3 Ocak 2013 Perşembe

Kırmızı ve Yeni Yıl...

Merhaba arkadaşlar :)
Uzun zamandır yazmamış gibi hissediyorum kendimi ve benim yazma sıklığıma göre hakikaten de uzun olmuş :) Bu aralar epey boşladım galiba buraları fakat inanın elimde değildi :) Yılbaşı öncesi misafirlerimiz vardı ve onlarla ilgilendik :) Üstelik bu arkadaşlar Hindistandan geldikleri için daha çok özen  ve birliktelik gerekiyor çünkü Türkçeyi bilmiyorlar etraflarında sürekli çevirmen olarak biz vardık eşimle :) Yılbaşı öncesi yemeğe çıkmıştık ve gece (hatta sabah :) ) geç saatlere kadar birlikteydik, ertesi gün ölü gibiydik zaten ve ben bir de yılbaşı için yemek yapmak zorundaydım. Vitamin aldım ve bir de sodayla birlite kendime güç takviyesi yaptıktan sonra çeşit çeşit yemeklerimi mezelerimi yetiştirdim çok şükür :) Fakat yılbaşı gecesi de dışarı çıkınca artık yaşlanmış olan bizlere çok fazla geldi bu :) Kaç gündür sere serpe yatıyoruz koltuklarda Emreyle :) O bir koltukta ben bir koltukta hiçbirşey yapmaya halimiz yok :) Artık yaşlanmışız kaldıramıyoruz diyoruz:) Neyse atlattıkta çok şükür :)
Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun... Nice mutlu huzurlu ve en önemlisi sevdiklerinizle sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle :)
Neyseki dün bir elbise dikmeye karar verdim ama kumaşı salonda yere serdim Allahımmmmm sanki yıllarca yerde kaldı o kumaş bir türlü kesemedim :) Bir yandan da dizi izliyordum heyecanlıydı da :) Fakat o diziyi izlemştim tekrar olmasına rağmen bazı şeyleri izlemekten asla bıkmıyorum :) Neyse.... Sonunda kesmiş ve dikmiş buldum dün kendimi ve bu sabah da ütüleyip fotoğrafladım sonunda :) Bakalım beğenecek misiniz :) Aslında zamanım olsa bunu yılmaşe gecesi için dikecektim ama maalesef dinlenmeye vaktim olmadı yapacak birşey yok :)
Kırmızı sade bir elbise dikmek istedim.... Kollar yarım, etek çan, üzerime yapışmadan oturan bir elbise... O kadar sadeki :) Kumaşı hatırlarsınız eskiden aldığım kumaşlardan biri daha hayat bulmuş oldu :)

Kumaş kendinden azcık simli fakat parlak değil kesinlikle günlük kullanım iiçin gayet uygun fakat özel gecelerde de kullanışlı olabilecek tarzda :) Üzerime oturtmak için önden göğüs altından iki pens kullandım ve arkadanda ortadan bir pens var bel hizasında .. Fakat arkada birşey daha var :) 

Evet arkamda kocamaaaaaaaannn  bir delik açtım :) Hayır sinirlendiğim için açmadım bir hateket katmak istedim ve arkaya bir delik açıp siyah çiçekli bir dantelle kapadım :) Böylelikle yine bir sürpriz yapmış oldum :)

Sürprizli de olsa çok sade ve bir o kadar kullanışlı bir elbise oldu içinde çok rahatım. Hatta şu anda yazarken bile onu giyiniyorum evde bununla dolanabilirim :)

Umarım beğenmişsinizdir arkadaşlar :)

50 yorum:

  1. Rengi çok güzel ve sırt kısma herzamanki gibi imzanızı atmışsınız iyi günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler imza atmayı seviyorum :)

      Sil
  2. Kırmızı ve siyah..Çok çok sevdiğim iki renk..Siz de o kadar güzel bütünleştirmişsiniz ki..Ellerinize sağlık..Güzel günlerde giyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hilal Hanım çok teşekkür ederim :) Birbiriyle her durumda yakışan iki renk değil mi sitah ve kırmıı... Olmazsa olmazlardan :) Mutlu yıllar...

      Sil
  3. hımm nar çiçeği sıcacık bi renk olmuş rahat ve şık bi elbise güle güle giyin elinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, çok rahat olduğunu yazmıştım zaten ve evet her yerde giyebileceğim kadar da sade ve şık oldu bence de :) Mutlu Yıllar :)

      Sil
  4. selamlar şenay hanım harika görünüyorsunuz yine herzamanki gibi :) gelmişken yeni yıl mesajımıda bırakayım.

