19 Aralık 2013 Perşembe

Kuzucuklar Baykuşu çok Sever :)

Merhaba arkadaşlar...
Çooooook uzun oldu değil mi görüşmeyeli. Hem de çok size ne kadar uzun ise bana bir o kadar daha ekleyin çarpın :) Anlayacağınız çok çok uzun aradan sonra bloğuma geldim. Şimdi tozunu bir alayım temizlensin :)
Fakat sanmayınki döndüm, hala çalışıyorum hala işlerim var sadece diktiklerimi topluca paylaşmak istedim... Yani aslında topluca paylaşmayacağım her iki günde bir ayarlama yaptım ekledimki hepsi bir anda bitmesin. Zaten ayda bir giriyorum diktiklerimin hepsini bir anda paylaşırsam sanacaksınız ki bu kız birşey dikmiyor evde oturuyor boş boş. Ama ben neler yapıyorum, nasıl yoğunum, kaç işi bir arada idare ediyorum bilemezsiniz elbette :)
Neyse ilk önce kuzuma diktiğim çok sade siyah bir elbiseyi paylaşarak başlamak istiyorum. Elbise bildiğin basit çan elbise arkadaşlar. Sadeceeeeee arkasına pazardan 1 TL'ye aldığım bir baykuşu diktim o kadarcık :) Ama kuzular baykuşu çok sever çok mutlu kuzum :)
Bakalım sizler de beğenecek misiniz :)

Bu arada hazırlayıp paylaştığım kalıplar ile ilgili o kadar güzel yorumlar alıyorum ki. Birçok kişi çok yardımcı olduğunu söylüyor, yorumlar yazıyor hatta mailler atıyorlar teşekkür için.. Çok mutlu oluyorum gerçekten. Devamı gelecek elbette fakat alelacele bir şeyler anlatıp yanlışlık yapmak istemem o nedenle zaman buldukça kalıplarım gelecek aklımda ve sırada duran kalıplarım var :)





18 yorum:

  1. özlemişim seni blogda yeni postunu görünce hemen geldim...çok ara verme lütfen özlüoruz seni diktiklerini ,espirili dilini,ellerine sağlık bu arada harika olmuş yerim ben bu tatlı kızı yaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara sen yoktun be güzelim, nerelerdeydin kaybolmuştun sen de :) Fakat şimdi de ben işimden dolayı kayıplardayım haklısın. İnan aslında dikiyorum ama fotoğraf çekimi beni çok zorluyor. Çünkü gündüz işteyim akşam geliyorum Ece evde oluyor ve onunla işler o kadar uzuyorki, o da elbise giydir bana diyor, bana da makyaj yap, beni de çek derken iki katı fazla zaman gidiyor, yok yemek hazırla, etrafı topla falan filan ayyyy anlatmayayım anladın sen iş güç nedir :) Onun için azcık tempelmişim izlenimi verebilirim ama değil yani canım benim :)

      Sil
  2. Canım yaa maşallah çok tatlı ellerine sağlık çok hoş olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok sağol canım beğenmene sevindim, kuzucukların hepsi tatlılar hakikaten :) Tabi benim kuzum bana dünyanın en tatlısı :)

      Sil
  3. Kuzucuğa pek yakışmış. Ellerine sağlık ablacım ve bu kadar özletme kendini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycanııımmmm özletmek istemiyorum da elimde olmayan sebeplerle yayına ara veriyorum inan :)
      Beğenmene sevindim canım benim daha sık gelmeyi deneyeceğim...

      Sil
  4. Aaa hoş geldiniz gozlerimiz postta kalmıştı :) elbise harika çok yakışmış cimcimeye kalıpları nizi sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada elbisenin onunde bir ayrinti mi var yoksa sadece kurdela mı diktin. Birde yaka kısımları kıvırarak mı yoksa pervaz di sanırım oylemi yapiyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hoşuma gitti şu gözlerimiz postta kalmıştı esprisi :)
      Elbisenin önünde küçük üçgen bir açıklık var ve üçgenin birleşiminde kurdela var :) Bunu yaptım çünkü elbisenin kafasından geçmesi için ya fermuar koyacaktım ya düğme ya da böyle ufak bir açıklık bırakacaktım, ben de böyle yapmayı tercih ettim :)
      Ayrıca elbiselerde çoğunlukla pervaz yapmayı tercih ederim fakat bu kumaş akmadığı için bunda sadece içe katladım ve diktim. Pervaz değil anlayacağın :) Aslında işin özü kuzum bu elbiseyi giyse giyse kışın 3-4 defa giyecek ve ben de seneye büyüyeceği için bunu bir daha giydiremeyeceğim. O nedenle çok uğraşmak istemedim, çünkü pervaz zaman alıyor, fakat kendi elbiselerimde genelde pervaz yapıyorum çünkü ben artık büyümem diye umuyorum :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş !!!!!!!!!!!!!! şirineye de pek yakışmış. sağlıkla giysin inşallah.
    ellerine sağlık .
    işinde kolaylıklar dilerim şenaycığım :)
    kocaman sevgiler ................

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim çok sağol canım, işim kolay kolay olmasına da işe gidince zamanım bana kalmıyor işte, mecburen de gidiliyor malum :)
      Çok sağol güzel dileklerin ve beğenin için :)

      Sil
  6. Kendinizi çok özlettiniz Şenay hanım,gözlerim sizi çok aradı.
    Kuzucuğa çok yakışmış iyi günlerde kullansın,sizinde ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Mehtap Hanım inanın benim de hep aklımda gireyim de ekleyeyim diyorum şu yaptıklarımı ama azcık da tembellik vuruyor üzerime :) Kışın rehaveti diyelim de kış geçince geçsin inşallah :) Çok sağolun güzel sözleriniz için :)

      Sil
  7. Arayı fazla uzatma canım özlüyoruz seni,
    Kuzucukta çok şeker olmuş ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nur'cum bende sizin yaptıklarınızı merak ediuyorum yavaş yavaş gezip göreceğim inşallah :) Beğğenmene sevindim canım :)

      Sil
  8. Maşallah minik kuzuya aynı annesi, pozlar da bir o kadar güzel:=)
    Öpüyorum onu..

    YanıtlaSil
  9. evet çooooooook uzun zaman oldu gerçekten. senin olmadığın süre zarfında ben de yoktum. bu sebeple senin yaptıklarını kaçırmadığım için senin de olmamana çok sevindim doğrusu :) hadi ben oldum olası tembeldim de sen nerelerdeydin :)
    elbise harika olmuş kuzunun pozlarını da özlemişiz seni özlediğimiz gibi sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah kuzum yaaaa tembellikten değil vallahi :D çok çalışıyorum aslında da dikişe vakit kalmıyor. Benim gibi bazı blogger arkadaşım var sen gibi ben gibi calismaya başladığı için dikemeyen içinde kalan. Fakat arada da olsa dikmeye özen gösteriyorum napalım vakit buldukça girebiliyorum dikiş odama ama olsun. Dikmek her zaman güzel :) öpüyorum seni canım...

      Sil