24 Aralık 2012 Pazartesi

Beyaz Düşlerle Kullanmak için :)

Merhaba arkadaşlar :) Bu postu görünce yok artık bu kız gelinlik de mi yaptı demeyin :) Aslında o bir gelinlik değil hayır :) O beyaz bir elbise fakat evet gelinlik olarak da ben rahatça kullanırdım herhalde :) Gerçi o günler geçti ama yine de eğğer nikahımı tazeleyecek olsaydım canım kocamla bunu giyerdim :) Ama birim aşkımız hala taptaze :) Gerek yok öyle seramonilere :)
Bu kumaşı pazarda gördüğümde hemen şimşekler çaktı beynimde beyaz uzun bir elbise yaparım diye aldım ve eve gelene kadar zaten aklımda belirmişti nasıl yapacağım. Aslında ben bir de şifondan bol dökümlü bir kol yaparım bileklerde toplarım diye düşünmüştüm ama sonradan böyle kalmasına karar verdim. Ama hala ekleme yapabilirim neden olmasın :) Umarım beğenirsiniz :)
Evet madem gelinliğe benzeyecek o zaman tam olsun dedim ve saçıma bir tül tutturdum elime de bir çiçek alıp çiçeği iplerle bağlayıp püskül yaptım :) Hahaha :) Çok eğlenceliydi ama :)

Elbisenin arkasında uzuuuuun bir yırtmaç var ve ben o yırtmacı özellikle uzun bırakıp tülle süslemeyi süşündüm :) Hatırlarsanız Sürprizli Şık Kıyafetimde olduğu gibi üçgen bir tül diktim yırtmaca :) Tülü de yayınlamıştım hatırlarsınız ne yapacağımı bilemiyordum :) Bir kısmı burada kullanmış oldum artık :) Yerini buldu sayılır :) Elbiseyi balık formunda yapmaya çalıştım biraz becermişim değil mi :)


Elbisenin yırtmacını buradan görebiliyorsunuz dantelin altı oval ve uzayarak gidiyor yürüdükçe arkanızdan geliyor yani epey geniş bir dantel yaptım kuyruklu oldu elbisem :) Elbisenin sırtını da oldukça açık yaptım, çok sade bir elbise olduğu için bir yerlerden parlaması gerekiyordu ben de bu şekilde dikmeyi tercih ettim :)

Biraz daha kilolu gösteriyor beyaz ama olsun bakalım beğenecek misiniz :) Bu arada bugün öğlen saat 12:00 civarında kumaşı yere sermeye başlamıştım kesmek için :) Saat 4 :00 da herşey bitmişti fotoğraflarda dahil :) Artık kendimden bile korkar oldum alev alıcam dikerken hızdan dolayı :)

85 yorum:

  1. wayyy wayyy wayyy, maşallah tü tü 41 kere maşallah sana, hem tasarla, hem dik, hem giy, hemde mankenlik 10 numero şekercim, kıskandırıyorsun adamı yaw ;D iyi günlerde kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Çok mutlu oldum güzel yorumunu görünce eksik olma :)

      Sil
    2. tatlım nerede oturuyorsun, dikiş kursu veriyormusun merak ettim de

      Sil
    3. haha :) Canım ya ben Edirne'deyim :) Ama kurs falan vermiyorum çünkü hakikaten ben de birşey bilmiyorum. Çünkü kendimce dikerek öğrendim kural nizam bilmem bu üzerimdeki kumaşın cinsini sor onu da bilmem :) Sadece elime kumaşı aldığımda onunla ne yapacağımı çok iyi bilirim :) İnternet ve dikişlerimden öğrendiklerimle ve sürekli dikerek kendimi geliştirdim :) O nedenle hakikaten benim bile kurs almaya ihtiyacım varken nasıl kurs veririm diye düşündüm de güldüm şimdi kendime :) Benim derdim şu teknik dikiş terimlerini ve kumaşların adlarını modellerin isimlerini öğrenmek onları bir öğrenebilsem :D Ama eğer birşey dikmek istersen ve nasıl başlayacağım ne yapacağım dersen bana sorabilirsin :) Pek çok defa arkadaşlara yardım ettim bu konuda kalıp çıkarmana ve dikiş aşamalarına yardımcı olabilirim :)

      Sil
    4. pek de uzakmışız canım yaa üzüldüm şimdi, usta terzileri çatlattırır senin bu yaptıkların, bu arada kuzucuğununda elbisesi pek bi şeker olmuş, güle güle giysin, öpüyorum seni...

      Sil
    5. :) Teşekkür ederim Marifetli Cadı :) Ne güzel sözler bunlar :)

      Sil
  2. harikasssınnn :) cidden bu kadarınada pes yanii sen bugün ne giyseme katul önümüzdeki sezon :) hem bi ayrıcalığın olur şıklığının yanı sıra ,Kendin dikiyosun bu beyaz elbise (gelinlik) çok güzel olmuş.. Bayıldımmm .. Kırmızı yada siyah yine aynı kumaştan uzuuuun bi kemer kullanılabilir üzerine mini bi ceketle davet elbisesi olur kafamda şimşekler çakıyo kombinlemeye dair.. Tabi bunların yanısıra fiziğininde önemi büyük.. Güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız onlar kimbilir ne kullar bulurlar sanki kendileri hep ıkmışlar gibi :) Birinin tasarladığını giydiğini öbürü beğenmez, kendi giydiklerini oradaki kızlar giyse asla olmaz derler vallahi :)Onun için ben burda sizlere sunuyorum elbiselerimi jürim sizsiniz :) Siz beğendikçe ben daha da huzur buluyorum hiiiiiç kasamam kendimi vallahi kendini bilmez jürilerle :D
      Kombinler olabilir evet neden olmasın ben sadece düğün konsepti olarak düşündüğümden birşey yapmadım :) Zaten herşeyi de yapıp fotoğraflamak zor oluyor :) Bu arada öyle ahım şahım bir fiziğimde yok onu syliyim :D Boşver sen :)

      Sil
    2. :) jüri üyeleri hakkında söylediklerine tamamen katılıyorummm :))))
      İVana hanımın saç modelini yapan hatunları yanlızca ivana evet diyo diğerleri hayır diyo
      sen söyleyince bu aklıma geldi hıhh evett dedim :))))
      Haklısın yani :))

      Fotoğraflamak cidden zor evett..
      Fiziğine gelince iltifat yada mübala neyind eğil ciddiyim :)
      Ben geçen senelerde 55 kg den öteye gitmezdim şimdilerde evden çıkmıyom ahanda oldum 65 kg
      o yüzden fizğin için diyorumki imrendimmm ;)
      ahım şahım fiziğin yani, tam türk kadını ;)

      Sil
    3. Zeynepcim canım benim ben de 62 kiloyum çok da az değil yani :) Kış sonuna doğru sana yetişirim evde ekmek arası kaşarları götürüp duruyorum yakındır yani haha :) Ben kiloya değil de eski elbiselerime girip girememe potansiyelime bakıyorum kilo için :) Eğer giremiyorsam Kırmızı alarm veririm dur derim gırtlağıma :) Girebiliyorsam sorun yok haha :)

      Sil
  3. muhteşem olmuş gerçekten çok beğendim.Yakınlarda bir düğün kokusu alıyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Yasemincim düğün falan yok yakınlarda hakikaten:) Öyle kumaşı görünce o kumaştan bu olmalıydı ve oldu o kadar :)

      Sil
  4. Sade bir güzelliği var elbisenin ve sizede çok yakışmış

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışmış.Benim bir arkadaşımın gelinliği aynen böyleydi.Başında da kır çiceklerinden yapılmış bir tacı vardı.Anımsadıkça hala güzel bir gelindi derim.Ellerine sağlık.Kahkalarınla yaşa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Nilgün Hanım çok teşekkür ederim, bana kalsa ben de bu tarz bir gelinlik isterdim ama gelin dediğin kabarık kabarık olur gösterişli olur diğeri elbise gibi kalır sıradan olur diye kabarıklardan aldırdılardı zamanında :D Oysa bunlar daha rahat değil mi bunların dantellilerine de hayranım ben çok asiller :)

      Sil
  6. Çok güzel olmuş , yakışmışta size
    güzel günlerde giy inşallah

    YanıtlaSil
  7. Hey maaşallah bu hıza nasıl yetişeceğiz bilmem artık, yine harikalar yaratmışsın ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim canım evet canım istedimi çok hızlı olabiliyorum hakikaten bende şaşırıyorum :)

      Sil
  8. 41 kere maşallah yine harika bir işi yine çok kısa bir zamanda üstelik fotoğraflama kısmıda dahil ne diyeyim size Senay hanım muhteşemsiniz.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Mehtap Hanım bitirdiğimde ben de baktım saate ve ben de çok şaaşırdım :) Onun için yazmak istedim artık kendime bile şaşırıyorum :) Beğenmenize sevindi :)

      Sil
    2. insanın kendine şaşırması :))))))

      Sil
    3. Evet Zeynepcim bir baktım yuh dedim kendime :) Dikiş odamda saat yok koymadım ne akla hizmetse dikip giydim fotoğraflamak için ben saati daha geç sanıyordum kendimi kaybetmişim bir baktım şok oldum :) Ama bu güzel birşey herhalde haaha :) Kendimi bile şaşırtabiliyorum :)

      Sil
  9. Şenay, evet görür görmez gelinlik dedim, kesimi duruşu çok güzel sana da çok yakışmış.
    gelelim önerime yanlış anlamazsan şenayım, kuyruğundaki tül elbiseden ayrıymış gibi duruyor deseni yüzünden
    tek renk beyaz olsa sorun yok, ama siyah desenleri olup tek o bölgede kullandığın için tüm dikkat eteğin kuyruğuna kayar oysa ki eteğin kesimi duruşu tam oscarlık. kuyruğuna kendi kumaşından bir kuyruk yapsan daha güzel olurdu sanki, ya da beyaz desensiz bir tül. ya da bu kullandığın tülün siyah desenlerini küçük küçük kesip etek uçlarına estetik bir şekilde dağıtabilirsin o zaman o kuyruktaki parça tam bu elbiseye ait olur, bağımsız durmaz.
    bu benim görüşüm tabii benim zevkime kalırsan püsküllü eteğime bakıp anlarsın, ben de az deli değilim canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Filizcim :)
      Bir kere asla yanlış anlamayacağımı bilmeni istiyorum. Aslında benim de aklıma geldi olabilecek dantelleri serdim kumaşın üzerine azcık farklı olsun tamamen gelinliğe benzemesin diye siyah çiçekliyi seçmiştim :) Fakat haklısın elbette farklı duruyor çünkü bu kadar beyazın içinde siyah koyarsan odak orası olur :) Demek isediğini çok iyi anlıyorum. Aslında bir tane de beyaz dantelle yapabilirim onu da fotoğraflarım bakma fırsatımız olur çok zor değil ne de olsa :) Teşekkür ederim önerin için Filizcim :) Asıl istediğim de bu aslında varsa bir önerin her zaman açığım teşekkür ederim :)

      Sil
  10. ellerinize sağlık çok güzel olmuş şuan bende heveslendim böyle bir elbisem olsun istedim:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) O zaman dikiş bilir biri olarak hemen başlamalısın bence :) Ama her zamanki gibi yine tekrarlıyorum kumaş çok önemli bu kumaş kendinden harika bir kumaştı :) Keşke ismini cismini bilseydim de söyleyebilseydim :) Ama teknik bilgi cahili biri olarak maalesef biri bana öğretseydi ben de hayır demezdim :)

      Sil
    2. bende aynı sizin gibiyim .Annem öğretiyor beraber dikiyoruz kafamıza göre birşey bildiğim yok yani :):)aslında böylesi en güzeli öbür türlü kurslarda falan çok yavaş ilerliyorlar:)

      Sil
    3. Kurslarda o benim bilemediğim şeyleri de öğretiyorlar da ondandır :) Böyle hızlı oluyor elbette :)

      Sil
    4. ben kursa gittim 2 hafta yazı yazmaktan ellerim acıdıda çıktım :)
      dikişe geçilemedi bi türlü :)
      en güzeli evde kendin öğreniceksin.

      Sil
    5. Anam ne yazdırıyorlarki o kadar geçiş zor demek bir geçseniz dikişe neler yapacaksınız ama geçememişsiniz haha :)

      Sil
  11. http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/261138478364392566_STuueWG1.jpg
    bu linkteki elbisenin siyah yıldız süslemeleri gibi mesela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek istediğini anladım :) Aslında dediğim gibi başta kollarını da yapacaktım o zaman sadece kuyrukta olmayacaktı ama vazgeçince birtek orada kaldı. Ama beyaz elbiseme yıldız yaymak istemem şu kıyafette, onun yerine kuyruğu değiştiririm herhalde :) Sanki bu modelde çok yapmacık durur o süslemeler gibi geldi, ya da çok fazla yapmalıyım az kalmasın diye o da bana işkence olur :D Ben en iyisi kuyruğu değiştiririrm :)

      Sil
    2. kendi kumaşı varsa o kumaşı kullan bence de , en kestirme kolay yol, diğer süsleme işi zor olur doğru. düz beyaz elbise daha sofistik, şık olur.

