4 Mart 2013 Pazartesi

Yüksek Bel,Kloş Pantolon... Yaza Hazırlık Başladı :)

Merhaba arkadaşlar... Yaz için hazırlıklara başladım :) Cıvıl cıvıl şeyler var aklımda bakalım zaman içinde yapıp paylaşacağım hepsini :) Şimdilik yeni pantolonumu tanıtmak istiyorum sizlerle :)
Bu tarz pantolonları çok seviyorum ben çok rahat ve kullanışlı oluyorlar :) Yüksek bel olmasını da ayrıca özellikle istedim çünkü yazın belimin açılması olayları ile çok karşılaşıyorum :) Çocuk olunca zırt-pırt eğilip kalkıyor insan huzursuz oluyorum :) O nedenle böyle yapmayı uygun buldum modele de böyle yakıştığı kanaatindeyim :) bakalım sizler neler diyeceksiniz :)






60 yorum:

  1. Merhabalar diktiğiniz bütün kıyafetler çok güzel üzerinizdeki harika güle güle giyin:) takipteyim bana da beklerim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hatta ben de hemen iadeyi ziyaret yapayım dedim ama keşke daha sonra gelseydiiiiiiiiim. Bir açtım harika lokmalar karşımda canım çekti haha. Ay nasıl kalkıp yapsam şimdiiiii ama yerim şişerim sonra dimi kalsın :) Ama canım çekti yemin ederim yemek sitelerini o yüzden çok açmam haha :)

      Sil
  2. kesinlikle harika olmuş ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık bayıldım yine kalıpsız mı çalıştın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım bu defa kalıp kullandım :) Pantolonlarımı yapabilmek için bir kalıbım var elimde. Yine kendi pantolonlarımı kullanarak bir kalıp çıkarmıştım. Fakat pantolon kalıbım bu şekilde değil elbette :) Dar paça, düşük bel sade bir pantolon kalıbım var ben bu şekilde kestim kumaşı. Kalça kısmını oturttuktan sonra gerisini istediğin gibi değiştirebiliyorsun nede olsa :)

      Sil
  4. canım eline sağlık, güzel olmuş. yazlık pantalon bakınıyordum ben de bu aralar, yüksek bel oluşu da ayrıca güzel olmuş, benim küçük canavarla uğraşırken süper olur yazın :) kalıptan da azıcık bahsedersen çok bahtiyar olurum :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Semracım da kalıptan nasıl bahsetsemki :) Geçen yıl kendi pantolonumu yere serip dikiş yerlerinden iğnelerle tutturarak çıkardığım bir kalıbım var ve bu yaz da yapacağım tüm pantolonlarda o kalıbı kullanacağım. Pantolonumda önden fermuar falan yok likralı bir kumaş bu puantiyeli kumaş eğer fermuar olsaydı bu pantolonda yandan kullanrdım yüksek bellerde önden fermuar her zaman hoş durmayabiliyor. Eğer kalıbın yoksa ya sen de bir pantolonunu yatırıp çıkar derim veya bir tane pantolon kalıbı edin onun üzerinde oynamalar yaparak uygun kalıbını belirle.
      Pantolon kalıpları elbiseler gibi değil onu da anlatıp çizmek isterdim ama onun matemetiği karışık haha :)

      Sil
  5. çook güzel olmuş ellerinize sağlık güle güle kullanın:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim...

      Sil
  6. çok hoş olmuş bence boyun kaç bilmiyorum ama boyun baya uzun duruyor bu pantolonla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Boyum 1.66-1.67 civarında fakat pantolon hem yüksek bel hem de alttan çok uzun. Siz görmüyorsunuz amaaaaaa topuklu ayakkabı giyiyorum ve pantolonun uzunluğundan görünmüyor :) Özellikle böyle istedim böyle daha güzel ouyor :)Boyum ondan uzun durdu yani haha :)

      Sil
  7. çok güzel olmuş gerçekten, ben de en çok bel kısmını sevdim. malum çocuklarla sabit durabilmek mümkün değil :)...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevgi Atölyesi. Haklısın onu ver anne, düştüm kaldır beni anne, burda birşey var baksana anne, bana sarıl anne, kucağına al beni anne bitmez dertleri o nedennle kullanışlı olması muhtemel bir pantolonla karşınızdayım :)

