30 Nisan 2013 Salı

Bir Bana - Bir Kardeşime...

Merhaba arkadaşlaaarrrr...
Bu aralar dikişle biraz az uğraşabiliyorum elimde olmadan çünkü yaz geliyor ve havalar harika sürekli gezmelerde tozmalarda insan ve haliyle kış aylarında eve kapalı dikiş dikmeye daha fazla vakit bulurken şimdi bu güneşli günlerle hasret gideriyoruz :)
Onun dışında anneme bir elbise diktim geçen hafta içi onu giydirip fotoğraflamadım daha ama anneme bir daha giydirip modellik yaptıracağım ve yayınlayacağım söz :)
Onun dışında kışlıkları yazlıkları yer değiştirdim dolaplarda bunlarla da uğraşıyorum, yani yaza geçiş aşaması benim dikiş işlerimi azcık duraksattı diyebiliriz :)
Fakat planlar hep kafamın içinde durmadan dolanıyor..
Bu aralar kardeşime birşeyler dikmeye uğraşıyorum çünkü kardeşim malum Kimya Mühendisliği son sınıfta ve bu yıl son yılı olduğu için Proje Sunumları oluyor :) Sunumlarda ne giysem ne giysem diye düşünürken ablası imdadına yetişmeye çalışıyor ve planlarından birini daha dikiveriyor :) Kardeşime kalem etek dikerken kendime de bir tane dikiverdim :) Aman unutmayayım kendimi sakın haha :)
Bu arada kardeşimin mezuniyet kıyafetini nasıl yapacağımı belirledik birlikte , o fikrini değiştirebilir, bir kesin karar versin sizlerle çizimimi paylaşacağım harika olacak   :)
Bakalım eteklerimizi beğenecek misiniz :)
Öncelikle belirteyim kalem etek yürümesi aslında biraz zor olan bir etek modeli fakat kumaşlarım likralı özellkte olduklarından yürümekte sorun olmuyor. Fakaaattttttt merdiven çıkarken tüm eteklerde ve hatta özellikle dar kelem eteklerde olduğu gibi bunlarda da zorlanırsınız :) Kalem etek öyle sürekli hareket halinde olacağınız zamanlarda giyebileceğiniz bir etek türü değil açıkçası. Fakat şık olmak istiyorsanız gerçekten diğer eteklerden çok çok daha etkili.. Güzelliğin azcık cefası da olacak diye düşünüyorum :)
Bunu şunun için söylüyorum ki çok fazla kalem etek siparişi alıp diktim fakat birkaç arkadaşım ilk denelmeleri olduğu için yürüyemediklerini merdivenden çıkarken çok zorlandıklarını söylemişler. Bunun dikişle değil elbette eteğğin modeliyle alakası var :) Yapacak birşey yok gerçektende :) Daha mini yapılarak bu durumdan kurtulabilirsiniz belkide :)
Ben de bu yüzden eteğimi dizden yukarıda dikmek istedim. Yüksek bel olunca çok hoşuma gidiyor bu etekler nedense, onun için yine yüksek bel dikmek istedim :)
Dediğim gibi kumaş fitilli ve likralı aynı zamanda harika bir desen yapısı var tasarımına bayıldım... KArdeşimin eteğini dikerken de kendime de bir tane araya sokuşturuverdim ne olmuş yani :)

Bu arada takmış bulunduğum kolye de benim yaptığım takılardan biri ama çok çok basit olduğu için paylaşmaya değer bulmamıştım bir zamanlar haha :) Arada işe yarıyor bu kolyem de :)

Makine hiç flaş patlatmadı totomu çekerken özellikle tüm arkadan pozlarımda patladı ve kocaman totom daha da büyük göründü ama yapacak birşey yok haha olanı gösteriyor sonuçta dimi :D


Bu etek de hatırlarsınız yine diktiğim Yüksel Bel Kalem Eteğimin aynısı... Sadece kardeşime biraz daha dar yaptım ama likralıya kumaşım ben de de çok güzel durdu zaten neredeyse bedenlerimiz aynı kardeşlerimle çok rahatım o konuda :)
Sadece boyu azcık kısa tutum ki kardeşime bu etek neredeyse dizlerinde duracak şekilde olacaktır :) Kendisi de yüksek bel istedi eteği. Şimdi sıra bunun üzerine buluzlar dikmekte kardeşim için.. Birkaç tane de günlük bluz diktikten sonra kargomu yaparım artıkın :D



65 yorum:

  1. ikisi de harika ve gerçekten çok şıklar:)ellerine sağlık Şenaycım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim Ecer'cim :) Beğenmene sevindim...

      Sil
  2. ben de kalem etek istiyom, ama yürüme derdi yüzünden vazgeçiyom !!
    sonra senin üzerinde görüyom, yine kalem etek istiyom
    ben bu gidişle istemek ötesine geçemeycem !!!
    çok şık olmuş, özellikle desenlisini ve de boynundaki kolyeyi çok beğendim, inanılmaz hava katmış kıyafete bence.
    çok beğendim hem etekleri hem kolyeyi :)
    sağlıkla giyin kardeşler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Filizcim yürürken hakikaten zor oluyor ama normal yürüyüşlerle değil elbette. Fakat şöyle birşey var, kalem etek giydiğimde zaten topuklu giyiyorum topuklu ile de hızlı yürüyemediğim için ikisi birbirine çok yakışıyorlar dengeliyorlar... :) Bazen hayatımı kurtarıyor bu kalemler :)
      Kolyeyi de evet yaptım ama belki bir kere kullanmışımdır bir kenarda duruyor sırasını bekliyor. Bu kombine uydu diye düşündüm elim ona gitti hakikaten, onu da beğenmene sevindim vallahi :)

      Sil
  3. ikiside cok guzelmis inanin cooook beyendim canim,ellerin derd gormesin kardesin kiymetini bilin ki boyle ablasi var :) her zamanki kimi guzelsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonacım biliyor canım biliyor kıymetimi vallahi :) Çok sağol canım ne güzel beğenmen :)

      Sil
  4. Bende seviyorum kalem etekleri, çok şık duruyor canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nurcum spor olunmuyor her zaman arada lazım böyle şeyler :)

      Sil
  5. Yaza girerken işlerinde de gezmelerinde de kolaylıklar diliyorum :)
    Etekler her zamanki gibi süper olmuş, ellerine sağlık. Şimdi kardeşin için tasarlayıp dikeceğin elbiseyi merak etmeye başladım :)
    Toton gayet iyi durumda, abartılacak bir durumu yok :))

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nowacımmmm yaz geldi nihayet gezeceğiz tabid eğil mi ama :) Ama boşlamayacağız dikişi işleri haha... Kardeşim için sürekli birbirimize resimler gönderiyoruz sonunda birinde ortak karar kıldık benim hayalimde harika birşey var bakalım göreceğiz hepbirlikte :)
      Beğenmene sevindim canım benim :)

      Sil
  6. Kaç gündür ne yapacaksınız diye sizi bekliyorum.Yine muhteşemsiniz.Ellerinize sağlık harika olmuş.Kardeşinizçok şanslı vallahi.Mükemmel bir etek sizede çok yakışmış.İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycancım daha geliyor geliyor, ara veriyorum mecburen ama geldim mi de geliyorum yani haha. Beğenmene sevindim tatlım teşekkür ederim gerçekten :)

      Sil
  7. harika bir kumaş bayıldım zaten biliyorsun kumaş konusunda seni kıskandığımı hahaha ama hakkını yememek gerekirki kumaşın hakkını vermiş çok güzel bir etek dikmişsin ve yine her zaman olduğu gibi bu tarz sana çok yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goncacımmmmm söyle şunu şunu bul de sana da hazırlayayım kumaş paketi kuzum hiç üşenmem giderim her hafta ararım yani :)
      Sağol tatlım güzel sözlerin için gerçketen, bu kumaştan bu olurdu çok beğendim bu halini :)

      Sil
    2. canııım sağolasın vallahi seni uğraştırmaya utanıyorumda diyemiyorum ben ne zamandır şenay bana bir paket hazırlasana diye :))

      Sil
    3. Sen içinde ne olsun istersin onu söyle ben bulurum alırım sana da fotoğrafını gönderirim beğenirsen koyarız pakete :)

      Sil
    4. ay şımardım şimdi tamam o zaman ilk olarak ben elbiselerde kollarda falan kullanmalık siyah deri istiyorum onun dışında senin kumaşlarla ilgili geçmiş yazılarına bakıp linkle şunun gibi bunun gibi derim olur mu ama bu eteğinki gibi de olur mesela :D

      Sil
    5. http://www.stellajean.it/eng/fotodefile.html bu tarz çok çok desenli etnik akıveren yazlık cıvıl cıvıl şeyler mesela :)

      Sil
    6. Tamam Goncacım aklımda asla unutmam buldukça sana göstereceğim beğendikçe kenara ayıracağım istediğinde de kargolarım :) Ama uyarıyorum bu tarz şeyler zaman alır ona göre :)

      Sil
  8. Canım ikisi de harika olmuş. Kardeşinle meslektaşız ama ben hiç mühendislik yapmadım. :( Kimya öğretmeniyim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yeldacım :) Hiç şaşırmadım canım bu devirde kaç şanslı insan kendi mesleğini icra ediyorki değil mi ama haha :) Öğretmenlik en güzeli ama baynalar için sanki :)

      Sil
    2. Çalışma saatlerimi düşününce dediğin gibi bayanlar için daha iyi ama okurken canımızı okudular. o kadar emeğin sonunda gönül isterdi ki en azından bir süre kendi mesleğimi yapayım. Yine de öğretmenliği de çok seviyorum. Öpüyorum canım.

      Sil
    3. Ahhh bilmem miii mühendislik öyle canına okunuyor ama sonunda işini bile yapamayan bir sürü insan :) Ben de kendi işimi çok az yapabildim hep başa konularda uzmanlaştım ama çevre mühendisliği çok az.. İnsanın içinde uhtedir değil mi napalım kısmet :)

      Sil
  9. biri kardeşine biri sana hani bana hani bana :))))))
    çok şıklar ellerine sağlık canım güle güle giyin inşallah...
    bu şıklıklardan bende istiyorum bir ara yapım aşamalarını fotolarmısıııııııın
    ah ah bu yazlık kışlık dolap meselelerinden nefret ediyorum :( ben daha yapamadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sen alasını dikersin kıs bunların, ama istersen dikerim elbette neden olmasın :) Bu hafta içi birkaç kalem etek daha dikeceğim bu defa fotoğraflarım merak etme :) Ben bitirdim yazlık kışlıkları haaa sana kolay gelsin canım :)

      Sil
  10. ikiside çok güzel tatlım ellerine sağlık..
    döktürmüşsün yine maaşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Esmacım, beğenmene sevindim döküldü ellerimden :)

      Sil
  11. senaycimmmmm canim sana yine isim dusdu kusura bakmazsin insallah,,,,,,,,,,, canim yeni blog acdim senin ki gibi yani blogspotda sadecehayatim.blogspot.com ben burda uye olmaq bulamadim yardim edermisin canim,bir gelib baksan,,olmazmi? :) bir de ki ben sifre kullANMADIM KI NASIL OLDU BLOG ONU BILE ANLAMADIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana bloğunda cevap yazdım tatlım. Sen şimdi Bloğuna girdiğinde sağ üstte Tasarım kısmı olacak ona tıkladığında bloğunu ordaki başlıklardan yönetebilirsin... Denemeden öğrenemezsin gir hepsine tıkla olmadı kaydetmezsin veya eskisine tıklarsın. Eğer kaydetmek istediğin bir yenilik bulduysan da değişiklikleri kaydet demeyi unutma... Tasarım kısmına git ve YORUMLARkısmına bak ordan da yeni gelen tüm yorumlarını görebilirsin başlığa tıkladığında da seni yorumlara götürür ve cevaplayabilirsin...

      Sil
  12. Çok güzel olmuş ellerine saglık. Kumasa bayıldım bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Tatlım beğenmene sevindim :)

      Sil
  13. Ellerinize sağlık müthiş olmuş. :)

