11 Ocak 2013 Cuma

Kumaşlar...

Merhaba arkadaşlar.. Bugün Edirne'de yağışlı ve karanlık bir hava var :) Aslında hiç dışarı çıkılacak hava değil ama söz verdiğim için pazara gittim ve kmaşları aldım, gruplandırdım ve 3 tane paket oluşturdum.. Aslında çok zor hiç dışarı çıkasım olmadığı halde çıkmak başta zor geldi fakat söz verdim mi tutmak isterim :) Daha sonra pazarda kendime alır gibi kollarımı doldura doldura alışverişimi yaptım Allahtan arabayla gitmiştim de yoksa asla taşınmazdı o kadar kumaş :) Neyse diğer bir zor yanı da guruplara ayırmak. Taktir edersiniz ki hepsini burada yayınlayıp içlerinden istediğinizi seçmenizi de isteyebilirdim bu sizin için daha uygun olurdu eminim ama o da bana uymaz çünkü o kadar vaktim yok hakikaten :( O yüzden bu yolu seçtim.
............Kumaşlar dediğim gibi parça kumaş ve hepsinin boyutu başka ve taktir edersinizki hepsinin boyutunu ölçüp yazmam çok zor bu benim için işkence olur açıkçası o nedenle emin olunki küçük kumaş yok.. Hepsi çok büyükler sadece aralarında ufak tefek defolar olabiliyor ya da kirli olabiliyorlar yerlere falan düşmüş olma olasılıkları çok yüksek :) Neyse 3 tane paket hazırladım ve onları paylaşmak istiyorum :)
............Bu arada meraklanmayınız yorumlar denetlemeye geliyor ve ben geliş sırasına göre görebiliyorum, eğer almak istediğiniz bir paket varsa sadece yorum bırakın numarasını yazın yeterli ben gün içinde bakıp size cevap yazacağım ondan sonra eğer ilk siz yazmışsanız bana mail adresimden ulaşmanızı rica ederim :)
Olur da çok sevilirse bu olay ben elimden geldiğince cumaları gidip sizin adınıza seçim yaparım fakat her cuma yapabileceğime dair de söz veremiyorum :) Yardım etmeyi çok severim fakat görev gibi olursa sıkılmayayım değil mi :) Kendim için gittiğimde sizler için de alışveriş yapacağıma emin olabilirsiniz :)
...........Bu arada bu paketler bir haftalığına geçerlidir, bir hafta sonunda içlerinden bir kumaş alıp kullanma hakkım var ona göre :)Eğer değiştirirsem yeni bir kumaş eklerim ama içine :)
........... Kumaşlar sizin istediğiniz bir kargoyla size ödemeli olarak gönderilecektir :)

PAKET 1 (25 TL) (SATILDI)

1.Desenli trikodur, çok rahatlıkla kazağınızı dikebilirsiniz ve kocamaaaaaaaannn bir parça :)
2.Likralı ve pamuklu kendinden desenli kahverengi bir kumaştır, bluzlar veya elbise rahatlıkla olur.
3.İnce bir triko, bundan dökümlü bol bluzlar yapabilirsiniz içine badi giyerek kullanılabilir..
4.Pamuklu kendinden kabarış puantiyeleri olan yumuşacık bir kumaş, ben olsam kuzuma pijama takımı yapardım :)
5. Benim Siyah Uzun Ceketimde kullandığım kumaşın aynısı, kendinden desenli ağır ve kendinden astarı olan bir kumaş.

PAKET 2 (25 TL) (SATILDI)

1.Deri görünümlü kumaş ve kendinden desenleri var çok şık şeyler yapılabilir.
2. Gri pamuklu bir kumaş
3. Siyah-Beyaz çizgili penye bir kumaş likralı elbette..
4. Kırmızı zebra desenli dantel 
5. Benim Dantel Ceketimi yaptığım kumaşın aynından beyaz çiçekli dantel.

PAKET 3 (25 TL)  (SATILDI)

1.Keçe polar karışımı bebe mavisi yumuşacık kocaman bir kumaş. Çocuklara eşorfman pijama veya bebe battaniyesi yapılabilir..
2. Siyah-Beyaz çizgili penye bir kumaş likralı elbette..
3.Kendinden deseneri olan, likralı, kalın ve hafif pırıltıları olan şık elbiseler için ço uygun bir kumaş. Ön tarafı pırıltılı fakat arkası düz pamuklu kumaştır.
4. Liila ince kendinden çizgili desenli bir triko.. Dökümlü bluzlar için ideal.
5.Benim Dantel Ceketimi yaptığım kumaşın aynından beyaz çiçekli dantel.