      Sil
  8. şenay hanım hızınıza yetişilmiyo maşallah size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şimdi bir elbise daha dikiyorum kiiiii yetişemesin kimse haha :) Şaka şaka seviyorum Özlem Hanım ne yapabilirim :) Canım çekiyo ne yapsaaaama diye düşünürken kendimi dikiş odamda buluyorum :)

      Sil
    2. çok gzl bende severek dikiyorum banada beklerim şenay hnm

      Sil
    3. Elbette Özlem Hanımcım :)

      Sil
    4. Elbette dedim ama sizin bloğunuzu bulamadım nedense :) Profilinize eklemelisiniz bence :)

      Sil
    5. özlemin dikiş atolyesi

      Sil
    6. Evet gördüm ve geldim :)

      Sil
  9. uyyyy bayılmışım daaaa !!! 70 li yılların havası var çok şık ,çok güzel, sana da çok yakışmış :)
    yüksek bel pantolon ne zaman moda olacak yahuu !! ben sevmiyorum düşük bel pantolon ! yüksek bel kot pantolon bulamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha Gülşen Bubikoğlu tarzı dimi haha :) Ben de çok seviyorum bunları, düşük beli çok giydim doğumdan önce ama şimdi zor oluyor haha :) Onun için en ideali bunlar haehalde :)

      Sil
  10. ayyyy 3gundur cebte net yoktu kaffayi yedim yaa.bende artik bagimlilik yaptin ablacim nedir bu sihrin senin yaa.bak ben bole yazinca arkadaslarim ne diyo;senay + hersey:-) artik ben ve arkadaslarim icin senaydan oncesi ve sonrasi oldu abartmiyorum.blogunda paylastigin seyleri bir baskasida yapiyor olablir ama sende cok baska bi enerji var biz hissediyoruz onu. en cok da hosumuza giden her bir yoruma ayri ayri sende yorum yapiyosun bazi bloglarda toplu tesk.var mesela sen herkesi ayri muhattab aliyon.neyse lafi cok uzattim ben. pantolona gelince; 80'li yillarda yapilan yildirim mayrogun yaz defilesinde mankenin biri ışınlanarak ortadan kayboldu denmisti gazetelerde hatta olay olmustu o mankenin ustundeki pantolondan tek bir tane vardi diye evet sanirim bulundu o pantolon ve manken ;-) ilanen duyrulur...ben ozbekli

    YanıtlaSil
  11. Safiye,Meryem,Melike,Ayse, Hilal ve sennnnnnnnn Eminecim :) başka kimse eklendi mi bilemiyorum son olarka bu listeyi vermiştin haha :)
    Canım güzel yorumların ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten :) Herkes duygularını farklı dile getirirken ben nasıl herkese tek bir teşekkür edebilirim olmaz yapamam ben napalım :) Hem ben öyle dönülmesini isterdim bana. Ben kendim için ne istiyorsam başkasına da öyle davranırım :) Şimdi senin ve diğer arkadaşlarımın güzel duygularına nasıl olurda toplu cevap veririm be güzelim olmaaaazzzzz :)
    Ben buyum işte belki de samimiyetimdir sizi çeken ha :) Yoksa dediğin gibi dikişi herkes yapıyor bir şekilde :) Yıldırım mayruk da yappıyor ama onu takip etmem sevmiyom haha :)
    Not: o mankken ben değildim karıştırma haha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa bu arada bak arkadaşlarına da söyle çekilişime katılın unutmayın :) Kaçırmayın bu şansı :)

      Sil
  12. Anlaşılan bu yaz da cıvıl cıvılsın. Daha geriye dönük yayınlarına bakıcam. Seni takip etmek çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ayyyy şımardım bak şimdi çok teşekkür ederim canım yaaa :)

      Sil
  13. Çok şık güle güle kullanın çok hızlısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sevim hanımcım çok teşekkürler :) Beğenmenize sevindim...