      Sil
    3. Evet kumaşı kaldı kuyruğunu da yapacak kadar olabilir :)

      Sil
  12. Kugu gibi olmusdun cnm. harikasin surcu lisan edersem affola ama benarkadaki tulu sevmedim basit durmus ayni yere ayni kumasi ucgen kullanabilurdin birde hafif kuyruk ooofff oldu bitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim :) Evet Filizcim d aynı şeyi söylemiş haklı yanınız var :) Asla alınmam böyle düzeltmeler için olmamışsa söyleyin elbettei ben bu elbiseyle insan içine çıkınca orda duymayayım bari :) Önce siz söyleyin de bileyim :) Belki oraya başka bir dantel ya da dediğin gibi kendi kumaşından bir kuyruk olabilir kendi kumaşı da iyi fikirmiş :) Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. yırtmaç arasına koyulan üçgen parçayada godele deniyormuş bende bilmiyordum...burda dergsinde böle bir modelde görmüştüm.. sen var kuyruklusunu yap bunun yapmışken bide nikah tazele:))))

      Sil
    3. :) Bu elbiseyi beyaz kuyruklu hale dönüştüreceğim göreceksiniz de nikah tazelemek için daha erken 5 yıldır evliyim daha haha :) Demezler mi ne abuk eskidiniz diye :) Daha çok taze birim niahımız belki ilerde haha :)

      Sil
  13. Gerçekten çok harika olmuş siyah rengide güzel olur ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) Bu kıyafetin neredeyse çok benzeri siyah bir kıyafet yapmıştım bakarsanız göreceksinzi :) Belki de onu daha çok beğenirsiniz :)
      http://senayatilgan.blogspot.com/2012/08/surprizli-sk-kyafetim.html

      Sil
  14. ay senin gelinliğin gelmiiiiş :)))
    aradan zaman geçince, insanın zevkleri dahada bi oturunca tekrardan giyesi geliyor değil mi :D
    çok güzel olmuş kuğu gibi ellerine sağlık.
    sizin evin edresi versene ben arada gelip çöpleri kolaçanedeyim. hani dolaplara sığmayanları atacak olursun felan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler canım yaaa beğenmen ne güzel :) Evet insanın zevkleri oturunca daha başka şeyler olsaydı diyor, o zamanda olsam şunu giyerdim dediğim çok oluyor elbette :) Ama ben o zamand ada böyle birşey istemiştim de aaaaa olmaz cümleleri üzerine herkesin bildiği yolu tercih etmiştim :) Eşim hatta daha da aykırı mini bir gelinlik bile almamı istemişti ama yine hayıııırrrrr cümleleri üzerine bakmadık bile sadece fikirde kaldı :) Bu arada henüz çöpe atmaya başlamadım kıyaafetöleri ama başladığımda ilk seni çağırırım :) Ya da sen verirsin adresini oradaki çöplere atarsın beğenmediklerini :)

      Sil
  15. Bak bak hatuna bak yaa.. Yine muhteşem şeyler yapmışsın.. :) Ama böyle olmaz bak nazar deger( Allah korusun) Fotoların bi tarafına nazar boncugu iliştir.. Cok harika olmuş ellerine saglık sanada cok coookkk yakışmış.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) İnternetten nazar değmiyormuş diye duymuştum da rahatım o yüzden merak etmeyin :) Beğenmenize de çok sevindim bu arada çok teşekkür ederim :)

      Sil
  16. Vaayyyy, gene süpersin Şenay' cığım !
    Çok sade, net bir model olmuş. Gözün takılacağı detay yok, su gibi akıp gidiyor...Sen de beyaz bir kuğu gibisin ( 41 kere maşallah! ) Kumaş esnek, likralı galiba.Hiç pens falan yapmamışsın çünkü. Olmadığı çok isabetli, yoksa kumaşın çizgileri ile karışık görüntüler çıkardı.
    Sen bu kıyafetle düğüne gidersen vallahi gelin sönük kalır :)))

