17 Ocak 2013 Perşembe

Özlem Hanım'ın Siparişi :)

Merhaba arkadaşlar :) Özlem Hanımla uzun zamandır konuşuyoruz birkaç siparişi vardı fakat ölçülerini ancak geçen gece alabildim :) Kendini ölçme fırsatı bulamamıştı :) Yaşadığı komik olaylar onunla aramızda elbette :)
Ölçüleri alınca hemen dün akşam bu elbiseyi kestim :) Bir yandan Muhteşem Yüzyıl izlerken bir yandan da kesip biçiyordum :) Dikişi bugüne bıraktım :) Bugün elbiseyi hemencecik diktim birazcık kumaşım artmıştı onunla da Özlem Hanıma Bolero yapmak istedim :) Koları ve sırtında fırfır detayı olan çok cici bir bolero çıkmış oldu :) Kumaş da değerlendi, Özlem Hanım da isterse böyle kullanabilir , isterse de başka birşeyin üstüne giyer bolerosunu :) Bakalım beğenecek mi fotoğraflarından elbisesini :)
Özlem Hanım Diğer siparişleriniz aynı yayındakiler gibi bu farklı olduğu için bunu yayınlamak istedim sadece :)
Elbiseyi hatırlarsınız Anne-Kız elbisemiz yazısındaki elbise :) Özlem Hanım elbiseyi istediğini ama bu kadar renkli giyemediğini söylediğinde elimde bu kumaş vardı ve bende fotoğrafını gönderdim ona :) O da bunu beğendi, beğenmeseydi başka kumaş alacaktım ona :) Fakat çok güzel bir kumaş bu da, diğer renkli kumaşın aynısı zaten sadece desen ve renk kombinasyonu farklı.. Görünce hemen almıştım bu kumaşı Özlem Hanıma nasipmiş :)
Elbisenin bende uzun göründüğüne bakmayın sakın.. Özlem Hanımla ölçülerimiz hemen hemen aynı bazı yerlerim ondan büyük bazı yerlerde de o beni geçmiş ama koysam neredeyse aynıyız :) Fakat onun boyu benden uzunmuş ve etek boyunu da bir-iki cm uzun istedi. 4 cm uzun olduğunu ve 2-3 cm de uzun istediğini varsayarsak onun üzerinde istediği ölçüde duracaktır ki zaten ölçü ona göre yapıldı :) Bende onun için eğreti duruyor :)


Kalan kumaşla da bolero yaptım kendisine , sever ve kullanırsa çok mutlu olurum ben de :) Arkasında ve kolalrında fıtfır detayları olan :) Kendime de hep istedim bundan ama üşeniyordum :D Özlem Hanım için üşenmedim ama :) Güle güle kullansın :)

Bu arada yerde ayaklarımın dibinde dolanan ALEX :) Ezmemek için çok çaba sarfettim. Bu aralar ayak Fetişizmi var kuşumda, sürekli gelip ayaklarımla konuşuyor :) Çoraplarımla konuşuyor kabarıp duruyor :) Ben onun derdini biliyorumya neyse :) Çorabı veya ayakakbıyı açıp veriyorum al ye diye bıktırıyor beni çünkü fakat onlara gitmiyor yine benim ayağıma :) Çıldırdı bu aralr bakalım napcam :)

Bakalım öncelikle Özlem Hanım sonrada sizler beğenecek misiniz :) Neşeli Günler :)
Not: Özlem Hanım özellikle etek ucu darlığında bir daralma isterseniz daha kalem oolsun derseniz şimdiden söyleyin ben yürüme zorluğu açısından azcık geniş tuttum duruşu güzel fakat azcık daha kalem olsa daha güzel duracaktır isterseniz veya herhangi bir değişiklik talebiniz varsa kargolamadan iletin lütfen :)

30 yorum:

  1. çok şık tam senin bedenine göreymiş canım :)güle güle giysin özlem hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bedenim egöre değil salında biraz bol :) Etek kısmını daha bol yaptım aslında ama Özlem hanım daha kalem dursun dedi şimdi görünce bende onu düzelteceğim :) Bu elbise üzerine yapışınca güzel duduyor çünkü, kalem elbisenin anlamı o :)

      Sil
    2. etek uçlarını mı daraltacan yani ?

