15 Mart 2013 Cuma

Haftanın Kumaş Paketleri...

Merhaba arkadaşlaaarrr. Uzun zamandır kumaşçıya gitmemiştim ve gittiğimde de güzel kumaşlar bulmadım. Hala siyah kahverengi iç karartan kumaşlar mevcut :) Geçen hafta birkaç tane bu hafta birkaç tane derken bugün ancak iki paket oluşturdum :)
Bundan önceki kuralların hepsi geçerli.
SATIŞI BANA GELEN YORUMLAR VE MAİLLERİN SIRASINA GÖRE  YAPACAĞIM SAKIN MERAKLANMAYIN. YORUMLAR BEN ONAYLAMADAN GÖRÜNMEZ MERAKLANMAYIN.. SAAT SIRASINA GÖRE MUTLAKA HAKKANİYETLİ DAVRANACAĞIM MERAKLANMAYIN :)
..... Bir hafta içinde alınmayan paketler benim olacak, satıştan kaldıracağım haberiniz olsun :)
Kumaşlara gelinceeeeee...


PAKET 1 (30 TL) SATILDI

1. karışık desenli mavi ağırlıklı dantel benzeri bir kumaş. Hafif bluzlar için ideal...
2. Kocaman harika bir kumaş. Elbise veya kloş uzun etek için ideal.
3.Kırmızı-Beyaz çizgili kocaman bir penye.
4.Beyaz-Gri kalın çizgili ince bir triko. Bahar ayları için incecik tiril tiril tunikler bluzlar için ideal.
5.Leopar desenli lacivert ağırlıklı pamuklu kocaman bir kumaş daha. Elbise yapabilirim diye almıştım :)


PAKET 2 (30 TL) SATILDI


1.Kocaman çiçek desenli siyah-gri tonlarının hakim olduğu ince bir triko. Yazlık veya baharlık ince bluzlar tunikler için ideal.
2.Lacivert-beyaz kareli likralı bir kumaş. Ben aslında bunu kalem etek yapmak için almıştım ve son anda pakete ekledim elim titreye titreye :)
3.Süt kahve-beyaz-gri karışımı bir triko. İnce değildir.
4. İncecik ekru renkte bir triko. Yine yazlık bluzlar veya tunikler için ideal. Resimde gri göründüğüne bakmayın flaş bir türlü patlamadı ama kesinlikle göreceksiniz ki beyazdır :)
5. Nar çiçeği renginde kocamaaaaan bir penye :)


Bundan önce kumaşlarımı alan herkes çok severek diktiğini söylüyor. Bu konuda söyleyebileceğim tek şey, KENDİM İÇİN ALMAYACAĞIM BİR KUMAŞI ASLA SATIŞA KOYMAM :)

23 yorum:

  1. güzel kumaşlar güzel :)yaz gelsin danteller çıksın ortaya demi canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Danteller çok nadir görünüyor bir de çok kötüler almıyorum. Beğenmedim mi almam :) Yoksa dantel siparişim var sana yaptığım gibi özel hazırlıyorum ama bir türlü dolmuyor bu defa çünkü çok çirkinler :) Ama az kaldı bahar geldi renklenir şimdi danteller :)

      Sil
  2. şenay hanımcım ben 2. paketi istiyorum eğer kimse almadıysa talibim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma Hanımcııım çok hızlısın yemin ederim kimsecikler görmeden radarların var hemen görüyorsun kumaşları :) Kumaş aşkı böyle birşey bak :)
      2. Paket senindir :) Pazartesi günü kargoluyorum biliyorsunuz zaten ayrıntıları :)

      Sil
  3. ne kadar dürüst bir hanımsın,varsa varsa var,yoksa yok,keşke herkes senin gibi olsa....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Böyle düşünmene çok sevindim Hülyacım :) Altından kalkamayacağım yalanlar söylememem gerektiğini kötü tecrübelerle gençlik döneminde öğrendim diyebilirim :) O nedenle bunu dustur edindim kendime. En kolayı yalan değil aslında doğruyu söylemekmiş yıllardır hem aklım hem içim çok rahat :)

      Sil
  4. tamam valla şans diyelim ne diyelim biraz önce nete girdim o zaman gördüm valla galiba kumaşları benim sevdiğim gibi onlarda beni seviyor ne diyelim bende pazartesi gönderirim ücreti kendinize iyi bakın hayırlı satışlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tamam sen de biliyorsun zaten artık ala ala kumaşçın oldum :) Neşeli dikişler canım :)

      Sil
  5. 2. paket çok güzelmiş gerçektennnnn. fatma hanım güle güle kullansın. bu arada birşey sormak istiyorum şenay hanım penyelerde kaç numara iğne kullanıyorsunuz? sonradan delinme, kaçma söz konusu oluyor mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben penyelerde de 14 numara iğnemi kullanıyorum. Sadece ayarını değiştirip esnek moduna alıyorum canım :) Delinme kaçma söz konusu olmadı hiç diktiklerimde. Sadece çok uçtan dikmem ben dikişlerde en az 1 cm dikiş payı bırakırım. Ama hiç dikiş nedeniyle gözlerin kaçması veya açılması gibi problemler yaşşamadım gerçekten de :)

      Sil
  6. 2. paket gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın fatma hanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha 2. pakete gözü kalmış herkesin ama ben 1. paket hemen satılır diye düşünmüştüm oysaki :) Kumaşları biliyorumya haha :) Güzel elbiseler yapılabilir diye daha cazip gelmişti bana ama demekki 2 oradan daha hoş duruyor. Herhalde o çiçek desenli triko aldı gözünüzü :) Hakikaten tunik için güzel veya bluz için de olabilir :)

      Sil
  7. 2 iyiymiş kaçırdık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) 2 nin taliplisi çok olmuş yaaaa. Ama bir paketi 1000 kişi ister bir kişi alır :) Fatma hanımcım radarlarıyla kaptı götürdü :) O zaten daimi müşterim kumaş tedarikçisi konumunda sayılırım Fatmacığımın :)

      Sil
  8. Senay hanimcim hala virincinin taliplisi yoksa ben almak istiyorum. bide kumaslarin olculerini ogrenebilir miyim?sizin zevkinize guveniyorum eminim cok hos kiyafetler dikebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) !. sizin olabilir mevcut bir talipli yok şu anda :) Ölçülerini ancak yarın ölçüp yazabilirim ama :)

      Sil
  9. Tmm sorun yok ben almak istiyorum. ama alim sartlari nelwedir onlarida bilmiyorum bana musait oldugunuzda mail atarsaniz sevinirim elsamarzu@gmail.com sabirsizlikla bekliyorum iyi geceler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Birazdan mailiniz geliyor Arzu Hanım :) !. Paket sizindir :)

      Sil
  10. Senaycim mail gelmedi hala ben beklemedeyim :-)

    YanıtlaSil
  11. Senay hanimcim benim mailim gelmedi rica etsem tekrar gonderir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün gece göndermiştim şimdi tekrardan gönderdim spam kısmına da bakın belki oralardadır :)

      Sil
  12. bende kumaş istiyorum nasıl olacak bu iş inanın burada bulunun insanlardan daha çok ihtiyacım var bulunduğum ilde kumaşlar çok pahalı dikiş makinası aldım ama pek birşey dikemiyorum kumaş alamadığım için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana mail atın lütfen. Cuma günleri kumaş alıp paketleri hazırlıyorum bu cuma sizin içinde istediğiniz kadar alabilirim o zaman :) senay-atilgan@hotmail.com

      Sil