Evet kumaşlarımız böyle eğer isterseniz bir hafta içinde bana mail yorum yazmanız yeterli :) Benim işime gücüme dönmem gerekiyor şimdilik bu kadar arkadaşlar :)

33 yorum:

  1. ama ben resimleri göremiyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi görebilirsiniz herhlade sorun nedendi bilemedim ama yeni birşey uygulamak istedim herhalde tutmamış şimdi düzelttim :)

      Sil
  2. evetttttt ve 1. paketi istiyorummm. bakalım ilk ben miyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk sensin ve 1. paket senindir bana mail adresimden ulaşırsan sevinirim yukarıda satışın orda var mail adresim :) Herkesin işi vardır cuma cuma sen hoooop kaptın vallahi :) MAilde bana tam isim adres telefon ve hangi kargoyla istediğini yazarsan sevinirim sevgi atölyesi :) Güle güle kullan :) Neşeli dikişler...

      Sil
    2. kumaşlarım dün geldi :) harikalar gerçekten, beklediğimden çok çok çok daha güzellermiş. ben asıl siyah kumaş için almıştım ama her birini ayrı ayrı çok beğendim. desenli trikonun ne olacağına hemen karar verildi :) bitince blogda yayınlamaya karar verdim bile. çok basit bişey olucak çünkü kumaş kendinden gayet kaliteli ve gösterişli duruyor zaten. benim gibi antalyada ucuz kumaş bulamayan arkadaşlar şenay hanımı gönül rahatlığıyla tercih edebilirler diyorum ve tekrardan çok çok teşekkür ediyorum şenay hanım.

      Sil
    3. Sevgi Atölyesi çok teşekkür ederim :) Beğenmene çok sevindim hakikaten :) Maille belirtmiştin zaten ama buraya da yazdığını görünce çk memnun oldum çünkü bunu diğerlerinin de bilmesi benim için önemli :) Ben başta da dediğim gibi kendim için almayacağım birşeyi başkası için de almam :) Kumaşların hepsini kendime alıyormuş gibi seçtim hatta paketleri yaparken üzüldüm bile onlardan ayrılacağım için ne yapacksam dünyanın kumaşını :) Daha evde 20 paketlik kumaşım var doyamıyorum :)
      Teşekkür ederim gerçekten güle güle dik artık :)
      Neşeli Dikişler :)

      Sil
  3. 1 ve 3. Paketler satıldı mı :(tüh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok 3. den vazgeçildi hala ben de :) AÇık hala :)

      Sil
  4. Allah iyiliğini versin Şenay !! sonunda kumaş satmaya mı karar verdin.kumaşları çok beğendim.bol bereketli kazançlar.kumaşların metrajları ne kadar ?çift en mi tek en mi o bilgileri de ver şenay :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Filizcim o kadar çok kumaş isteyen varki ben de bu yolu buldum. Kendim için gitmişken dolu dolu alıp paket halinde yollamaya karar verdim çünkü tek tek altından kalkamam asla :)
      Ayrıca notlarımdan da belirttiğim gibi kumaşların belli bir metrajı yok hepsi farklı ama büyük kumaşlar. Bende hep o boylarda alıyorum bazen küçük oluyor iki tane falan alıyorum ama hepsinin metresini tek tek ölçemem Filizcim o kadar vaktim yok ama küçük değil hiçbiri :)
      Ne çift en ne tek en karmakarışık canım onlarda sürpriz evinize gelince anlayacaksınız haha :)

      Sil
    2. kumaşın metrajı çok bir de dantellisi oldu mu çok güzel sürpriz olurdu canım :)

      Sil
    3. :) Yaparım bir kıyak sana metrajlı metrajlısından :)

      Sil
  5. bir gün senden kumaş paketi alırsam bana özel sırf dantel kumaşlardan oluşan paket olabilir mi acaba şenayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Olur neden oolmasın :) Ben alırken dantel de alırım bol bol sana bir opaket hazırlarım istersen Filizcim ayıp ettin :)

      Sil
    2. Ne demek Filizcim :) Bana zaman ver danteller toplansın şimdi kış mevsiminde hep iç karartan şeyler var azcık havalar ısınsın sana dantelin alasından alırım boooool booolll :)

      Sil
  6. çook güzel bir fikirr buu :)
    ama söliyim bunun telifini almalısın hemen
    senden sonra bunu yapan kişi çok olucaktırr:DD

    3. set
    bnm elimde olan kumaşlara çok yakın..
    Hepside çok güzel zevkin zaten tartışılmaz:)

    bol satışlar diliyorum canım bnm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim kumaşlarımı ne zaman yayınlasam herkes iç geçiriyordu o kadar çok mail alıyorum o kadar çok kişi istiyorki. Fakat tek tek ilgilenmem mümkün değil hakikaten böyle birşey geldi aklıma birden :) Kendim için gitmişken aldım neden olmasın :)
      Hakikaten telif hakkını alsam fena olmaz haha :)
      Sağol canım benim sen de dik bakalım 3. sette satıldı zaten :)

