20 Mayıs 2013 Pazartesi

2. Hobi Etkinliği Hediyelerim...

Merhaba arkadaşlaaarrrrr... Bilenleriniz vardır O Bir Anne (Müge Hanım) Hobi Etkinliği organize etmiş ve bu ay ikincisini duyurmuştu. Geçen sefer ben duymamıştım ama bu defa haberim olur olmaz bu organizasyonda bulunmak istedim :) Şansıma eşleşmede bana bildiğim bir blog Siyah Beyaz Baykuş (Hülya Çoban) çıktı :) Bildiğim biri olması beni mutlu etmişti önce ve Hülya Hanımla yazıştıkça maillerde daha da mutlu oldum çünkü kendisi çok iyi , nazik ve anlayışlı bir bayanmış onu öğrendim :) Ben bu ay anneannemin hastalığından İstanbul'a gittiğimden ve geldiğimde de bir sürü iş beni beklediği için ve misafirlerim de çok olduğu için hediyelerimi hazırlamayı geciktirdim ama kendisi bana anlayış gösterdi kibarlığını hiç bozmadı haha :) Teşekkürlerimi bir defa da buradan iletmek istedim kendisine :)
Şimdi de kendisine hazırladığım hediyeleri paylaşmakta sıra :) Umarım beğenerek kullanır hepsini :)

Hülya Hanıma birşeyler dikmek istedim elbette ama ne diksem diye son ana kadar hep kararsızdım. Acaba nasıl şeyler giyer ne renk sever bedeni nedir gibi sorular vardı kafamda ve sürekli kendisini maillerle soru yağmuruna tuttum :) Sağolsun sürekli sabırla cevapladı.. Aslında bluz dikmek istiyordum ama son anda kardeşime diktiğim yumuşacık ince penye kumaştan elimde vardı ve baktım bundan bir hırka çıkabilir diye düşündüm ve bu bahar mevsimlerinde akşamları üzerine alabileceği cıvıl cıvıl bir hırka yapabilirim diye düşündüm :) Bedeninin 38 olduğunu sorduğum sorulardan biliyorum :) Ben de 38 im onun için kendime diker gibi diktim hırkayı. Hırka dikişi kolaydı sadece biraz daha özenli ve süslü olmasını istedim ben de bir sürü renkli çiçek ördüm tığla :) kimi 5 yapraklı çoğu 4 yapraklı rengarenk çiçekler ördüm ve teker teker yakaya dizip üzerine dikiverdim hepsini...

Diğer hediyelerimi de biliyorsunuz zaten daha önceden görmüşsünüzdür.. Çok vaktim olsa onun için özel birşeyler tasarlamak isterrdim ama zaten geç kaldığım için yine benim yaptığım kolye, küpe ve bileziğimi hediye etmek istedim.. Takım olmasını istediim mavi bir kombin yaptım gönderdiğim takıları :)


Üzerimde nasıl duruyor onu da göstermezsem çatlardım işte bakınız fotoğraflara :)
Kollar yarım kol uzun yapmadım daha da kısa yapmadım nede olsa hırka :) Bahar mevsimleri için bu kol boyunu çok seviyorum ben :)
Başta düğme yapmayı düşünmüştüm önüne hatta düğmelerimi bile almıştım ama çiçekleri dikince önden bir bağ daha güzel geldi gözüme ben de o şekilde bıraktım düğmeleri de takmadım :)


Güle güle kullan Hülyacım... Umarım beğenerek giyersin ve kullanırsın hepsini...

30 yorum:

  1. çok güzel olmuş güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  2. Bende istiyoooorummmm. Hepsi çok cici olmuşlar ellerine sağlık ablacım. İyi günlerde kullansın. Sen yaparsında güzel olmaz mı hiç?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim tatlım bu aralar yavaş da gitsem yine de icraat durmuyor yapıyorum birşeyler çok şükür :)

      Sil
  3. Ne hoş bir etkinlikmiş, hediyeler de cıvıl cıvıl güle güle kullanılsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet etkinliği yeni keşfettim zaten yeni bir etkinlik fakat çok sevdim hediyeleşmeyi. Umarım Hülya da beğenir :)

      Sil
  4. Şenayyyyy... Kuzum nasıl diktin sen bu penyeyi. Hele de o biyeler nasıl ustaca geçmiş. Penye bu ya.. esner, sarkar, kayar.. Helal olsun valla. Fena kıskandım. Renk zaten çok çarpıcı. O tığ işi çiçeklere ve renklerine ne demeli. Canım ya.. Ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsüm ablacım çok sağol güzel sözlerinle gururlandırdın beni :) Evet incecik penye olunca esniyor elbette ama o kadar yavaş diktimki hem dikiş düz olsun hem de esnemesin diye çok efor sarfettim çünkü kendime yapmıyor hediye olarak yapıyordum :) Yine de Hülyacım kusura kalmasın bir iki sağa sola düz hattın kayması şeklinde istenmeyen şeyler var ufakkkkkk ufaaakkkk şeyler ama :) Cıvıl cıvıl olsun istediim ben ablacım olmuşsa ne ala :) Güle güle kullansın Hülya :) Ben uzun zamandır kendime de bir hırka dikeyim diyorum bir vakit bulamadım bakalım sıra bana da gelecek elbette :)

      Sil
  5. Şenay Hanım hırkaya bayıldım renk çok güzel ve üzerinde ki tığ işi çiçekler harika olmuş elinize sağlık. Takı delisi olduğumdan takıları da ayrıca çok sevdim sürekli kullanacağım.
    Dikiş dikmekten pek anlamasam da blog yazmaya başladığımdan beri yaptıklarınızı beğenerek takip ediyorum ve bu güzel etkinlikte sizinle eşleşmekten ayrıca çok memnunum. İnşallah sizde size gönderdiğim hediyeleri beğenirsiniz. Akşam blogumda paylaşırım.
    Anneannenize çok geçmiş olsun. Tekrar tekrar elinize sağlık :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Beğenmene çok sevindim Hülyacım gerçekten :) Umarım eline aldığında da sevecek ve severek kullanacaksındır :) En kullanışlı ne olur nasıl olur diye düşüne düşüne aklıma böyle birşey geldi.. Her bedene herkese uyar nede olsa hırka en geniş kullanım alanı olan kıyafetlerden biri nede olsa :) Çiçekler de beni yansıtan rengarenk hayatımdan kesitler işte. Sade olunca içim el vermezdi bir dokunuş istedim ve dokundum işte :)
      Çok mutlu oldum beğenmene inan güle güle kullan inşallahh :)

      Sil
    2. Hırka çok sık ve severek kullanıyorum. Bu hırkaya da bayıldım. Elinize sağlık. Heyecanla gelmelerini bekliyorum :)
      Sizin için hazırladığım hediyeleri blogumda paylaştım :) inşallah beğenirsiniz.
      Sevgiler..

      Sil
    3. Evet gördüm ve ben de bayıldım hediyelerime özellikle picisikleri bloğunda her gördüğümde ayyy ben nasıl yapsamki nerden bulsam bu keçeleri diye iç geçiriyordum inan :) Sen de güle güle kullan Hülyacım :)

      Sil
  6. harika olmuş harika !!! dört yapraklı yonca örgü çiçekler de süper yakışmış !!
    takılar zaten muhteşem.
    ellerine, zevkine sağlık.
    Güle güle kullansın sevgili Hülya hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filizcim... Bu aralar kendime vakit bulamıyorum dikiş için ama böyle hediye etmeyi de çok seviyorum.. Güle güle kullansın inşallahhh :)

      Sil
  7. Ne güzel olmuş hırka, üstündeki motiflere bayıldım :) Ellerine sağlık Şenaycım :) Hülya da güle güle giysin :) Diğer aksesuarların renkleri de çok uyumlu kırmızıyla, çok zevkli hediyeler seçmişsin :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Esencim elimden geldiğince kullanışlı olabilecek şeyler yapayım dedim... Hırkayı da son anda karar verdim aslında kim giymezki hırka değil mi ama :) Onun için mantıklı geldi ve ortaya Şenay eli değmiş bir hırka çıktı bu şekilde :) Güle güle kullansın Hülya :)

      Sil
  8. harıka olmus bayıldım resmen elıne saglık gule gule kullansın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Müge Hanım güle güle kullansın Hülya evet :)

      Sil
  9. Harika olmuşlar güzel günlerde kullansınlar inşallah...

