12 Temmuz 2013 Cuma

Ameliyatı Atlattık, Geçtiiiii Gitti :)

Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle iyi dileklerde bulunan, dualarını eksik etmeyen, zaman ayırıp geçmiş olsun dileklerini ileten herkese gönülden teşekkür etmek istiyorum :)
Kuzumu soracak olursanız -ki biliyorum aranızda çok merak edenler var, mesajlarla maillerle beni yanlız bırakmadılar- Ece çok iyi... Ameliyat çok iyi geçti gerçekten... Kuzum korkuyordu ama korkusunu dile getirmedi hiç :) Gözleri dolu doluydu ama gururuna yenilip ağlamadı hiç :) Ama hep söyledim korkusunun yersiz olduğunu , canının hiç yanmayacağını ama inanmadı ve yaşayarak gördü :) Zaten ne söylersen söyle yaşamadan biinmiyor değil mi :) Kuzumu kucağımda ike ameliyathanede damar yolundan ilaç vererek saniyeler içinde bayılttılar ve kuzum beni hep yanındaydım sanıyor... Onun için son ana kadar korkmadı yanında olduğumuz için. Zaten anestezi uzmanı da arkadaşımız ve Ecenin arkadaşşının babası, onu da çok iyi tanıyor ona da güveniyor ve sürekli bize destek oldu :) Onun için rahattı Ece ameliyata girerken... Beklenildiği gibi yarım saat kadar sürdü ameliyat ve sonrasında ayılması için alındığı odaya beni çağırdılar ve yanına gittim.. Ayılmaya çalışırken çok ağladı, şuursuzca ayağa kalkmaya çalıştı, durup durup çığlıklarla sıçradı .. Bunların hepsi anesteziden ayılma aşamasında sürekli yaşanan şeylermiş. Kimi uyuyarak geçirirmiş, kimi alarmış, kimi bağırırmış kızarmış falan :)Ece de rüya kabus arasında gidip geldi galiba. O kısmı kendi de biz de bilemeyeceğiz. Ben öyle olunca çok üzüldüm acaba acısı var da ondan mı ağlıyor dedim ama şükür kuzumun tek bir ağrısı sızısı, yutkunma zorluğu olmadı... Hiç ağrım yok anne dedi hep.. Onun için o kadar mutluyumki inananazsınız.. Kuzumun canının yanacağı oalsılığıydı beni en çok korkutan. Ne damar yolu açılırken, ne iğnesi çıkartılırken, ne serum aldığında ne ameliyata giderken hiç mızmızlanmadı kuzum, kan aldırmaya giderken bile hastaneyi ayağa kaldıran çocuklar gördükçe gurur duyduk kızımızla.. Ondan daha kolay bu süreci atlatamazdı bir çocuk inanın, o kadar sıkıntı bile vermedi bize. Sadece bir gece hastanede misafir olduk değişiklik oldu bizim için o kadar :) İlk iki gün sadece dondurma ve süt, puding gibi şeyler tüketmek zorunda olduğu için enerjisi düşüktü. Dün bütün gün uyumak istedi ama doğal :) Bugün makarna ve yumuşak gıdalara başladık enerjisine diyecek yok cadımın :)
Anlayacağınız çok rahatım, herkes söylüyorduya "Korkma, hemencecik geçecek" diye hakikaten de hemencecik de geçti gitti hayırlısıyla :)
Bizden haberler bunlar arkadaşlar, merak edenleri daha fazla merakta bırakmak istemedim sadece :) Artık kuzuma dikeceğim elbiselerle kuzumu göreceksiniz, hafta sonu birkaç şey dikeceğim hafta içi yayınlarım bekleyin beni emi :)
Sağlıcakla kalın arkadaşlar, eksik kalmayın :)

96 yorum:

  1. Aman canım Allah nazardan saklasın Eceyi, çok söyleme sus! :) Çok sevindim inan kendi çocuğum gibi rahatladım. Hadi bakalım görüşmek dileğiyle. Dikişlere ara versende zararı olmaz Ece iyice toparlasın kendini. Darısı bizim başımıza bakalım. Öpüyorum güzel kızını. Allah acılarını göstermesin cümlenin evladıyla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey çok güzel geçti ve şimdi çok çok daha iyi kuzum :) Sakın korkmayın herşey güzel olacak sizin için de :)

      Sil
  2. Şenaycım çook çok geçmiş olsun, ameliyatın iyi geçmesine sevindim kuzucuğa sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun canım kurtulmuşsunuz hayırlısıyla

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha sevdiklerinin sağlığıyla sınamasın. Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.
    kocaman sevgiler ve sağlıklar cesur enne ve güzel kuzusuna :)

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun canım.Allah başka keder vermesin sevgiler

    YanıtlaSil
  6. canım çoook geçmiş olsun çok sevindim :)) Allah bir daha göstermesin bu son olur inşallah hep sağlıklı vede sıhhatli bir çocuk olark kalsın...Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiinnnnnn tatlım çok sağol.. Umarım senin oğluşun da karar verebilirsen elbette kolayca atlatır :) Sakın korkma gerçekten çok basitmiş :)

      Sil
  7. kecmis olsun canim Allah ececiyime bir daha hastalik uzu gostermesin, saglikli omur nasib etsin insaallah amin,opurem seni canim ( SONA)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CAnım Sonam :) Çok teşekkür ederim ammiiinnnnn...

      Sil
  8. Şenay Hanım geçmiş olsun,Allah tekrarından korusun.İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Gelmiş geçmiş olsun canım .

    YanıtlaSil
  11. Gözün aydın Şenaycım Allah a şükür atlaşmışsınız.. Çocukların hastalığı çok zor insanın içi gidiyor.. Allah evlatlarımızı korusun.. Kızınla ve eşinle sağlıklı bi ömür nasip eylesin.. geçmiş olsun.. Eceyide öptük bol bol..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle güzel dualara ne denir elbette Ammiiinnnnn... Senin de Ceydacım, güzel duaların gibi güzel bir hayatın olsun inşallahhh :)

      Sil
  12. Çok geçmiş olsun canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Bu gün 10 marifete bakarken sizin yokluğunuz gözüme çarpmıştı. Demek minik mankenimiz operasyon geçirdi, çok çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler bir süredir çalıştığım için de fazla üretemiyorum ondan ortalıklaarda pek yokum :)

      Sil
  14. Çok geçmiş olsun ablacım. İyi olduğuna çok sevindim. Kuzucuğu öp benim için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Aycancım :) Çok sağol canım...

      Sil
  15. çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah yazdıklarınızla beni o ana götürdünüz inanın bizde aynı şekilde yaşamıştık o yüzden bu yazınızı okurken derin bir nefes alasım geldi tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimize geçmiş olsun o zaman :) Bir daha hasta olmasın kuzular inşallahhh :)

      Sil
  16. Gecmis olsun tatlim buyuklerin dedigi gibi gormemise donun insallah allah saglik versin cocuklarimiza

    YanıtlaSil
  17. çok ama çok geçmiş olsun..
    sağlıklı uzun bir ömür diliyorum Ece'ye..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. Çok geçmiş olsun Şenay hanımcığım.Allah Ece'ye sağlıklı uzun ömürler versin.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mehtap Hanımcım, çok sağolun.. :)

      Sil
  19. geçmiş olsun Şenaycım..ne güzel kolay atlatmışsınız. Geçen sene bu zamanlar aynı ameliyatı kızım da oldu ama bademcikleri de alındı.. o yüzden yutkunma zorluğunu çok yaşadı. yine de bütün zorluklar bir haftada geçiyor çok şükür. Hep güzel günler yaşasınlar inşallah. Ece'ye çok sevgiler.. cici elbiselerini merakla bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Ecer'cim. Sadece geniz eti olunca kolay geçti evet :) Sana da geçmiş olsun diyelim o zaman :) Yakında paylaşırım inşallah diktiklerimi :)

      Sil
  20. çok çok geçmiş olsun Şenay hanım.geçti gitti işte.Rabbim bir daha göstermesin.ne eksik etsin,ne muhtaç etsin.sağlıklı günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Fatma Hanım geçti gitti işte :) Çok sağolun...

