24 Ocak 2013 Perşembe

Birlikte Dikelim Etkinliği Ocak 2013 Modeli...

Merhaba arkadaşlar :)
Bu ay aslında modelleri beğenmemiştim ve pantolon veya ceket olsun istemiştim fakat oy çokluğu ile bu elbise seçildi :) Ben de unutmuştum aslında. Dün baktım 25 ocak son gün diyor :) Dün onun için bu elbiseyle uğraştım hemen dikiverdim ve bugüne yayına yetiştirdim :) Ben biraz değişiklik yaptım elbette bakalım beğenecek misiniz :)
Modelimiz buydu se bu ay oylama http://mihrice.blogspot.com/ adresinde olacak daha başlamadı elbette :) Bir iki gün sonra herkes bitirince yayınlanır ancak :) Bakalım benim uyarlamamı beğenecek misiniz :)
Bu elbise için iki katlı altında astarı üstünde de dantel işlemeleri olan bir kumaşımı kullandım :) Kullanmaya kıyamıyordum uzun zamandır kıydım gitti :)
Yka kesimini aynı kullandım fakat kollarını azcık daha dik ve kalkık yaptım...
Kemeri de kumaşın kendisinden diktim , kumaşın arkası bu lşekilde yani. Kemer ister düz isterse çapraz olarak kullanılabiliyor, agraflarla belirli yerlere takınca şekil değiştirmesi kolay oluyor :)
Son olarak da altını kalem olarak değil de hafif çan olarak tasarladım çünkü kumaş esnemiyor ve yürümek zor olacaktı, hem de kalın iki katlı olduğu için çan duruşu çok güzel duruyor bozulmuyor yürürken veya dururken :) Çan olmalıydı yani ve öyle yaptım :)




Elbisenin kalan kumaşalrından eldivenler de yaptım :) Pek sevemedim ama yine de paylaşayım dedim :) 
Ve aşağıda da elbisenin kemersiz halini görüyorsunuz. Kemersiz veya başka bir aksesuarla da kullanılabilir.. Ben iki parça çalışmadım tek parça daha güzel olduğu kanısındayım :)

Evet bu elbise de böyle oldu bakalım beğenecek misiniz :)

88 yorum:

  1. ellerine sağlık harikasın yaaaa bu ne hız hergün bunlarla nasıl uğraşıyosun ben yapamıyorum diye bırakıveriyorum bayıldım kumaşında ne hoş....

    bu hafta pazara gitmicenmi benim için güzel kumaşlardan alsan ne olur sanki:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Vallahi yaparken dinleniyorum ben :) Yoksa birkaç aydır çalışmıyorum evdeyim ya çıldırırım vallahiiii :) Temizlik sevmem yemek yapmaya bayılırım ama yedikçe şişiyoruz özenmek istemiyorum onun için :) Gezip ozsam kiminle herkes işte sabahları :D Televizyonda birşey yok internette tüm dizilerimi izledim bitirdim kalmadılar :) Napayım dikiş elbette :) Zaten seviyorum bir de hayatımı kurtarıyor stresten uzak yaşıyorum :)Yoksa offfff puffff diye eşimin kafasını yerdim :) O da memnun yani :)
      Bu arada yarın cuma gidiyorum pazara bakalım umarım farklı kumaşlar çıkar karşıma kırk yılda bir bunun gibi kumaşlar da çıkıyor elbette ama bu mevsimde zor renk bulmak :) Bo bol deri kumaş alıcam herkes istedi paketler derili derili olacak bakalım şansınıza paketler nasıl olur :)

      Sil
    2. ben bir ara seni kalıp çıkarma konusunda bol bol rahatsız edicem tabi müsaden olursa:)

      Sil
    3. :) NEden olmasın :) Rahatsız etmezsin elbette hem hazırlarken ben de öğreniyorum sorun değil yani :)

