31 Ekim 2013 Perşembe

Beyaz Gömlek-Büyük Beden Tunik...

Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizlerle iki parça birden paylaşmak istiyorum. Aslında farklı zamanlarda dikildi bunlar ama fotoğraflamaya zaman bulamadığımdan ikisini bir arada çıkardım kusura kalmayınız :)
Büyük beden tunikleri seviyorum çok salaş ve rahat oluyorlar, tayt üstüne sürekli giydiğim bir tarz benim. Gömleği de elimdeki kumaşı değerlendirme aşkıyla yanıp tutuşurken dikivermişim işte :) Aslında evde bekleyen yüzlerce parça kumaşım dururken ben elimi bu kumaşa atıverdim ve onunla birşey dikicem de dikicem diye tutturdum ve ortaya bu çıktı. Bakalım beğenecek misiniz :)







44 yorum:

  1. çok ama çok harikasın canım benim her haline bayılıyorum sen ne dikersin ne yaparsında yakışmaz güzel durmaz canım beeyaaaaa o güzelliğin zaten yeter ahh her diktiğin yaptığın onca model senin üzerinde durduğu gibi bizlerde de dursaya fıstık gibi olmuşsun yine saçlardan güzelim ayaklarına kadar harikasın canım senin siten 1 numara bu internette valaha bayıldım resimlerede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Gece gece pohpohlandım da pohpohlandııııımmmm :) Bu gecee cici cici rüyalar görürüm kesin bak o kadar güzel şeyler söylemişsin ki :) Çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten sağol Melisacım :)

      Sil
  2. begenilmeyecek gibi degil ki tabiki begendikk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler beğenmene çok sevindim canım yaaaaa :)

      Sil
  3. O tunigine bayildim ne gzl bisey oldu o oyle superrrrrrrrrf

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Öyle rahat kiiiii, haftanın iki günü üstümde inan elim hep ona gidiyor :) Sen de dene bak ince bir merserize ile ve çok çok basit, sen havada karada dikersin onu :)

      Sil
  4. ellerine sağlık canım ikisi de çok şık olmuş bu arada kilo mu verdin sen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Esracım da vallahi kilo aldım hem de nasılllllll, daha biraz önce tartıya çıktım 3 kilo koymuşum üzerime nasıl ne zaman bilmiyorum çünkü ben öyle sık sık tartıya çıkmam ama ben bile farkettim çok aldığımı da çıkıverdim tartıya bir de ne göreyiiiiim, kış sonuna kadar kimbilir kaç olurum artık :)

      Sil
  5. İkisinede bayıldım. İyikide tutturmuşsun dikicem diye ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Aycancım :) Ahhhhh dikiş sevdası işte :)

      Sil
  6. Vallahi çok hoş olmuş ikiside Şenaycığım :)
    Ellerine sağlık :)
    Sen her zamanki gibi çok güzelsin canım :)
    Öpüyorum ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Gülaycım :) Güzel sözlerinle beni mutlu ettin :)

      Sil
  7. Bende çok seviyorum bu tarz tunikleri,
    gömleğe de siyah manşet ve yaka biyesiyle çok güzel bir hava katmıştım canım.
    Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nurcum :) Ben de çok kullanıyorum salaş şeyleri o kadar rahatlar ki :) Ayrıca gömleğe de manşet ve biyeleri yapmasam hakikaten çok basit duracaktı azcık ağırlık katmak istedim...

      Sil
  8. İkisi de çok güzel olmuş. Çok yakışmış.Ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  9. gri salaş olan favorim.. ellerinize sağlık.. sarı saç gerçekten yakışmış bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sarı saçlara alıştım çok oldu sanki hep sarışındım haha havasına kolay girdim bakalım ne zaman sıkılacağım :)

      Sil
  10. İkiside çok şık,salaş şeyleri bende severim ama gömleğin hem modeli hem deseni çok hoş ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanımcım çok teşekkür ederim :) Salaş şeyler giy çık modelleriya o nedenle kullanımı çok kolay, zaten sürekli gömleklerle gezemiyor insan o nedenle benim de favorim salaş şeylerden yana :) Beğenmenie gerçekten çok sevindim...