    Bu Yeni Yıl günü ben , sana
    harika bir ocak,
    güzel bir Şubat, huzurlu bir Mart,
    stressiz bir Nisan, eğlence dolu bir Mayıs
    ve Haziran ayından Kasım ayına kadar keyifli
    ve nihayet mutlu bir aralık diliyorum.

    sevgiler elvan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elvan Hanımcım :) Çok teşekkür ediyorum bu güzel sözleriniz ve yeni yıl mesajınız için... Çok eğlenceli bir mesajmış ben de kullanırım biryerlerde müsadenizle sağolun :) Size de Mutlu Yıllar :)

      Sil
  5. Sevgili Şenay, öncelikle ailecek; mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum yeni yılda da... Misafirler de gitmiş ama belli ki fazlaca hareket varmış hayatında:). Neyse gelelim elbiseye, hakikatten de bahsettiğin kadar hafif ve kullanışlı bir kumaşmış, buradan bakıldığında da çok hafif ama kullanışlı bir yapısı olduğu çok belli. Bu arada sürprizli kısma gelince, bunun arkasına geçen gün aldığın kırmızı dantelli kumaşı kullansaydın acaba nasıl olur du? Renk farkı mı vardı ki, ne de olsa çekimlerde renkler tam yansıyamıyor çoğu zaman. Ben o dantel kumaşı da çok sevmiştim de:).. Sanırım o, biraz daha açık kalacaktı? Yeniden iyi günlerde giy diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Googoook :) Sana da çok mutlu bir yıl dilerim, sağlıkla ve huzurla geçirmen dileğiyle :)
      Diğe rkonuya gelinceeeeeee... O kırmızı danteli kullanmaya kıyamıyorum aklıam bir sürü şey geliyor yapmak için ama elim kesmeye giitmiyor valahi :) Elbet bir gün kesicem ama bu elbiseye olmadı :) Evet renk farkı var bunun parlak kırmızısı yanında o neredeyse kahverengi gibi duruyor :) Hafif bordoya çalan bir kırmızısı var o dantelin zaten. Ve o danteldeki yuvarlak desenler epey büyük olduğundan arkadaki kesik kısma yerleştirince kenarlar yarım kalacaktı onun için de istemedim... Bakalım o danteli bir an önce kullanmayı ben de istiyrum ama yerini bulamadım henüz :) Mutlu Yıllar tekrardan :)

      Sil
  6. Kırmızıya bayılıyorum, Şenaycım sade, gizemli, kibar ve çok şık olmuş güzel günlerde giy inş.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler, sade olduğu kesin evet :) Çok rahat giyilebilecek bir model çok kullanacağımı da biliyorum :) Mutlu Yıllar Sana da :)

      Sil
  7. rengi çok hoşmuş gerçekten bayıldım sadeliği zerafetide çok hoş ellerine sağlık...
    arkasını görmesem sade olduğuna inanacaktım az kalsın :) gene süprizli elbise olmuş :))
    bol süprizli mutlu seneler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Canım ya ne bileyim mutlaka birşey katmak istiyorum sanki o arkayı yapmasam ok sıkıcı olacakmış gibi geldi bana :) Yaptım rahatladım vallahi :) Evet Sürpriz yapmak da hoşuma gidiyor bunda haklısın :)
      Mutlu Yıllar X MAdame,,,Sağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber bir yıl geçirmeni dilerim :)

      Sil
  8. Bende merak etmeye başlamıştım sizi gerçekten :) ama güzel bir dönüş yaptınız :) ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hikmet Hanımcım ben de kendimi merak ediyordum dönüşüm ne zaman olacak diye :) Bir yeni yıl postu bile yazamadım yorgunluktan yemin ederim :) Ama neyse kırmızılarla dönünce kendime geldim :) Ben burdayım biryere gitimiyorum :)
      Mutlu Yıllar Hikmet Hanım, Bu Yıl çooook güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle :)

      Sil
    2. Çok çok teşekkür ederim size de mutlu yıllar :) hepimiz için güzelliklerle dolu bir yıl olur inşallah :)

      Sil
    3. Amin Hikmet Hanım inşallah :)