    YanıtlaSil
  10. üzerimde nasıl duruyor diye yazmışsın canım allah aşkına sana hayranım bu kadarda mütevazisin yaa nasıl duracak sen ne giysen süper oluyor valaha çok güzel harika olmuş bayıldım yine seni hergün takip ediyorum gerçi çok kişi ediyorda fesatlıklarından yazmıyorlar çekemiyenler sizi yazsanıza sizde iki satır çok ama çok güzel resimlerde bayıldım şimdi az resim saysını çoğalt canım 10 tane filan yapsan ne bilim az daha olsun işte oluyorsa sitende ben anlamamda site işinden olursa çok resim olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Melisacım teşekkür ederim canım :) Üzerimde nasıl duruyor bir görün istedim Hülya da 38 bedenmiş onda da böyle duracak aşağı yukarı :) Duruşu da güzel yani hırkamın :) O nedenle çekeyim kendi üzerimde de dedim haha :) Tatlım izleyici sayım zaten çok da her giren elbette yorum yazmıyor onun farkındayım.. Hergün ortalama 1000 kere tıklanıyor bloğum ve her gelen yorum yazsa altından kalkamam zaten :) Arada yazılıyor sağolsunlar yormuyorlar beni :) Resim sayısını çok tutamıyordum çünkü blogların da bir kotası var o nedenle her eklenen resim kotadan çalıyor ve bu yakında kotam dolarsa hiç resim yükleyememem veya eski resimleri silmem anlamına gelebilir o nedenle az tutmaya çalışıyorum resimleri :) Ama sanırım kotayı arttırmışlar bakalım biraz daha fazla koymaya çalışırım resimleri :)

      Sil
  11. çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık Hülya hanımda güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah:)))) Bende katıldım güzel bir etkinlikti bende biraz önce bana gelen hediyelerimi yayınladım hepsi çok özenle hazırlanmış çok güzel hediyelerdi.... Annenede çok geçmişler olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Öznurcum :) Ben Hülyayı az çok takip ediyordum ama bilmediğim bir çok blogger da varmış nasıl görmedimki şimdiye kadar dediklerim de oldu.. Böylece hem yeni bloglar tanıyor hem de hediyelerimizi alıp veriyoruz severim ben öyle şeyleri :)
      Sen de güle güle kullan güzel hediyelerini :) Belki ileride bir etkinlikte seninle de eşleşiriz olmaz birşey değil nede olsa :)
      Annem çok iyi çok şükür anneannem rahatsızdı fakat o yanılgıya herkes kapılmış çok şükür annemde birşey yok da anne annem de iyi olacak inşallahhhhhh :) Çok teşekkürler güzel dileklerin için...

      Sil
  12. çok beğendim cnm eline sağlık hülya çok severek kullanacak eminim..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım eline aldığında da çok beğenir hediyelerini tatlım :) Beğenmene sevindim sağolasınnnn :)

      Sil
  13. ellerinize sağlık, hırka ve çiçekler muhteşem olmuş. hemen elimde ki uygun bir kumaşla yapasım geldi. sanırım, temel beden kalıbımı kullanarak böyle bir hırka dikebilirim kendime:) fikir harika, ortaya çıkan iş harika, eminim giyecek olan kişi de çok beğenecektir hırkasını ve tüm hediyelerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hülya da çok beğendi hediyelerini güle güle giysin :) Beğenmene sevindim fikir vermek ne güzel, çok kullanışlı ve cıvıl cıvıl olunca herkes ister böylesini neden olmasın dimi :)

      Sil
  14. Canım bu penye hırka çok güzel olmuş,bak hiç aklıma gelmezdi bu tarz bişey eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nurcum :) Geldi işte aklıma öyle birden bire çok düşünmekten luyor böyle şeyler beynim durmadan azcık daha düşünecek vaktim var elbet :)

      Sil