      Sil
  2. beğenilmez mi harika olmuş bende bu modeli düşünmüştüm ancak düzeltme gerektirirse diye el atmamıştım kalıbı önerirmisin pens ve yaka nasıldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Goncacım canım beğenmene sevindim :) Fakat senin de bildiğin gibi kalıp kullanmıyorum onun için Burda dergisi almıyorum bile.. Yukarıdaki çizimde gördüüğn şekilde kendi kıyafetlerimi kullanarak kesip diktim kıyafeti :) Bu hali kolay öneririm :) Ama orijinalini bilemiyorum ki zaten orijinali iki parçalı alt ve üst ama o zaman belde bir kabarıklık oluyor kemersiz hoş olmazdı bu kumaşla çünkü zaten kendinden kalın iki katlı bir kumaş bir de içerde dikilecek daha da kat kat olacak belim kütük gibi dururdu :)

      Sil
    2. bol deri iyi fikir :))

      Sil
    3. ahhhhhh şenay çıldırtacaksın beni hasetimden ben ilk başladığımda sen gibi kendi kıyafetimden kesip biçip dikiyorum şimdi alıştım bu hazır kalıp işine kalıba homurdana homurdana on yer düzelte düzelte dikiyorum acemi zamanların cahil cesaretini özledim, aslında sattığım kıyafetlerin hepsinin kalıbınıda kendim çıkardım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

      Sil
    4. haha bol deri bulursam alıcam hepsini doyamadı kimse deriye :) Bulunmuyor tabi her yerde ondandır :)
      Kuzum kalıp dediğin başkalarının çıkardığı çizimler biz neden yapamayalım veye çizmeden görebiliyorsam suçum ne şimdi :D Neden başkalarının kalıplarına ihtiyaç duyayım her seferinde, elbette arada kullanırım yardıma ihtiyacım oluyor ama kendi işimi kendim görürüm bennnnn :) Burda kalıplarını da çok kıvrak bulmuyorum açıkçası çoğu kaba kaba oluyor elbiselerin onları düzelteceeğime kendim keser biçerim :)

      Sil
  3. Beğenmeyeni varyaaa ...
    Diyetteyim asabiyim yani ona göree:)

    Beğenilmicek gibimi :)
    çok güzel
    rengide çok hoş olmuş sana çok yakışmış mor..
    Eldivenlerlede havasından geçilmiyo elbisenin ;)
    Ünlülerin sabah programlarında giydiklerine benzettim :)
    çok güzel olmuş arkdşım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen başladın mı diyeteeeee. Kız ben diyette değilim ama birşey yemedim ne yesem diye dolaba gidip duruyorum bişi de beğenmedim haha hep böyle olsam keşke :) Mesela dün ne görsem beğeniyordum dünyayı yedim :)
      Elbise hakkındaki güzel düşüncelerini yesinler, ünlülerin sabah programındaki kıyafetlerine benzemiş demek :) Kumaşın kalitesindendir vallahi :) Pazardan alıyor olabilirim ama o kadar kaliteli kumaşlarki sadec parçalar o kadar. Onlarda bir fabrikada kullanılıp artıyor sonuçta bunlar onların kullanamadıkları küçük parçalar ama bana hayli hayli yetiyor :) Bayılıyorum kumaşlaraaaaaaaa :)
      Eldiven kullanamıyorum o yüzden pek sevmem ama havalı oldu elbettte dimi :)

      Sil
  4. Eline sağlık, bayıldım walla :))

    YanıtlaSil
  5. gerçekten orjinalinden kat kat güzel olmuş harika diyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy çok teşekkür ederim :) Orijinalinde hafif olgun kadın giyim tarzı gibime geldi sanki :D Böyle ağır filimler vardırya orda giyerler sadece çay içen bayanlar falan :D KEndimi onun içinde hayal edemedim benden böylesi çıktı :)
      Teşekkür ederim Ceyda Hanımcım :)

      Sil
  6. Kumaşa da elbiseyede hayran kaldım.Tebrik ederim Şenay çok çok çok güzel olmuş. Bencede orjinalinden daha güzel. Kumaş renk ve desene bu model çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuray Haanımcııımmm çok teşekkürler :) Sizin de böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti hakikaten :) Sağolun...

      Sil
  7. tek kelimeyle şahane olmuş! kumaşın rengi de tam benim kardeşimin sevdiği renkten. çok şık, çok güzel olmuşsun be ya :) sağlıkla giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Filizcim.. Renk ayrı güzel deseni ayrı ağır gösterişli bir kumaş evet ve ebiseyi gösteren de o oluyor tabiki :) Onun için kumaş seçimi önemli hakikaten :)

      Sil
  8. ağzım açık kaldı elbiseyi görünce :)süper olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Büşracım kapat ağzını canım kolay bir elbise sen de denemelisin bence bak :)

      Sil
  9. Çok hoşuma gitti bu elbise ellerinize sağlık..Kemeri çok seviyorum daha doğrusu son birkaç senedir çok çok sevmeye başladım..güzel bir aksesuar..özellikle enli kemerler çıkınca takıntı oldu bende..şimdi her düşündüğüm kıyafette illaki kemer olsun diyorum nerdeyse..bence kemer çok yakışmış bu elbiseyede..ve renklerde çok güzel..güle güle kullanın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim ve evet ben de son yıllarda kemersiz neredeyse birşey kullanmaz oldum.. Kemer çok yakışıyor sanki elbiselere falan değil mi :) Onun için buna da kemer çok yakışıyor. Zaten orijinalinde de kemer var fakat inceydi ben kalınlaştırdım :)

      Sil
  10. Elbisenin modeli çok güzel sizde her zamanki gibi muhteşem dikmişsiniz ayrıca eldivenli halinide çok beğendim,ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Mehtap Hanım :) Eldivenini kullanacağımı sanmıyorum bana zor geliyor kullnamak ama artan kumaşlarımı değelendirdim işte farklılık olsun diye :) Bir gün bir yerde belki kullanırım :)

      Sil
  11. cox gozel olub,rengi de cox gozeldir,tesekkurler,xosuma geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Türkan Hanımcım teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

      Sil
  12. beğenmemek mümkün mü, yine döktürülmüş. böyle hızlı pratik dikişe çok özeniyorum. ben ismek kursuna gidiyorum orada önce çiz sonra bol teğel sonra asıl teğel prova ve dediğiniz gibi kalıp asla tam oturmaz, sök oturmayan kısımları tekrar çiz teğelle deliriyorum.... ama sanırım kendi ölçülerimi tanıdıkça, bu kalıp bana şurasını düzeltirsem uyar vs diyebileceğim böyle hızlı dikebileceğim. size çoook özeniyorum. hem tebrikler hemde bizimle paylaşımlarınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınar Hanımcım :) Evet herkes hızlı dikmek ister elbette ama siz de dediğiniz gibi ilerde hızlı olacaksınızdır meraklanmayınız :) Hep öyle sök dik olmayacaktır kesinlikle kendinizi tanıyacaksınız dikişi tanıyacaksınız kumaşı tanıyacaksınız daha fazla o zaman bu kıvama gelirsiniz çok sürmez meraklanmayınız :) Beğenmeniz çok hoşuma gidiyor teşekkür ederim gerçekten :)

      Sil
  13. Coook Güzel Bende dikmek istiyorum ama sadece istememle kalıyor
    Baslamıstım bi hızla ama Gene yarınkaldı :)
    Sizlerin dikdiklerini gördükce daha cok hevesleniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hicran Hanım dana süreniz var tamamlayabilirsiniz neden olmasın :)
      Beğenmenize sevindim teşekkür ederim gerçekten :)

      Sil
  14. ellerine sağlık Şenay'cımm gerçekten harika olmuş siyah kemer apayrı bir hava vermiş. Ben bu ay malesef iş yoğunluğumdan dolayı dikemedim etkinlik başladığından beri ilk defa katılamadım sizlere:( Ama herkesin elbisesini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ya ben de unutmuştum ya dün gördüm de aklıma geldi :) Hemen dikiverdim ve ben de senin gibi çok merak ediyorum diğerlerini ama kimseyi göremedim daha :) Caba tek başıma mıyım diye de düşünmüyor değilm yani :)

      Sil
  15. kemer biraz kalın olmus sankı ama kumas secımı cok guzel gule gule gıyın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kemeri ince kemerlrimi de deneyerek yaptım sanki inceler çok sıradan durdu gibime geldi.. Böyle büyük olduğunda elbisenin bir parçası gibi oldu onedenle büyükte karar kıldım ama elbette öyle de olabilirdi :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  16. off insanın diktiğini giymesi ne kadar güzel senin blogunu takip ede ede feci oldum deli gibi kumaş topluyorum:))cok heveslendim şimdi..elbise cok yakışmış gerçekten rengi harika güle güle giy emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kumaş toplamanın sonu yok Meryemcim :) Topla topla doyamıyor imnsan kendimden biliyorum. Yarın gidip yine bir sürü alıcam onu da biliyorum :)
      Teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

      Sil
  17. Değişik bir tarz yartmışsınız yine değişik kombinlerle.Rengide modele çok yakışmış elinize sağlık Şenay hanım bende bu ay katılmak istemiştim ama model bana zor geldi diğer arkadaşların çalışmalarında merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bu ay daha kimsenin tasarımı belli değil acaba diyorum sadece ben mi varım :) haha :) Aslında modeli ben de beğenmedim ama kendime uyarladım napalım :)
      Beğenmene sevindim :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  18. Çok güzel olmuş rengini ayrı bi beğendim :) ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikmet Hanımcım çok teşekkürler mor çok güzel bir renk zaten :)

      Sil
  19. Küstüm oynamıcam ben yaaa :( uğraşıyorum uğraşıyorum daha dikemedim hattaaaa yetiştirme konusunda şüphelerim var hatta ve hatta nasıl olacağı konusunda şüphelerimde var sizin yaptığınıza bakın :( şaka bi yana ellerinize sağlık,çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy lütfen benimkine bakıp üzülmeyin denemektende vazgeçmeyinnnn :) Daha zaman var biter biter meraklanma :) Eminim seninkide güzel olcak :)
      Beğenmene sevindim bu arada :)

      Sil
  20. Şenay'cığım her zamanki gibi kısa zamanda harikalar yaratmışsın. Modelde yaptığın değişiklikler çok isabetli, çok daha kullanışlı olmuş. Kumaşın cinsi, deseni ve rengi de çok hoş. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nowacım sağol canım :) Değişiklikleri yapmasam kulalnamazdım herhalde :) Kendime uyarlıyorum ne yapayım :) Rengini ben de çok seviyordum kumaşın ve kıyamıyordum kesmelere bu kıyafette kıyayım dedim artık :)

      Sil
  21. Ben daha baslamadim, kuasim yok diye, kardan dolayida evde mahsur kaldim, yarin bir kirmizim var onunla yapayim diye dusunuyorum:) Elbisenin rengi coookkk guzell:) Yine cosmus, marifetini konusturmussun. Yalniz birsey dikkatimi cekti sag yakada hafif bir bolluk var sanki. Yoksa goz yanilmasimi anlayamadim. Eline saglik, guzel gunlerde giy:) (Cevap yazarken hanim kelimesini kullanmazsan ayrica mutlu olurum:) Eh artik cevap yazman sart oldu:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Mevlüdecim diyorum o zaman Hanım yok :)
      Mevlüdecim evet sağ tarafındaki kalkma şu nedenden oluyor aslında sol ve sağ eşit fakat geniş omuzlu bir elbise olduğu için omuzlar azcık yeriinden oynasa buruşukluk yappıyor. Tela falan da kullanmadım ben belki onunla düzelirdi ama çok nadir oluyor ve o kadarcık oldu hemen de görmüş bak dikiş bilir gözüyle :) Sen bu karda çıkıp yollarda ziyan olma zo zaman evde ne varsa onunla yap bence :) Kolay gelsin sana :)