    YanıtlaSil
  14. İkisi de çok güzel olmuş bayıldım :) ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  15. harika olmuş ayakkabılara bayıldım bu arada ama neden hep salonda ayakkabı ile poz verilir ayakkabısız olmuyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Melisa.... Bugün bilgisayarı açtığımda senden gelen onlarca mesajla karşılaştım fakat hepsinde ayakkabılarıma ve verdiğim pozlara atıfta bulunmuşsun...
      Öncelikle dikişlerimi yaptıktan sonra hemen giyinip heyecanla kıyafetlerimi paylaşmayı çok seviyorum. Bu nedenle dışarıda veya herhangi biryerde giyme şansım olmuyor size göstermek için. Yani eğer kıyafetleri başka bir yerde çekmeyi beklersem çok beklerim... Hem beni giysem de dışarda fotoğraflayacak kimse yok etrafımda.. Ayrıca bu kalem eteğimi mesela dikip hemen bununla sokağa çıkmam ve kendimi fotoğraflamam gibi bir şansım yok küçük bir mahallede oturuyorum vallahi adım çıkar :) Onun için ben kimseye görünmeden bu kız ne yapıyor dedirtmeden yapabileceğim tek çözüm olarak evde çekmeyi görüyorum ve evimde ışığı iyi alan ve ters ışık olmayan en güzel yer bu köşe. Bu nedenledirki ben de böyle tercih ediyorum. Evet poz vermeyi seviyorum ama benim amacım mankenlik değil diktiklerimin en güzel şekilde size gösterebilmem onun için arkadaki manzaranın veya verdiğim pozların sürekli aynı olmasının kusuruna bakmamalısınız diye düşünüyorum..
      Sürekli ayakta çekiniyorum fotoğraflarımı çünkü kıyafetlerin duruşunu ancak öyle düzgün görebiliyoruz bence, üzerimde nasıl durdu oturmuş mu potluk var mı oturarark nasıl görebilir dikiş sever arkadaşlarım sizce :) Ama tavsiyene uyar oturarark da çekerim :)
      Bir de en çok takıldığın konu bu yorumda da belittiğin gibi ayakkabıyla fotoğraf çekilme derdi...
      Evet ben de sizin gibi evimde veya salonumda ayakkabıyla dolanmıyorum ve genellikle terlikle takılıyorum fakat diktiğim kıyafeti dışarıda nasıl giyebileceksem aksesuarlarımı da o şekilde yapmaya çalışıyorum. Hani siz ayak paröaklarına da oje sür tam olsun demişsiniz ya pek çok yorumunuzda o eksiklik olabiliyorsa sizin gözünüzde bence ayakkabı daha büyük eksiklik... Hem pek çok elbise veya eteği giyeceğim zaman topuklu ayakkabılarımla giyiyorum e ben de dışarda çekim yapamasam da dışarıda nasıl oalcağıma dair birkaç görsel paylaşmak istiyorum. Kaldi ki bazı kıyafetleri gösteren ayakkabılar oluyor, bir abiye giyip ayakkabı giymez isem yerlerde sürünecektir veya eksik kalacaktır. Hoş bir görüntü olmaz anlayacağın... Hem boyu çok uzun bir insan da değilim sizin de dediğiniz ve farkettiğiniz gibi.. 1.64 boyum var ve kendimi topuklu içinde daha emin ve güzel hissediyor olmam doğaldr diye düşünüyorum. Yani anlayacağın benim derdim mankenlik değiiiilllll kokoşlul değil Ayakkabıları giyme nedenim kombini tammalamak fotoğrafların ayakta olma nedeni de kıyafetlerin duruşunu net gösterebilmek aslında. Tırnaklarımdaki ojeye dikkat etmemem de bir an önce paylaşma heyecanından... Kış olduğunda da genelde çorap giydiğimden sadece fotoğraf çekimlerinde çıkardığım çoraplarımdan sonra oje sürmekte gelmedi aklıma.. O nedenle görüntü kirliliğinden dolayı afedersiniz Melisa Hanımcım :)
      Bu arada beğenmenize sevindim :)
      Bu yorumun bu kadar uzun olmasının tek nedeni MElisa Hanımın bugün bana yaklaşık 14-15 yorum bırakması ve hepsinde de evde topuklu ayakkabı giymeyin, azcık oturarak fotoğraf da çekilin veya başka bir yerde, oje sürseniz daha güzel olurdu gibi bir sürü yorumuyla karşılaşınca insan hepsine ayrı ayrı 15 kere cevap vermeyeceğim sadece teekkür edeceğimi belirtip burda cevap vermek istedim :)
      Cümlelerde nasıl devrik cümleler oldulaaaaaaaaaarrrrr ama kusura kalmayınız :) Bir yandan da yorumlara cevap verip dikişime de gitmek istiyorum kusuruma bakmasın kimse :)

      Sil
    2. Canim ayakkabilarin cok SIK..:) OZlem

      Sil
    3. Özlemcim teşekkür ederim tatlım haha bugün kısmetim ayakkabılı yorumlardan yana içimde çıktı ayakkabı vallahi haha :)

      Sil
    4. ah olmuyor işte olmuyor kıyafetin kendini gösterebilmesi için o ayakkabı ile poz vermek şart yoksa badi badi ayaklarla kıyafet bu etkiyi yaratmıyor. yoksa ayakkabının altını iyice sil yerler batmasın pek kimsenin gönüllü yapacağı bir iş değil. şenaycığım biliyorum bu çekim işinin zorluğunu çünkü bende senin gibi dikiş blogu yazınca as askıya elbiseyi çek olmuyor, evde ışık alan köşe bulmak o ışık aldığı saati denk getirmek hepsi sıkıntı. balkonda çevrede yapılan inşaatların görüntüsü işçilerin merağı başka dert.küçük bir el işi değilki herkes gibi koy ikea beyaz tepsiye ışık alan bir yerde yap güzel makro çekim koy bloga ohhhhh mis gibi ama koca elbise nasıl çekeceksin. eşim bahçede çekim yaparken utançtan kıpkırmızı kesiliyor ve hep homurdanmaları utanma kaynaklı zaten yoldan biri geçsin tedirgin oluyor sanki herkes biz moda çekimi yapıyormuşuz anlayacak birde üzerine ayıplayacak halbu ki kendi bahçemizde pekala benim fotoğrafımı çekebilir ki gezerken on yüz bin milyon fotoğrafımı çekiyorda ama diktiğim şu elbisenin fotoğrafını çeksek ya dedim mi iş bitiyor.
      ama ben senin çekimlerini hep çok beğeniyorum kendi kendine çekim yapmayı bir iki kez denedim bir başkasının çekmesinden daha zor ben mesela poz veremiyorum ki normaldede veremiyorum ya hahahah buna rağmen çok güzel fotoğraflar ve çok güzel pozlarla sunuyorsun diktiklerini bize daha susamam ben de susayım bari artık dimi?

      Sil
    5. O kadar güzel özetlemişsinki... Dikmeye o kadar uğraşırken askıda ne olduğu bile belli olmuyor elbiselerin onun için giymek gerek fakat nerde fotoğraflayacaksın değil mi kocamannnnn elbiseyi :) Dışarı çıksam senin de dediğin gibi bakanın haddi hesabı olmaz, hem gün içinde eşim de evde değil akşama ışık yok, tüm tripot ve malzemeleri dışarı çıkarayım dolanayım o zamanda adım çıkacak kimbilir ne diye. ohoooo da ohhhooooo onun için hep aynı yerde çekiniyorum, derdim mankenilikte değil zaten elbiseyi göstereyim ve azcık da zevk alayım ben de beğeneyim fotoğraflarımı :) Yoksa çekim işi zaten zor fotoğrafları ayarlamasıyla birlikte zaten zaman alan bir olgu :) Yapabileceğim ancak bu kadar maalesef :)
      Sağol tatlım güzel sözlerin ve desteğin için :) Susma kuzum hep konuş doğru konuşana hep yer var burda :) Ama geçen gün keşfettim 4305 karakter falan yazabiliyorsun bir yorumda sınırı varmış haha aldım başımı gittim birkaç defa sonra sadeleştirdim yazılarımı word de ordan yapıştırdım :D

      Sil
  16. cooooook tesekkut ederim canim benim ne kadar iyi birisin sen boyle :) bu yuzden seni bu kadar seviyorum,minnetdarim,,,,simdi girip bakacam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taatlım ne zaman istersen sorabilirsin inan. Bunlar benim ne zamanımdan ne de başka birşeyden çalmaz bana bir sürü şey katar, senin sevgin gibi :)

      Sil
  17. çok güzel olmuşlar,elinize sağlık,bende kardeşime dikecem inş. da siz nasıl dikildiğini anlatsanız çok gzl olur:) hazır kalıpsız dikiyorsunuz,bazen bedenler tutmuyor ,burda nın 38 dikmştik birara bel olsa kalça çok bol oluyor .bedenin ölçülerine göre yüksek bel kalem etek nasıl dikilir? bu yazınızı bekleyecem.tşk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız :) Hiç dergi kalıplarını kullanmadım ama sorunlar olabildiğini söyleyen çok kişi var.. İnanın kalıpların o karmaşık şeylerin içinden kalıbı bulup çizmek daha sonra kumaşa aktarmaktan daha kolay olan bir yöntem bu... Sadece ölçü alacaksınız ve matematiğin en basit işlemleri bölme toplama işlemleri yapacağız :) Siin için ve diğer soran arkadaşlarım için kalem eteğimi bu hafta içi dikerken hem fotoğraflayaak hem de kalıbını anlatacağım meraklanmayın emi :)

      Sil
    2. ooooo çok sevinirim:)bekliyorum o zmn.

