilmediğimizden harala gürele birşeyler yapıyoruz. Sizin gibi tecrübeli arkadaşlarımızdan kaparız herhalde birşeyler :) Kelime doğrulamayı hemen kaldırıyorum. Blog linkimin görünmesini nasıl sağlayabilirim ona bakayım ben şimdi :) Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  9. haha :) şenay millet kadir gecesinde namaz kılıyor ben gmail alıyorum öbür tarafta sorunca kadir gecesi ne yapıyordun diye gmail alıyordum derim artık, beni cehennemin hangi ateş manzaralı yerine atarlar bilemem artık. neyse gece uzun biraz öbür tarafada çalışayım canım daha sabaha çok var. kadir gecesi aldım ya gmaili belki cebrail mesaj yollar :)her işte bir hayır vardır değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Töbe Töbeee :D Geldi mi beklediğin mesaj merak ettim :)

      Sil
  10. bu arada kadir gecen kutlu olsun, hayırlar getirsin sana ve tüm milletimize

    YanıtlaSil
  11. heh yaaa, nihayet öncelikle hoşgeldin aramıza canım.Kızışının elbisesine bayıldııım, yine döktürmüşsün ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Hoşgeldin Şenaycım :)İnşallah benim gibi ihmalkar bir blogcu olmaz bol bol yazarsın.
    Kuzuna da elbisesine de bayıldım,Allahım nazarlardan saklasın.
    Sevgiler...
    esinsel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaaahaaa :)Ben de ondan korkuyorumya Güldencim (Bu arada Seninle de tanışmak güzel esinsel :) )Neyse bi şekilde hallederiz herhalde...
      Elbiseyi beğenmene sevindim, ço sağol desteğin için :)

      Sil
  13. amanyarabbimkimleri görüyorum hoşgeldin şenaycım amaben biliyordum birgün geleceğini :)))
    maşşallah bir gelmişsin pir gelmişsin 1 günde benim 1 yılda yayınlamadığım postu yayınlamışsın ayol :)))))))))
    bu arada bu elbise bir harika olmuş işlemesine bayıldım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enerji patlaması yaşıyorum xmadame :) Baktım dünyanın şeyini yayınlıyorum dedim benimde bir bloğum olsun orada da bulunsun :) Direndim ama anca dayanabildim geldim işte dediğin gibi :)
      Elbisenin işlemeleri çok zevkliydi ama küçük olduğu için hemen bitti :) Teşekkür ederim...

      Sil
  14. hayırlı olsun blogun şenaycım güzeller güzeli kızının güzeller güzelielbisesine de bayıldım tebrikler darısı bana inş. blog konusunda banada ilerde yardıncı olur musun byeee:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. brnnyvz :D Başıma dert aldım gibime de geliyor iyi yaptım gibime de :) Fakat sen çok fazla üretken bir insansın ileride dayanamayıp zaten açacaksın benim gibi :) Bence yavaş yavaş başla birlikte öğreniriz ne olacak :) Bende sorup duruyorum hatta dün akşam üye olma krizi yaşadık zulaltanla :)
      Elbiseyi beğenmene sevindim :)

      Sil
  15. :)))) hoşgeldin sonunda dayanamadın niye dayanıyordun onuda hiç bilmiyorum çok iyi oldu :)hayırlı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Tuğbacım... Dayanıyordum çünkü bir 10marifet bir blog zaman alıcı şeyler bunlar :) Hobilerimden uzak kalıcam bilgidsayara laf yetiştireyim diye :) Bir yandan da çalışıyorum ev işi falan kırk parçaya bölünmek istemiyordum ama böldüm kendimi merak işte :)

      Sil
  16. şenay cebrailden mesaj gelmesi imkansızdı dün gece ansızın internet gitti böyle bir kader olur mu :( kadir gecesi bile bahtım açılmadı ne yapam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızım sana mesaj öyle gelmiş işte. Eskiden internet mi vardı azcık bırak bilgisayarı dedi sana ilahi bir güç belki mesaj öyle gelecekti :) Hemen tersinden anlama bahtım yeterince açık açık :)

      Sil
  17. bak o açıdan hiç düşünmedim şenay :) bu arada 16 üyen olmuş hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açını değiştir Filizcim Açını değiştir valla benim aklıma hemen o geldi :)
      Evet üye sayım süper ilk hafta için hatta ilk iki gün için :) Duyuralı iki gün oldu çünkü :) Hayırlısı bakalım... Ama bunlardan vakit bulup azcıkta el işi yapmalıyım ki ekleyecek birşeylerim olsun değil mi :) Kafamdaki şeylere başlamalıyım liste uzunnn :)

      Sil
  18. Şenaycım blogun hayırlı uğurlu olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hayrını görüyoruz şimdilik bakalım ileride ne olacak canım :)

      Sil
  19. Şenaycııımmm kalbinin güzelliğini, yüzünün nurunu bloğuna yansıtmışsın, bayıldım, hayırlı olsun canım, resimdeki mankeniniz de ayrıca göz kamaştırıyor,
    bu elbisenin 36 bedeninden istiyorum : ))
    derya (zencefil)

    YanıtlaSil
  20. şenaycım kızın çook şanslı, sana anne diyebilir miyim : ) az önce yorum yaptımdı beceremedim heralde görünmedi, aynı elbisenin 36 bedeninden diktiricem : ) modelimiz Ece hanım da tatlılığıyla göz kamaştırıyor, derya zencefil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooooyyyy :) Yaparım sana da yaparım da 36 beden dedin :D sen zayıfladın mı ne :)

      Sil
  21. hahaha evet sıfır bedendim, 38 e çıktım, şimde gene 36 : ))) 36 bedeni ben Ecemin yaşlarındayken görmüşümdür heralde en son : ) bu kurdelalar güzel fikirmiş canım, bana bile ilham verdiyse sizin gibi marifetli hanımlar neler yapmaz, derya z

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar yaz rehaveti mi nedir birşey yapasım gelmiyor da birilerine ilham veriyor olmak güzel :) İğne iplik aldın mı kıs sen eline bilir misin :) Ciddi ciddi soruyorum :D

      Sil
  22. kaktüs pempenin iğnelerini sayılır mı? : ) işte senin yaptıklarının düğmelerini dikebilirim o seviyedeyim : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pempeyi taşınırken Ankarada bıraktım ne haldedir bilemiyorum valla :) Düğme dikmek de zor be kuzum (İçin rahatlasın azcık :) ) Vallahi tebrikler :)

      Sil
  23. blogunuz hayırlı olsun.
    mutluluğu ne güzel bir yere işlemişsiniz:)
    mutlu günlerde kullansın bücür kızınız:)
    ellerinize sağlık
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum mutluluk en güzel onlara yakışıyor onların gözlerinde güzel . Onun için bu ismi verdim postuma :)
      Tekrardan hoşgeldiniz diyorum bloğuma :)

      Sil
  24. sizin bu kızınız var ya bu kızınız... nasıl severim onu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Amanııın ben bu yorumu nasıl göremedim :) Sevgili shane sizi buralarda görmek bana onur verdi hakikaten de :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil