23 Nisan 2013 Salı

Nisan Ayı Dikiş Etkinliği Elbisem Bitti...

Merhaba arkadaşlaaarrrr...
Bu ayki dikiş etkinliğim için elbisemi dün bitirdim ama maalesef fotoğraflayamadım ve bugün ise alelacele bir fotoğraf çekimi yapıp attık kendimizi dışarıya ve akşam üzeri geldik ancak ortalığı toparla yemek , Ece'nin uykusu falan deyince yeni oturup inceledim fotoları... Her ne kadar çekimler içime sinmese de son gün olduğu için yarına bir daha çekim yapmayı beklemeyeceğim :) Şimdiden üşendim fotoğraf çekimine bugün çok yorulduk çünkü gezmelerde :)
Hatırlarsanız sizinle paylaşmıştım etkinliğin My Hobby World'de yapıldığını ve hangi modelleri yapacağımı da :) Yine kendi kafama göre takıldım aslında paylaştığım iki modelden şifon olan elbiseyi Model 125'i yaptım ama ben uzun zamandır kullanmak istediğim Mint yeşili dantel ve astarımla yapmak istedim bunu ve öyle de yaptım :)
Bakalım beğenecek misiniz :)


27 yorum:

  1. Ellerinize sağlık.Dantel elbiselere zaten bayılıyorum.E bide sizim dikiş yeteneğiniz.Sonuç muhteşem.
    Keşke benim makinem de bu ay ki dikiş etkinliğine yetişseydi,halbuki kumaşımı almış kalıplarımı bile hazırlamıştım :(
    Neyse bir dahaki sefer diyelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa herşey hazır daha makinen gelmedi demek :) Neyse etkinlik her ay var bunu da gelince dikersin ne olacak boşver :) Geç olsun da sorunlu olmasın Diğdemcim :)
      Şifonum da doluydu aslında ama ne bileyim dantel yapasım geldi, aslında o kumaşlarım uzun zamandır masada ilk sırada bekliyor artık yapayım dedim :) Beğenmene sevindim tatlım :)

      Sil
    2. Sizin yaptığınız her şeyi beğeniyorum zaten.Dakikalarca bilgisayara dalıyor,elbiseleri seyrediyorum :)

      Sil
    3. :) Teşekkür ederim Diğdemcim, ne mutlu bana Allahım çok seviniyorum böyle güzel sözler duyunca daha da dikesim geliyor hadi hayırlısı ben bu gazla yarın ne dikerim bakalım haha :)
      Bir yandan Sona da gece gece gaza getirdi beni haha ama bu saatten sonra birşey dikmem artık :) Yarın Allah kerim :) Aklımdaki yüzlerce parçadan birini seçersem hemen dikerim :)

      Sil
    4. Yeni çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz.

      Sil
    5. :) Sık sık gelecek inşallah Diğdemcim :)

      Sil
    6. ellerinize sağlık çok güzel olmuş,elbisenin modeli de kumaşı da çok hoş:)

      Sil
  2. cok guzel yakisiyor bu reng sana, ama goyus kismi bir az bol gibi geldi bana,yoksa modelmi oyle? :) ama Allah nazarlardan saklasin senin gibi becerikli biri var her gun takib etdiyim.... inanin sizi cooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmm,kendinize iyi bakin, o guzel kizinizin da yanaklarindan opurem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonacıım canım çok teşekkür ederim güzelim :) Ne kadar güzel sözler onlar Allahım kendimi çok mutlu ve bir o kadar da kötü hissettim hüsrana uğratmam umarım seni de diğer sevenlerimi de :)
      Öncelikle tatlım ben burda dergisi etkinliğine katılsam da burda dergisi almıyorum :) Bu ay aldım ama o kalıpların içinden çıkamadığım için yine kendi bildiğim kendi kalıplarımı çıkararak diktim elbisemi :) Elbisenin üst kısmı biraz bol evet ama aslında öyle yapmak istediğim için öyle gerçekten :) Hem dantelin kalınlığından belde büzgü yaptığında bu hale geldi hem de dümdüz dursun istemedim... Ama biraz daha daraltılabilir haklısın da artık uğraşmam, en uyuz olduğum şeydir diktiğim elbiselerde tadilat yapmak yeniden diksem daha kolay :) Üşeniyorum yani anlayacağın :) Sağol ttalım beğenmen ne güzeeelllll :)