    Çok çok öptüm seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Nowam :) Öncelikle haklısın ben bununla düğüne gitmem çünkü çok ayıp olur düğüne beyaz bir kıyafetle ve hatta bununla gitmek :) Orada özel olan gelin olmalı o kadar da değil gitmem yani :D
      Ama nişana giderim hahhaa :) Şaka bir yana kumaşı gördüğüm anda aklıma beliren bu oldu onun için bunu dikmeliydim yoksa huzur bulamazdım gerçektende :) Kumaş hafif likralı evet dediğin gibi öyle olmasa almazdım çünkü pens koymam gerekirdi ve pens de kötü duracaktı kareler bozulacaktı :) İçinde bir de krem rengi astar var bu arada :) Bir de astar diktim beyaz kalın bir kumaş ama ne kadar kalın olursa olsun beyaz kumaş astarsız olmuyor mutlaka içi görünüyor hoş olmuyor :)
      Beğenmene çok çok sevindim canım :) Teşekkür ecerim :)

      Sil
  17. Yaaa ne kadar güzel olmuş, ellerinize sağlık..Bir de "Maşallah" diyeyim de nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok internetten nazar değmez meraklanmayın Hilal Hanım :) Çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)

      Sil
  18. Şenaycım yine döktürmüşsün maşallah :))) çok güzel bir dizayn ve kumaş sana da çok yakışmış iyi günlerde kullan beyaz prenses sevgiler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz prensesten öpücüklü teşekkürler geldi sana almışsındır herhalde :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  19. Elbiseyi çok beğendim ama siyah olanına bayıldım sırt detayı muhteşem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler :) Siyah elbiseyi çoooook severek dikmiş ve biri Edirne de biri Bursa da iki düğünde de çatır çatır giymiş bulunuyorum. Çok rahat ve bir o kadar da şık bir modeldi kendimi hem spor kıyafette gibi rahat hissetmiş hem de gelinlik içindeki gibi asil zannediyordum :) Dalga geçmiyorum giymesi de çok zevkliydi siyah elbisemin :) Onun için ben de size katılıyorum siyahını seçerdim :) Bunu da beğenmenizze sevindim elbette :)

      Sil
  20. Ellerinize sağlık gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bora Bey teşekkürlerimi iletiyorum sağolun :)

      Sil
  21. 10 numara 5 yıldız :) ellerinize sağlık :) sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hoooopppp aldım yıldızlarımı teşekkürler Hikmet Hanım :)

      Sil
  22. sizin fiziğinize hayranım ne giyseniz yakışıyor manken gibi maşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ne giysem yakışmıyor aslında diktiklerim yakışıyor çünkü kendimi bilerek dikiyorum galiba :)

      Sil
  23. sadece muthis diyebilirim daha da agzimi acmam;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Esra Sevgi beğenmene sevindim :) Daha ne diyeceksin yeter zaten :)

      Sil
  24. soluklan birazcık canım,ama kızı okuldan almadan yetiştirmeye çalışıyorsundur sen,ben şahsen hep öyle yaparım,yakışmış canım,beyaz da yakışmış,güle güle giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemin ederim bilinç altında o vardır kesin haklısın :) O gelince anne onu getir anne benimle oyna anne acıktım derken bir türlü dikemiyorum kalk otur kalk otur olmuyor o iş :) Onun için evet onu almadna önce bitirdim hakikaten :D Tebrikler vallahi bilinç altımda yatanı keşfettim evet sebebi bu :) Beğenmene de sevindim bu arada :) Beyaz işte kendinden güzel bir renk, gerçi renk değilmiş beyaz renksizlikmiş falan da neyse :)

      Sil
  25. harika olmuş cnm çok da yakışmış beyaz sana hiç öyle kilo falan yok herşey mükemmel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim canım, şimdi olmayabilir ama kış sonunda nerelere saklarım artık kiloları bilmem :) Yedikçe yeniyor kışın akşamlaarı bakalım kış sonunu nasıl kapatıcam :)

      Sil
  26. harikaaa olmuşş ( : elbisenin arkasına bayıldım ( : ellerinize sağlık. bence tamm olmuş. hoş olmuş ( : tülde çok güzelmiş ayrıca. yetenek gerçekten bende daha oyuncak bebek kıyafeti ypamam ( : maşallahh... bu ara da çok yakışmış elbise ( :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim :) Beğenmen ne güzel :) Ben de küçükken bebeklerime sürekli elbise dikerdim :) Öyle başladım, dikiş sevdası içinde oluyor insanın belkide çocukluğundan beri :)

      Sil
  27. Çok çok çok güzel olmuş. Kalıp gibi oturmuş elbise. Ellerine sağlık, bayıldım:)

    YanıtlaSil
  28. gelin olmuşsunuzzzz şenayy hanımm :)kuğu gibisiniz maşallahh :)elbisenin duruşu aşağya dğru açılması gerçekten ağır alımlı bi hava katmış hele arkadaki kuyruk mu desemm :)tülü çok hoşş :)hala inanamyorumm hiçbşey bilmden bunları nasıl dkiyosunuz 3 aydır kursta sürünüyorum etekten başka bşey dikmedimm makinemm uyuyor resmenn :)ahh aahh bnde dikcemmm bi gün bylee :)hatırlı olsunnn senay hanımm amann nazar değmesinn maşallahh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hiçbirşey bilmiyorum demeyelim ona sadece eğitimini almadım :) Hani müzik kulağınız olur da aslında piyano eğitimi almamışsınızdır ama notalrın sesini duyarak şarkıyı yavaş da olsa çalabilirsiniz onun gibi düşünün :) Sadece nota okuyarak değil kulağınıza güvenerek ççalarsınız şarkıları iç güdünüzle :) Bunu da böyle düşünürsek evet eğitimini almadım fakat o kadar çok diktimki artık elimin ayarı kendiliğinden oldu. Zamanında az elbise mahvetmedim bende :) Annemin kıyafetleri kardeşimin benim hepsini keser biçerdim birşey çıkmazdı ortaya ama bunlar lise dönemlerimdeydi :) Hepsi bir süre sonra geçiyor. Bu iki yıl içinde yoğun olarak dikiş yaptığım ve artık karmaşık şeyleri de denediğim ve öğrenmek istediğim için daha iyiye gidiyorum galiba :) Kursta sizlere teknik detaylarıyla telalalrla, teyellerle ve doğru adımlarla dikişi öğretiyorlarda o nedenle yavaş ilerliyorsunuzdur :) Olsun sonuçta gidilecek yer aynı ben erken gitsem de orada buluşuyor olucaz nede olsa değil mi :)
      Güzel sözleriniz için de teşekkürlerimi iletiyorum :)

      Sil
  29. çok şık olmuş, tül detayına bayıldım!

    YanıtlaSil
  30. ayy şenay abla prenses gibi olmuşsun kız :) uzun süredir nete giremiyorum diktiğin güzellikleriş göremiyordum :)toplu bi yorum yazayım dedim dfiktiğin tüm kıyafetler süpeeeeeeeeeeer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşracım hepsi için aldım canım beğenilerini :) Ben de her birini beğenmene çok sevindim ve gerçekten çok teşekkür ederim arada dahi olsa desteklemene çok sevindim canım :)

      Sil
  31. vuuuu bayıldım süper olmuş ellerine sağlık canım =)

    YanıtlaSil
  32. düşünüp ne yazacağım diye kaldığım bir noktadayım yine :) maşaALLAH diyorum ben yine sana Şenaycım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Münürecim evet bilirim o anları sanki hep aynı şeyleri yazıyormuşuz ve artık yapmacık olmuşuz gibi geliyor kendimizi tekrarladıkça inandırıcılığımızın da azaldığını zannediyoruz :) Ama ben biliyorum ne yazmak istediğini ve neler düşündüğünü merak etme :) Ne yazarsan yaz cümlelerin bana başka şeyler d eanlatıyor :) Şifreyi çözdüm canım teşekkür ederim :)

      Sil
    2. eminim düşüncelerimi anlıyorsundur canım teşekkür ederim :) anlatamadan anlaşılmak güzel birşey :))

      Sil
  33. Gençsiniz vallahi ne giyseniz yakışıyor canım, yanlız o arkadan sarkan renkli parça bana göre değil 2-3 kat katları yine dışa doğru azalan katlı sifon krep düz( tül) daha ağır bir hava verirdi diye düşünüyorum. Tabii ben ağır hava derdindeyim bu yaşta içimin cıvıltıları bana seslemiyor...Önemli olan senin sevmen ve cesaretle dikmen ki helal can...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Herşey yaşında güzel değil mi :) Evet eteğin kuyruğu konusunda haklısın beyaz kat kat tüller de olabilirdi :) Hatta kuyruğunu beyaz olarak da yapıp yayınlıycam yakında :) Fakat daha da gelinliğe benzer diye azcık siyahlı olsun diye düşünmüştüm :) Yoksa beyaz beyaz çok daha asil olurdu haklısın :)

      Sil