      Sil
    3. Etek uçlarını genişletmek için belden başlayarak genişletmiştim elbette yoksa altta bir çanlık durur olmaz. Şimdide belden başlayarak incecik bir şeritle gittikçe içeri girerek daraltıyorum ve böylelikle etekle uyumlu kalça darlığı oluyor. Yoksa atek ucunu daraltırsam kalça geniş kalır ve balon bir görüntü olur olmaz dimi :) Yani kalem istiyorsa Özlem hanım vücuduna oturan hakkını veren bir kalem olmalı :) Öyle olacak :)

      Sil
  2. hatun benim ölçülere göre de sipariş alıyormusun :)) üç top kumaş falan gerekir heralde geriye kumaş da artmaz ehehehe... ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Duyguuuummm sen kendini ne sanıyorsuuun kıssss :) (ne sanıyorsun derken sen de kimsin manasında değil haaa yanlış anlama :) ) Kıs kendini şişmanlar arasına koyma bari Allah aşkına :) Balıke ti başka şişman başka sen balık etlisin kuzum :) Ama sakın buna balina falan deme öyle değilsin çünkü benden ne farkın var şimdi senin söyleme sakın ağzına biberler sürerim haaaaa :)

      Sil
  3. ÇOK ŞEKER OLMUŞ CANIM SEVİMLİ BİR HAVASI VAR ÖZELLİKLE BOLERONUN,SAHİBESİ GÜLE GÜLE KULLANSIN :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Esmacım :) Boleroyu ister kullansın Özlem Hanım ister koysun kenara ama yazın çok kullanışlı oluyor askılı badiler üzerine kendimden biliyom :)

      Sil
  4. İçine motor deil fabrika kaçmış senin kız harıl harıl çalışıyon maşşallah süphannallahhh...
    çocukla ev işi yemek vs birde bunları nasıl yetiştiriyon
    nazar boncuklu falan yayınla resimlerini bak demedi deme :)

    bu elbisenin arka kısmındaki fırfır detayı cidden çok güzel
    ama önde olmasını yeğlerdim bunun
    sanırım küçük göğüslü olunca her detayı kıyafetin önüne taşıyorum ondan bu tercihim :)
    ama bu şekildede güzel yani :)
    ellerine sağlık ..

    artık bir sonraki paylaşımın ne olucak tahmin yürütemiyorum

    gelinlik bile diktin yani :S

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynebim kızzzz gelinlik demeyelim ona bir ara fazla beyaz kumaş alayım da hakikaten bir gelinlik mi dikeyim diye de düşünmüyor değilim, şöyle üstü kalın falan :) Hakikaten olabilir kumaş bakmalıyım ama :D Hatta uçuk birşeyler bile yapabilirim herşey beklenir benden dimi :)
      Kız fabrika tadında çalışıyorum evet başladım mı bitiyor ne bileyim :D İçime mi kaçtı fabrika dersin haha güldürdün beni akşam akşam :) Allah iyiliğini versin :) Kız internetten nazar değmiyormuş Nihat Hatipoğluna ben de o saçma sapan sorulardan sordum o da dediki internetten değmez hahahaah :) Ay o kadar saçma sorular oluyorki bir tane de benden olsun dedim :) Ay Allahım cıvıttım gülmektennnn elime vurdu çenem haha :)
      Sağol canım aklımda bir clutch var uzun zamandır da bir kapitone alamadım becerip, yarın bir alayım bakalım :) Gerisi sürpriz :)

      Sil
  5. yine döktürmüşsün süper olmuş. hızına yetişene aşk olsun. 41 kere maşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Meralcim sağol canım, hızlı tiren gibi hızımı aldım durağa gelmeden de yavaşlamak yok :) Firenlerim bozuldu galiba :) Manuele alırım yakında ya da vucüt kendiliğinden alır bir yatağa düşürür haha :) Zeynebin yorumunu okudum hala gülüyorum senin yoruma da yansıdı :) Öpüyorum canım sağolasın :)

      Sil
  6. Ellerine sağlık çok güel olmuş Şenay'cım.Özlem hanımda güle güle kullansın.Elbisenin havası boleroyla değişmiş,daha spor bir havası olmuş sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Selcencim :) Evet boleroyu tercih ederse o şekilde de giyer olmadı başka birşeyle giyer :) Seçim onun :)

      Sil
  7. emınım bu da benımkıler gıbı cuk dıye oturacak sahıbının uzertınde canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilciiiim seninkiler pantolonlu falan zordu bu benim için yarım saatlik birşeydi inan bunda şüphem bile yok yani kesin olacak :)

