1 Mart 2013 Cuma

Çekilişim Var :)

Merhaba arkadaşlaaarrrrrrrrr :)
Nihayet çekilişimi başlatabiliyorum çok mutluyuuuummm :) Ne istersiniz diye anket bile yapmıştım hatırlarsanız :) Anket sonucunda Sürpriz isteyenlerin istekleri ağır bastığı için ben de farklı olsun diye kendimi paraladım yemin ederim :)
Öncelikli olarak çekiliş hediyelerimin resmini bir paylaşayım daha sonra anlatımını ve ayrıntılarını aşağıda okursunuz :)
Eveeetttttt sizlere bir sürüüüüüü hediye hazırladım ve bu hediyelerin hepsi bir kişinin olacak :)
.Yeşil bir bluz (Sizler için tasarladım, bu benim olacak kazanan kişiye kendi bedenine göre dikeceğim :)
.Çiçekli çanta (Aşağıda da benim üzerimde ve elimde fotoğraflarını göreceksiniz. Bu çantayla iki gün uğraştım inanın, özel ve farklı olması için çok özen gösterdim umarım beğenirsiniz :) )
.Siyah kadife Portföy ve ucunda size özel bir harf olacak (Neden N harfi var derseniz aslında ŞENAY ın bütün harflerini yaptım ama N harfi mavi boncuklu onu kullandım fotoğrafta güzel çıksın diye :))
.Minik kız anahtarlığı (Bunları da bugün gördüm bayıldım avuç içi kadar aslında minik bile değiller çok şirinler. Ece birine el koyacaktır onun almadığı sizin olacak hangisi olur bilemiyorum ama biri sizin :))

Hediyelerimin kısa anlatımı böyle peki çekilişe nasıl katılıyorsunuz :)
1. Bloğumun izleyicisi olmanızı istiyorum. ( Ama sadece hediye için üye olun istemem umarım beğenir hep uğrak yerlerinizden biri haline getirirsiniz burayı :) )
2.Bloğunuzda paylaşmanız :) Blog sahibi olmayan ve aslında bu hediyeleri de almayı çok isteyecek olduğunu bildiğim takipçilerim de var bunu biliyorum :) Eğer bloğunuz yoksa biryerlerde de ppaylaşabilirsiniz facebook falan haha olmadı annenizle paylaşın komşunuzla paylaşın gibi :)Bu kesin bir şart değildir :)

Bana mutlaka bu yazının altına yorum bırakmalı ve yorumlarınızda da kesinlikle ve kesinlikle aktif bir mail adresinizi bırakmalısınız ki size ulaşabileyim :) Eğer kazanan talihliye bir hafta içinde ulaşamazsam yedek talihliye geçerim ona göre :) Sonra o mailime az bakıyorum bu mailim çöktü anlamam vallahi :) Çekilişi Random.org la yparım herhalde daha nasıl kullanılır bilmem ama adil bir çekiliş olsun istiyorum :) Sizin de buna inanmanız benim için önemli :)
Çekilişimi Martın başına getirmek için canım çıktı Martın sonunda da bitsin istiyorum :) 31 MART son gündür, 1 NİSAN günü bir aksilik olmamışsa çekilişi kazananı duyuracağım. Ve bu bir talihliye şaka gibi gelecek :)
Yurt dışından katılacak arkadaşlar da olabilir hatta bir iki tanesini bizzat severek takip ediyorum :) Onlar için kargo nasıl olur ne olur zor mudur bilemiyorum o nedenle yurt dışından illa katılmak istiyorlarsa kargo onlara ait olabilir veyaaaaaaaa yurt içinden bir adrese bir akrabalarına gönderteceklerse seve seve kabul ederim :)
Kargo bana aittir. Herkese bol şans.
Unuttuğum bir ayrıntı varsa eklerim zaman içinde :) Aşağıda daha fazla resim ve ayrıntılarını görebilirsiniz hediyelerin :)
Evet çantayı ve bluzu görüyorsunuz :) Yukarıda da belirttiğim gibi bunu kendime yaptım, zaten salaş bir bluz oldu o nedenle eğer çok farklı bir vücut yapınız varsa size özel de yapabilirim sorun değil :)




Çantayı özellikle büyük istedim, yazın çok şey alıyor insan yanına belki ince bir hırka bile almak gerekiyor akşamın serin olma olasılığına karşı ve koyacak yer olmuyor :) Kocaman çiçekli bir çanta yaptım. İlk defa yaptım çantayı ve dikerken iki iğne bile kırdım :) Çok çok katlı yerlerde dayanamadı makinem artık :) Kenarları onun için yün plerle birletirmek zorunda kaldım ama çok farklı oldu bence böylesi :)
Çantanın önünde kocaman bir de cep yaptım belki hemen ulaşmak istediğiniz şeyleri koymak kolaylık olabilir, ben dışardaki gözlere selpak ıslak mendil falan koymayı severim çünkü çocuklar olunca her an lazım olabiliyor :)

Çantanın askılarını uzun tutmadım kısa tuttum zaten büyük olduğu için daha güzel oldu diye düşünüyorum. Üstten görünüşünü de görüyorsunuz. Tahmin bile edemezsiniz ne kadar düşündüm her ayrıntıyı nasıl hesapladım :) Elinize aldığınızda göreceksiniz ancak :)
Çantanın alt kısmına karton yerleştirdim düzgün ve formlu durması için. İçe de ayrı kumaş kullandım sade beyaz bir kumaşı var ve ortada da düzgün durabilmesi için iki kat kapitone kullandım.. Çok emek var çoookkkk :)

İçinde bir telefon gözü yaptım ve aşağıda gördüğünüz gibi özel eşyalarınızı veya diğer şeylere karışmasını istemediğiniz şeyleri koyabileceeğiniz özel bir göz yaptım ortada. Aynı zmanda bu göz çantayı iki eşit alana da bölüyor :) Çanta nin ıçınde üç tane gözünüz oluyor :)


