12 Ağustos 2012 Pazar

Eski Elbise, Yeni Etek...

Merhaba arkadaşlar. Hamilelik zamanlarımda aldığım ve bana çok büyük rahatlık sağlayan elbisemi geçen yaz eteğe dönüştürmüştüm ve onu paylaşmak istedim :)
(14 Temmuz 2012 tarihli 10marifet Yayınından...)

Elbisemin eski hali bu. Epey açıktı ve içine badi giymeden kullanamıyordum fakat hamilelik için idealdi hem geniş hem havadar :)Fakat sonradan kısa gelmeye başladığı ve bu haliyle kullanamadığım için elbiseyi hemen göğüs altındaki mavi kumaşından kestim ve aşağı kısım etek oldu. Göğüs kısmında bulunan örgü detayı da kesip ikisini birleştirdim ve kemer olarak kullandım. Çok basit bir dönüşüm oldu fakat o kadar kullanışlı oldu ki benim için, ne giyeceğimi düşündüğüm zamanlarda hemen bunu giyip çıkıyorum şimdilerde :)

Not: şu an iki parça kıyafet var üstümde, bu bir elbise değildir etek-badi ikilisidir :) Renkleri aynı olduğu için elbise sananlar çok fazla, o yüzden eklemek istedim bu notu :)

4 yorum:

  1. Ayakkabin Falan ne guzel yakistirmissin hepsini : ) dost basa dusman ayaga derler ama vallaha dostum bu arada beirteyim : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayakkabının uyumu görünsün diye eteği kaldırdım zaten farkındaysan :) (ki düşman mısın nesin hemen farketmişsin :) )

      Sil
  2. benimde var bu elbisenin aynısından hamilelikte öle cok giydimki hatta doğumum bu elbiseyle olduu:)) hahaha:)) artık banada kısa geliyor yıkadıkca cektimi acabaa:)) bende senin gibi eteğe dönüştürsem iyi olucak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yıkadıkça çekiyor da olabilir hamileyken topuklu giyemiyordum şimdi giyiyorum ondan olabiliirrrr, ya da zaten kısaydıda hamileyken rahat olmak en önemlisi kısa oluşunu takmıyormuyduuukkk o da olabilir vallahi :) Neyse ne artık etek oldu ve hamileliğimde hakikaten çok rahat ettirdi bana sağolsun :) Bence sende yapamlısın çok basit zaten:)

      Sil