      Sil
  11. Anacığım o en son resimdeki poza bittim bak ben,zaten dikişlerin harika hah görün şöyle arada bir öpücükler sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık aralarda sıralarda görünüyorum değil mi :) Olsun ama ben takipteyim kayıp değilim :) Pozlar hepiniz için farklı olsun istiyor insan arada hep aynı hep aynı nereye kadar değil mi ama :)

      Sil
  12. Canım yine döktürmussun gömlek aynı ceket gibi geldi bana salas şeyler zaten moda Güle güle giy. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Belkıscım :) Gömleğin deseni çok yoğun ve keten bir kumaş belki ondan ceket gibi gelmiştir sana, salaş zaten belli trikodan ağır ağır duruyor, beğenmene sevindim :)

      Sil
  13. İkiside güzel ama tunik daha bi havalı olmuş ellerine sağlik canım...sende çok sempatik ve güzelsin maşallah arkadaşım sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Nehircim, güzel iltifatlarınla çok mutlu ettin beni inan, beğenmene sevindim diktiklerimi ve beni :D

      Sil
  14. ikiside cok hos fakat soldakini daha cok begendim :) Salas seylere bayilirim.
    Ellerinize saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba herkesin favorisi rahat şeyler :) Nede olsa sıkıntıya gelemiyoruz kadınlar olarak değil mi, beğenmenize sevindim teşekkür ederim :)

      Sil
  15. coook guzel olmus canim,zaten guzelsinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Sonammmmm teşekkür ederim güzelim , o senin güzelliğin inan bana :)

      Sil
  16. merhaba, blogunuz çok güzelmiş. yaptığınız tasarımlarda öyle.. ben linkteki gibi bir elbise istiyorum ama bunun uzun kollusunu. 36 bedenim 34 te olabilirim tam bilmiyorum :)) eğer mümkünse iletişime geçebilir miyiz sizinle?
    http://www.primedays.com.tr/?urun-9538-Aletta-Ekose-Elbise-3516-EN.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhh tatlım bu aralar inan vakit bulamıyorum, görüyorsun cevap yazarken bile ne kadar süre geçti . Sakın kusura kalma, elbise kolay fakat bende vakit zor bu aralar :) Tüm istekleri istemedende olsa geri çeviriyorum çünkü zaman olmayınca alelacele yapıp hatalı ürün veremem kimseye :) Umarım anlayışla karşılarsın sen de :)

      Sil
  17. merhaba, yorumum gelmedi mi acaba? mail adresinize ulaşamadım. lütfen bana modamlaa@gmail.com dan ulaşır mısınız?

    YanıtlaSil
  18. Şenaycım lütfen bu kadar ara verme yeni şeyler bekliyorum senden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ahhhh ara istemedende veriliyor da yeni şeyler yapıp fotoğraflayamıyorum.Dikişe devam elbette ama fotoğraf çekmeye vakit olmuyor çoğu zaman :) Takibe devam ama gelecek dikişler :)

      Sil
  19. hatun nerelerdesin özlettin kendini arada ce eee de

    YanıtlaSil
  20. çok hoş.senay hanım kilomu verdiniz:)
    esraa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracımmmmm keşkeeeee :) Alıyorum canım kış geldi yiyip alıyorum maalesef :) Ama iyi geldi öyle olmasa da :) Sağol tatlım :)

      Sil
  21. süper olmuş !!! Ellerine sağlık
    Dün akşam rüyama girdin şenay ,rüyamda 3 tane harem pantolon dikmiştin farklı kumaş ve modellerde, anaaaaaa !!!!!! diye görüp şaşırıyordum rüyamda. acaba dedim Şenay harem pantolon mu dikti de haberim mi yok !! Şenay harem pantolonlar nerede kuzum ? ama güzel pantolonlardı yav
    rüyalar gerçek olsa sen harem pantolon dikerdin şenay :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah :) Filizciiiiim vallahi dikmedim başkası olmasın o gördüğün :) Biliyorsun bu aralar dikişe pek vakit kalmıyor dünya işlerinden :) Ama inşallah hayra alamettir bu belki dikiş için zaman bulurum, tabiri bu olsun lütfeeeeeeennnnn :)

      Sil
    2. yok canım sendin sen, seni kimseyle karıştırmam kiii :) rüyamdaki harem pantolon siyahtı ,sen de şirineye siyah elbise dikmişsin ,demek ki rengi tutturmuşum rüyamda :)

      Sil
    3. Evet renk tuttu :) Bu mevsimde başka renk kumaş neredeyse aklıma gelmiyor zaten mecbur elim siyaha gidiyor :) Senin rüyalar az buçuk çıkıyor demek sakın kötü şeyler görme emi :)

      Sil