10 Ocak 2013 Perşembe

Anket Başlasın :)

Merhaba arkadaşlar :)
Bu defa sizlerde diktiğim birşei paylaşmayacağım çünkü bir süredir kendime birşey dikemedim :) Yoğun sipariş temposundan kendime dikmek için aldığım kumaşlar sırasını bekliyor olsun beklesinler :) Öncelik bana güvenen arkadaşlarımın :) Neyse :)
Konu başlığına bakınca bu da nesi diyebilirsiniz :) Evet uzun zamandır çekiliş mi yapsam soruarı dolanıyor kafamda fakat ne yapsam ne versem diye düşünüp duruyorum :) Bir anket hazırladım sağ üst tarafta göreceksiniz :) Çok kısa sürede yaklaşık 350 takipçim, bir o kadar da maillerle bana desteklerini ileten görünmez takipçilerim , isimsiz hayranlarım, dikişi sevdirmeye başladığım özendirdiğim insanlarla doldu taştı etrafım ve ben bundan çok memnunum :) Herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ve hemen dönmeye özen gösteriyorum :) Hatta birkaç tane elbisenin çizimli anlatımını hazırlamalıyım siparişlerim bitince :) O kadar çok soru geliyor ki hiçkimseyi kırmak istemiyorum ama gecikme olursa da herkesten özür diliyorum çünkü hakikaten çok fazla mail alıyorum ve cevaplıyorum da :) Er ya da geç :) Bu arada kumaş satışını sürekli hale getirmemi isteyen de çok fazla kişi var. Fakat orda sorun kişinin zevkine göre kumaş almam imkansız olacaktır. Olursa da ilerde şöyle yapabilirim, ben gider bir sürü kumaş alırım bu haftanın iki kumaş paketi var derim isteyen bir hafta içinde alır kumaş paketini, fakat aldığında paketin içinde 5 kumaş varsa 5 ini de almak zorunda olacaktır çünkü başka türlü işin içinden çıkamam :) Paketi alır isterse başka pakette alır :) Nasıl markete gidip yılbaşı paketi alırken ben içinden bunu istiyorum diyemiyorsunuz benim kumaş paketlerim de öyle olur diye düşünüyorum :) Ama ben kendim beğenmediğim bir kumaşı alıp da pakete de koymam ondan emin olabilirsiniz :) Bunun için de bir anket yaparım herhalde :)
Konuyu dağıtmayayım daha siperişlerime geçmem gerek ara vermemeliyim :) Anketle ilgili sizden ricam şıkları  işaretlemeniz olacak. Ve konuyla ilgili her türlü yoruma da açığım. Kıyafet olursa yani yazlık veya kışlık kıyafet seçilirse seçtiğim modeller arasından birini (Çok karışık olmasın haaaaaa Cengiz Azbazoğlu değilim nede olsa :D ) beden ölçülerini de alarak dikmeyi düşünüyorum, sipariş alır gibi ama benden :) Aksesuar olacaksa da herkese uygun olacağından bir kolye-yüzük-küpe takım yapmak istiyorum broşuyla beraber :) Eğer o sonuç çıkarsa zaten hemen yapıp yayınlarım :) Fakat şimdi sizden dileklerinizi istiyorum.... Bloğumun güzel gidişi ve arkadaşlıkların artması şerefine Şubat başında bir çekiliş batlaytmayı düşünüyorum yani :) 500. izleyicime daha çok var elbette ama ona da özel birşeyler düşündüğümü şimdiden belirteyim :) Şimdi de kimse üye olmaz 500. olmayı bekler haha :) Yok herkes benim için kıymetli, iyi ki varsınız :)
Eksik olmayın :)

45 yorum:

  1. merhaba oyumu sürpriz şıkkı için kullandım, seçeneklerden biri kumaş paketi olabilir mi acaba ,sizi takip eden herkes dikiş meraklısı olduğu için bence kumaşta muhteşem bir hediye olurdu, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Pınar Hanım teşekkür ederim :) Evet kumaş paketini de ekleyebilirim ya da sürprizim dikiş sever ya da sevmeyenlere göre değişip dikiş severlere kumaş olabilir ama o zaman sürpriz olmaz :D Kumaş ekleyeyim bari :)

      Sil
    2. Bu arada oy verildiği için anketi artık düzenleyemiyormuşum :) Kumaş çook istenirse ben bunu kendim değerlendiririm, anket üzerinde ekleme olmuyor yada değiştiremiyorum :) Fakat aklımda :)

      Sil
  2. Ne güzel bir fikir çok hoşuma gitti,ben oyumu yazlık kiyafetten yana kullandım.Eğer bana çıkarsa yakın zamanda yaptığınız çizgili tünikten istiyorum:)))inşallah bana çıkar.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mehtap Hanımcım :) Elbette olur Mehtap Hanım... Bakalım sonuç nasıl olacak ona göre Şubat ayı çekiliş yapalım hepbirlikte :)

      Sil
  3. şenay hanım birkaç hafta oldu blogunuzu keşfedeli..ve bayıldım..hele o scarleti görünce ..benim de bir artesim var.ve birşeyler dikmeyi çok seviyorum.bloglar sağolsun ufkumuzu çok genişletiyor.ama ben diyarbakırdayım ve ucuz kumaş bulmakta çok zorlanıyorum.üç ve dört yaşlarında iki kızım var,onlara birşeyler dikiyorum şimdilik.kursa başladım ama çocuklarla düzenli gidemiyorum.sizden kumaş talep ediyorum yani sizin beğeneceğiniz özellikle deri (görünümlü :))dantel,kürk,vs farklı kumaş türleri bana kargolayabilir misiniz?(ücreti mukabilinde)...
    anketiniz için kumaş paketi olması bence de çok iyi olur.yalnız ben daha izleyici olamamışken nasıl olacak bu istediklerim bilemiyorum.biri bana anlatabilir mi? nilgün

    çok sempatiksiniz ayrıca belirteyim.şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Nilgün Hanım teşekkür ederim :) Kumaşla ilgili o kadar istek geliyorki çok haklısınız ben bu konuda çok şanslıyım :) Ve yazıda da belirttiğim gibi herkese tek tek yetişmem hakikaten olanaksız olacağı için o hafta pazara gittiğimde ekstra 10 kumaş alıp 5 li kumaş içerikli paketler hazırlayıp onları satabilirim :) Paketlerin içinde ne olacağı veya ne kadar fiyatı olacağı o haftaki kumaşların cinsine ve güzelliklerine bağlı yani tamamen şans olacak :) İsteyen alır bir hafta içinde istemezseniz ben kumaşları bir güzel keser biçerim :) Tabi hangi kumaşlar olduğunu yayınlayacağım... Fakat boyutları aynı olmuyor çünkü parça kumaş alıyorum genelde. Bazen küçük defoları bile oluyor ama kumaş çok güzelse alıp o bölgeyi kullanmıyorum gibi dezavantajları var fakat ben bunun zorluğunu hiç yaşamadım :) Dilenirse böyle birşey yaparım hatta bu hafta bunu yapayım bakalım tepkiler ne olacak :)
      Bu arada Nilgün Hanımcım İzleyicim olmanıza illa gerek yok fakat İzleyiciler kısmındaki BU Sİteye Katılın butonuna basarsanız oradaki yahoo, google ve diğer alternatikten birini seçip üye oluyorsunuz kolay aslında :)

      Sil
  4. şenay hanımcım ben anketi göremedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız :) Sağ tarafta görünmüyor mu... Bu İzleyicilerin olduğu yan satırı komple göremiyor musun yoksa sadece anketi mi göremiyorsun... Belki bilgisayarın boyutlarıyla alakalıdr bilemedim şimdi ? Olmadı seçeneğini buradan yorumla yaz ben değerlendirmede yorumlaarı da dikkate alacağım :)

      Sil
  5. canımmmmmm..ne guzel bır haber bu :))))) bendeee bendeeeee......ben mesela su an elınde dıkılıyor olan tuluma talıbım:))) şaka bır yana cok hoş olmuş bu anket fikri bende isaretledım haa:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o tulumu başkasına vermem zaten :D Belki kendime kalabilir haha :)
      Bakalım ne çıkacak anketin ve değerlendirmenin sonu ona göre bir çekiliş yapayım artık herkes yapıyor kıskandım :D

      Sil
  6. şenaycım güzel bir anket başlatmışsın.ben yazlık elbiseyi seçtim, yaz gelsin istediğim içn galiba :) ama aslında bir önceki yazındaki elbiseyi eklesen direk burası yıkılır canım haberin olsun:) sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şimdilik bilemiyorum :) Aynısı olmayabilir 38 ve 40 bedene gayet uygun elbise 36 ya da daraltırım ama onun dışındakileriçin aynı kumaştan yok :) Fakat neden olmasınki :)

      Sil
  7. bana da şu paket kumaş olayı pek cazip geldi :) ben de işaretledim ve süpriz olsun dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paket kumaş olayını bu hafta deneyeceğim bakalım tutarsa her hafta yapmaya ve daha fazla olmasına özen gösteririm :) Oylamaya katıldığınız için deteşekkürler bakalım ne çıkacak :)

      Sil
  8. merhaba kısa bir süre önce keşfettim blogunuzu ve müdavimi oldum. bayılıyorum yaptıklarınıza. her gün sıkı takip ediyorum bilgisayarı açar açmaz ilk iş bloğunuza bakmak oluyor üye değilim ama ankete yazlık elbiseye oy verdim geçerli olur mu bilmiyorum sizin sayenizde dikişe başlıycam gibi görünüyor:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sevgili Adsız :) O kadar çok adsız takipçim olduki inanın hangisi olduğunuzu şu anda bilemiyorum :) Önceden konuştuysak ve hatırlayamamışsam afedersiniz :)
      Onun dışında size ve herkese ilham vermek harika bir duygu gerçekten o kadar mutlu oluyorumki sizler böyle güzel yorumlar yazdıkça :) Fakat yorumunuza başlarken veya sonunda adınızı da yazarsanız çok sevinirim :) Kime hitap ettiğim benim için çok önemli :)
      Üye olmadan oy verebilirsiniz sorun olmaz oylama herkese açık ama anket bitip de çekilişe başladığımda üye olma şartı isteyeceğim :) Üye olmak çok kolay bu arada İzleyicilerim kısmında Bu Siteye Kaytılın butonuyla bir mail grubu seçerek yahooo, google veya başka üye olabiliyorsunuz :) Neyse teşekkür ederim ilginize bakalım hangisi seçilecek :)

      Sil
    2. ismim yeşim antalyadan

      Sil
    3. :) Merhaba Yeşim Hanım :)

      Sil
  9. kumaş kumaş kumaş :)))))))
    şenay canım ben çekilişlere katılmıyorum prensip olarak ama bu kumaş işi hoşuma gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Goncacım sorun değil bebeğim hiç sorun değil :) Ben de mimlere katılmıyorum anlıyorum seni :)
      Yarın gidip paket kumaş alıcam bakalım beğenilirse kumaş satmaya da devam edebilirim bilmiyorum :)

      Sil
  10. ama ben yorum giriyorum kaçtır yayınlanmıyor noldu kiiiii :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Goncacım yorumlarım denetimimden geçiyor artık ondan göremedin bak yayınladım ikisini de :) Meraklanma canım :)

      Sil
    2. :)))) ay nasıl sevindim gittim geldim birsürü şey olmuş kaçırmışım birde yorum orda çıkmayınca anaaaaam dedim blog dünyası beni unutmuş çoktan dışına itmiş bile :) siparişler için tebrikler harikasın

      Sil
    3. :) Teşekkür ederim Goncacım :) Neden unutalım seni kıssss takipteyiz :)

      Sil
  11. PINAR : Şenay hanım merhaba,bu çekiliş olaya herkesi heyecanlandır dı valla:)ben yazlık kıyafeti işaretledim.Ben sizin abiye elbiselerinize bayılıyorum ,eğer bana çıkarsa bir önceki yazınızdaki siyah elbiseden isterdim sanırım .beni tanıyorsunuz benim için siyah fileleli elbise kalıbı çıkarmıştınız.Bu arada bende de bir dikiş delisi oldum. sizin kadar iyi dikemesemde hergün birşeyler dikmek istiyorum .Sizi öpüyorum . İyiki varsınız. Çok şey öğreniyorum sizden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınar Hanımcım merhabaaaaa :) Unutur muyum hiç :) Hahaa o elbisenin taliplisi çok galiba :) Bakalım neden olmasınki :) Ben o arada onun başka renklerini de dikerim belki o siyah elbise gölgede bile kalabilir :) Ben de benim kadar iyi dikemiyordum Pınar Hanım :) Fakat beni ben yapan sürekli dikmek istemem ve dikiş sevdam siz de sizin gibi olacaksınız ilerde eminim :)
      İyi ki sizlerde varsınız beni motive ettikçe ben de daha çok yardım etmeye hevesleniyorum inanın buna :)

      Sil
  12. tabi ki yazlık kıyafet,bana çıkmasın dua et.neden mi yazın sünnet düğünü yapacağım ikizlere,zor olur işin ona göre,kumaş çıkarsa yani bana ben onu ne yapayım dikiş mi biliyorum ki ,eva bebeklere heba olmasın canım,öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hahaha :) Kuzum bakalım ne çıkacak artıkın fakat sanki elbiselerden biri çıkacakmış gibi geldi :) Dediğim gibi Cengiz Abazoğlu değilim sonuçta Şenay Atılgan çapında elbiselerden seçerim bakalım onlar da sürpriz :) haha :) Bu arada hayırlı olsun bakalım yaz gelsin de :)

      Sil
  13. yaa bana çıksın banaa :)yazlık uzun mu uzun kuğu gibi olacağm cuk diye oturan bi elbise nde güzel olrduuu :)şenay hanımmm şans bnden yana olrda inşallah size model olrum bana dikersinizz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şans kime güler bilemiyorum ama heyecanınız çok güzel :) Teşekkür ederim. Öncelikle çekilişi neyle yapacağımı belirleme aşamasındayım ondan sonra çekilişe başlayacağız :) Şubat çekiliş ayı olacak :)

      Sil
    2. hadi hayırlısı inşllah merakla bekliyorum :)

      Sil
  14. eger bana cikarsa ben kislik isterim:)) Ben burada 12 ay kis yasiyorum:(( Ne yapayim yazlik elbiseyi dimi ama?:)) Neyse bende baskasina hediye ederim o zaman:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket yüzdelerine göre şimdilik yalzık elbise ve sürpriz önde gidiyor Mevlüde Hanımcım bakalım ne olacak :) Bir bluz çıkarsa üzerine hırka giyersiniz belki olmaz mı :) Daha çok yolu var anketin bakalım ne olur ben de merakla bekliyorum :)

      Sil
  15. Merhabalar Şenay hanım.Oyumu yazlık kıyafetten yana kullandım ama aslında farketmez. Hayırlısı olsun ne diyelim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sürprizin içinde bile öyle birşey olabilir sonuçta sürpriz işte ben şubat ayı başında açıkladığımda belkide çekilişimde yine bir kıyafet bile olabilir :) Faket ben istedim ki bir nabız yoklayayım öyle bodoslama dalmayayım çekilişe belki de istemeyeceksiniz benim diktiğim birşeyi ne bileyim :) Onun için hadi bakalım hep birlikte göreceğiz ne olduğunu :)

      Sil
  16. maşallah maşallah... 500 üye olunca ben vali olabiliyom demi şimdi.
    şıklarımı söylüyorum hepsi olsun heee
    tamam sen seç ben seçemedim.
    paket kumaş güzel bence de. pakette sırf dantel olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Vali olabilirsin elbette neden olmasın Filizcim haha :)
      Paket kumaş olur da o dikiş severler için olur başkaasına olmaz galiba :) Bakıcaz bakalım ne olacak :)

      Sil
  17. Ben de sürpriz olsun dedim :) yani topu sana attım ehehhehe.Her halükârda hediye insanı sevindiren bir şey.Kumaş bence de biraz kitlesel olur, amaaaan önemli olan böyle bir şeyi düşünüp yapacak olman değil mi? :) Hade kolay gelsin bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet Selcencim düşündüm ve yapıcam ama fikir edinmek istiyorum, herkes kıyafet de istemez belki sürpriz bir kombim yaparım şimdilik ben de bilmiyorum sonuça göre düşüneceğim ama sürpriz önde gidiyor :) Elbisesi veya bluzu kolyesi takısıyla eteğiyle bir kombin bile olabilir sürpriz inan ben de düşünme aşamasındayım haha :)

      Sil
  18. Şıkların hepsi güzel ama sürpriz olunca daha bir heyecanlı sanki :) ondan bende oyumu sürprizden yana kullanıyorum :) sevgilerimle ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikmet Hanımcım teşekkür ederim bakalım neler çıkacak sonuçta ve sürpriz ne olacak ben de düşünmekteyim bu aralar :) Hakikaten de sürpriz yapmak istiyorum o çıkarsa :)

      Sil
  19. merhaba şenaycım ben şu sağuk kış günlerinde kışlık kıyafet dedim ama yaz kıyafeti de fena olmazdı neyse. senini yaptığın herşey güzel olur. kolay gelsin canım sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Meralcim :) Siz ne yaparsanız yapın artık oylamada oylayanların yarısı sürpriz demişler bana kaldı galiba olay :) Son birkaç saat var ama kesinlikle bir sürpriz beklemiyorum onun için Sürpriz seçeneği çıkmış olacak :) Bakalım belki de yazlık kıyafet bile olabilir sürpriz de takım falan ne bileyim ben de bilmiyorum haha :) 10 gün onu araştırmalıyım şubata kadar :)

      Sil