14 Ağustos 2012 Salı

Ağaç Temalı Kolyem (Bir Avuç Yeşil)...

Merhabalar... Bir ağacımı daha eklemek istedim, ağaçlardan bıkmıyoruz ve devam ediyoruz, daha da devam edeceğiz :) Umarım beğenirsiniz...



12 yorum:

  1. Koşarak geldim :)( Yeni bir işe başlarken öyle yapılır ya ) Blogunuz hayırlı olsun. Zevkle takip edeceğim bir blog olacağına eminim. Şu ağaç kolyeleriniz yeter zaten...Bana müsaade , blogu bir kolaçan edeyim.Görüşmek üzere, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet koşarak gelinirki çabucak bitsin diye Nowacraft :) Su gibi aksın diye koşarak gelmiş ol sen :) Hadi ayağın hayırlı gelsin o zaman :) Teşekkür ederim güzel yorumun için , beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  2. Blogun hayırlı olsun ama kötü bir haberim var bilgisayar başında çok vakit geçirmek istemiyorum demişsin ya, işte o pek mümkün olmuyor blogun olunca (yada blogun olupta düzenli yapmak amacındaysan diyelim), ağacın süper olmuş... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhh ah onu bildiğim için açmadım amadım Nilüfercim ama merak varya merak başıma iş aldım yine :) Napalım düzenli bir iş yapmaya çalışacağım bir düzen tutturacağım inşallah :)
      Ağacı beğenmene sevindim teşekkür ederim :)

      Sil
  3. bloğun hayırlı olsun, şık bir kolye olmuş, görüşmek dileğiyle, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. aaa herkes buradaymış :) şenay ağacı beğendiğimi söyledim 10marifette :)haberin olsun sen şimdi meşgulsündür söyleyeyim dedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum teşekkür ederim gördüm 10marifette de oraya da yazıcam birazdan :) İki tarafı da idare etmek zor elbette ama kolaylaştı işler başlangıcı zordu :) Meşkuliyet azalacak azalacak :)

      Sil
  5. sonunda be yaa...geç bile kalınmış bi atılımdı arkadaşım...hayırlı uğurlu olsun...

    Not: bilgisayar başında zaman kaybetmek istemiyorsan blog kısmını artık çaktırmadan ofiste halledeceksin ;)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç kaldığımı şuradan farkettim ; baktım 10marifette 70'i aşkın post'um var o kadar şey yaptığımı farketmemiştim. O zaman dank etti dedim geç kalmışım herhalde :)
      Bilgisayar işlerini de dediğin gibi ofiste yapıyorum zaten :) Genelde ofis işleri rutin işler bir saat iş bütün gün sıkıl dur :) O arada da blog işleri falan onlarla uğraşırım diye açtım boğu yoksa altından kalkamam ki :)

      Sil
  6. Selam,on marifet logosu ve linkini nasıl ekleyeceğini sormuşsun .Bloğunda tasarım,gadget,resim var onları sırayla tıkla foto ekleye logoyu ekle, link kısmınada on marifetteki kendi linkini kopyala yapıştır.Kaydet. Bu işlem bitince on marifette destekleyenlerdeki konunun altına yorum yap on marifetçiler seni listeye alsın,akıllı kızsın sen yaparsın ,süper blog olmuş tekrar hayırlı lsun aramıza hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resim ekle den mi yapılıyorduuu :) Ben blog eklemeye çalışıyorum olmuyo olmuyo başka şekilde oluyo :) 10marifeti blog olarak düşündüğüm için hiç resim olarak yüklemek gelmedi aklıma :)
      Çok teşekkür ederim Nuray Hanım :) Zaten herşeyi anlatmışsınız , resim ekle kısmını çözünce gerisi geldi :) Tekrar sağolun ilginiz için :)

      Sil