6 Eylül 2013 Cuma

Etek-Ceket Takımım... (İki haftada ancak bitti...)

Merhaba arkadaşlarrrrrrr :)

Çok uzun oldu değil mi sizlerle dikilmiş birşeyler paylaşmayalıııı. Şöyle bir baktımda bir hayli uzun olmuş, hele benim performansımı düşününce benim için hayli hayli fazla :) Neyse.... İşe başladıktan sonra taktir edersiniz ki günün geri kalanını da ev işleri yemek ve dinlenme ile geçiriyordum ve yaz olduğu için de gezme tozma faslını da boş zamanlardan çıkardığınızda elinizde birşey kalmıyor taktir edersiniz ki :) Yine de arada birkaç ufak parça dikmişliğim var fakat fotoğraflamaya vakit bulamamıştım öyle kaldılar onlar :)

Bu arada tatilden döndüm. Bir aylık uzuuuuun bir tatildi, harikaydı ve sizlerle yeşil Artvin'imin fotoğraflarını da daha sonra paylaşacağım elbette ama uzun zamandır elbise paylaşmadığım için önceliği takımıma verdim...
İnanın iki haftadır bir orasını bir burasını derken ancak bitirip ütüledim de fotoğrafladım, gelince işlerim de vardı haliyle, çamaşır temizlik derken böyle sarktı da sarktı :) Neyse ki bitirdim de fotoğraflayabildim, bakalım beğenecek misiniz :)







Bu arada yeni imajımı farketmişsinizdir, köklü bir değişiklik yapmak istedim, girdim kuaföre ve kes dedim ve boya sarıya :) Tam dört saat kuafördeydim ve saç açma işlemi esnasında kafam yandı yandııııııııı..... Ama değişiklik iyidir, kendimi yepyeni hissediyorum öneririm :) İlla sarı gerekmez de amaaaannnn neden kestirdim de neden yaptırdım demiyorum oldu da bitti maşallahhhhhh :)

58 yorum:

  1. Şenaycım süper görünüyorsun bende beğendim :) ellerine sağlık çok şık olmuşsun güle güle giy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. Hoş geldin aramıza ablacım :) Özlettin kendini yaaaaa :) Takımın çok güzel olmuş uğraştığına değmiş inanki. Umarım bir daha bu kadar çok uzaklaşmazsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduk Aycancııım :) Vallahi bir iş yoğunluğu bir tatil bir ameliyat derken hakikaten de çok uzun olmuştu, bu kadar olmaz herhalde :) Hem artık gezme tozmalar da bitiyor yaz bitince evde dikişe veririm kendimi artık meraklanma :)
      Beğenmene sevindim tatlım :)

      Sil
  3. Ben yeni gördüğüm için saç hep böyleymiş gibi oturmuş duruyor. Tam uymuş yani. Etek ceket çok güzel. Ben belki içte daha canlı bir renk kullanabilirim. Bir de ceketin kol boyunu çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Nebihan Hanım :) Uzun zamandır bloğumu boşladığım için ben de sizleri tanımıyorum ama daha sık görüşürüz umarım :) Beğenmenize sevindim, ben hep sarışındım zaten :) Ceketin içinden de her renk kullanılabilir evet, ben süt kahve giyeyim dedim fakat o renkte bir badim yok onu da almalıyım artık :) Ceketin kol boyunu özellikle kısa yaptım seviyorum bu boy ceketleri daha spor duruyorlar nedense :)

      Sil
  4. şeeeeenayyyyy gözlerim yollarında kaldıı nerdesiinn ilham perim... süper olmuşssun saç rengi süperrrr yakışmışş doğru bir karar vermişşin.... takımında çok şık olmuş güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha :) Geldim geldim inşallahhhhh... Saç rengimi beğenmene çok sevindim, vallahi ben 3-4 gün oldu alıştım bile eski halimi hatırlayamaz oldum neredeyse :) Bakalım arada değişiklik iyidir iyidir, yenilendim vallahiii kıızzzzz :)