      Sil
  18. o kadar fotonu gördüm aklıma hiç neden ayakkabı giyiyor evde diye gelmedi, çünkü ayakkabıyla poz vermenin bir tasarımı, giyimi sergilemenin en akıllıca yolu olduğunu biliyorum. keşke ben de senin gibi poz verebilsem şenay.
    sen doğru olanı yapıyorsun kuzum.ben buraya uğramayalı ne çok şey olmuş.üye sayın arttıkça can sıkan yorumlar da oluyor demek.
    amerikan sinamalarında, dizilerinde insanlar ayakkabıya evde dolaşır, yatak odasında hoplar zıplar sorgulmazlar da izlerken, hayran hayran izlerler hatta hey yarabbim yaa !!
    bunca yıllık delilik kariyerim var bana bile tuhaf gelmedi senin şu ayakkabılı pozların, çünkü elbiseyi tamamlayan ayakkabıdır bunu herkes bilir. hem oturarak poz versen modeli insanlar nasıl görecek ki? kalk azıcık salın da endamını görelim diyen toplum değilmiyiz biz.
    cık cık cık şaşırdım !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim haklısın canım kıyafeti gösteren kombininde ne kullandığınla da alakalı, Melisa hanım ojelerime çok takmış neden yok eksik diye ama ayakkabıyı fazlalık görmüş ben de hayretler içindeydim sabah yorumları okuduğumda ve abartısız 20 nin üzerinde yorum yazmış hepsinde de aynı şeyler yazıyordu şaşırdım :) Olabilir elbette rahatsız olabilir görüntüden, fakat ben de evde topukluyla yada ayakkbılarla da dolanmıyorum kendisi gibiyim yani sadece fotoğraf için bunlar, ben bu pozları da bazen abartı bile buluyorum otururken nasıl kıyafet sergilerim diye düşünürüm falan :) Herkes farklı düşünebilir elbette :)
      Filizcim bazen öyle kötü sözler öyle iğrenç kelimeler yazıyorlaarki inan sadece kırmak veya uyuzluk olsun diye yazanlar bile var. Ve nedense hepsi de ADSIZ oluyorlar... Duygu ve düşüncelerini dile getirmek istiyorsan adını söyle be kötü kalpli insan diyeceğiiiiimmmm bu defa da yorumu yayınlamam gerekecek kendini bilmesi için kime söylemiş olacağım yani herkes üzerine alınacak sonra açıklama gerekecek ama yorum da o kadar iğrenç oluyorki yayınlasan olmaz kendime yakıştıramam falan :D
      Öyleleri heryerde var, madem vaktin var ve benim yaptıklarımı beni beğenmiyorsun başka yerde daha faydalı şeyler yap be kardeşim benim gibi boş işlerle sevmediğin şeylerle uğraşanlarla sen ne uğraşıyorsun değil mi ama :) Onun için takmıyorum inan bana :) Kötü söz sahibine aittir :)

      Sil
  19. Şenaycığım, kötülerin harcayacak çok zamanı var , iyilik için çalışmadıkları için aylak aylak dolaşıp iyi şeyler yapmaya çalışan insanlara sataşarak kötü ruhlarını iyice karartıp cehennemde kömür görevi yapmak için kendilerini hazırlıyorlar.
    iyi insanlar söylecek sözleri olduğu zaman konuşur, kötüler boş laf konuşmak için konuşur. Allah ıslah etsin böyle kalbi mühürlü insanları ne diyelim.
    Allah tüm kötülükleri iyi insanlardan uzak tutsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle öyle filizcim vakit çok ne yapacalarını şaşırıyorlar bencede haha :)
      Amiiiiiiiiinnnn diyorum ancak böyle dileklere de başka birşey denmez amiiinnn :)

      Sil
  20. Allah herkese böyle hamarat abla nasip etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah :D Yine de gururum okşandı fuzuli teşekkür ederim :)

      Sil
  21. kırmızılısını daha çok beğendim ne yalan söyleyeyim?güle güle giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben de ben de vallahi :) Teşekkür ederim...

      Sil
  22. maşallah cnm çok yakışmış..ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  23. tatlım bu hafta eşim izinliydi çok ilgilenemedim bilgisayarla. şimdi yazılanları gördüm de ne kadar gereksiz insanlar var. ben bayıldım eteklere de, ayakkabılara da. çekemeyenler var seni, her zaman da olacak. herkes işine baksın, boşver sen :)

    çekim konusunda insan her dakika, ışığı, kendini, çocuğu, çekecek insanı aynı anda ayarlayamıyor maalesef. sonuna kadar arkandayım canım :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha Semracım teşekkür ederim canım benim :) Öyle yorumları yayınlamıyorum zaten o nedenle denetleme getirdim yorumlara yoksa inan kötü kelime olmayınca yorumun içinde hepsini yayınlıyorum ama küfürse asla yayınlamam :) Ben takmıyorum zaten ne denirse densin ben işime hobime bakarım bacııımmmm :)
      Aynen öyle fotoğraf çekimleri hakikaten meşakkatli oluyor ama değiyor da bence :)

      Sil
  24. ben yazarken kolay olduda canım valaha okurken oku oku bitmedi ama o kadar ılımlı bir kişisinki çok güzel yazmışsın ben normalde zaten ayakkabı delisiyim vitrine baktığımda param çok olsa hepsini ordan verin diyecek kadar yani gel gelelim hiç beğenmediğim yerimde ayaklarım tombişler çok olmuyo topuklular babetler oluyorda tpuklularda acıyor ondan öyle yazmışımdır şöyle yapsan canım ayakkaılarına ayrı bi çeksen dolapta neler var neler yok renkleri ne yada ayağında çekersin sana ne giysen gerçekten çok yakışır buna emin ol ben boğazıma hakim olamadığımdan her resmine imrenerek bakıyorum topuklularda olan gözümde ondan ahh ahh diyorum kendime esnetik yaptıracam param olursa ayaklarıma millet burnuna yaptırıyor ben ayaklarıma yaptıracam o zaman senin ayaklarından daha güzel olursa bende resimler çekerim bide fotoraf makinası lazım tabi bende uzun yazdım canım devamlı takip ediyorum siteni nefis olmuş teşekkürler ohh bitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayakkabılarla ilgili bir olayın olduğunu onlarca yorumu okuyup sürekli ayakkabılarıma atıfta bulunmandan anlamıştım Melisacım :) Hepimizin sevmediğimiz yerleri vardır gerçektende.. Evet ayaklar için yapılabilecek şey spor falan da olmuyor maalsef ama zaten şu tarafından baksana ayakkabıların hepsini almak isteyecek ve aldıkça paran bitecekti, yani aslında çok cici minnacık ayakların da olsa paran olmayınca kedinin ciğere baktığı gibi bakacaktın çünkü ne kadar alırsan al hep alacak bir ayakkabı oluyor tatlım :) Ben de mankenlere bakıp bakıp iç geçiriyorum ama napalım, yapacak birşey yok :)

      Sil
    2. Hımmmm ben o yönden düşünmedim valaha şimdi keyfim yerine geldi hehehehehe evet şimdi param cebimde kalıyor dediğin gibi yoksa elimdeki 3 kuruşuda esirgemem verirdim hepsine ben senin siteni tek geçerim valaha bilmem nedendir senin güzelliğinden ılımlı yaklaşımından sitenin görünüşünden bilmiyorum ama bu site 1 numara valaha senden ricam tek bak resim saysı az çok olsun 10 tane olsun mesala bide oturarak filanda olsun lütfen ama hep aynı olmasın az yenilik gelsin resimler yandan sağdan soldanda olsun ayakkabı şart mart değil giyme bişe ayağna çıblak olsun ben takıntılıyım ayakkabılara ama senin siten zaten çok güzel böyle olsun lütfen ama gelicek olanlar çok olsun resimler bide kocaman olsun tıkladığımda benim laptop küçük ya göremiyom büyümeden kapatıyorum param olunca alıcam büyük bişe öptüm çok güzel site çok

      Sil
    3. hahaha :) tamam tatlım önerilerini dikkate alacağım meraklanma emi :)

      Sil
    4. seviyorum seni canım oley oleyyyyyy oleyyyyaaaaaa oleyyyyyyy ohhhhh ohhhhhh

      Sil
    5. haha :) Ay güldürdün beni bu kadar iş arasında sağol tatlım :)

      Sil