      Sil
  8. işler tıkıt tıkır yolunda maaşallah,terzi bir kız çalışayım da adına da Şenay koyayım bari,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha :) Kızzz süper fikirmiş haaaaaa :) Valla yapsana kendimi senin eserlerinde görmek isterim gerçekten :) Süper fikirmiş :)

      Sil
  9. elleriner sağlık şenay, bu gün cuma hadi koş bakalım kumaş almaya belki bu kez bitmeden yakalarım kumaşları :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Burda nasıl yağmur vaaar Goncacım :) Aslında şu anda pazarda olmalıydım ama daha hava bir karanlık bir de yağmur çok daha pazarcılar uyanamamışlardır bile :) Böyle havalarda azcık yavaş açıyorlar tezgahları ben de daha açmadan damlıyom adamlar çay içecek ben bekliyom olmuyor tepelerinde dikiliyorum :) Onun için geldim eve biraz sonra çıkıcam önce kahvaltı yapayım bari :) Yağmur sorun değil zaten arabayla gidiyorum o kadar kumaşı kim olsa taşıyamaz :D Geçen hafta kendime de aldım elbette neredeyse çuval verecekti adam ne yapıyonabi dedim hahah :) Bakalım bu hafta güzel kumaşlr var mı :)

      Sil
    2. Şenaycım çok güzel olmuş eline sağlık kumaşada bayıldım kalıp olarak kullandıgın birşey varmı ?

      Sil
    3. Duygucum kalıp olarak kendi elbiselerimi kullanırım. Mesela Özlem hanıma yaparken de yine kendi elbisemi kullanarak yaptım fakat onun ölçülerine göre de daraltıp genişlettiğim kısımlar oldu.. :) Bende hiç Burda dergisi olmadı şimdiye kadar gerek yok kendi elbiselerim benim kalıbım olabiliyorlar :)

      Sil
  10. e adamlarada soluklanıp hazırlanmak için zaman tanımak lazım, sabah hazırlanırken efekan anne yağmur yağacak dedi camdan baktım bulut az rüzgar var yok oğlum sadece rüzgarlı dedim şu an yağmur yağıyor :) bu çocuk 4,5 ben ise 35 yaşındayım :D
    :)))) sığamayacağız yakında evlere bu kumaş sevdasından ama bulmuşken al stokla en son alışverişimde elimi attığım kumaş 15 ten başladı çok canım yandı az kumaş aldım çoğunda aklım kaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Kızım onlar bizden daha fazla biliyor herşeyi öğrenemedin mi :) Onlarla yarışma sakııııın hayatının hatasını yaparsın :)
      Kumaş kumaşşşşşşş dimi :) Ama napalım sevda sevdadır bitmiyor :)

      Sil
  11. Kumaşın deseni çok hoşmuş, şık bir elbise olmuş. Ellerine kollarına sağlık.
    Sen de benim gibi kumaşı sonuna kadar değerlendiriyorsun :) Ben de artan kumaşla ceket, ceket olmazsa bolero, o da olmazsa saç tokası, bileklik yaparım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bir sürü artan kumaşım var ve onları ayrı ir yerde biriktiririm her zaman elbiseye takım birşey yapılmıyor ama onlarla mutlaka birşey yaparım asla atmam :) Değerlendiricez tabiki atılır mııııııı olmazzzz :)

      Sil
  12. Ne diyecegimi bilemiyorum vallahi şenaycım nutkum tutuldu bu yagmurda pazar yapılmış üstüne siparislerde hazırlanmış maşşalah sana ya.çok güzel olmuş yine güle güle kullansın sahibi ellerine saglık ben iki haftadır niyetleniyorum hava kötü diye vaz geçiyorum pazara gitmekten tabi bende birtanede küçük bebiş var onu düşünerekten birazda vaz geçiyorum tabi tekrar ellerine saglık hoşçakal
    EBRU

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ebrucum teşekkür ediyorum kendim için aldığım kumaşlarla cicilerimi dikmeye bile başladım onlar da gelir yakında :) Doyamıyom kumaşlara ne yapayım kendime almışken arkadaşlara da alıyorum :)
      Senin bebiş mi vaaaarrrrr Allah bağışlasın canım :) Aman bu soğuklarda çıkıp hasta olma kuzuna lazımsın sen evde otur :)

      Sil
    2. Benim birinci sınifa giden bir kızim altı aylık birde oğlum var hatta kızimla adas sayılırsiniz ismi senay arada bir nokta fark var

      Sil
    3. :) haha :) Evet sayılırız :) Allah Bağışlasın Ebrucum :)

      Sil