26 Mayıs 2013 Pazar

Alımlı Kuzular İçin :)

Merhaba arkadaşlaaaarrr....
Bu aralar pek evde duramıyoruz, yaz geldi sürekli dışarıda gezme eğlence aktiviteleri var. Aklımda çalışmam gereken KPSS konuları dikmek istediğin kıyafetler var ama napalım gezme tozmak dahha güzel bazen :)
Bu arada geçen gece Ece'yi uyuttuktan sonra oturdum kuzuma bir elbise dikmek istedim :) Tabi ki de diktim ve hemen ütüledim fakat Ece'nin okuldan gelmesini bekledim ve hemen giydirdim kıyafeti ve fotoğrafladım :) Ece çok sevdi bayıldı, ben de bayldım çok cici oldu kuzum beniiiimmmmmm :) Annesinin canı, pek poz vermek istemedi ama ben yakaladığım kadarıyla çektim işte elbisenin görüntüüsünü . Bakalım sizler de beğenek misiniz :)

Kemeri çıkararak da kullanılabiliyor elbette ama böyle daha bir kibar oluyor öyle tercih ettim :)




38 yorum:

  1. harika olmuş . çok da yakışmış kuzunuza maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler tatlım beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. Tatlı cadı. Ne de güzel olmuşsun. Benim kızım da pek meraklı süslenmeye. Çok tatlı olmuş Maşallah canım. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Sınav çalışmaları benim için çok stresli olur. Allah yardımcın olsun. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiiiiin Yeldacım aminnnnn kuzular hep kuzu kalsa bir de :) ama büyüyorlar değil mi :) Olsun sağlıkla büyüsünler yeterki :)
      Kıyafeti beğenmene de sevindim canım, sınava da bir şekilde çalışıyorum işte haha :)

      Sil
  3. Çok şık,çok güzel olmuş.ELlerine sağlık.Güle güle giysin fıstık :)

    YanıtlaSil
  4. Elbise harika ama ben en cok sapkasina bayildim:) da kuzunun niye keyfi yok, halbuki o atlardi sikir sikir pozlar verirdi, burada pek bir durgun geldi bana, yoksa yedigi o yesil erikten miiii? :))) (canim erikmi istedi ne:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzu çizgi film izleme istiyor ama ben poz ver diyorum, ağzındaerik var hep öyle poz verdi çıkar dedim sürekli azcık takıştık ondan haha :) O da inat etti poz vermemeye cadı :)
      Şapkası yıl sonu yapılacak gösteri için alındı orda takacaklar, bayıldım ben şapkaya ama çok sevdim, ben de takardım ama nerde takıcam acaba yer bulamadım takacak :D

      Sil
  5. Şenay, bu kuzuya ne oldu enerjisi çok düşük yahuu, önceki pozlarından eser yok. hasta mı yoksa?öflemiş püflemiş resmen fotoğraf çekerken.
    elbisesi çok tatlı olmuş, saçındaki aksesuarla 50li yıllar modasını yakalamış.
    Allah nazardan korusun bu sıkılgan şirineyi.
    sağlıkla giysin.
    Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim hem erik yemek istiyor ben çıkar sonra yersin diyorum takıştık hem de çizgi film izliyormuş rahatsız olmuş hanım efendi :D O nedenle poz vermedi bile kujum :) Arada yapıyor böyle cadım :)
      Evet şapkayı çok sevdim daha çok çok kullandırıcam inşallah :) Elbiseyi dikerken de çok mutluydum içinden kendinden astarlı yaptım atletsiz giyiyor zaten askılar görünmesin diye astar iyi oldu :)

      Sil
  6. Allahım o ne güzellik öyle elbise harika küçük hanımın üzerinde de çok güzel durmuş elinize sağlık o fıstığı mıncır bi benim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha mıncıkla mıncıkla artık bıktırdım Eceyi desem yeridir Aycancım :) Nerde görsem yakalayıp şap şup öpüyorum artık babası bile kızıyor bırak diye :D Ama ilerde hiç öptürmeyecekk öperim de yerim de napalım :)
      Elbiseyi beğenmene de çoks evindim tatlım sağol :)

      Sil
  7. Maşallah, Allah bağışlasın kuzucuğunu.