      Sil
  3. uyyyy bu ne güzel renktir, bu ne güzel elbisedir, bu ne güzel hoş hanımdır !!!fıstık gibi görünüyorsun bee maşallah !! çok beğendim çok
    ellerine sağlık
    sağlıkla giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Filizcim uyyyyyyy :)
      Vallahi rengi ben de çok seviyorum, nerde görsem mint yeşilini alasım var :) Danteli geçen yıl almıştım hatta çok beğenerek ama kıyamamıştım bu yılda bir sürü keten astar alıcna dedim haydi bismillahhhhhhh kestim gitti :) Ortaya çıkan budur beğenmene sevindim canım sağolasın :)

      Sil
  4. Yine yapmışsın yapacağını,elbiseyi tanıyamadım.Modelin havası değişmiş vallahi....Elbise bambaşka bir şeye dönüşmüş.İşte etkinliğin amacıda bu bence yorumlayana göre yeni modeller ortaya çıkartmak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şifonla yapsam belki daha çok benzetebilirdim ama illa da danteli kullanayım derken bambaşka birşey çıktı ve tadilatını da yaptım haha :)

      Sil
  5. Rengine bittim desem??? Ama gogus kismin da kesinlikle duzeltme yapman sart Senay'im. Nadide Sultan kadar olmus gibi duruyor. Beni arti az cok biliyorsun, yalan yok bende, uste tarafi hic gozume hitap etmedi. Ama renk ve belden asagisi sahane, kesinlikle tadilatttttttttttt

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mevlüdecim, senin de dediğin gibi bir çok arkadaştan aynı eleştiri gelince sizi dinledim ve bir değişiklik yapıverdim inşallah o hali daha gözüne hoş gelecektir :)

      Sil
  6. The dress are marvelous and you are very beautiful. kisses.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dear Maria, thanks for your lovely thoughts :)
      kiss, me too :)

      Sil
  7. Muhteşem bir renk seçimi. Çokda yakışmış canım ,maaşallah. Güzel günlerde giy:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim tatlım, kumaşlarıma kıyamıyordum çok güzel oldukları için de kıydım nihayet :)

      Sil
  8. Şekercim, şevkini kırmak istemem ama, senin bedeninden 2 beden daha büyük gibi duruyor. Kız doğruyu söyle, ablana diktin de vermekten vaz mı geçtin? Şaka bir yana, sanki yanlardan içeri azıcık girsen, kurtarır mıyız durumu? Paylaştın ya bir kere, kendine beğendirmen yetmiyor, bir de bize beğendirmen gerekiyor:)) Her şeye rağmen, iyi günlerde, güle oynaya giymeni diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha yokkkk şevkimi öyle küçük şeylerle kıramazsın meraklanma tatlım :) Ben de sizi dinledim ve düzeltmemi yaptım zaten :) Ben o bol halini de sevmiştim aslında ama madem herkes öyle diyor bir başka bakış açısıyla daha doğru görüyorsunuzdur :) Elbette söyleyeceksiniz ki düzeltebileyim değil mi :) Teşekkürler tatlım :)

      Sil
  9. Elbisenin rengi çok harika.çok güzel olmuş .sizede çok yakışmış.elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Fatma Hanımcım beğenmenize sevindim :)

      Sil
  10. Renkte modelde çok güzel olmuş Şenay'cım ama kemerden mi acaba üst tarafta bir kabarıklık var gibi yada modeldenmi orayı çözemedim :) Sen sonunda dantelini diktin benim kumaş bekliyor bakalım :( sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Nurcum kemerden değil o kabarıklık, kemeri çıkarınca da aynı duruyordu, kemer sadece süs olsun diye var yani tek işlevi o :) Fakat düzeltmeyi yaptım tatlım o halini daha çok beğenirsin eminim :)

      Sil
  11. ellerinize sağlık Şenay hanım, güzel olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim düzeltilmiş hali de bir sonraki yayında :)

      Sil