Bu çantayı da hemencecik dikiverdim sizin için :) Küçük bir portföy-clutch ne derseniz işte. Cüzdan telefon falan sığar ancak :) Birkaç eşyanızı koyup çıkın dışarı hatta gece bile kullanabilirsiniz çünkü kadife ve çiçek desenleriyle çok şık :) Fermuar ucuna da bir harf taktım :) Kazanan kişinin istediği bir harfi boncuklarla yapıp ucuna ekleyeceğim :)
Aşağıdaki cici anahtarlıklardan biri de sizin olacak :) Fakat hangisi olur onu Ece bilir haha :)

Bol şans herkese :) Daha nice nice çekilişler yapıcam inşallahhhhhh :)

237 yorum:

  1. şenaycım çekilişin hayırlı uğurlu olsun diyorum ve hemen yayınladım işte burdahttp://fatmariko.blogspot.com/2013/03/iste-senay-hanmn-beklenen-cekilisi.html bu da mailim fatma.kip@hotmail.com.tr ben zaten senin bayağı bir sıkı takipçindim neyse herkeze bol şans dileyeyim bu arada yaptıkların gene harika ve gerçek anlamda çok orjinal bu çekilişe daha henüz 3 haftalık olan kendisi daha henüz bir bezelye tanesi kadar olan bebişimin şansına katılıyorum hadi bakalım hayırlısı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyyyyyyyy çok sevindimmmmm İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın :) Minnacık falan deme duymasın hızlı büyür valla :)
      Hadi bakalım mutlaka uğurlu gelecektir bebişin sana ama burda da şansın bol olsun o zaman :)

      Sil
  2. haydi hayırlısı dedim ve bloğumda paylaştım şenaycım,http://kumasoyunlari.blogspot.com/2013/03/senayn-cekilisi-vaarrr.html, malimi de vereyim :) munureyucel16@hotmail.com herkese bol bol şanslar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet Münürecim Bol şans diyorum ben de :)

      Sil
  3. vayyy çanta ne kadar güzel olmuş :) evet hepsi muhteşem hediyeler, sırf bu hediyeler için millet blog açar bee :)
    inşallah gerçek üyeler kazanırsın bu çekilişin sonunda şenay :)
    bluz da kardeşimin tarzı tam !! şenay kazanırsam bu hediyelerin hepsi kardeşime gidecek.
    hepsini beğenmişem. hayırlı uğurlu ve de bereketli bir çekiliş olsun :)
    bol bol üyen olsun ki ben de vali olabileyim demi, blogunda il nüfusu kadar üyen olunca :)
    şenay, çekilişi 1 nisanda niye yapıyon kuzum 1 nisan şakası mı yapcan nedir ?
    gidip sırf bu hediyeler için blog açayım bari :) aa benim blogum var ya canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha hadi hayırlısı Filizcim :) 1 Nisan da açıklıycam ama dediğim gibi şaka olmayacak haha akıllarda soru işareti kalmasın :)

      Sil
    2. şenay ,yurt dışından katılanlar de olabilir belki, onlarla ilgili bir not düş bence. yoksa yurt dışındakiler de katılabiliyor mu ? bana çıkacağını sanmıyom. iki çekiliş kazandım ya Allah da yeter artık bu sana dedi kapıyı kapattı kuzum

      Sil
    3. Evet hemen düzelttim Filizcim eklememi yaptım sağol aklıma gelmedi herşey :) Teşekkür ederim :)
      Haha ayrıca belli olmaz belki de çıkar :)

      Sil
  4. Mankennn :)
    yerim seni
    yine ne bu neşe nebu sevimliliklerrr :) ayhh nazarım değcek susayım ben :))

    1 nisan süprizimiz senden glcek süper :)

    Blogumda gadget olarak yayınlıcam herkeşler hergün görsünler ;)

    Tşkler arkdşım bu güzel hediyeler için.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm bol şans diliyorum ben de :) Güzel enerjilerle güzel duygularla hazırladım hediyelerimin hespsini ve sürekli aklımı kurcalayan çekilişin gecikmesi işini hallettim ya yüzüm gülmez mi be kuzum :) Ben teşekkür ederim asıl güzel enerjin için :)

      Sil
  5. çiçekli çantaya bayıldım çok güzel görünüyor. Sizi blogları karıştırırken gördüm gerçekten çok pratiksiniz , kalıpsız o kadar güzel elbiseler dikebilmenize çok şaşırıyorum gerçekten. Özellikle uzun elbiseler çok başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Pınar Hanımcım :) Çekilişe katılmıyorsunuz galiba beğendiyseniz katılın derim belki şans size güler neden olmasın :)

      Sil
    2. Bir dahaki sefere katılırım artık Şenay hanım . Blog konusunda acemiyim aslında, daha kimi izlemeye aldım onu bile tam bilmiyorum:) okuldan fırsat bulamıyorum aslında karıştıra karıştıra öğreneceğim artık.

      Sil
    3. Siz bilirsiniz Pınar Hanım :)

      Sil
  6. hayırlı ugurlu olsun, ben de katılmak istiyorum ama bloğum yok canım ya, insallah 1 aya kadar olacak. tabi bu heryerde paylaşmayacağım anlamına gelmiyor :) herkeslere solicem hehe :) bu arada çantanın kumaşına bayıldım

    YanıtlaSil
  7. mailimi unuttum semrademir19@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım :) İlla bloglarda paylaşılmasını o nedenle şart koşmadım canım :) Amacım beni sürekli takip edenlere de kazanma şansı verebilmek iseeeeee gerek yok bir yerde paylaşılmasına, senin gibi çok takipçim var onlar da üzülürlerdi katılamasalardı dimi ama :) Bol şans canım :)

      Sil
  8. Merhaba oyumuzu kullandık,sıra çekilişte.Bloğumda duyurdum.
    http://onparmaktaonmarfet.blogspot.com/2012/12/bu-cuzdanlar-cok-sk.html
    minemert4@gmail.com
    Hediyelerin el emeği olduğu için dahada güzel.