      Sil
    2. Diktim ama götertemem ki :)
      Yani kendime evde giyinmeye alt eşorfmanı falan diktim
      onuda paylaşmaya değer görmüyorum :)
      cizgili kumaş 2 alt eşorfman yaptım..

      turkuazı kızım elbise istiyo model bulayım inş yapıcam :)
      dantel ise yazın düşünürüm bişiler:)
      sen kadar profesyonel olayım önce sonra bol bol elbiseler
      hatta gelinliklerr paylaşımım olur :))

      Sil
    3. Şimdilik kendine eşorfman falan dikeceksin daha sonra daha iyisini dedikeceksin elbette paylaşırsın o zaman :) Bak kızına diktiğin kürke hayran kaldım mesela :) Daha neler neler yapacaksın meraklanma :) Yazın daha kolay kıyafetler incecik rengarenk tiril tiriiil insanın dikesi geliyor :) Kışın içim karardı koyu renk kumaş görmekten :) Yaza kadar sen şimdi geliştirirsin kendini yazın başlarsın yayınlamalara gelinlik de dikersin ne olacak,, süsü püsü var diye güzel onlar yoksa bişicik yok :)

      Sil
    4. cız bnm yolum belli ;)
      pelerin konusunda gelişicem :)
      gelinlik ne etcem artıkın 12 yıl olmuş bize :)
      ama 12 yıl öncesine gitsem başka gelinlik giyerdim
      uhtemi kalmış ne :)
      acaba diksemmi :)
      bak valla ciddi ciddi terapist lik falan var senin ruhunda:)
      bana öyle hissettiriyosun en azından :)

      Sil
    5. İnşallah Zeynepcim geliş geliş de hayallerini gerçekleştir :) O günler yakındır umarım :)
      Gelinlik için ben de başka türlü isterdim ama gelinliğimi hala çok severim onun için uhde falan yok içimde :) Fakat zaman ilerledikçe eski modelar değiştikçe o dediğin herkese oluyordur, saçlar gariiiiiip makyaj değişiiiik, gelinlik o dönemin modesı falan :) Yoksa giydiğin gün çok güzel olduğundan eminim :)

      Sil
  7. Şenay'cığım, hayırdır artık kumaş pazarlamaya mı başladın:)) Baş edemedin tabii bu kadar istekle dimii? Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazarlama demeyelim de isteklere karşı gelememe daha güzel olur Selcencim :) Şimdi sadece 3 paket yapabildim ama şimdi göremeyen ve geç kalanlar bana çok kızacaklar yine yine isteriz diye :) Elime mi yapışır onlara da alıyorum :)

      Sil
    2. Çok güzel aypıyosun tabii.Elinde olup daha kullanmadıklarınıda yollayabilirsin.Çok talep olan kumaşlardan ilerleyen zamanlarda daha fazla da hazırlanır.Walla kolay gelsin sana :)

      Sil
    3. Evet çok beğenilen kumaşlardan bir daha bulsam ben de kaçırmam zaten mutlaka alırım :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  8. 2. pakette yorumları bir türlü görünmeyen bana maiille ulaşan Aysun Hanım'a satıldı :)

    YanıtlaSil
  9. ooo dikiş dikmeyi ne çok bilen var,alanlara hayırlı olsun diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha :) Kuzum dikiş bilen var öğrenmek isteyen vaaar çok varız çok :)

      Sil
  10. merhabalar ben 3 paketi satın almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Elbette olur Fatma Hanım mail adresimden bana ulaşıp ad-soyad, tam aadres, telefon gibi bilgileri bırakırsanız memnun olurum :) Satıştan kaldırıyorum o zaman artık :) Neşeli Dikişler :)

      Sil
  11. Nihayet yorum yapabildim:) 2 nolu paket benim oldu. kumaşlar fotolarda göründüğünden daha da güzel hem de kcamannlar. çok teşekkürler Şenay hanım, kumaşlar elime geçince çocuk gibi sevindim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Aysun Hanımcıııımmm :) Sizin yorum yapabilmenize ben de çok sevindim :) Hatta yorumunuz önce Spam olarak görünmüş neden size bu zorluğu çıkarıyor bloğum bilemiyorum ama artık sorun yok herhalde başka yorumlarınızı da gördüm :) Umarım çok güzel şeyler dikersiniz Aysun Hanımcım, siz beğendinizya ben daha mutlu oldum inanın :)

      Sil