7 Ekim 2013 Pazartesi

Üç Parça Bir Arada (Bir Mevsimlik Mont-İki Bluz)

Merhaba arkadaşlaaarrrr...
Sanmayınız ki Şenay çekildi köşesine bir şey dikmiyor artık :) Ben sessiz sedasız dikiyorum da fotoğraflamaya vakit bulamıyorum çalıma tempom arasında. O nedenle bugün dikmiş olduğum son üç parçayı sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Başlayalım:
1 Numaralı Parça :)
Evet gördüğünüz gibi mont görünümlü mevsimlik bir ceket dikiverdim :) Kumaşım kırçıllı fakat şerit şerit ince fileleri olan bir kumaş yani kara kışta mont diye giyilmez onun için mevsimlik diyorum :) Fakat ben boğazlı yaptım istediğimde boğazını ilikleyip soğuklarda giyebileceğim bir ceketim olmuş oldu :)
Bunu nasıl diktim derseniz ççooookkkk basit aslında :) Sadece ama sadece benim Dikiş Kalıpları bölümümdeki kalıbımı kullandım. Sadece boynuna uzun bir şerit daha ekledim yaka boyun detayı için. Boyun detayını uzun bırakıp bir kısımda çok uzun bıraktım o dakar :)


2 Numaralı Parça :)

Evet ben buna bluz diyorum fakat Adını ne koysam diye düşündüğüm de olmadı değil :) Gördüğünüz gibi kollarını hazır aldığım parça örgü merserize kumaştan yaptım.. Bu parça sadece kollara yetecek kadar bir parçaydı ve geçen yıl almış kullanmaya kıyamıyordum şimdi ise yerini bulduğunu düşünüyorum :) Ben bunu diktim giyiverdim bile yani dikeli bir iki hafta oldu :)


3 Numaralı Parça :)

Evet bu da benim zıpır merserize bluzum :) Sarı kısmı ince bir merserize ve kolları da pop-art bir kumaştan yaptım :) Çok sevdim bu kumaşı gördüğümde veeee aldığım gibi gelip dikivermiştim bu parçayı belki bir ay önce :) Giydim de giydim eskittim bile :) Fakat bir fotoğraf çekme tembelliği var üzerimde havalardandır diyorum ben de :) Umarım beğenmişsinizdir :)


Ve şimdi daha fazla açıdan parçaları incelemeniz için birkaç foto daha :) Herkese neşeli dikişler :)









13 yorum:

  1. Maşallah yaaa diyecek söz bulamadım hepsi çok güzel ama mont favorim süper bişey olmuş çok ta yakışmış :)) -Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Belkıscım beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. 3 ü de harika olmuş ellerine sağlık. Bencede triko tam yerini bulmuş. Sarının rengine bayıldım. Yine harikasın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Aycancım :) O trikoya sonunda kıydım ve sürekli kullanıyorum o bluzumu :) Sarı bluzum çok eğlenceli onun için dışarda gezilere çıktığımda giymeyi çok seviyorum hakikaten :)

      Sil
  3. en çok monta bayıldım !!! hepsi ayrı güzel ve de sportik olmuş.kırçıllı montun ve sarı saçlarınla askeriyeye teftişe gelen komutan eşlerine benzemişsin beee pek havalı görünüyon :)
    sağlıkla giy inşallah.
    sana nazar değdi kuzum ,sen blog dünyasının en aktif blogcusuydun. eski haline geri dön Şenayyyyyy
    Sevgiler Edirnenin güzel sarışını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha :) Ay her okuyuşta kırılıyorum gülmekten Filizcim :) Askeriyeye teftişe gelen komutan eşi ha hahahhaa :) Allah iyiliğini versin emi :)
      Beğenmene çok sevindim, o ceketi kumaş pantolonla giyiyorum ancak çünkü hakikaten ağır bir havası oldu kot üstüne biraz sırıttı sanki, teftişe giderken kullanacağım artıkın dediğin gibi :)
      Haklısın be Filizcim, bana nazar değdi değmesine de nasıl, aslında çok çalışıyorum fakat vaktim kalmıyor dikişe inan, eeee akşam gelince de yorgun oluyorum iki muhabbet edeyim uzanayım istiyorum dikiş de kalıyor kenerda. Bakalım zaman buldukça dikişe devam ederim inşaşşalh :)

      Sil
  4. Harikasın canım. Maşallah.

    YanıtlaSil
  5. ceket çok yakışmış Şenay ve sarı blüze bayıldım çok iç açıcı :)
    bana da beklerim ;) http://byhandeerdede.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hande hanımcım, hemmennnn geliyorum :)

      Sil
  6. hepsi birbirinden guzel canim,ellerine emeyine saglik her guzel olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Sonacıııııııım çok tatlısın teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil