3 Mayıs 2013 Cuma

Kedi Baskını vaaarrrrr :)

Merhaba arkadaşlaaarrrrr...
Bu aralar bahtım şansım yerinde nazar değmesin :) (Her ne kadar nazara inanmasam da cümle içinde kullanmaya alışmışım nedense :) )
Geçen haftalarda bir çekiliş daha kazandım veeeee haber vermek için hediyelerimin gelmesini bekledim elbette :) Bu öğleden sonra geldi kargom ve evimi kediler bastıııııı, yerim onları ama yerim zaten severim kedileri bunlar daha bir şirinler anlatamam :)
Çekiliş sevgili 1 Dalda 2 Baykuş'un çekilişiydi, mutlaka hatırlarsınız. Nehir Yasbay olarak da bilirsiniz elbette :) Öyle biliriz aslında da Nehir biricik kızının ismiymiş kendi adı Çiğdem :) Çok çok güzel hedieler bunlar Çiğdemcim.. Elbette çekilişti şansım yaver gitti ama ben bayıldım bu hediyelere Ece akşama eve geldiğinde hepsine el koyacak o kedileri yüzlerce defa sevecek hatta kedili kavanozu bebeği yapıp uyutmaya falan çalışacak eminim :) Onun için çok çok çooooooook teşekkür ederim, o güzel ellerinle yaptığın hediyelerin hepsine yüzlercee kez teşekkürler... :)
Notluk hemen dolabımda yerini aldı, kalemini de not defterlerini de koymuş zaten Çiğdemcim :) Üstelik bir dürü not defteri göndermiş Ece hepsini alıp kendi resim defteri yapacak canım :)

Üzücü haberim ise kavanozlardan küçük olanı kargoda kırılmış tuzla buz olmuştu ben de camları ayıklayıp üzerindeki pisicikleri kurtardım ve ben bir kavanoz aolıp hemen yapıştıracağım :) Alttaki mor olan küçük kavanozun pisiciği :)
Bir de Çiğdemcim öyle güzel çikolatalar badem li çikolatalar falan göndermişki çok güzel bir saklama kabında hem gözüm hem ağzım bayram etti yemin ederim :) Çok düşüncelisin gerçekten tekrar teşekkürler...Ay çok mutluyum yaaaaaaa :)
Benim yamuk yumu kadrajını almayı beceremeden çektiğim fotoğrafları bırakıp aşağıda tüm hepsini bir arada Çiğdemin bloğundan aldığım bir fotoğrafta da görebilirsiniz. Küçük kavanoz kırık ama ben ekleyeceğim pisicikleri öyle bırakmam bırakamammmmm onlara bir ev lazım :)

Severek kullanacağım emin olabilirsin :)

16 yorum:

  1. Bende çekilişe katılmıştım,şans kuşu size kondu iyi günlerde kullanın.Daha önce yorum fırsatım olmamıştı,kıyafetleri hızlı dikiyorsunuz maşallah nazar değmesin.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim evet şans kuşu bana vurdu iyiki de bana vurdu kusura kalmayın :)

      Sil
  2. Ne güzel ne zevkli hediyeler, tebrik ederim :) Kedilerin hepsi de harika :) Güle güle kullanın hepsini ;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Çiğdemin ellerine sağlık hepsi ayrıntıyla yapılmış en küçük detayını bile atlamamış, kedili mandalı bile var hediyelerin içindeeeeee hepsi harikalar :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. çok hediyelerin canım iyi günlerde kullan çok cicileeer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir sürü hediyem oldu teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Cok guzel diye yazdigimi saniyodum ama guzel kelimesini yazmamisim:-) birdaha yazayim cook guzel hediyelerin canim :-) :-) sevgilerimle

      Sil
    3. haha ben de uydurmuşum duruma göre çaktırmasan ben de çaktırmıyordum bak haha :) Teşekkürler tekrar açıklama için haha :)

      Sil
  4. Tebrikler Şenay,
    nazara inanmam demişsin,
    bir araştır onu derim ben.
    buradan kim ne derse boş olur çünkü...

    kavanozun da kırılmış ya
    nazar çıktı derler, ben de buna inanmam işte:D

    hediyelerini de güle güle kullan...
    fikir olarak da güzelmiş notluklar,
    yapmak lazım,
    el emeğimiz göz nurumuz olur...
    üstünede yazarız:
    hediye değil, alın teri :D :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzummm kavanoz yolda gelirken kargocular kırmışlar benim bildiğimde ben kırarsam nazar çıkar neden kavanoza bardağa girdiyse neden çıkacak haha :) Ay ben gülüyorum bunlara ne yapayım elimde değil Fuzulicim :D
      Hediyelerim süper süper, kuzum notluktaki not defterlerine el koydu bile notluğu da aldı koluna astı çantası olmuş haha :)

      Sil
  5. Tatlımm canımmmm iyi günlerde sağlıkla kullan hediyelerini :)) Okadar güzel anlatmışsınki çok duygulandım ..
    Asıl ben teşekkür ederim bana destek olduğun için...Ömrün boyunca hep böyle mutlu ,şanslı ol inşallah ...
    Kavanozlardan biri kırılmışmı yaaa çok üzüldümmm :(((((((((( Okadar da sarıl sarmalamıştık kırılmasın die kargocular sağolsun sağdan sola atınca olacağı bu oluyor tabiki ...:( Ama senin o kavanozu tekrardan yenisiniyle hayata döndüreceğini okuduğumda inan çok çok mutlu oldum :))))
    Çok düşüncelisin canım ... O şekerlemelerde küçük prensesin içindi ;)))) Afiyet bal şeker olsun ....
    Tekradan şans hep senden yana olsun canım sevgiyle kal ......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlııımmmmmmmmm o şekerlemeler yendi yutuldu bile :D Söylemesi ayıp ben kuzumdan çok yedim :D
      Senin güzel hediyelerinin yanında bana hissettirip yazdırdıklarının lafı bile olmaz Çiğdemcim :) Üzülme kırıldıysa Şenay pisiciklere yeni ev alıp yapıştırırrrr senin el emeğini yerde komaz üzülmeeee :) Kıyabilir miyim o güzelim kedilere Allah aşkına :)
      Amin canım şans hiç bırakmasın hiçbirimizi inşallahhhhhh :)
      Bilmem kaçıncı kez ama son kez değil tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum Çiğdemcim , sağooollll, varollll, benim numaramın geleceği saniyede benim uranüsümün döndüğü ikizler burcuna vurduğu anda çekiliş için randoma tıkladığın an için teşekkür ederim diyorum en son olarak :)

      Sil
  6. ay çok şirinler güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler, o pisiciklere bakıp da gülmeden kullanamam zten inan bana :)

      Sil
  7. harika hediyeler sağlıkla kullan. bak sana da iki çekiliş çıktı çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valal Filizcim olmaz olmaz demeyin şansınızı deneyiinnnnnnn milli piyangoooooooo :) Vallahi o cingıl geldi kulaklarıma sende onu ddüşünerek yazdın herhalde şimdi de sayende dilime takıldı aklıma takıldı ikide bir onu söylüyorum haha Allahım :)
      Haklısın çıkıyor bana da bana bile çıkıyor :) Ben çok şanslı bir insanım bunu biliyorum ve bir kez daha hatırladım inan :)

      Sil