      Sil
  5. hoşgeldin Şenaycım sonunda :) saçlar süper ben çok beğendim SEVGİLER :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemincim, beğenmene çok sevindim :) Döndüm herhalde diye düşünüyorum :)

      Sil
  6. Canımmmm şahane olmuş ellerine sağlık gerçektende şahane görünüyorsun bu arada sarı saçlarında çok yakışmış;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğdemcim çok sağol canım, beğenmen ne güzel, böyle destek topladıkça daha mutlu oluyorum nedense :D

      Sil
  7. Oooo nerelerdeydin canım? Özlettin kendini. Çalışma hayatı zorluyor insanı değil mi? Benim bu hafta nasıl geçti anlamadım. Okul ev arası koşturmaca. :( Yarın da İngilizce kursu var. Uyku haram oldu artık. :) Saçların çok hoş olmuş. Bazen köklü değişikler gerekiyor. Yakışmış. Takımın da süper olmuş. Kumaşını da çok beğendim. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyyyy sorma bende bir rehavet bir rehavet, çalışınca bulduğum boş vakitlerde de oturasım film izleyesim geliyordu yapamadığım için ama biraz vakit buldukça dikişe yöneliyorum yine :) Hakikaten zor oluyor kalan vakitlerde hobilerle uğraşmak da bakalım idare ederiz artık tatlım napalım :)
      Beğenmene sevindim canım sağol ... :)

      Sil
  8. Özledik, Şenay'cığım !

    Yeni imajın çok yakışmış, harika görünüyorsun. Daha önce deme fırsatım olmamıştı, işin hayırlı olsun.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Nowacım... Önceden demiş kadar oldun canım yaaa meraklanma :) Ben de özledim blog dünyasını inan, dikmek diktiklerimi paylaşmak sizlerden övgü toplayıp azcık şımarmak istiyorum yine :)

      Sil
  9. Hoşgeldiniz Şenay hanımcığım saçlarınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Mehtap Hanımcım, ne güzel beğenmeniz :)

      Sil
  10. özlettin valla kendini Şenaycım yaaa açma arayı bu kadar:))))))
    harika bir iş kadını olmuşsun valla süpersin, saçlar da acayip yakışmış buarada!!!
    yeni postlarını da merakla bekliyorum cnm
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha, ahhh arayı ben açmadım ki birşeyler giriverdi sürekli, iştir, ameliyattır, memleket özleminden uzun tatillerdir falan kaldım böyle dikişsiz be tatlım :) Yeni postları ben de merakla bekliyorum bakalım neler dikerim artıkın :)

      Sil
  11. Hoşgeldin canım yeni imajin çok hoş. Güle güle kullan takim da çok şık eline sağlık. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok sağol Sevdacım teşekkür ederim, geldim değişik geldim hem de :)

      Sil
  12. hoşgeldin şenaycım özlettin kendini yoktun kaç zamandır. yalnız bir geldin pir geldin yeni imajınla yaktın ortalığı. çok yakışmış güle güle kullan saçlarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne bileyim be Meralcim, değişikliği ben de istiyormuşum ki böyle köklü bir değişim yapmışım, yap dedim kendi kendime, iyi de oldu kendimi yenilenmiş hissediyorum bir haftadır vallahi ohhhhhhh :) Teşekkürler beğenmene sevindim tatlım :)

      Sil
  13. mrhba şenay hanım sizi sessiz sessiz köşeden izliyorum saçlarınız güzel olmuş asıl sorum siz artvinlimisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hoş bulduukkkk..... Evet Artvinliyim ben... Bir aylık bir Artvin tatilinden gelmişim daha bir Artvinli hissediyorum hatta :) Nedendir yoksa siz de güzel memleketimden misiniz :)