    Elbisenin deseni ve rengi harika sen de her zamanki gibi çok güzel dikmişsin canım , ellerine sağlık. Şapkası da ayrı bir güzellik :)

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kumaşı alalı çok olmuştu hep aklımdaydı da ne yapsam nasıl bir model uygulasam diye hep düşündüm öteledim ama geçen gece ders çalışmamaak için dikişe verdim kendimi haha naasıl zevkliydiiiiii :) Hemen de bitirmişim o gece vallahi, o kadar ders çalışmak istemiyorum işte anla :)

      Sil
  8. Tek kelimeyle bayıldım. Puantiyeye zaten bayılırım bu elbiseyle pek bi güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Puantiyeler küçük kızlara daha bir yakışıyor sanki :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  9. maşallah kızına manken gibi pozlar vermiş çok tatlı :) senin diktiklerin ise herzamanki gibi tek kelime ile süper ellerine sağlık.
    canım bu arada ilk çekilişimi düzenliyorum katılarak destek olursan çok sevinirim:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler canım yaaa ne güzel sözler onlar :) Çekilişine de destek için varım dedim ordayım :) Bol şans bana :)

      Sil
  10. Bizim pıtırcıklara da bir elbise diksem diyorum ne zamandır,
    bu model güzelmiş...
    küçük cadı da tatlı cadı olmuş :)
    bizim cadıya da böyle yakışır mı acaba :)

    Bir de ben sen gibi kumaş seçimi yapamıyorum.
    elimde kumaşlar var ama onlardan ne yapabilirim,
    ne daha güzel olur karar versem şahane olacak...

    ellerine ve özellikle gözlerine sağlık Senay...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha çok teşekkürler canım ya da böyle modeller ço yakışıyor kızlar ainan bana, böyle dönüp dönüp totoları görünüyor ya bayılıyorum inan :)
      Kumaş adlarını ben de bilmem de hep dediğim gibi kumaşa dokunduğumda ondan ne yapabileceğimi anlayıveriyorum :) Yoksa isimlerini sorsaaaaan pehhh benden cevap çıkmaz yani, fakat kumaş deseni konusu da zevk meselesi elbette :) Herkese göre değişiyor anlayacağın ben seviyorum puantiyeyi çocuklarda da kendimde de herhalde herkes de sever diye düşünüyorum :)

      Sil
  11. Senaycim Sonadi,kizin coook guzel olmus,elbisesi de harika ellerine saglik

    YanıtlaSil
  12. kız annesine çekmiş seni,çok tatlı olmuş.

    YanıtlaSil
  13. şenay hanım iyi akşamlar, sizi ilk beraber dikiş etkinliğinizden buyana ara ara zevkle takip ediyordum, şimdi izleyenleriniz arasına katılmak istedim bir sakıncası yoktur umarım.. kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkürler gerçekten de beğenmenize sevindim, ellbette takip edebilirsiniz izleyicim de olmanız beni mutlu eder ne demek :)

      Sil
  14. Allahım şunun şirinliğine bak maşallah..tatlı küçük hanımefendi ...ellerine sağlık senaycım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım beğenmen ne güzel :)

      Sil
  15. kuzum benim ne kadar da tatlı olmuş yeni elbisesiyle. poz vermeye istekli olduğu zamanlar nasıl belli oluyor, burada pek havasında değil :)

    çok öpüyorum tatlım, kolay gelsin :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet pek havasında değildi hakikaten zorla çektim fotoları :) İşlerinden geri kaldı cadıcığım :) Sağol Semracım teşekkür ederim...

      Sil
  16. ÇOK GÜZEL KIZ MAŞALLAH :) ELBİSEDE HARİKA OLMUŞ :)
    ELİNİZE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sağlıklı mutlu olsun güzeller güzeli kızım inşallah hep :)

      Sil
  17. BLOĞUNUZU TAKİBE ALDIM BANADA BEKLERİM :)

    YanıtlaSil
  18. Daha yeni gördüm ben bu prensesi ne güzel olmuş elbise Şenay'cım ellerine sağlık.Saç aksesuarınızda ayrı bir havalı maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nur'cum, saçındaki aksesuarı da yıl sonu gösterileri için bir parça büyüdü de yıl sonuna gösteri hazırlıyor benim kızım ahhhhh :)

      Sil
  19. Çok güzel olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil