23 Aralık 2013 Pazartesi

Basit mi Basit bir Elbise...

Merhaba arkadaşlar...
Tekrardan sizlerle bir elbisemi paylaşmak istiyorum... Şimdilik sadece elbisemin resimlerini paylaşacağım fakat hafta sonu bunun dikişinin anlatımlı çizimini de yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu tarz elbiselerin dikişi çok basit ve kullanışlı elbiseler olduğu için herkesin dolabında olması gerektiğini düşünüyorum.
Şimdilik çok basit olduğunu bilin yeter hafta sonu anlatımını vereceğim... Bakalım beğenecek misiniz...
Bu elbisenin üzerine herhangi birşey işlenip çok daha şık yapılabilir. Ya da benim arkada kullandığım pensleri kullanmadığınızda bol düz bir elbiseniz olur ki bu yıl çok moda bu tarz bol dümdüz elbiseler. Ben bele oturmasını tercih ettiğim için pens kullanıyorum çoğunlukla :)
Neyse çizimli anlatacağım nasıl olsa kafanızı karıştırmayayım :)



29 yorum:

  1. Bencede çok kullanışlı oluyor bu tarz elbiseler canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet dıarıda da işte de heryerde giyiyorum gerçektende :)

      Sil
  2. Güle güle kullan rengi çok hoş görünüyor. Kemer hareket katmış.. Takip ediyorum seni :)
    Bana da beklerim http://yasemininnotdefterinden.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kış dolayısı ile renk çok güzel çıkmıyor benim karanlık evimde fakat rengi hakikaten çok güzel :) Beğenmenize sevindim.. Ben de hemen geliyorum bloğunuza :)

      Sil
  3. Canımmm nasıl özlemişim seni :) Tekrardan görmek ne güzel bi daha öyle uzun süreli bırakma buraları olurmu ;)
    Ayrıca elbiseye bayıldımmmm süpersin yine ama ecenin elbisesine daha çok bayılmıştım arkasındaki baykuşta ayrıca mükemmeldi :)))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha Çiğdemcim senin baykuşlala aran iyi zaten bilirim :) Geldim canım ama arada kaybolabilirim garanti veremiyorum inan :D Ama elimden geldiğince buralardayım, iş bitmiyorki kahretsin :) Hep iş hep iş :) Beğenmene sevindim canım ben de seni özlemiştim bu arada :)

      Sil
  4. Elbise deyince hemen dikkat kesilirim, bekliyorum nasıl dikildiğini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ebrucummm azcık zaman aşımına uğrayabilir fakat mutlaka yayınlayacağım sözüm söz :)

      Sil
  5. Aslında çok da kolay dediğin gibi ama etkisi süper. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet Nurtencim, basit ama kullanışlı da ondan, üzerine azcık süsleme koy düğünde giy, sade olsun dışarda giy, yaka tak iş de giy :) Ohhhhh :)

      Sil
  6. Gerçekten çok şık bir elbise güzel günlerde kullan ama botlar muhteşem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycancım sen o botları çok sevdin gerçekten :) Daichmandan almıştım hem de 24 liramıydı neydi indirimdeydi :D Yıl sonuna doğru indirimleri oluyor kaçırmamıştım geçen yıl anca bu yıl kullanıyorum ben de :) Belki sende bulabilirsin canım :) Beğenmene de sevindim elbiseyi...

      Sil
  7. tam dolabın baş köşesinde yer alabilecek ana parça :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Baş köşelerim dolu ama bunu da sıkıştırdım yapacak birşey yok :)

      Sil
  8. Yine harika yine harika elerinize sağlık. Ayrıca kiskanilmayacak kadın mısın guzellik var marifet var :) daha ne olsun. Yapılışı nı sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Belkıscımmm çok güzel sözler bunlar sağol canım benim :) En kısa zamanda çizip ekliyorum meraklanma emi ::)

      Sil
  9. Hoşgeldiiinnn Şenaycım, bi kayboluyosun ortalıktan çıkıncada dolu dolu marifetlerle dönüyosun boşda gelmiyosun Maşallah sana :) diktiklerinin hepside güzelmiş sende kızında güle güle giyinin. Bende kızıma bişeyler diktim bakarsan sevinirim.Biliyosun benim blogum yok adresim google+ NEHİRCE HOBİ beklerim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canım gördüm Nehir'in kıyafetini. Çok güzel olmuş ellerine sağlıkkkk, bayıldım pozlarla birlikte ne kadar da alımlı olmuş öyle güzellik :)
      Ayrıca benim için söylediklerin çok güzel çok sağol canım böyle düşünmene sevindim :)

      Sil
  10. Eline sağlık şenay güle güle giyin renk ve model çok güzel olmuş kumaşın türü ne acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhhh ahhhhh işte bana kumaş adı sordun orda durdum kaldım :) Onu bilmiyorum çünkü teknik bilgi sıfır ben de :) Kumaşlarımı da pazardan dökme kumaşlar arasından seçince sorsam da bilen bir satıcı bulamıyorum . O nedenle aldığım kumaşı ismine göre değil dokusuna ve boyutuna göre alıyorum. Adını bilmem belki ama dokunduğumda ondan ne yapacağımı iyi bildiğim için alabiliyorum :) İşte teknik isimlerden yoksun Şenay'ın anlatımda zorlandığı anlardan biri :) Kışlık ama triko değil, hafif tüylü ama kırçıllı sakallı değil :) Fakat kalın ama kalıp gibi de durmuyor haha çık çıkabilirsen işin içinden Şenaycım :)

      Sil
  11. cnm çok şık çok elegan duruyor, ayrıca nasıl güzel bir renk seçmişsin öyle! çok yakışmış ve vucuduna çok güzel oturmuş, çok beğendim ben. Ellerine sağlık güzel günlerde giy cnm:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim... Renk kış günlerine özel. Evin ışık potansiyeli yeterli olmadigindan renkler güzel görünmüyor kışın ama yine de yeterli güzellikte diyorsan sevindim :)

      Sil
  12. evet canım haklısın çok şık ve kullanışlı bu tarz elbiseler. benimde dolabımda olmalı bence. gönderseneeeeeee koyıyım dolabıma :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha kuzum bak ver adresini gondermezsem adım Şenay değil :) çok ciddiyim...

      Sil
    2. Ahh canım benimmm teklifetmen yeter sağolasın
      Hem bana sana yakıştığı kadar yakışmaz ki ;)

      Sil
  13. Elbisenin rengini çok beğendim modelde her an elimizin altında olması gereken bir model.Çok beğendim Şenay hanımcığım ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtap Hanim... Böyle dusunmenize çok sevindim :) sağolun...

      Sil