      Sil
  14. Ellerine sağlık canım takımın çok güzel olmuş.
    Kumaşına da ayrıca bayıldım.
    Saçlarda çok yakışmış.
    Yeni paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum...
    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülaycım. Kumaş uzun zamandır bununla birşeyler dikmeliyim dediğim bir kumaştı ancak bu hafta dikebildim :) yni paylaşımları ben de merak ediyorumalımda bu defa ek fazla birşey yok inan.. bakalım göreceğiz :) Saçlarımı da beğenmene sevindim inan sağol tatlım :)

      Sil
  15. hoşgeldin canım benim dönüşün muhteşem olmuş tatil yaramış sana güzelliğine güzellik gelmiş fıstık gibi olmuşsun zaten öyleydin gerçi tekrardan hoşgeldin canım bizleri sensiz bırakma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ak gelir glmez utandırdın bni ama olmadıki şiimdi :) Teşekkür ederim güzel sözlerin iççin gerçekten ,umarım böyle uzn aralarım yok...

      Sil
  16. ben fark etmedimmi dedim acaba saçlarını kesmiş boyatmış.sonra yazıyı okuyunca anladım ki yeni paylaşıyorsun .Şenay hoş olmuş bir ara banada kes kes diyor iç ses ,değişiklik iyidir .çok da iyi olmuş .
    diktiklerin de iyi model numarası hangi burda vs .hangisidir .güle güle kullan döpiyesini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet daha yeni bu tarzım ve internet ortamında ilk yayınlanan fotoğraflarım bunlar :) Beğenmene sevindim canım ya sağol :)
      Bu arada hiçbir dergiden kalıp kullanmadım bu döpiyezim için de . Benim dikiş kalıplarındaki ceket kalıbını modifiye ederek yaptım ceketi. Sadece üzerine oturtmak için birkaç pens kullandım , etek ise basit bir çan etek sadece :)

      Sil
  17. ellerine sağlık canım takımın çok şık olmuş iyi günlerde kullanman dileğiyle.bu arada saç kesimin ve rengi çok yakışmış sana sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım ya, vallahi beğenmenize sevindim gerçekten, daha da sevdim saçlarımı şimdi :)

      Sil
  18. aynen bende artvinliyim ama neyazikki oturmuyorum orda bende anca yazdan yaza tatil için gidebiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de oturmuyorum işte 3 yıl önce gitmiştim Artvine, arada gidince daha kıymetli oluyor elbette. Tüm ailem orada, ama her yıl veya sürekli gitme olasılığım yok elbette ve Edirne'den her yıl Türkiyenin diğer ucuna gitmek de kolay değil hakikaten :) Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür ama :) Sen Artvin merkez mi nerelisin :)

      Sil
    2. evet merkezdenim köylerimiz sular altında kaldığı için merkez benim bütün ailemde artvinde bende bursadayım çok zor oluyor 24 saat çocukla ama öyle birşeyki yol gözüne gelmiyo gitmek istiyosun o havasını suyunu içine çekince yol ffelan gözüne gelmiyo sizde merkez

      Sil
    3. :) evet gitmesi eziyetli ama gittiğine değiyor mu kesinlikle evet :)
      Ben Murgul'luyum, tüm ailem de orada ben uzaklarda dolanıp duruyorum, Bursada da çok fazla akrabamız var, BURTVİN orası zaten yabancılık çekmezsin eminim :)

      Sil
    4. burtvin evet ilk defa murgulluyum dieni duydum desem inanırmısınz en az göç veren biryer galiba şavşat ve yusufeli çok buralarda neyse memnun oldum sizi tanıdığıma memleketlim olduğuna daha çok memnun oldum

      Sil
    5. :) Aslında oralarda bizden de çok kişi var ama sana denk gelmemiştir, zaten nüüfusumuz kaç ki kaçı göç etsin de sen tesadüfen karşılaş :) Olasılık zor yani :) Ben de memnun oldum gerçekten, böyle memleketlimle karşılaşmak çok hoş oluyor insan mutlu oluyor hakikaten :)