      Sil
  9. waw waw waw Tanrım bu ne hız. Geçen yorumuma geniş ve ayrıntılı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Biz takipçiler fazla bencil oluyoruz herhalde. Ama ne yapalım öyle güzel şeyler çıkarıyorsunuz ki ortaya ister istemez hayal gücümüz çalışmaya başlıyor sonra sizden onuda istiyoruz bunuda istiyoruz yani suç sizde bu kadar becerikli olmasaydınız. Elbise çok yakışmış bütün bir yılınız bu modelleriniz gibi güzel geçsin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Funda Hanımcım siz beni takip edip güzel yorumlarınızla bana destek verdiğinizde nasıl size zor gelmiyorsa bana da sizin güzel yorumlarınıza cevap yazmak zor gelmiyor inanın :) Yeterki fikriniz olsun ben hep açığım... Elbette saçma sapan yorumlar da alıyorum ve yayınlanamayacak gibi olanları sırf rencide etmek, rezil etmek amaçlı yazılan yorumlar da oluyor :) Onlar zaten yayınlanmıyorlar :D Fakat siz o kadar güzel soruyorsunuzki nasıl cevaplamaz insan :) Hakikaten ben teşekkür ederim desteğiniz, beğeniniz ve güzel yorumlarınız için :) Benim de istediğim bu hayal gücünüzü çalıştırın ve bana iletin :) Ben de kıyafetlerimi hayal ederek çıkarıyorum (Elbette gözlem ve internetin etkisi yüzde olarak çok büyük şimdi haklarını yemeyelim :D )
      Size de mutlu yıllar diliyorum,,, çoooook huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirin inşalllaaaahhhh :)

      Sil
    2. Çok naziksiniz bende güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Moralinizi bozan yorumlar bence sizi üzmesin. Hayattaki üretme güzelliğinin, paylaşmanın farkında olmayan boş tenekeler onlar. Dikiş dikmenin zorluğunu ancak ve ancak dikiş dikmeyi bilen bilebilir. Biraz saygı.

      Sil
    3. Zaten takmıyorum kafamı :) Sadece bir defa oldu öyle birşey ve birkaç dakika sinirlerim bozuldu ve hemencecik geçti :) Ancak o kadar etkileyebiliyor işte anlamsız yorumlar :)

      Sil
  10. Şenay hanımcım birde naçizane fikrim. O kırmızı dantel kumaşınızı bir iç elbiseylemi kullansanız. Yani sadece dantelden bir elbisemi olsa? Kusura bakmayın yazmaktan kendimi alamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Estağfurullah çok sevindim öyle düşünmenize çünkü ben de yle birşey düşünüyorum gerçekten :) Dantel kumaşım çok büyük değil zaten ve mini bir elbise olacak ya da beyaz elbisem gibi uzun fakat straplez olacak ve içine de ne renk astar yapsam daha güzel olur onu düşünüyorum aslında... Sanki uzun straplez daha mı güzel olur yoksa mini bir elbise ve üzeri de beyaz elbisemin üst kısmına benzeyen bir elbise mi :) Sizlerin de fikrini alayım bakalım :)

      Sil
    2. Bence straplez çalışmalısınız. Hem beyaz elbisenizden farklı olur, hemde dekolteniz straplez modellere müsait diye düşünüyorum. Daha önceki çalışmalarınızda mini vardı ama straplez görmedim. Çok olacağım ama elbisenin astarı da kendi renginden olmalı bana göre. Çünkü danteller kendi renginden olan kumaşlarla birleşince daha alımlı oluyor sanki. Bilmiyorum belki benim takıntım. Şiz daha iyi bilirsiniz.Kolaylar gelsin

      Sil
    3. :) Straplez görmedin çünkü çok kullanışlı olmuyor giydiğimde de rahat edemiyorum ama evet bir de straplez model yapma zamaı gelmiş olabilir :) Astar konusunda ben de öyle düşünüyorum kendi renkleriyle daha şık oluyorlar ama yazın rengarenk olmayı çok seviyorum onun için farklı tarzlar oluşuor farklı renklerle ama eğer gece kıyafeti olacaksa evet kendi rengi daha mantıklı olacaktır :) Teşekkürler öneriler için :)

      Sil
  11. geç bir yılbaşı elbisesi diyelim ama olsun hiçbirşey için geç değildir! Süpriz ayrıca güzel olmuş ellerine sağlık. Güzel günlerde kullan canım. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Beğenmene sevindim Neclacım :) Geç olsun da güç olmasın daha nice güzel günlerimiz gecelerimiz olur da giyeriz inşallah bizde :) Nolcek yani :) Mutlu Yıllar bu arada :)

      Sil
  12. sana kırmızı çok yakışıyor şenay :)
    çok beğendim :) arkadaki sürpriz de pek hoşmuş ,çok şık :)
    demek yerli konukları beğenmiyon da yurt dışından konuk ithal ediyon artıkın :)
    hindistanlı konukların olduğuna göre hint modasına bir el atarsın artıkın :)
    hindistanlı konuklara inek eti yedirip uluslar arası bir savaş çıkarmamana sevindim şenay :)
    yeni yılın kutlu ,mutlu,sağlıklı, bereketli olsun şenay:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Filizcim :) Kırmızı güzel bir renk ondandır :)
      Evet Edirnede yatırım yapacak olan Hintli konuklarımız vardı :) Valla açıldım yurtdışına ne bileyim :D Onlara da dediğin gibi etli birşey yapmadım haha fırında tavuk yaptım bütün ve iç pilavlı :D Ama onlar et yiyorlar kaç defa yedik hem de nasıl hahah inekmiş danaymış bakmıyorlar valla :) Bakalım hint modesina da bir bakarım bir ara :)
      Senin de yeni yılın kutlu olsun Filizcim... İnşallahhhhh bu yıl ailenle çok mutlu sağlıklı bir yıl geçirirsin ve inşallah bu yıl istediklerinin hepsi gerçekleşir hayatın değişir :)

      Sil
  13. bayıldım gene şenay :)) güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemincim ço teşekkür ederim :) Mutlu Yıllar Sana da kızınla kocanla ve tüm sevdiklerinle :)

      Sil
  14. gzl olmuş eline sağlık şenay hnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Özlem Hanımcım çok teşekkürler :) Mutlu Yıllarrrrrr :)

      Sil
  15. çok yakışmış canım, sırt detayı da güzel..maşalhh çok çalışkansın yine de hiç boş durmuoo blogun:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Boş duramıyorum ama birkaç gündür yatma isteğim çok üst düzeyde... Beğenmene sevindim Burcucum :) Mutlu Yıllar sana daaaaaaaaaaa :)

      Sil
  16. Ellerinize sağlık Şenay hanımcığım yine güzel,yine güzel..
    Mutlu yıllar..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de Mutlu Yıllar Mehtap Hanımcım :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  17. tatlımmm coookkkk guzel bır elbıse cok da yakısmış...gule gule gıy..yılbası resımlerınıde canlı canlı görmüştüm ::))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Serpilcim... Evet o gece eklemiştik facebooka :) Mutlu Yıllar tekrardan Serpilcim :)

      Sil
  18. sürprizli elbise olmuş :)) ellerin esağlık. iyi günlerde giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle oldu teşekkür ederim Mihrican:) Çok sağol ve Mutlu Yıllar :)

      Sil
  19. ercan_8474... Şenay hanım sizi, 10 marifet i keşfettiğimden beri ara ara takip ediyorum. Erkek olarak uğraşlarınız ilgi alanıma girmiyor. sadece beğeniyor ama yorum yapmıyordum. Artık dayanamadım.Azminize hayranım.Hayır yapmak, uğraşmak bi yana Üşenmeyen ve üreten zihninize maşallah diyorum.Allah emeğinizin hakkını her daim versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ercan Bey çok mutlu oldum teşekkür ederim :) Evet ilgi alanınıza girmese de bu güzel sözlerinizi duymak gerçekten çok yüreklendirici :) Çok teşekkür ediyorum desteğiniz ve güzel övgüleriniz için sağolun... Mutlu Yıllar Sizede :)

      Sil
  20. o ne ya ,o ne sırt öyle,giy giy sen bunu sokağa da çık ,kırmızılım benim,yeni yılın kutlu olsun ,Ece'yi öp.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bir ev gezmesinde bir gece dışarı çıkmasında veya üzerinde ince bir hırkayla dışarı çıktığımda giyerim :) Zaten bu havada o delikten Edirnenin dondurucu kış havası geçtimi ciğerlerimi bir daha toparlayamam herhalde :) Onun için kışın oraya bir ceket mont takviyesiyle giyilecek ve iç mekana gelindiğinde çıkarılacağı için şimdilik sorun yok :) Yazın ise kim kimeeeee dum dumaaaa :) Zaten Edirnenin yakıcı kavurucu sıcağında da bu kollarda kıyafetler giymek mümkün olmayacaktır :) Onun için endişelenme sen bana bişicik olmaz canım benim :)
      Eceye öpücükler akşama iletilecektir itinayla ve sana da iyi yıllar canım :)

      Sil
  21. Şenay'cığım, geçmiş olsun, misafirlerle çok yorulmuşsunuz. Ama layıkıyla ağırlayıp mutlu gönderdiğinize de kuşkum yok.
    Elbise yine süper olmuş, çok da yakışmış. Ellerine sağlık, iyi günlerde giy.Bu gidişle bir giydiğini bir daha giymesen de olur, her bakımdan maşallahın var.
    Çok öptüm seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederimc anım evet herşey layıkıyla yerine getirildi :) Elbiseyi beğenmene sevindim :) Mutlu Yıllar Nowacım sana da :)

      Sil
  22. salına salına dolan canım çok yakışmış harika olmuş.hele arka dantele bittim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım ya :) Beğenmene sevindim :) Mutlu yıllar sana da :) Çok güzel huzurlu stressiz bir sene geir emi :)

      Sil