    YanıtlaSil
  9. ayyayyayyyyyy bittimmm bayıldımmmm erıdımmmmmmmm...bendee katılıyorummmmmmmmmmm...hıc sansım yoktur boyle cekılıslerde ama olsun yınede katılıyorum...ayyyy benım modacım cekılıs yaparda ben katılmammmıııı:)))dur yayınlayımde gelim barı:)))

    YanıtlaSil
  10. senaycımmmmm yayınladımmmm...ama keske yazmasaydım da az kısı katılsa da sansım cok olsa:))) yasasın kötülük:)))ayyyy bak benı ne hallere dusurdun bu cekılıs yuzunden canım:)))
    http://www.orgutasarimlar.com/2013/03/harkaaaa-br-cekilsssde-senay-cmdannn.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Bol Şans Serpilcim :) Ben de sadece senin çekilişinden hediye kazandım benimde hiç şansım yok aslında ama olsun denemekte fayda var :)

      Sil
    2. haydı bakalım ınsallah kazanırım:)) aslında bak bır suru kere hakkım var yanı benım:)) uyenım 1 hak takıpcınım 2 hak senı cookkk sevıyom 3 hak bunlara resmen bıttım hele cantaya :)) aha al sana 4 hak :)))

      Sil
    3. haha hak olayını hiç düşünmedim ama haklısın senin hakkın çok :) Canım olmadı kazanamazsan bir tane de sana yaparım meraklanma :)

      Sil
  11. Salihacım bu yorumum sana :) Birşekilde iki tane gelen yorumundan birini silerken ikisini birden sildim lütfen bana bir kere daha yorum atar mısın canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa benim bu galiba ;) seninle alakalı değil ablacım birini ben silmiştim sende iki diye diğerini silmişsin sanırım :D

      saydemir1@hotmail.com Blogda da paylaşmıştım ;))

      Sil
    2. Eveeeetttttt :) Ay canımmm ben de dedim ikisini birden neden sildi haha :) Canım bu sabah hazırladım listeyi karışmasın diye seni yine bu sıraya eklemiştim bu yorumu yazsan da yazmasanda sıra senindi ani hakkını yemem :)Senin bloğun nedir bir yazsana kız bana :)

      Sil
  12. çanta çok güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Çekilişe katılmıyorsunuz herhalde :)

      Sil
  13. Merhaba :) Ben de yeniyim ama çekiliş için gelmemiştim ama bi şansımı deneyeyim :) Ama kazanmasam da önemli değil çünkü çok beceriksizim ama fikir sahibi oldum özellikle yaptığınız harf ile :) Bu arada çiçekli çanta çok güzel diğerleri de tabii.Emeğine sağlık kime çıkarsa hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgilerimi yazmayı unutmuşum değil mi? :)
      https://twitter.com/_loverK_/status/307593893040517120
      htcsk@hotmail.com

      Sil
    2. :) Bol şans LoverK :) Fikir vermek de mutlu etti beni kolay gelsin:)

      Sil
  14. Merhaba Şenay Hanımcım hediyeleriniz muhteşem hele o çantaya bayıldım benim gibi küçük bir bebeği olanlar için çok kullanışlı olacağı kesin.izleyiciniz oldum ama maalesef blogum yok o yüzden duyurunuzu yapamıyorum:( mail adrsim aysun_y_b@hotmail.com 6 aylık kızımın şansı için katılıyorum herkese bol şans

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet Aysun Hanım gördüm izleyicim olmuşsunuz. Bol şans diliyorum :) İstediğim de buydu kullanışlı olması :)

      Sil
  15. Şenay hanım gerçekten güzel şeyler ortaya koyuyorsunuz her seferinde.Açıkçası hediyelerden çok bu özgün çalışmaları bir gün ben de yapabilmeyi istiyorum. Ayşee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ayşe Hanım güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten... Peki çekilişe katılıyor musunuz :)

      Sil
    2. katılsam da fena olmaz hani :)

      Sil
    3. Siz bilirsiniz zorlama yok :) Bloğunuz yoktur herhalde sadece üye olmanız yeterli :)

      Sil
  16. inanın dönmenizi dört gözle bekledim beklediğime de değdi doğrusu bende bu ciciş hediyelere talibim nrgl.ylmz@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. merhaba Şenay Hanım dönüşünüzü dört gözle bekledim değdi de beni yanıltmadınız paylaşımlarınızı büyük bi zevkle takip ediyorum bende bu güzel hediyelere sahip olmak istiyorum çünküüüü bayıldım hediyelerinize

    YanıtlaSil
  18. mail adresim nrgl.ylmz87@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nurgülcüm :) Mail adresini iki yerde farklı yazmışsın bir sürü de yorum bırakmışsın hiçbirini silmiyorum ama doğru mail adresinin ikincisi olduğunu düşünüyorum değil mi :) Bol şans :)

      Sil
    2. evet doğru olan ikincisi

      Sil
  19. yeni bi blog sahibi olsamda, uzun zamandır çok sıkı bir takipçinizim zaten :) çekilişinizi blogumda duyurdum veee bu şahane hediyelere gönülden talibimmm şenay hanımm :) iletişim için prenses87_06@hotmail.com ...
    http://guldenhosgor.blogspot.com/ blogum...kucak dolusu sevgilerleee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Güldencim sana bloğunla nice nice yayınlar dilerkennnn benim çekilişimde de bol şans diliyorum teşekkürler :)

      Sil
  20. Merhabalar ;
    Öncelikle çekilişiniz hayırlı olsun çekilişten ziyade ben bloğunuzu çok beğendim daimi misafirinizim bundan sonra haberiniz olsun ;)
    Çekilişe gelince bende kızımın şansına katılmak istiyorum hem kızımın ismide Nehir portföy çantadaki N harfide bize gayet uygun gözüküyor :D
    İnşallah bize çıkar ben hediyelere bayıldım çünkü el emeği göz nuru ...
    Bende bloğumda duyurdum ve izleyiniz oldum ;
    http://1dalda2baykus.blogspot.com/2013/03/bir-cekilis-haberiii-daha.html
    nehir23_yasbay@hotmail.com

    HERKESE BOL ŞANSLAR ..............