      Sil
  19. Hem diktiğiniz takım, hem de saçlar kesinlikle süper olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim gerçekten :) Tarz değiştirdim yeni kıyafetler lazım dikeceğim artık izlemeye devam :)

      Sil
  20. çok şık olmuş ayrıca deseninede bayıldım kumaşın, iyi günlerde kullanın.. arada değişiklik iyidir imaj güzel olmuş, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kumaşımın deseni çok güzel evet, siyah üzeri kadife kabartılarla desenler yapılmış, ilginç bir kumaş :) Beğenmenize sevindim :)

      Sil
  21. Bence çok hoş olmuş. :)

    YanıtlaSil
  22. Tatlım ben de tatildeydim, bloglara uzak kaldım. Geri döndüm ki Şenay yok yerine sarışın zayıf bir hatun gelmiş:=) İmaj değişmiş çok da güzel olmuş. Sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha zayıflık işte göz yanılması çünkü Artvine gidip geldim ve 5 kilo koydum üzerime, memleket yemeklerini ye ye doyamadım eeeeonlarda beni sevdi benimle geldiler kilo olarak sağ olsunlar :) Ama olsun hemen veririm ne olacak ki :)
      Beğenmene çok sevindim Neclacım, değişelim dedim işte olduğu kadar :)

      Sil
  23. oooo bacım yeni imajın süper olmuş... bayaa i özlettin kendini... öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada özletmek iyidir tıpkı değişiklik gibi, değişiklik yapayım dedim be kuzum yıllardır aynıydım kendimden sıkılırken bir değişiklik iyi geldi :) Beğenmene sevindim canım sağol :)

      Sil
  24. fıstık gibi olmuşsun be ya yeni imajını da ,bu takımı da çok sevdim. sağlıkla giy inşallah :)
    hoş geldin şenayyyyyy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş buldum Filizciiiimmmm :) Çok uzak kaldım değil mi :) Ama işte olmadı bir türlü hakikaten, azcık özlemeye de ihtiyacım varmış dikişi galiba iyi geldi aslında bu kısacık ara ne yalan söyleyeyim :) Onun dışında değişip geldim iyi oldu benim açımdan kendimi gencecik hissediyorum çok canlıyım vallahi iyi geldi iyi :)

      Sil
  25. takimin guzelmis canim, kendin de guzelsin, her zaman boyle guzel olmani dilerim canim benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok sağol canım benim, hep böyle kalalım benim de dileğim bu yönde ama olmuyor :) Sağol güzel övgülerin için :)

      Sil
  26. merhabalar tatil yaramış şenay hanım :) çok hoş olmuşsunuz, benim içinde yoğun bir yaz dönemiydi, pek takip edemedim blogları, işleri güçleri bitirdim, bundan sonra takipteyim, tkımda diğer dikişlerinizde çok güzel olmuş herzamanki gibi, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Elvan Hanımcım :) Benim için de yoğun bir yaz oldu hakikaten bende uzak kaldım bloglardan şimdi de vakit buldukça ancak dikebiliyorum ama bu kadar uzun ara vermeyelim :) Siz de hoş geldiniz bloglara sefalar getirdiniz gerçekten, beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  27. sen 2 haftada yaptıysan ben 2 senede anca yaparım desene :)))
    2 hafta sürmüş ama değmiş canım ben buna bayıldım harika bişey olmuş tam benlik kumaşı modeli herşeyine bayıldımmm ellerine sağlık şekerim güle giy inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha haksızlık etme kız kendine.. Benimde canım dikiş dikmek istemedi o aralar işten güçten bir aldım elime bir bıraktım uzadı elbette :) Yoksa anında biter ne olacak sen de bitirirsin hemencecik biliyorum seni :) Yeterki iste dikmeyi hoooooooooop :)

      Sil