29 Ocak 2013 Salı

Çekilişe az kaldı ve neden kayıplardayım :)

Merhaba arkadaşlar....
Kaç gündür bloğumla ilgilenemiyorum bunun için üzgünüm.. Alımda yapmam gereken bir sürü şey var ve ilgilenemiyorum. Bildiğiniz gibi oullar yarı tatile girdi ve ECE evde ve üstelik tatil başladı Ece'de de hastalık başladı... Geceleri öksürük krizlerinden uyuyamıyoruz mecbur sabahları geç kalkıyoruz yorgunluktan :) Mesela biraz önce kalktım ve ortalığı toparladım bilgisayar başına geçtim hemen. Ece ise hala uyuyor çünkü gece bir uyu bir uyan hem sinirleniyor hem sersem gibi olduk hepimiz.. Neyse daha iyiye gidiyor ama yine de cuma gecesinden beri hastalıklarla boğuşuyoruz ben de dikişten elimi ayağımı çektim o evdeyken kıyamıyorum sürekli kucağımda oturmak istiyor çünkü... Televizyonu da kucağımda izleyecek, yemeğide ben ona yedirmeliyim, oyun onarken de yanında oturmalıyım :) Çocuklar işte hastalanınca ayrı bir hallere giriyorlrya Ece de o hallerde. İlginin dibine vurmuş durumdayım :) Bir de mızmızzzzzzz herşeyi mırmır yaparak gözleri dolu dolu istiyor :) Duygu sömürüsü havalarda uçuşuyor :) Gün içinde birşeyi yok sadece yattığında öksürükler artıyor ama Ece sanki bütün gün 40 derece ateşle kucağımda :) Allah korusun nazı da güzel güzumun elbette de yapacak o kadar şey varken haha bazen başka birşey de yapmak istemiyor değilim yani Allah var şimdi yukarda :) Neyse iyileşsin tekrar dikişlere ve herşeye dönerim artık...
Siparişlerim de bekliyor, anlayışları için hepsine teşekürlerimi iletiyorum :) Ece iyileşsin en kısa sürede dikeceğimden emin olunuz :) Aslında bu arada perşembe günü dikmeye çalıştığım penguen ceketimin ufak tefek ordan burdan dikerek bitirmeyi başardım :) Fakat onu da giyip fotoğraflayamıyorum haha o kadar Ece'yle iç içe olduk yani :)
Aaaaaaa bu arada unutmadan çekilişte SÜRPRİZ seçeneği % 48 oyla birinci geldi :) Ben de günlerdir sürprizle ilgili çalışmalarımı yürütüyorum ve kararımı verdim :) Tabi bu sizin için hala sürpriz çünkü Ocak başında açıklayacağım çekiliş haberimi :) Ece izin verirse o da sırada yapmam gerekenler arasında zaten :)  Bakalım Sürpriz ne olacak :)
Evet fırsat buldukça görüşmek dileğiyle beni özleyiniz :)

33 yorum:

  1. çok geçmiş olsun Şenay :)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum ece hanıma:)

    sanada bol bol sabır diliyorum...

    çocuk hasta olacağına ben hasta olayım diye hep dua ederim pek bir nazlı niyazlı oluyorlar:)

    en kısa zamanda bekliyoruz...tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Aynen öyle cnım ya o hasta olacağınaben olayım :) Hem hastalığına yürek dayanmıyor her öksrüşte benimde ciğerlerim acıyor hem de bütün gün nazzzzzz nazzzzzz Allahhıııımmm sana geliyorum oluyorum bazen :) Ben bir yatar iki ağrı kesici alır kalkarım ama onlarda istek bitmiyor :) Aman eşim de öyle zaten bir ben varım nazlanamayan :) Onlar olmasın da ben olayım haklısın :)

      Sil
  3. Geçmiş olsun küçük prensese. bu kışın da en sinir tarafı bu, sürekli çocuklar hasta. benim yeğenlerde öyle süreli ateş, öksürük nöbetleri kış bitinceye kadar bir kaç kez uğruyor. o kadarcık da nazlı olsun şirine.tez zamanda iyileşir inşallah. sana da kolay gelsin kuzum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Filizcim olsun olsun birşey demiyorum diyemiyorum kıyamıyorum zaten :) Napaılım herşeyden kıymetli şimdi onun için herşeyi siliyor sarıdığında :) Aman iyileşsinler de :) Hasta hasta kar oynamaya bile çıktık çocuk istiyor ne yapalım kar gidecek içinde kalacak ben de üzülcem :) Öyle olunca azcık daha fena oldu ama içimiz rahat çıktık mıkara bastık mı oynadık mı oynadık :) Hastalık geçecek zaten :)

      Sil
  4. Ece'ye acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun. Sevgiyle kalın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim daha iyi artık nazları da azaldı :) Ama can sıkıntısına ne yaparız bu tatil boyunca orası Allah kerim :)

      Sil
  5. Cok gecmis olsun hayatim, en kisa zamanda atlatir insallah, cocuklar ve erkeklere gore degil hastaliklar, sanki dersin dunyanin sonu geliyor, bir naz, bir kapris. Amannnnnnnnnnn, hastalakilariyla ugrasmak ayri dert, nazlariyla ugrasmak ayri dert, sabirlar diliyorum, kuzucuguda opuyorum ki bana gecsin mikroplari, burda soguktan nasil olsa barinayip olup gidiyorlar:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha aynen öyle Mevlüdecim :) Aman dünyanın sonu sankiii bir naz bir naz ikisinde de :) Kuzucuğun mikropları geçse keşke de bana geçse ama olmuyor :) Ama madem orada soğuktan ölüyorlar sana geçsin o zaman haha :) Sağol canım :)