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hadi bakalım kızınızın da sizin de şansınız bol olsun :) Fakat söylediğim gibi eğer bloğumu sever takip ederseniz daha mutlu olurum inanın :) Bol şans...

      Sil
  21. Paylaştım nez.can@mynet.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nezahat Hanımcım size de bol şans :) Paylaştım dedi0ğiniz nedir anlamadım nerde paylaştığınızı bilemiyorum ama zorunlu şart olmadığı için sorun değil :) Üye olmuşsunuz gördüm, takibinizi de beklerim :)

      Sil
  22. Şükran Şimşek blogunuzu izlemeye aldım facebookta paylaştım ve twitterda paylaştım:)
    Şükran Şimşek twitter gorgon_ https://twitter.com/gorgon_/status/307831797616607232
    facebook da aynı adla paylaştım
    sukransmsk@hotmail.com
    sukransmsk@gmail.com
    herkese bol şans:) teşekkürler umarım olmuştur:)

    YanıtlaSil
  23. Şenay'cığım, çekilişin hayırlı olsun, kolay gelsin. Hediyelerin de çok güzel, çok emek vermişsin. Senin elin çabuk maşallah ama bunları düşünmek, malzemeyi tedarik etmek, hazırlamak hep emek işi. Ee, katılmak kaçınılmaz oldu :))

    Takipçinim ezelden.
    Blogumun duvarında resimli linkli gadget olarak ilan ettim,çekiliş sonuna kadar orada olacak ( Sağda biraz altta çekilişler köşesinde ) : http://nowacraft.blogspot.com/
    Mail adresim : nowacraft@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nowaacım bol şans şekerim :) Evet yapması değil de acaba ne yapsam ne hediye etsem kısmı sancılıydı :) Karar verince daha kolaylaştı herşey :) Hadi bakalım kime gidecekler :)

      Sil
  24. şekercim katılıyorum,güzel bir numara ver bana,fimofimodan paylaşıyorum oldu mu,email de vereyim very aktif hamra76@yahoo.com.tr,bir de öpücük yolladım yakaladın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Very aktif bir mail olması önemli kuzum :) En önemli kural vallahi ulaşamam veririm ikinciye haaaa :) haha :) Bol şans güzelim en güzel numara senin :)

      Sil
  25. çantalaraa bayıldım!!!! bluz süper.bende çekilişe katılmak isterim.blogum yok malesef :( ama duydum ki çekilişi paylaşmak şart değil buna koccaman sevindim :) :)hediyeler için çook emek vermişsin bu yüzden kutlarım seni ablacık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşracım mailini yazmamışsın ama biliyorum seninkini sorun yok haha :) Sen ve senin gibi pekkkkkk çok takipçim olduğu için paylaşmayı şart koyamazdım içim elvermez :) Arkadaşlarınla paylaaaaş komşunla paylaaaaş :) Tabi paylaştıkça gelecekler şansın azalacak sen bilirsin haha :)
      Bol şans cicim :)

      Sil
  26. selamm
    blogunuzu takip ediyordum zaten bir süredir, çekiliş haberinize de çok sevindim. blogumda paylaştım. orda da dediğim gibi çiçekli çantaya bayıldım hadi bakalım hayırlısı :)
    sevgiler.. (meryemdurgut.92@gmail.com)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Meryemcim gördüm teşekkürler paylaşımın için :) Bol şans diliyorum :)

      Sil
  27. bayıldım hediyelere canım aslında ben çekilişlere katılmıyorum şimdiye dek sadece serpilcimin çekilişne katıldım sana da katılmak istiyorum cnm...kavurmaci_1976@hotmail.com sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Katıl katıl bunu çekiliş sayma eğer kazanırsan seni seven bir arkadaşından sürpriz hediyeler olarak kulalnırsın çekiliş yok :)
      Bol şans canım :)

      Sil
  28. şenay ellerine sağlık, yeşil bluza bayıldım,
    zaten takipçindim, http://pinarinelinden.blogspot.com/2013/03/senayatlgann-cekilisi.html burada paylaştım,
    gerçek olan şu ki bana çıkmasa da seni keyifle takibe devam ederim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınarcım bol şans fakat mail adresini de yaz olur mu göremezsen de ben bloğundan sana ulaşırım ama yazarsan sevinirim :)

      Sil
    2. teşekkürler :-) pinarinelinden@gmail.com

      Sil
    3. yazdım gitti, teşekkürler :-)
      pinarinelinden@gmail.com

      Sil
  29. canım yayınladım çooooooooook sevgiler

    YanıtlaSil
  30. Özellikle çantaya bayıldım gerçekten çok hoş olmuş. Kendime bol şans diliyorum:)))

    http://adadenizi.blogspot.com/2013/03/senayn-cekilisi.html
    saadetuslu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  31. bu çekilişi kaçırmak olmazdı....

    zaten izleyicindim...birde senin el emeği ürünlerin olunca hayır demek olmaz....

    http://ratatoule.blogspot.com/ blogumda sağda altta... herkese bol şans diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sana da bol şans diliyorum canım hadi hayırlısı :)

      Sil
  32. Merhaba bende geldim çekilişe :) hediyeler çok güzeller :) bloğumda da duyurdum :)
    http://hiko87.blogspot.com/2013/03/senay-hanmdan-cekilis.html
    hikmett87@gmail.com
    Herkese bol şans... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz Hikmet Hanımcımmmm :) Bol şans diliyorum size de :)

      Sil
  33. Merhaba ben sizi herzaman zaten tekip etmekteydim böyle güzel hediyeleri görünce bende şansımı denemek istedim.Bloğumda yayınladım http://nurayintasarimlari.blogspot.com/ n_incak@hotmail.com .Sevgiler.

    YanıtlaSil
  34. selam canım izleyicinim
    bloğumda duyurdum
    http://benimisimdikis.blogspot.com/2013/03/cekilis-duyurlar.html
    google plusta paylaştım
    https://plus.google.com/103824906452003462247
    mail adresim
    dikisdikmekbenimisim@gmail.com
    esma ünlü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim Bol şans diliyorum sanada :)

      Sil
  35. merhaba canım.çekilişini bloğumda duyurdum..http://hayattagzelolannevarsa.blogspot.com/2013/03/yine-bir-cekilis-var-hemen-katln.html.bundan sonra takiptayim.....bu şık hediyeler için çok teşekkürler.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Mail adresini de yazabilirsen sorun yok sonra bulamam bak seni kaçırırsın şansını :)
      Bol şanslar :)

      Sil
  36. Ellerine sağlık sevgili Şenay. Severek takip ediyordum seni.Hepsi birbirinden güzel hediyeler. Bloğumda sağ aşağıda gadget olarak duyurdum.
    http://ikndesign.blogspot.com/
    Google plus da paylaştım
    https://plus.google.com/u/0/113558519173987869009/posts/5WWba1iVA2k

    ilknrbk@gmail.com

    Bol şanslar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çokkkkk teşekkür ederim bol şans diliyorum bende size :)

      Sil
  37. EBRU
    Benim blogum yok ama hediyeleri çok begendim istiyorum şenaycım umarım bana çıkar hepside emek isteyen şeyler ve çok güzel olmuşlar ellerine saglık facebookta paylaşıyorum hoşçakal..ebrubakdemir@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ebrucum illa bloğun olmasına gerek yok sorun değil :) Fakat izleyicim olman gerek :) Bir tane Ebru var ama o da sen değilsindir diye düşünüyorum :) İzleyicimsen hangi isimle izleyicim olduğunu söyleyebilirsen blog falan gerekmez kuzum :) Ya da bu siteye katıın kısmından izleyicim olmalısın :)

      Sil
  38. Merhaba,hepsi çok güzel ama bluzun hem rengi hem de rengi harika.Blogumda yayınladım,takipçinizde oldum.Mail:znurhayat@yahoo.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler takı perisi beğenmene sevindim :) Bol şans :)

      Sil
  39. şenaycım benimde bloğum ama şansımı denemek istiyorum.Benim paylaşımım aşkadaşlar arasında oldu kabul olurmu:)
    mail:pinarmeric@mynet.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha arkadaşlarının adını soyadını vermelisinki arayıp sordun mu öğreneyim haha :) Şaka canım yaaa kabul oldu gitti :)
      Bol şanslaaarrrr :)

      Sil
  40. Şenay hanımcım,
    Takipçiniz oldum, blogda gadget olarak paylaştım.Hayırlı uğurlu olsun hepimize :))) ehehehhehe
    Serpil kazansın, ben kazanırsam da Serpil'in olsun bunlar :)) tam ona göre ciciler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha Selcen Hanımcım üyem olmuşsunuz gördüm teşekkür ederim :) Ne kadar yüce bir amaç için katılıyorsunuz çekilişeeeeeee :)
      Hahaa Serpilcim çok beğendi evet hadi çifte şans olsun ona da inşallah :)

      Sil
  41. Merhabalar dikise cok onceden gonul vermis ancak fiili olarak yeni adim atmis bir dikis sever olarak paylasimlarinizi cok begendim.basarilar dilerim:) mail adresim. fatma4565@gmail.com

    YanıtlaSil
  42. Merhaba bir arkadaşımın bloğu sayesinde bloğunu keşfettim.Öncelikle böyle yetenekli olduğun için tebrik etmek isterim.:)
    Bende katılıp şansımı denemek isterim.
    http://incitanesi-cangz.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-cekilisim-var.html
    emine kılıç
    emnklc@gmail.com

    YanıtlaSil
  43. İzleyicin oldum blogumda duyurdum
    http://gullerledikis.blogspot.com/2013/03/cekilisler.html
    gullerledikis@gmail.com

    YanıtlaSil
  44. merhaba
    izleyicin oldum
    komsumla ve annemle ve g+ da paylaştım :))
    https://plus.google.com/u/0/?tab=mX#111258337863960201018/posts/YmerMauRTpV
    en cok ciçekli çantaya bayıldım bi de senin tarzına samimi :)
    meralumeral@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Annenizle ve komşunuzla paylaşmanız kısmına bayıldım teşekkürler :) Hoşgeldiniz ve bol şans diliyorum ben de :)

      Sil
  45. sırf sizin için blog açtım siteye üye oldum :)) çekilişe kabul ederseniz mutlu olurum
    melankoli.eliff@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah :) Blog mecburi değildi güzelim teşekkür ederim ama :)
      İzleyicim olmuşsun gördüm ve kafidir benim için teşekkürler :)
      Bol şans :)

      Sil
    2. ben tşk ederim
      mail aderim yanlış olmuş :)
      melankolik.eliff@hotmail.com olacaktı

      Sil
    3. O tek "k" harfi neler değiştirirdi :) Düzelttiğiniz için tekrar teşekkürler :)

      Sil
  46. http://ftmgrr.blogspot.com/2013/03/surusune-bereket-cekilisler-3.html
    blogumda duyurdum
    acemi gelin adıyla zaten takipteydim:))
    ftm_grr@hotmail.com

    tüm hediyelerinize bayıldım
    özellikle çantaya
    1 yaşında kızım var her yere koca koca çantalarla gidiyoruz
    ee böyle güzel şık çiçekli bir çantam daha olsa hiç fena olmaz yani.))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol şans diliyorum Acemi Gelin :) Evet bilirim kocaman çantaalarla nasıl dolaşıldığını, içine ıslak mendilden sudan abur cuburdan emzikten hırkadan ve daha aklıma gelmeyen dünyanın şeyiyle dolaşmak zorunda kaldığım günler geldi aklıma şimdi :) Bunları düşünerek kocaman bir çanta yapmak istedim inan içine ne isterseniz koyun yazın cıvılll cıvıl dolanın :)

