13 Nisan 2013 Cumartesi

Nisan Ayı Birlikte Dikelim Etkinliği...

Merhaba arkadaşlaaarrrr...
Nisan ayı Burda Dergisi dikiş etkinliği bu ay My Hobby World 'de :) Ayrıntılar bu ayın ev sahibesinin evinde :) Etkinlik resmen başladı ve 22 Nisan'a kadar da süremiz var. Bu ay belirli bir model seçilmedi herkes istediğini dikebilmekte özgür :) Benim aklımda olan modeller şimdilik iki tane... Bakalım hangisini yapacağım ilerleyen sürelerde göreceğiz . Nasılsa bir iki güne dikerim diye şimdi başlamayacağım bile ama aklımdaki modeller aşağıda ama bakalım hangisi olur :)
Buradaki pantolon...
Veya bu elbise de olabilir :) Ama başka birşey bile olabilir hadi herkes katılsııınnn :)

18 yorum:

  1. cok guzel bir modelmis,simdiden kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hadi bakalım da benim aklıma eser kimbilir hangisini yaparım :)

      Sil
  2. Ben Mayıs sayısını bekliyorum güzel modeller var Nisan ayından birşey beğenemedim sana kolay gelsin canım bekliyorum çalışmalarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tamam Nurcum :) Bu ay büyük bedenlerde verdikleri elbiseler cıvıl cıvıl,gerisi bence de çok fazla iyi değil, ama şifon uçuş uçuş bir elbise de dikeyim dedim bakalım ne yaparım :)

      Sil
  3. Ay ben elbiseye bayıldımm,hem tiril tiril çok rahat hemde çok şık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şifon bir elbise şart herkese ve bende yok ilginçtir o kadar dikerim onu heves etmemişim onun için aldım listeme bakalım ne olur :)

      Sil
  4. hmmm elbise güzelmiş canım, uçuş uçuş tam yazlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım Semracım bir tane de şifon elbisem olsun fena olmaz yani :)

      Sil
  5. Yayınlamana sevindim.Katılımın çok olması daha güzel oluyor. Bakalım neler dikeceksin kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler tatlım, bunları yayınladım ama bakalım benim aklıma o anda hangisi esecek daha vakit var, benim karar anım daha uzun sürer dikiş no problem :)

      Sil
  6. elbiseyi dik şenay :)sende o pantolonun kumaşının aynısından vardı sanırım. o zaman pantolon ağırlık kazanır tabii.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Filizcim kumaşın aynısından var d aonun için acaba onu mu yapsam dedim :) Fakat elbise bana da daha aşır basıyor inan :) Bakalım :)

      Sil
  7. Şenay merhaba, bu elbiseyi bende beğendim, sana da çok yakışır, ben elbise diyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bakalım Pınarcım ben de elbiseden yanayım şu sıralar ama kafama ne eserrrrrr bilemiyorum ama şifon yazlık bir elbisem yok onu denemek istiyorum yani :)

      Sil
  8. Sayenizde bu ay bende katıldım:)
    Size bir sorum olacaktı
    Bu ay 108 numaralı elbiseyi dikmeyi planlıyorum,ama telanın ne olduğunu nasıl kullanıldığını bilmiyorum.Acaba tela kullanmazsak olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğdemcim ne güzel :) Hadi bakalım ortaya neler neler çıkacak sen de parçası olmuş olursun :)
      Şimdiiii tela dikişlerde formlu durmasını istediğin yerlerde kullanacağın bir malzeme. Kırışıklığı önler düz durmasını istediğin yerlere form verir, kumaşa şekil vermekte daha kesin çözümler elde edersin... !08 nolu elbise de ise omuzlara falan ve ceplere tela kesilecektir galiba.. Omuzlara diyorsa kumaşın ağırsa omuzdan düşer gibi durmasından ise düz durunca daha güzel görünecektir, ağır bir havası olacaktır. Ceplerde ise bozulmayan bir görüntü için kullanılabiir elbisede. Fakat ben şöyle söyleyeyim şimdiye kadar hiç tela kullanmadım, kumaşını güzel seçersen duruşunu da ayarlayabilirsin. Olmazsa olmaz değil yani :) Fakat tekrar söylüyorum duruşu ayarlamanda sana yardımcı olacaktır. Mesela gömlek yakalarına koyduğunda sert bir yakan olur ve kıvrılığ buruşmaz mesela :) Bence bu elbisede kullanmasan da olur kafana göre takıl :)

      Sil
  9. Teşekkür ederim inanın çok yardımcı oldunuz :)

    YanıtlaSil