      Sil
    2. Evet, hanimsiz daha guzel oldu, mutluyum:)) o kalkma nadir oluyorsa sorun yok,hani yarin bende dikecegim ya:) eger kaliptaysa sorun halledeyim kesmeden dedim:)) (hainlige bak:))) istesemde yollara vuraram kendimi zaten; arabama esim el koydu, karin basladigi ilk gunden beri:)) Tesekkur ederim insallah kolay gelir:))

      Sil
    3. Mevlüdecim ben kalıp kullanmıyorumki :) Belkide kalıpla o sorun hiç olmuyordur bilemiyorum o nedenle :) Halbuki kumaşımda çok kalın telaya da gerek yok kendinden kip ama omuz içe bir cm girse azcık kalkma oluyor üzerime yapıştırcam giyerken haha :)

      Sil
    4. Ay delisin sen, burda bizon diye bir yapistirici cok kuvvetli yollayayim mi????:))
      Evet kalipta oyle bir sorun yok, bende sadece yakada kullandim kalibi, gerisi..... Ahhh buda ayri bir hikaye, neyse yarin okursun insallah blogumda:)))

      Sil
    5. hahaa :) Hadi bakalım bekliyorum diğer çalışmaları çatlııycam kimse yapmamıştı daha :) Ayrıca yapıştırıcım var kuvvetlisinden şimdilik gerek yok sağol :)

      Sil
  22. Harika olmuş Şenay hanım,kemersiz hali daha güzel.Kalıp nasıl buluyorsunuz.haa bu arada fizikde güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Türkan Hanımcım :) Kalıp kullanmıyorum kendi kıyafetlerimi kalıp olarak kullanıyorum genelde veya bir tane CEKET kalıbım var dikiş kalıpları sekmesinde onunla herşeyi yapıyorum :)

      Sil
  23. slm lar ben selma elbıseyı cok begendım kumasına bayıldım sıparıs vermek ıstıyorum nasıl gorusebılırız sıparıs alırmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Selma :) Elbette sipariş alıyorum bana mailimden ulaşırsan oradan ayrıntıları görüşelim olur mu sağda iletişim kısmında yazıyor :)

      Sil
  24. Kumas da yorumunuzda harika. Cok sik olmus elinize saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ful Atölye beğenmenize sevindim yeni izleyicilerimin debeğenmesii daha güzel :)

      Sil
  25. Şenaycım rengine modeline duruşuna bittimmmm ya bende elbise yapmak istiyorum :)) ellerine sağlıkkk off off sen yokmusun sayende duramıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yap Duygucum yap kuzum neden yapmıyorsunki zaten :) Beğendiğine sevindim caanım :)

      Sil
  26. Şimdi ben senin bloğa geliyorum ya ziyarete,hımm yorum yapcam ama valla ne diyeceğimi bilemiyorum ki bundan sonra sadece '100'90' şeklinde oylama yapcam,bu ne ya bu kadar hızlı post yayınlanmaz ki,yapanı var yapamayanı var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Ama ama amaaaaa ya yaptıkça yayınlıyorum yayınlamazsam birikecek sonra :D Hem biraz da sizin o güzel yorumlarınızı duymak için hızlı yapıyor olabilir miyim acaba :) Teşekkür ederim canım sen puan ver o zaman ben anlarım :)