      Sil
  6. aynı durumdan muzdaribiz.biz ailece.annemden dünden beri bende yazık kötü uyuyor sürekli.vertigo çıktı.işin özü Allah hayırlısını versin gerçekten.bende bi hevesle tatile girdi diye sevinmiştim ama bazen planlamamak gerekiyormuş.geçmiş olsun bıcırığa salgın var resmen.sizde dikkat edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Asıl size geçmiş olsun bizdeki neredeyse geçti de siz sere serpe ailecek yatıyormuşsunuz :) İnşallah bir an önce geçer de tatilin kalanı güzel geçer :) Ben dikkat ediyorum yoksa kime nazlanacaklar bende hasta olursan dimi :) Anneler olarak sağlam durmalıyız :)

      Sil
  7. çok geçmiş olsun şenay :)

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  9. Oğlum da ağır bir bronsit atlattı yakın zamanda, gerçek bal, limon ve kefır 3lusu vazgeçilmezimiz oldu, acil sifalar dilerim.. ve de bol sabır ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de geçmiş olsun... Evet çocuklarda sürekli oluyor böyle durumlar. Ece'de problem balgamlarını aksürerek çıkaramıyor sürekli tekrarlıyor. Korkuyor öksürmeye ve mırmır yapıyor haliyle ağlıyor falan.. Ancak kusarak çıkarıyor o nedenle.. Öksürük rizine girince peşine kusuyor ve rahatlıyor nihayet balgamlar çıktığı için.. İğrenç bir konu aslında başkası okyunca neler yazmış diyebilir ama kendi kızımın yaptıkları bana hiç iğrenç gelmiyor o nedenle yeterki iyileşsin istediğini yapabilir :) Ben de siyah turp-kestane balı kürünü uyguluyorum sabah akşam o da iyi geldi. Ve her türlü meyvenin olduğu bitki çayları....

      Sil
    2. saolun valla çocuklar söz konusu olunca hiçbir şey iğrenç gelmiyor artık..:) oğlumda kusarak çıkardı balgamları..neredeyse 2 gün elimde kovayla gezmiştim..ama iyileştimi de hemencecik unutuluyor herşey.. turpu ben de deniyeceğim.. sevgiler :)

      Sil
  10. ayyy kuzuma cok gecmıs olsun..tatıl bıtene kadar bız bakarız bloguna canım sen kuzuya bak ıyılestır bır an önce :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Serpilcim... Evde fazla huzursu olunca babannesine gidiyoruz falan evde pek olamıyorum o nedenle Ece ne isterse onu yapıyoruz ve evde olunca da bilgisayarı o istiyor bana bırakmıyor cadı haha :) O nedenle şimdilik sadece Ece var blog bekleyecek :)

      Sil
  11. geçmiş olsun.Cimcime çabucak iyileşir inşallah..Ufaklıklar hastalanınca acayip huylar ediniyormuş çevremdekilerden bunu öğrendim..Ama bir yandanda haklı,biz yetişkinler bile kaldıramıyoruz hastalık illetini değil ufaklıklar..Tekrar geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklılar tabiki nazlanmaya :) Abartmalarına kızıyoruz sadece yosa naz oyyyyy yesşnler onları :) Öksürükleri kesilmiyor bir türlü ama ateşlenmeleri falan geçti artık teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Cok gecmis olsun Allah sifa versin.. Sevgilerimle. OZlem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem Hanımcım çok teşekkür ederim... :)

      Sil
  13. çocuklar,çocuklar,çocuklar,öyleler canım,7 yaşında ikiz oğulları ve 13 yaşında bir kızı olan anne seni anlıyor emin ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eminim sen anlamışsındır ama senin işin çok zormuşşşş hem üç tane hem biri ikiz :) Allah asıl sana kolaylık versiiiinnn Kuzum yakınd aiyileşecek şükür :)

      Sil
  14. Çok geçmiş olsun bir an önce iyi olur inşallah cimcime:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikmet Hanım teşekkür ederim gerçekten az kaldığını umuyorum :)

      Sil
  15. geçmiş olsun şenaycım ececik biraz daha iyidir inşallah...
    minik cimcime bir an önce iyileşsinde güzel güzel pozlar versin yeni cicileriyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece daha iyi kuzum merak etmeyin de ben bu aralar çok yoğunum , sürekli bilgisayar başında olmama rağmen internette sağlık bakanlığı ve ajanslardan başımı kaldıramıyor bloğuma göz bile atamıyorum kafamdaki milyonlarca konudan :) word,excel le kanka oldum bu sürede ve şubat sonuna kadar da bu böyle devam edecek :) Eeeee diyordunuz diyordunuz nazar mı değdi nedir haha :) Yok yok bu ara lazımdı aklıma fikirler gelecek şimdi bir hevesli bir özlemiş olacağım dikişi makinemi dönüşüm muhteşem olacak :)

      Sil
  16. Şifa bekleyen herkeslere cok gecmişler olsun üzüldüm bak, mevsimsel annesi geçer gider inşallah, zencefil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçti zencefilim geçti :) Bişiciği kalmadı kuzumun çok şükürrrr :)

      Sil