      Sil
  47. https://plus.google.com/u/0/100163469620213090616/posts/GZ8cRBiiyre
    http://krmbgm.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-cekilisim-var.html
    begum kerem adıyla izleyici oldum bloğumda paylaştım.
    twitterde begum alp adıyla paylaştım
    https://twitter.com/begmalp1/status/308519963235319809
    facebookta krmbgm alp adıyla paylaştım
    https://www.facebook.com/kerem.canatar.5/posts/340676656033729

    mail:kerembgm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  48. merhaba farklı bir çekiliş olmuş=))
    begüm salurvan adıyla izleyicinizim
    blogum da duyurdum

    http://desenlioje.blogspot.com/2013/02/cekilis-var-dediler-geldik.html
    begum-salurvan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  49. tweetimde duyurdum
    https://twitter.com/GulsenSeven_/status/308534167237443584 linki burada

    ayrıca uğurböceğim mutfağı olarak izleyiciniz oldum
    mail: gulsen.ugurbocegimm@gmail.com
    inşallah banada çıköar,ayrıca banada beklerim güzel tarifler var görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşen hanımcım hoşgeldiniz elbette ben de gelirim ziyarete :) Fakat izleyicim olma konusunda bir aksaklık olmalı çünkü yok sizin adınız izleyicilerim arasında tekrar deneyebilir misiniz lütfen :)

      Sil
    2. :) Tamamdır şimdi Bol Şans )

      Sil
  50. Merhabalar
    Blogunuzu yalandan_uzak adıyla takibe aldım.
    blogumda da paylaştım link : http://cicekcik.blogspot.com/2013/03/merhabalar-yine-guzel-bir-cekilis-haberi.html
    teşekkürler.
    yalandan_uzak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  51. merhaba :)
    mümine adıyLA İZLEMEDEYİM
    BLOGUMDA DUYURDUM
    http://mineilehayat.blogspot.com/2013/03/cekilis-haberleri-3.html
    tatlibocek35@hotmail.com

    YanıtlaSil
  52. s.a. izleyicin oldum g+ dahil her yerde duyurdum
    https://twitter.com/34nurdan/status/308552593720897536
    https://plus.google.com/107691395957711141435/posts/HiVhhAumPnL
    http://mutlukazanc.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-cekilisim-var.html
    http://www.facebook.com/nigar.demirci.52/posts/522589484458682
    nigar.1968@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nigar Hanım teşekkür eder bol şans dilerim :)

      Sil
  53. Merhaba bloğunuzu sürekli takip ediyorum inşallah bir gün bende sizin kadar güzel şeyler yaparım bloğum olmadığı için çekilişi facebook üzerinden paylaştım inşallah bana çıkar
    http://www.facebook.com/sevim.necatkaracan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğunuz olmasına gerek yok :) Takip ettiğinizi biliyorum arada güzel yorumlarınızı alıyorum evet ama Sevim Hanım hangi isimle izleyicim oldunuz Sevim karacan adıyla bulamadım maalesef. Onu da hallederseniz sevinirim ....

      Sil
    2. Şenay hanım karacansevim olarak izliyorum

      Sil
    3. Sevimcim bir de sen bak ben tekkkkk tek inceledim gözlerim çıktı ama maalesef göremedim :)

      Sil
    4. galiba sonunda hallettim çok uğraştırdım sizi

      Sil
    5. :) Ben hala ghöremiyorum ama :(

      Sil
    6. sanırım bir sorun var çünkü ben kendimi görüyorum neyse bu sefer kısmet değilmiş başka çekilişe katılırım artık :((((

      Sil
    7. Ayyyyy kendini nerde gördüğünü söyle lütfen :) Hangi üyeler arasında görüyorsun ben mi göremiyorum gözlerim bitti tükendi yemin ederiiim :) Kimlerin arasındasın söylersen tekrardan bakayım ama 400 kişiyi tek tek kaç defa inceledim bitti gözlerim :)

      Sil
    8. Şenay hanım Necla şölen ve pembenin hobileri arasında görüyorum bu kadar uğraştan sonra bana çıkmazsa çok üzülürüm hem sizi çok uğraştırdığım için hemde bu güzel hediyeleri kaçırdığım için ama yinede yaptıklarınızı büyük bir zevkle takip ediyorum

      Sil
    9. hahaha yaşasıııınnn gördüüümmmmm :) Allahıııım çok sevindim, hayır daha önceden gördüğüme emindim ama nedense kaç gündür kör mü oldum nedir :) Hayır takip ettiğini biliyorum ve hatta senin bu profil remini izleyicilerim arasında da gördüm eminim ama ne oldu da kör oldum bilemiyorum :) Günde kaç kişiye bakıyorum artık gözler yetmiyor haha :) Kusura kalma lütfen :)
      Bol şans diliyorum :)

      Sil
  54. MERHABALARRR

    HEDİYELERINIZ COK GÜZEL HELE ÇİÇEKLI ÇANTAYA BAYILDIM INŞ. CIKAR BANA YA:(

    ZATEN BLOG IZLEYICINIZIM SEDA Y.OLARAK AMA YORUM BIRAKTIGIMDAKI ADIM IKIZANNESII OLARAK HATIRLARSINIZ BELKI BENI:)

    TWİTTE PAYLAŞTIM
    https://twitter.com/DRNCNR

    SEVGİLERR
    ikizannesii@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hatırlıyorum meraklanmayın hatırlamam mı :) Zaten adınız da akılda kalıcı resminiz de :)
      Bol şans diliyorum Seda Hanım :)

      Sil
  55. TAKİPTEYİM...
    BLOGUMDA DUYURDUM...

    http://sirintarifler.blogspot.com/2013/03/senay-dan-cekilis.html

    melikemina61@gmail.com

    YanıtlaSil
  56. Merhaba,takipteyim :)
    pelinb352588@hotmail.com

    YanıtlaSil
  57. Merhaba,
    Hediyelerinizin hepsini çok beğendim, inşallah hepsi benim olur:) Blogunuzu ozlemm kullanıcı adıyla takibe aldım. Çekilişinizi Facebook, Twitter ve Google Plus hesaplarımda duyurdum.
    http://www.facebook.com/esra.karaguzel.3/posts/402129799883877
    https://twitter.com/ozlemmkaratas/status/308588625388511232
    https://plus.google.com/u/0/118214777828372042277/posts/jmHjH4dn55S
    esrakrgzl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  58. Şenay neler neler yapmamışki. Çekilişin sayesinde bloğunu buldum. Geç keşfetmişim. Birsürü yeteneğin var maaşallah. Özellikle dikişlerine bayıldım yaratıcısın. Bundan sonra takipçinim. İyi yayınlar. Bloğumda çekilişi duyurdum. http://margazitce.blogspot.com/2013/03/cekilis-vaar.html
    margazit09@mynet.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)
      Ayrıca booool şans diliyorum :)

      Sil
  59. merhaba takipteyim
    hediyelerinizide çok beğendim masallah sze:)
    http://haceryucer.blogspot.com/
    haccer_sy@hotmail.com

    YanıtlaSil
  60. merhabaa
    takipteyim tabikii :)
    http://elvanhobi.blogspot.com/2013/03/mart-2013-cekilisleri-katldgm-cekilisler.html blogumdada paylaştım.
    elvanhobi@hotmail.com

    kolay gelsinn sevgilerr

    YanıtlaSil
  61. zaten takipteydim paylaştım
    http://www.evciwomen.blogspot.com/2013/03/cekilisler.html
    alisahmet_64@hotmail.com
    evciwomen.blogspot
    herkese bol şans

    YanıtlaSil
  62. http://birmavimbirpembem.blogspot.com/2013/03/tik-tik-cilar-buraya.html
    takibe aldım.paylaştım
    a382001@hotmail.com
    birmavimbirpembem.blogspot.com
    banada beklerim bye

    YanıtlaSil
  63. Oy oyy oyy hediyelerin beni benden aldı canım hepsine ayrı ayrı bayıldım desem :)
    izleyicin oldum (hayaldiniz) blogum olmadıgından twitterımdan paylaştım hadi bakalım şansım bol olsunn
    https://twitter.com/hayaldiniz/status/308963720229433345

    sevgilerimle
    altasmetal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  64. https://www.facebook.com/mkezeynep Bloğunuzu üye olmadan izleyenlerdendim (şimdi oldum) hatta nerdeyse her gün bu gün ne dikmiş diyemerakla bloğunuzu ziyaret ediyorum hem evde hem işte çalışıp birde dikişle uğraşacak zaman ve enerjiyi nerden buldunuzu merak ediyorum enerjinizin hiç bitmemesi dileğiyle mke.zeynep@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha bu çekiliş vasıtasıyla bloğumu görünmez olarak izleyen tüm arkadaşları görünür yapmış oldum desenize :) Böyle sırtımda sürekli biri beni izliyor hissi vardı demekki biri sizmişsiniz haha :)
      Bol şans Mükerrem hanım :)

      Sil
  65. Merhaba Bende blogunuzu üye olmadan izleyenlerdenim.Umarım çekilişi kazanırım.
    blogumda duyurdum buyrun:

    http://evimizdenbirseyler.blogspot.com/2013/03/cekilis-var.html

    mail adresim:

    adigdemd@gmail.com

    Bir sorum olacaktı?
    ola ki ben kazandım(inşallah)ama 13 yaşında olduğum için bedenimi bilmiyorum.bluzu ona uygun dikme şansınız var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hooop seni de yakaladım demekki gizli gizli izliyormuşsun beni bak haha :)
      Daha 13 yaşında miniciksiiiiinnn :) Şimdi böyle dedim diye kızmışsındır çünkü sen büyümek istiyorsun değil mi :) haha ileride görürsün küçülmek isteyeceksin...
      Bluz konusuna gelinceeeee sen bana göğüs bel, boy gibi ölçülerini verirsen yeterli olur canım meraklanma :) Hatta bu bluzun biraz daha dize kadar olanını yaparım elbisen olur bir de kemer dikerim fileden olmaz mı :)
      Bol şans :)

      Sil
    2. olur tabiki teşekkür ederim

      Sil
  66. şenaycım koştum geldim geç kalmadım sanırım hemen listeye benide ekle katılan herkese bol şans diliyorum.
    http://marifetlihanimlarklubu.blogspot.com/2013/03/cekilis.html
    mrlcagliyan@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç kalmadın Meralcim :) Meraklanma senide listeye ekliyorum canım Bol Şans :)

      Sil
  67. merhabalar,
    takipçiniz oldum, bloğumda duyurdum, bu da mail adresim miss_krizantem@hotmail.com

    bluz ve çanta uyumu harika ellerinize sağlık ama kombin süper bana çıkarsa deri taytıda isterim ona göre :))))))) ay 2 dakka resmi olamadım. çekilişin hayırlı olsun canım. çekilişte şansım yoktur pekte katılmam ama istisnalar kaideyi bozmaz :)
    çekilişini bloğumun ana sayfasında gadget olarak yayınladım canım sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Taytıda versemmi diye düşünmedim değil aslında ama pantolonu uzaktan yapmak zor olur diye vazgeçtim :) Sana kıyak geçerim çaktırma ama haha :)
      Bol şans diliyorum canım :)