      Sil
  14. Süper olmuş Şenay'cığım ! Hem yüksek bel hem yüksek topuklarla selvi boylu olmuşsun :)) Çok şık ve kullanımı rahat görünüyor, iyi günlerde giy canım.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Nowacım teşekkür ederim :) Selvi boylu olmak için ipucu :)

      Sil
  15. Bu pantolonlar yazın benimde tercih ettiğim bir model her zamanki gibi harika olmuş ve size her zamanki gibi çok yakışmış.Ellerinize,gönlünüze sağlık Şenay hanımcığım.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekürler Mehtap Hanımcım :) Beğenmenize sevindim kullanışlı oluyor bu modeller :) Puantiyeli olunca daha bir genç işi de oldu iyi oldu :)

      Sil
  16. süper model ama dikimi de harika olmuş hazırlardan daha güzel duruyor vallahi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

      Sil
  17. çok çok şık olmuş canım ellerin emeğine sağlık.iyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim sağolasııııınn :)

      Sil
  18. kız valla bacaklar upuzunnnnnnnnnnnnn olmuş,yakışmış,güle güle giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çaktırma zaten uzundular diyeyimde toz konmasın bana haha :)
      Teşekkür ederim canım sağol :)

      Sil
  19. ay çok hoş görünüyor şenay hanım emeğinize sağlık... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Gülden Hanım beğenmenize sevindim :)

      Sil
  20. Bayıldım ben buna yazın çok rahat olur gerçekten :) güzel günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kalın bir kumaşla kışın da rahat olacaktır da artık havalar ısınıyor hazırlıklara başladım malum :)
      Teşekkürler Hikmet Hanım :)

      Sil
  21. gömlekle birlikte duruşuna bayıldım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Goncacım beğenmene sevindim :)

      Sil
    2. Gerçekten çok şahane olmuş siyahla beyazın uyumuda çok yakışmış üstünüze sağlıkla kullanın ellerinize sağlık tam yaza hazırlık ;)

      Sil
    3. Nehir Hanım çok teşekkür ederim gerçekten :)

      Sil
  22. Şenaycım ellerine sağlık kullanışlı bir model olmuş iyi günlerde kullanman dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. Çok yakışmış :)Bloğunu takibe aldım canım.Banada beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim, mutlaka uğrayacağım İstanbulda yaşamıyorum ve yaşamak da istemem ama arada gezmeye tozmaya geldiğimde nerelere gidebileceğim konusunda fikrim olmalı hep aynı yerlere gidip duruyoruz :)

      Sil
  24. harika olmuşun gene cnm...bayıldım iyi akşamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler canım sana da iyi akşamlar :)

      Sil
  25. Bol kesim rahat bir pantolon.Bende yazın dikmiştim.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın efil efil rahat oluyor bol şeyler. Hava sıcak olunca dar şeyler daha da daraltıyor insanı malum :) Teşekkürler :)

      Sil
  26. tek kelimeyle süpersin gömlekle yaptığın kombin 1 numara olmuş.birde kırmızı gömlek yada aynı kombini kırmızı kemerle tamam canm .birşey daha söylesem enerjın oyle fazla öyle guzel sınkı saçlarını neden bir dahakıne dagıtarak poz vermıyorsun.çok öneride bulundum sürçi lisan etti isem affola

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hayııır önerilerin çok güzel :) Krmızıyla kesinlikle denerim denemez miyim :) Beyaz,sarı kırmızı her renkle bütün yaz giyeceğime eminim :) Saçlarım konusuna gelince deeeeee kolayına kaçıyorum galiba saçlarımda hep. Toplamak çok daha kolay oluyor öyle alışmışım ben de :) Ne yaparsam yapayım, kısa da kestirsem uzun da olsa saçlarım hep toplarım nedense alıkanlık işte :) Fakat denerim fotoğraflarda bazen :)
      Teşekkür ederim güzel yorumun için :)

      Sil
    2. kendin gibi uslubun bile çok şeker:))) bir önceki elbisende renkşi olan çok hoş. valla ben kumaşın ıkı yonunuda gösterebilmem için herhalde gunlerce düşünürdüm. müthişsin.

      Sil
    3. :) Çok teşekkür ederim gerçekten :)

      Sil