      Sil
  27. Super on numero olmus ellerinize saglik. GUle gule giyinin. Ozlem

    YanıtlaSil
  28. burda dergisi almadan burda dergisi etkinliğinemi katılıyosuuun hemde geçen ay 1. olmuştun :)))
    helal sana be şenay. şimdi daha çok kıskandım bak :))) sen adamı depresyona sokarsın valla hahaha.
    elbise harika olmuş şekerim kumaşınada bayıldım kıyamadığın kadar varmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha aynen öyle canım :) Çok beğendiğim modeller olsa alıcam ama ben zaten kalıp kullanadığım için gerek duymuyorum canım ya :D Biraz garip ama öyle ne yapalım :)
      Beğenmene sevindim :)

      Sil
  29. yaaa senay ablama nazar etcem diye korkuyom artik heee!elbise sahane uzerinde tasiyan ise afet-i cihan;-) Allah'im elemtere fis kem gozlere sis uffff.:-)yine dokturmussun masallah ben ozbekli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özbekli teşekkür ederim canım :) Değmez nazar değmez internetten değemiyormuş haha meraklanma canım :)

      Sil
  30. Şenay epostamı yolladım facebooktan kuzum :)çok sağol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldım cevap bile verdim Filizcim :) Şip-Şak...

      Sil
  31. fizik şahane gerisi bahane :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yok canım ordan şahaneymiş gibi duruyor sadece :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  32. elbiseyede kumaşada bayıldım üzerindede harika durmuş.fıstık gibi olmuşsun yine ellerine saglık
    EBRU

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ebrucum :) Fıstıklık biraz abartı olur ama evet güzel olmuşum :D

      Sil
  33. şenay hanım harika olmuş çok beğendim oy vereyim diye girdim ama daha yayınlanmamış mı bende bulamadım anlamadım bir bilginiz varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma Hanımcım yarın yayınlanacakmış galiba :) Ben de bekliyorum birkaç gündür ama yoğunluktan girememiş arkadaşımız postu :)

      Sil
  34. ellerine sağlık Şenaycım
    güle güle giy

    YanıtlaSil
  35. kumaş çok güzel, model çok güzel, giyen çok güzel.ama bu kadar güzellik fazla.ellerinize sağlık Şenay hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysun Hanımcım teşekkür ederim :) Fazlalık göz çıkarmaz ama çıkarıyor mudur ki acaba :)

      Sil
  36. sizin diktiğiniz bişey kötü olurmu yine çok güzel elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy çok teşekkür ederim oluyor oluyor benimkiler de bazen kötü oluyor :) Meraklanmayın ben de sizlerdenim :)

      Sil
  37. Şenay'cım ellerine sağlık. Yakındır, sizin yüzünüzden ben de dikip dikip giymeye başlicam yine :D Eldivenleri ben çok sevdim bu arada ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha neden yakındır kızz hemen başla bence :) Ablana dikecektin elbise etek diktin mi :) Ordan başla işte :) Durduğun kabahat bence :) Eldivenleri her ne kadar kullanmasam da belki lazım olur bir gün :) kim bilir...

      Sil
    2. şekerim dikecez dikmesine ama ablişko tatilde. Bebeleri hasta. Meşkalesi çok. Ankara'ya dönünce randevu alıcam artık :D Senin hatrın için o işi yapacam. Bi de şugar bi foto. ohh, miss :D

      Sil
  38. rengine,eldivenine ayrıca bayıldım. elbi,se için zaten benden önce söylenecekler söylenmiş. emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim :) Söylenmemiş birşey kalmamış diyorsun zaten :) haha isminle uyumlu çok hoş sağol :)

      Sil
  39. VALLA SÜPER OLMUŞ ŞEKLIYLE RENGIYLE SÜPER..COK BEGENDIM ELINIZE SAĞLIK COK GÜZEL ŞEYLER DIKIYORSUNUZ.. INŞ. HEP BOYLE DEVAM EDER.

    SEVGİLER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim ne kadar güzel sözler öyleeeeee, mest oluyorum yemin ederim :) Umarım öyle olur hep :)

      Sil