      Sil
  21. Gözün aydın canım. Kazasız belasız atlatmışsınız. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tatlım atllattık gitti şükür :)

      Sil
  22. Şenayımmm canımmm gelmiş geçmiş olsun tatlım çok sevindim iyi olduğunuza çok meraklanmıştım :)))
    Gözünüz aydın eee artık ciciş elbiselerle prensesin resimlerini bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol tatlım geçirdik gitti şükürler olsunki :) Ciciş elbiselere azcık vakit bulursam dikivercemde yaz geldi bi yayıldım inan :)

      Sil
  23. canım taşınma telaşından yazamadım geçmiş olsun,benim kızım da 7 yaşında oldu o ameliyatı ve keşke neden daha önce yaptırmadık dedim,boy uzamasına,ilo almaya ve sessiz uyumasına hazırlıklı ol,tonsilit kavramı da tarihe karışacak,benimki de bağıra bağıra uyandı ,şimdi 14 yaşında 165cm,çok öpüyorum Ece'yi,kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyyyyy kolay gelsin sana da ne diyelim sorun değil bebeğim :) Ece de ameliyat sonrası her dakika birşeyler yemek istiyor :) Hayalimi yaşıyorum inan :)

      Sil
  24. çok geçmiş olsun. sevindim iyi olduğuna umarım daha iyi olur.

    YanıtlaSil
  25. Merhabaha senay hanim paylasimlarinizi begenerek takip ediyorum.sizi goremez olmustuk.cok gecmis olsun acil sifalar kiziniza.

    YanıtlaSil
  26. Uzun zamandır nete girmemiştim,yeni okudum,çok çok geçmiş olsun,Allah başka keder vermesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ammiiinnnn Serpil hanımcım teşekkür ederim gerçekten :)

      Sil
  27. ayy şenaycım şimdi gördüm ben ececiğin rahatsızlığını geçmiş olsun canım. atlatmışsınız neyseki hayırlısıylan. nazarmı deydi bizim minik şirin mankenimze yoksa kıyamam nazlı kuzucuğa. ağlamayışınada hayran kaldım maşallah cesareti herdaim olur inşallah sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum iki yıldır geniz eti vardı zaten ama yeni karar veriverdik be tatlım :) İyi de etmişiz, nazar varsa da çıktı gitti :) Dert etme çalıştığını ve vakit bulamadığını biliyorum sorun değil canım :)

      Sil
  28. Kuzuma geçmişler olsun Şenay'cım, hepimizin dualarıyla sağlığına kavuştu Ececik. Bugünlerde daha da iyileşmiştir herhalde. Rabbim nazarlardan korusun hepsini.. Öpüyorum canım


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uzun zamandır bloğumla ilgilenemedim canım kusura kalma cevap gecikti ama çok sağol Ece artık çok çok iyi :) Ameliyatı unuttuk bile gerçekten :)

      Sil
  29. HAYIRLISIYLA KURTULDUNUZ AMELİYATTAN BUYUK GECMIŞ OLSUN ACIL ŞİFALAR DILERIM...

    YanıtlaSil
  30. EBRU
    Geçmiş olsun Şenaycım açil şifalar dilerim uzun zamandır takip edememiştim seni son yazını görünce üzüldüm ama şimdi daha iyidir fıstık kızın iyileşmiştir tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebrucum canım çok sağol uzun zamandır birşey de yapmamıştım zaten :) Şimdi kuzu çok iyi geçti gitti :)

      Sil
  31. SENAYCIM SENDEN YARDIM ISTEYECEYIM YENE, MENIM BLOGUM rustemovasona.blogspot.com du bi gelib bakarmisin,uyelik yok yine, kimse uye olamiyor

    YanıtlaSil
  32. Gecmis olsun Senay hanim, Allah bol bol sifasini versin yavrunuzun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiiiin çok sağolun, hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün inşallah :)

      Sil
  33. büyük geçmiş olsun canım bak herşey yoluna nasılda girdi daha iyi olacak eminim ilerde şimdiki teknoloji çok güzel çok daha güzel günler sizlerin olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Melisacım vallahi tenoloji çok güzel hemencecik kalktı ayağa, daha iyilerini de göreceğiz inşallahhhh. Çok sağol tatlım :)

      Sil
  34. SENAYCIM DEDIYIN GIBI GIRDIM,TERLESIM ORDAN DA GADGET E,AMA SEN DEDIYIN IZLEME YOK ,,,BUNLAR VAR +1 DUYMESI,GOOGLE+UYELERI,GOOGLE ROZETI,GOOGLE CEVIRI,E-POSTA ILE TAKIP,POPULER YAYINLAR,BLOG ISTATIKLER SYFALAR,ADSENSE,ARAMA KUTUSU,HTML/JAVA,METIN,RESIM,SLAYT GOSTERISI,VIDEO,ANKET,BLOG SITESI,BAGLANTI LISTESI,LISTE,ICERIK TAKIBI,ABONELIK BAGLANTI,ETIKET,METIN
    HANGISI?

    YanıtlaSil
  35. CV BURAYA YAZ GELIP BAKACAM

    YanıtlaSil
  36. tesekkur canim benim coook sagol alindi qaliba sen de bakarmisin?

    YanıtlaSil
  37. çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.insanın evladı olunca hassas oluyor nekadar endişelendiğini tahmin edebiliyorum en ufak ateşinde bile ortalığı ayağa kaldırabiliyoruz çünkü.neyse kolayca atlatmışsınız.maşallah ece ye nasıl da dayanıklı sabırlıymış.tekrar çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzulara birşey olmasın evet :) Dayanıklı kuzum benim gıkını çıkarmadı Allah razı olsun ondan :) Geçti gitti :)

      Sil
  38. şenaycım öncelikle çok geçmiş olsun seni buralarda görmeyi özledim...sen yokken bende blog açtım...o canım kumaşlarınla yaptıklarımı paylaşacam bir ara kıbrıstan booool öpücükler sana ve kızına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun bloğun tatlım :) Tatilden dönüşte sık sık uğrayacağım bloğuna emin ol :) Çok teşekkür ederim aldım öpücüklerini :)

      Sil
  39. senaycim canim nerelerdesin?ozledik yaaa,her gun bloguna girip akiyorum,kendi kendime deyiyorum ki belki benim blogumda 1 hata var,senin yaptiklarini goostermiyo,amma gelip gorunce gorurem ki dogrudanda hic 1 sey yok,gel artik,kendini ozletdirme,seni cooook seviyoruzzzzz canim,ben de yeni seyler ekledim, vaktin olursa gelib bakarsin,fikirlerin benim icin onemli,cunki senin sayende blogumu olusdurdum,sana ne kadar tesekkur etsem az,canim arkadasim benim,arkadas dedim insallah kirilmazsin cunki seni arkadasim sayiyorum,duzdu yuzunu gormesemde,sesini hic duymasam da sen benim icin cok iyi arkadas olarak kalacaksin,canim,kizina da kocaman opucukler,,,,ben benim oglanlarin-simariklarin resmini koyacagim,bakarsin sen de,,,,,biliyorum uzun oldu ama neyse,umarim fikirlerimi anlata bilmisim,bu arada turkcem nasil? 1 azeri olarak?iyi anlata bildimmi? nerdese 1 yalnisim olursa artik kusura bakma arada bir azerbaycan kelimeleri de yaziram,hep bu dizilere bakmakdan ireli geliyor.sizin dizilere bayiliyorum,oldu canim :) yaz yaz bitmek ilmiyor :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha :) Çok eğlenceli olmuş yazın Sonacım :) Hay sen bin yaşa emi :) Türkçende sorun yok gayet iyi anlıyorum meraklanma :)
      Bu aralar yokum çünkü yoğun bir şekilde çalışıyorum ben Sonacım, akşamları da ya dinleniyorum ya da biryerlere gezmelere gidiliyor evde bunalıyor insan napalım :) Onun için inan bloğuma bakamadığım hafta bile oldu, bazen bütün gün bilgisayarda çalışınca akşama bilgisayar görmek bile istemiyor insan inanır mısın :) Şimdi de tatile gidiyorum ve döndüğümde daha çok vakit ayırmayı düşünüyorum bloğuma, işler de azcık yoluna girmiş olacak inşallah :)
      Bu arada beni arkadaşın olarak görmene kırılmak ne kelime çok sevindim, çok mutlu ettin beni, öyleyiz tabi arkadaşız biz :) Çooook uzakta da olsak arkadaş olabiliriz, sesimizi duymasak da görmesek de ne olmuş bunlar sorun değil ki :) Belki bir gün karşılaşırız bile neden olmasın :)
      Öpüyorum seni de şımarık oğluşlarını da :)

      Sil
    2. tesekkur canim benim,samimi soyluyorum, seni coook seviyorum,opdum

      Sil
  40. SENAYCIM canim nerelerdesen belki 1000 defa senin bloguna girip bakiyorum,canim bir sey olmayib ki?????? canim seni cok ozledim,gelsen artik nolur ki?,,,,,,,, :(((((((

    YanıtlaSil
  41. SENAYCIM HADI GEL ARTIK,,,,,,,,OZLEDIK SENI BILHASSA BEN

    YanıtlaSil
  42. yine yoksun canim benim :(((((((((((((

    YanıtlaSil
  43. Geçmiş olsun.
    Bende yakın zamanda geniz eti ameliyatı olmayı planlıyorum da ameliyat ücreti ne kadar acaba bir bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa ücret falan vermedik sayın Adsız, devlet hastanesinde oldu kızın... Sigorta herşeyi karşılıyor zaten :) Geçmiş olsun size de :)

      Sil
  44. ŞENAYCIM BU YAZIMDA SANA BİR SÜPRİZ BAK BAKALIM HATIRLAYACAKMISIN BU KUMAŞLARI :) ÖPTÜM SENİ GERİ DÖN ARTIK
    http://dikisvediy.blogspot.com/2013/08/neon-pembe-ve-gri-tunik.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaaa blog açılmışşşşş, dikiş yapılmıııışşşşşşş, bir de eklenmi de haber verilmiş, ellerine sağlık tatlım çok beğendim :)

      Sil
  45. oyy geç gördüm, şimdiye geçmiş gitmiştir ama yine de geçmiş olsun kuzuya..bi daha hiç hastalanmasın, tüm diğer çocuklar da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iyileşti çok şükür de temenninin geçi olmaz. Yeterki güzel dilekler olsun. Amiiiiiiin diyorum tatlım çok sağol...

      Sil
  46. çoook çok geçmiş olsun şenaycım, kusura bakma ben de buralarda yoktum bir süredir yeni görebiliyorum yayınını. İyi olmasına ve güçlü olabilmesine sevindim... maaşallah diyim.. ben de çocukluğumdan beri çok çekti geniz etinden, ve erişkinken ameliyat oldum. Yazık kuzucuğun küçük yaşta ne güzel dayanmış..
    tekrar geçmiş olsun, çok öpüldünüz çook dikkat edin kendinize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da geçmiş olsun diyelim o zaman tatlım. Evet geçti gitti unuttuk bile. Yeterki sağlıklı olsun da azcık minicik üzülelim nasıl olsa geçiyor gidiyor :-)

      Sil