5 Nisan 2013 Cuma

Haftanın Bahar Esintili Kumaşları...

Merhaba arkadaşlar....
Bu hafta kumaşlar içinde çok mutluydum çünkü nihayet kumaşlarda renkler gelmiş. Rengarenk kumaşlar aldım sizler için ve paketleri orantılı bir şekilde oluşturdum.
Aynı kurallar geçerlidir.
.Kumaşlar ilk yorum bırakanın olacaktır. Yorumlar onaydan geçtiği için hemen yayınlanmaz meraklanmayın ben görüyorum saatlerini :) Mail de atabilirsiniz isterseniz..
.Kumaşların boyutlarını tek tek ölçmüyorum ama kocamaaaaan kumaşlar hepsi de.
.KENDİME ALMAYACAĞIM BİR KUMAŞI SİZE DE ALMAM... Onun için içiniz rahat olsun :) Kumaş konusunda referanslarım çok iyidir yani :)

PAKET 1 (30 TL) SATILDI

1. Çiçekli keten ama çok çok kocaman değildir uzun pileli etek olur belki zayıfsanız pantolon bile olur ama zayıfsanız :)
2. Beyaz dantel
3.Puantiyeli jarse kocamannnnnn kloş etek olabilir
4.İnce bir keten adını bilemiyorum ama bloğumda yeşil gömlek yapmıştım onun kumaşından. Keten miii viskon mu bilemiyorum havadan bir kumaş ben ince keten dediğim tüm kumaşlar böyle :)
5. Sarı saten

PAKET 2 (30 TL)

1. Leopar penye. Fakat bu kumaş çok büyük olmasına rağmen kenarlarında boya defoları var. Uzun bir tunik veya dar bir mini elbise rahatlıkla çıkar veya bir etek ama pantolon falan olmaz.
2.Viskon-keten nota desenli bir kumaş.
3.Mavi lacivert çizgili penye
4.Siyah kendinden çizgili bir kumaş. Bu kumaş daha çok gece kıyafeti dikmek için veya özel yerlerde giyilebilecek bluzlar için ideal ağır bir kumaş yani...
5. Beyaz dantel


PAKET 3 (30 TL)

1. Kamuflaj şifon bir kumaş. Kocamaaan bir kumaş, yazlık efil efil bir elbise olabilir veya yerleri süpüren bir etek :)
2.Kırmızı dantel
3.Mavi lacivert çizgili penye
4.Siyah kendinden çizgili bir kumaş. Bu kumaş daha çok gece kıyafeti dikmek için veya özel yerlerde giyilebilecek bluzlar için ideal ağır bir kumaş yani...
5.Ekru kocaman kalın bir keten

12 yorum:

  1. vayyy hepsine bayıldım :) bu hafta kim kumaş alacaksa çok şanslı. ben daha elimdekileri dikemdim meymenetsiz dikiş makinesi yüzünden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha ne cici paketler daha bloğa düşemeden gitti bile :) Nihayet yaz geliyor da renk görüyoruz şükür :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. :) Eğer istiyorsan mail atarsan sevinirim senay-atilgan@hotmail.com adresine oradan gerekli bilgileri verip senin bilgilerini almalıyım :)

      Sil
  3. cok guzeller ben isterdim ama cok uzgunum Azerbaycandayam, nasil olur ki? olmaz ona gore oyunlara da katilamiyorum uzgunum cooook :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay oraya da gelen kargo vardır elbette ama kimbilir ne kadar ücret alırlaaarrrr.. Geçen hafta kıbrısa gönderdim çok pahalı değildi ama 10 güne anca gitti :) Sen oralarda biryerlerden alamıyor musun canım ...

      Sil
  4. 2 numaraya talibim nasıl olacak iletişim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili korkmaz senay-atilgan@hotmail.com adresinden bana bir mail atarsanız iletişimi oradan halledelim :) 2 sizindir :)

      Sil
  5. hayir canim benim :)) yalnis anlama ben senin kumaslarina bayildigim icin oyle soyledim,seni coook ama cok seviyorum,canim,favorim oldun,6 aydir her gun blogundayim,sadece sen uzulmeyesin deye,alamayacagimi soyledim,Azerbaycanda yani Bakida da guzel kumaslar var sana gondermeyi o kadar isterdim ki, belki yazda Turkiyeye geldim,belki de eylulde,bilmiyorum,Istanbula, bakicam dusunurum kargoyu mumkun olsa sana hediyye ve buranin guzel kumaslarindan gonderecem,Turkiyenin hangi sehrindesiniz?opdum c

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahımmmmmm :) Kuzummm ben kırılmamm üzülmem öyle şeylere öncelikle meraklanma emi...
      Beni ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin, ne güzel sözler bunlar nasıl güzel düşünceler, nasıl içten samimi duygular :) İnan çok mutlu ettin beni, gözlerim doldu...
      Ben Edirnedeyim İstanbula çok yakın, eğer gelirsen çok çok mutlu olurum ben de. Oraya gelmişken buranın güzellikleini görmeden yazın ağaçlar içinde bir kahvaltı yapmadan tarihi güzeliklerini Selimiye Camiini görmeden dönme bence buraya da bir uğra canım :) Çok sevinirim... Kumaş getir veya getirme kendin gel daha sevinirim :)

      Sil
  6. cook tesekkur ederim canim senin de guzel sozlerin icin sen de beni mutlu etdin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Karşılıklı mutlu mutlu geçinmek gibi güzeli vaar mıki canım :)

      Sil