1 Nisan 2013 Pazartesi

Çekiliş Sonucu :)

Evet arkadaşlarrrrr...
Nihayete Nisan ayı geldi ve ben çekilişimi bitirdim ve talihli de belli oldu bile :)
Keşke olabilseydi de herkese ufak da olsa birşeyler gönderebilseydim :) Fakat bu seferlik bir kişiye bir sürü hediye gönderiyorum :)
Öncelikle çekilişime ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi ben + haklar vermiyordum, o nedenle bloğunda ve diğer ortamlarda paylaşan herkese teşekkürlerimi iletiyorum fakat herkez bir çekiliş hakkıyla eşit hakka sahipti :) 98 kişi çekilişime katılmış ve umarım başka çakilişlerimde kazanma şansı yakalarlar fakat şimdi sadece bir kişi kazandı ve o kişi de ......... :)

Sevgili Hülyacım tebrik ediyorum... Umarım güzel günlerde severek kullanır ve kullandıkça beni hatırlarsın :)
Senden hangi anahtarlık bebeği istediğini ve çantada hangi harfi istediğini rica edeceğim sadece :) Sana kumaş da gönderdiğim için adresin de var zaten başka da birşey istemiyorum söz :)

Diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim :) Henüz daha bir çekiliş kazanamamış biri olarak (Örgü Tasarımları Serpilciğimin çekilişini kazanmıştım ama o da 10 kişiye hediye verdi de öyle kazandım yoksa onu da kazanamazdım :) ) sizi iyi anlıyorum :) Herkese booooool şans diliyorum, Nisan Hülyaya şanslı başladı sadece :) Tebrikler :)

21 yorum:

  1. Evet Mailimi attım Hülyacım şansının devamını dilerim.. İnşallah kalbinden geçen diğer şeyler de biran önce olur :)

    YanıtlaSil
  2. Şanslı arkadaşı tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  3. :) Ne şanssız bir insanım yaa hep 1 kişi farkla kaçırıyorum çekilişleri :) kazanan arkadaşı tebrik ederim hediyelerini güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikmet Hanım hakikaten kıl payı buna denir :)

      Sil
  4. Tebriklerrr güle güle sağlıkla kullansın şanslı arkadaşımız;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Siz de çok istiyordunuz ama başka zamana inşallah :)

      Sil
  5. Kazanan arkadaşı kutlarım:)))

    YanıtlaSil
  6. tebrik edirem hulya hanimiçguzel gunlerde kullansin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya Hanım internete sürekli giremeyebiliyormuş ben kabul ediyorum haha iletirim :)

      Sil
  7. Kazanan güle güle kullansın tebrikler

    YanıtlaSil
  8. şanaycım çok teşşekür ederim,inşallah bu şansım devam eder,çok mutlu oldum valla bu zor günlerde moral oldu desem yalan olmaz,herkese bol şans diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hülyacım biliyorum. Kurada seni görünce de zor günlerin geldi aklıma umarım azcık dahi olsa mutlu edebilmişimdir :)

      Sil
  9. darısı senin başına şenay inşallah sen de bir gün çekiliş kazanırsın. kazanan arkadaşı kutlar, sağlıkla kullanmasını dilerim hediyelerini.

    YanıtlaSil
  10. Yineeemiii kazanamadiımmmm....:-( kazananı tebrik ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan Güldencim ben de katıldıklarımda hep aynı hüsrana uğrayanlardanım seni iyi anladım :)

      Sil
  11. kazanana tebrikler,hoşçakal.

    YanıtlaSil
  12. merhaba: kendime bir gömlek diktirmek isterken sizin siteye denk geldim. ellerinize sağlık... acaba sipariş üzerine de dikim yapıyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Adile Hanımcım :) Elbette dikiyordum ama bu aralar o kadar yoğunum ki kimseyi siparişi için bekletmek istemem açıkçası :) Fakat öyle çok özellikli birşey değilse yapabilirim neden olmasın :) Ya da dikişten anlıyorsanız yapmanıza da yardımcı olabilirim :) Bana sağ üstte yer alan mailimden ulaşırsanız çok sevinirim :)

      Sil