4 Aralık 2012 Salı

Siyah , File ve Mini...

Tekrar ve tekrar ben karşınızdayım :)
Bu defa siyah mini bir elbiseyle karşınızdayım arkadaşlar. Bu elbiseyi aslında Ankaraya gitmeden önce dikmiştim ama giyinip fotoğraflamaya vaktim yoktu onun için dün hazır yeşil takımımı fotoğraflarken düzeneği kurmuşum bunu da aradan çıkarayım dedim.
Bu elbisem her ne kadar mini de olsa kışlık bir elbise çünkü kumaşı kalın bir kumaş. Burada belli olmasa da kendinden desenli siyah elastik bir kumaş. Üst kısmına da file yaptım . Sorun bakalım neden yaptım :) Bir gün televizyonda zaping yaparken Esra Ceyhan'ın evlilik programına denk geldim (katiyen izlemem yanlış anlaşılmasın sadece kıyafetlere bakar geçerim şık giyiniyor seviyorum arzını onun :) ) Bu kıyafetin benzerini giymişti ve benim beynimde şimşekler çaktı bu malzemelerden bende de var neden dikmeyeyim dedim :D Ondan sonra da hemen dikmiştim ama şimdi sergileyebiliyorum :) Umarım beğenirsiniz arkadaşlar...



44 yorum:

  1. waawww wawww harika olmuş ellerine saglık güle güle giy.. fileyede bayıldım ne kadar güzel bişidir o öyle..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. File aslında makine örgüsü bir kumaş :) Yani öyle naylon içerikli falan değil bildiğiniz merserize gibi onun için çok yumuşacık ve aslında deliği de çok olduğu için havadar ve terletmiyor :D Düğünlerde diskolarda tepinseniz de terlemezsiniz :) Beğenmenize sevindim...

      Sil
  2. Ne denir ki buna süperrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim demişsiniz zaten diyebileceğiniz en güzel şeyi :)

      Sil
  3. Önceki yorumum ulaşmadı sanırım, ellerinize sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş, siyahın zerafeti tartışılmaz zaten. Güle güle giyin:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Googook :) Siyah siyah siyah kurtarıcı, zarif, asil siyah değil mi :)

      Sil
  4. waaww cok güzel görünüyor valla özendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim özendiniz madem bir tane dikiverin çok basit aslında ama fileyi bulmak lazım sadece :) Elbiseyi görünüz kılan o nede olsa :)

      Sil
  5. Çok şık bir elbise olmuş,file şık bir malzeme,hoşuma gitti.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fileyi eklemesem başka olurdu file olduğunda parıldadı elbise hakikaten. Beğenmene sevindim :)

      Sil
  6. uyyyyyy bayılmışam !!! çok çekici olmuş yahuuu !! o file detayı çok havalı yapmış elbiseyi, kumaş da çok güzelmiş.
    esra ceyhan'ı annem kaçırmaz. her mutfağa girişimde ( annem mutfak televizyonunda izler ) biliyon mu şu kız şöyle bu adam böyle diye anlatmaya başlar. ben de banane elin adamından kızından diye çıkışırım. sonra sen otur millet evlensin bak !! diye bana takılır. git gez dolaş evde kaldın bu yüzden diye günlük sıradan konuşmalarımızı yaparız.bu evlilik programları benim başıma bela :)
    Şenay, siyah çorap bir de çizmeyle kombinlesen nasıl dururdu bu elbise merak ettim yahuu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :) Annenin bir şekilde bunları izlemeyi bırakması lazım kuzum kavga bitmez yoksa anneler işte hem evlensin isterler hem yanlarında kalalım :) Olmuyor anneler olmuyor ikisi bir arada olmuyorrrrr :)
      Beğenmene sevindim Filizcim. Siyah çorap ve uzun çizmelerle denemek isterdim ama uzun buna uygun siyah çizmem yok :D Yoksa tam clubber havası olurdu herhalde gözümde canlandı da :)

      Sil
    2. ahhh kaç tane evlilik programı var birinden kurtulsam biri var benim çilem bitmez :)
      Şenay bir de çizme dikebilsen güzel olurdu :)

      Sil
    3. Hhaha :) Kolay gelsin Filizcim sana o zaman...
      Kıızzzzz çizme dikmeye de başladım mı valla taş yağar başıma herhalde :) Üstü kolay da tabanını nasıl yaparım diye düşünmedim değil hani :) Ankara da çok beğendim bir iki tane birkaç yere daha bakayım dedim bir daha bakamadım oralara kaldı :D Pirince giderken eldeki bulgurdan oldum :) Şimdi bir de Edirne de gezicem çizme için hahaa :)

      Sil
  7. wuuuuuuuu çok iyi olmuş gerçekten file detayı çok hoşuma gitti.Benim en sevdiğim renktir siyah o yüzden ayrı bi beğendim açıkçası güle güle giy sanada çookk yakışmış gerçekten :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mervecim beğenmene sevindim gerçekten :)

      Sil
  8. Şenay ay senin minini seveyim,file çook hoş olmuş,daha kısa da hoş olurdu diye düşünüyorum.yani bir daha ki sefere kısa dikersen o da sana yakışır demek istedim,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaa :) Bu da benim minim fimofimo :) Beğenmene sevindim file detayını iyiki de eklemişim diyorum tüm yorumlardan sonra :)

      Sil
  9. Allah seni inandırsın, o programın bir kısmını ben de izlemiş ve elbiseye bayılmıştım. Tabi ben Afyon'da böyle egzantrik kumaş bulamadığım için, kollara ne yapabilirim diye aklıma geldikçe fikir jimnastiği yapıyordum. En son gümüş sim pırıltıları olan bir iple delikli birşeyler örmeyi denemeye karar vermiştim. Ama kararım da orada kalmıştı. Ben öyle fazla dikiş dikemiyorum. Çünkü zaten çalıştığım için hem vaktim az, hem de dikiş işi benim hobim. Hayatın zor yanlarından kaçış yolum:) Bir de ne olacağı şimdiden belli olmayan bir işe girişip onun stresini üstlenmek istemediğimden midir ne, bir türlü faaliyete girişemedim. Belki de (hatta kuvvetle muhtemel ki), hiç dikmem bile.
    Neyse, şimdi de şu evlilik programlarına değineyim de içimde kalmasın. Bence %100 hiç bir şey iyi ya da kötü değildir. Esra Erol bu tarz programların, bence tek izlenilebilir olanı. Gerçi diğerlerinden sadece; biri Geniş Ailede esas kızı oynayan bir tiyatrocunun, diğeri de Hande Ataizi'nin sunduğu evlilik programlarına bir iki kez bakmışlığım var ki, hakikaten çekilir değiller. Çok heyecansız, çok dümdüz, pırıltısız, konukları yer yer aşağılayan programlardı. Hala devam ediyorlar mı bilemiyorum.
    Esra Erol ise çok sıcak, doğrucu Davut gibi bir şey. Gerçi onlar da reyting uğruna saçma sapan şeyler yapmıyorlar değil. Dedim ya %100 meselesi. Bu programda beni insan hikayeleri ilgilendiriyor. İnsan profilleri ilgimi çekiyor. Zaman zaman yazıyorum, belki emeklilikte veya ümit ederim yakın bir gelecekte bu işe daha çok vakit ayırabileceğimi düşünüyorum. Bu arada kaç insan tanıyabilirim ki? Bu program benim için; farklı insanların hayata bakışını, aynı olaya farklı insanların nasıl farklı yorumlar getirdiğini, nasıl farklı tepkiler verdiğini, sosyal çeşitliliğimizi, ekonomik, kültürel, sosyal, eğitimsel farklılıkların neler yarattığını görmek açısından bir laboratuvar özelliği taşıyor. Ama dozunda bırakmak gerektiğine de inanıyorum.
    Elbisen çok hoş olmuş. Tabi fiziğin çok düzgün, bir de kendine yakışanı öğrenmişsin ki, etrafta senden keşke daha fazlaca bayan bulunsa. İnsanlar bedenini tanımadan her şeyi giymeye, vücudunu her şeye sıkıştırmaya çalışıyor. Ortaya çıkan abes görüntüler hepimizi rahatsız ediyor ama onları rahatsız etmiyor. Ben senin kıyafetlerini, dikiş maceralarını çok beğeniyorum. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurten Hanımcıııımmm hakikaten damarınıza basmışım herhalde :) Destanınızı zevkle okudum gerçekten çok farklı bir bakış açısı .Evet çok doğru diyorsunuz o ve onun gibi programlar farklı insan karakterlerini ve davranışlarını davranış bozukluklarını bile görebileceğiniz en güzel yerler gerçektende :) sosyalleşme olasılığınız çok fazla değilse ve insanları analiz etmeyi seviyorsanız evet izlenebilir ama bunları birkaç gün izleyince gerisi geliyor meraktan izleyip duruyor insan onun için bir gün dahi olsa merak edip izlemek istemiyorum çünkü böyle merakla izlediğim nice saçma bana birşey katmayan program izlemişliğim var :) Siz farklı bir bakış açısı yakalamışsınız gerçektende :) Ben ise bambaşka bir açıdan bakmıştım ve elbiseler için arada bakıp kapatıyorum dediğim gibi tarzını seviyorum Esra Hanımın :) Kim giydiriyorsa güzel giydiriyor diyorum hep :)
      Benim kıyafetimi beğenmenize de sevindim... Evet kumaş bulmak birçok ildeki dikiş sever arkadaşlarımın ortak problemi keşke herkes benim gibi şanslı olabilseydi. Ben de iki yıldır bu şansa nail oldum çok mutluyum gerçektende :)

      Sil
  10. Şenay hanım oluşturduğunuz kombinleri oluşturduğunuz modelleri çok beğeniyle takip ediyorum. Nurten hanımın dediğine bende katılıyorum. Modelleriniz vücut hatlarınıza çok uygun ve çok yakışıyor.Sıkı takipçinizim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Funda Hanım :) Beğenmenize çok sevindim çok sağolun yakışanı dikmeye çalışıyorum ben de :)

      Sil
  11. süper olmuş bu tebrik ediyorum emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. Vay vay, çok havalı ve şık olmuş. Gene süpersin Şenay'cığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nowacım teşekkürler, havalanıyorum böyle kıyafetler dikince çıkarınca pıııısssss hava kaçıyor haha :) Ondandır herhalde benim hep birşeyler dikmem havalara girmek için :D

      Sil
  13. çok şık olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. wooowww woowww wow
    uzun zamandır giremedim bloglara görmemişim son yaptıklarını. süper olmuş çok havalı iddalı ve hani nasıl derleeeeer iç gıcıklayıcı :))) gıcık demişken gıcık oldum gene sana şenay :)))
    sen kendini aşmaya başladın kız diyorum ki "bana herşey yakışır" a falan mı katılsan biz oy veririz kız sana :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah :) gıcık oldun yine demek :D Varsın sen gıcık ol yapacak birşey yok durduramıyorum kendimi :D Dikiyorum da dikiyorum :) Beğenmene sevindim ama o programlar bana göre değil ve bana herşey yakışmaz cidden ben kendime yakışanlardan birşeyler dikiyorums adece :)

      Sil
  15. Yanıtlar
    1. Detaylar öyle yaptı evet çok teşekkürler :)

      Sil
  16. waw hey sexy lady,çok şık olmuş ayakta alkışlıyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yok bacım Allah aşkına otur rahatsız olma :) öyle derlerya hahha :) Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ama öyle şeyler söyleyip utandırma beni :D

      Sil
    2. Ayağa kalkan kim ben hiç oturmuyorum kiii :) valla bak ben çok pisimdir,kolay kolay herşeyi beğenmem.Ama diktiğin çoğu şey çok hoşuma gidiyor napimm,söylemeden duramıyorumm .Maşallahhhhhhhhhhh Tütüüüüütütütütütü

      Sil
    3. Geceenin yarısı yüzüm gözüm tükürük doldu ama ben nedense çok mutluyum :) Teşekkür ederim gerçekten vallahi çok mahçup oluyorum ama hoşuma da gidiyor :) İstemem yan cebime koy misali bendeki haha :)

      Sil
    4. Eeee herhalde yani bana da böyle yorumlar gelseeeeeee,bende mutlu olurum :)
      Tamam bende bundan sonra ,hep yan cebine iltifat ederim ...Olsun olsun mutluluk tükürüğü onlar :))zararsızdır onlar..

      Sil
    5. Hahaha :) Evet zarar vermedi tükürükler hakikaten :) Tşekkür ederim valla :)

      Sil
  17. Etegin uzerine bakalim Senay hanim ne yapmis derken kac seyle karsilastim hiziniz harika hele bu elbise bravo ellerinize saglik..:)Ozlem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim son sürat gidiyorum hız kötüdür beni örnek almayın :) Reklamlarda olurya hani yanda evde denemeyin diye :) İşte siz de beni örnek almayın hayatı yaşayın ben dakldım dikişe haha :)
      Şaka bir yana Özlemcim teşekkür ederim gerçekten :) Kaptırmışım kendimi valla bir baktım bunları ben nasıl hazırladım diye yappmışım :)

      Sil
  18. cancagizim, bu malzelemrden bendede var, bir ara bizede gelsene:))) Supersin herzamanki gibi, gule gule giy...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ooooo madem malzemeler var helva yapmalısın o zaman ne duruyorsuuuun :) Beni bekleme sen başla ben aradan girerim :) Beğenmene sevindim Mevlüdecim :)

      Sil