      Sil
  68. izleyicin oldum.blogumda duyurdum.http://kendininruhdoktoru.blogspot.com/2013/03/httpsenayatilganblogspotcom201303cekili.html. kendininruhdoktoru@hotmail.com tayt da olsa süper olurmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol şans diliyorum :) Taytı düşündüm ama herkesin bedenine göre pantolon uydurmam zor olur kendimi daha fazla germek istemediğimden ve bir sürü de hediye verdiğimden gerek yok diye düşündüm :) Taytlı başka bir çekiliş yaparım artıkın :)

      Sil
  69. merhaba ece kalaycıoğlu ismimle izlemeye aldım bloğunuzu
    emeğinize sağlık hediyeleriniz çok güzel:)
    bloğumda paylaştım
    http://derinceece.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-hediye-cekilisi.html
    bana da bol şans..
    ECE KALAYCIOĞLU
    ece.derin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  70. merhaba benim blogum facem yok ama izleyicin oldum hediyen ve blogun harika sevgiler...

    kübra baştuğ
    mavimorlacivert@hotmail.com

    YanıtlaSil
  71. bu arada blogumda hediye cekilişim var =) beklerim:)

    YanıtlaSil
  72. Merhaba bloğunuzu 10 marifette gördüğümden beri izliyorum ama yeni takibe aldım,diktikleriniz çook güzel,zaman zaman gördüğümüz küçük mankeniniz de çok tatlı,.ok başarılısınız bu cicileri de çoook beğendim bana gelirlerse mutlu olacağım:)))
    fatefate7@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim sevgili Huzurlu Orman :) Güzel sözleriniz için teşekkür ederim :)
      Çekilişime katılmak için tek şart izleyicim olmanız fakat olduysanız da göremedim hangi isimle oldunuz acaba yazarsanız sevinirim, artık sürekli birilerini aramaktan gözlerim göremez resimelri ayırt edemez oldu kusura kalmayın lütfen :)

      Sil
  73. merhaba şartlar tmm izleyicinim
    https://www.facebook.com/pelin.dmrl/posts/260443107424844
    ppelin.77@hotmail.com

    YanıtlaSil
  74. https://www.facebook.com/yesim.koc.10/posts/168110060005107 facebookta paylaştım. google+1 ledim izlemey aldım yesimkoc_38@hotmail.com


    harika şeyler bunlar kendi ellerizile yapmışsınız ne kadar güzel

    YanıtlaSil
  75. :) boracemtuna@hotmail.com :)

    YanıtlaSil
  76. merhaba bloğunu ve hediyelerini çok beğendim ve facebook da paylaştım umarım kazanırım
    https://www.facebook.com/serpil.aslanbercinli/posts/120346304815724
    hasretim_amasya@hotmail.com
    serpil aslan berçinli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpil Hanımcım teşekkür edrim. İzleyicim olmanız da gerekiyor yoksa ben mi göremedim hangi isimle izleyici olduğunuzu yazarsanız sevinirim :)

      Sil
  77. mrb.bloğu suzan7814 kullanıcı adıyla izliyorum çekilişi facede paylaştım:

    http://www.facebook.com/suzan.dogan.754/posts/152256371605224

    marifet10 sitesinden paylaşımlarınız beğenerek takip ediyordum bloğunuzu yeni keşfettim kolaylıklar diliyorum

    suzan doğan
    suzan7814@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Suzan Hanım Bol Şans diliyorum ben de size :)

      Sil
  78. mrb bende varım bloğunuzu izlemeye aldım,çekilişi yayınladım http://tefafuk.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-cekilisim-var.html tefafuk_tuba@hotmail.com
    Tuba Nur

    YanıtlaSil
  79. hayırlı olsun ıns nsıplısı ben olurum
    fatmabetül çoban
    behrem_gul@hotmail.com
    https://www.facebook.com/fatmabetul.coban.14/posts/154093184750326

    YanıtlaSil
  80. Merhabalar Şenay hanım, yeşil tşörtü çok sevdim. Ben de varım :)
    http://birdenesene.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-cekilisim-var.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Lütfen bana mail adresinizi de gönderin olur mu yoksa kazansanızda size ulaşamam başkasına gider hediye demedi demeyin :)

      Sil
    2. Hayııııııııııııııııır gitmesiiiiiiiiiiiiiiin :)))
      redredre@gmail.com
      Hatırlattığınız için çok teşekkürler.

      Sil
    3. :) haha mail adresi de pek bir karışıkmış redredre haha orijinalll :)
      Bol şans diliyorum şimdi oldu :)

      Sil
  81. Merhaba bloğunu izliyorum.
    Çekilişi duyurdum.
    https://www.facebook.com/senay.gazoz.5/posts/495735023819060
    https://twitter.com/senaygaz/status/311023599848943617
    senaygazoz@gmail.com
    Şenay Gazoz
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  82. Blogu izliyorum zaten
    çekilişi duyurdum
    http://gokyuzunebakarkenuyuyakalmisim.blogspot.com/2013/03/mart-ay-cekilisleri.html

    hilalakinci@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hilal Hanımcım Bol Şans diliyorum size de :)

      Sil
  83. merhaba izlemeey aldım kampanyayı face de duyurdum
    http://www.facebook.com/fattmaozdemir/posts/515471321839403
    fatma özdemir
    fsonmez44@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. merhaba izleyicinizim çantaya bayıldım :) ellerinize sağlık herşey çok güzel :) Blogumda hediyenizi duyurdum.Sevgiler...

    aslolanguzellik@hotmail.com

    http://aslolanguzellik.blogspot.com/2013/01/cekilis-haberleri.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Bol Şans Diliyorum Ben de :)

      Sil
  85. merhaba şenay hanım 10 marifetten takip ediyordum ama artık hep takipteyim çantalara bayıldımmm çok harika görünüyorlar.
    merve kurhan mail adresim mrv_137@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merve Hanım teşekkürler :) Ben de bol şans diliyorum size :)

      Sil
  86. Merhaba bloğunu izliyorum.
    Çekilişi duyurdum.
    http://salihatemiz.blogspot.com/2013/03/httpsenayatilganblogspotcom201303cekili.html
    http://salihatemiz.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-cekilisim-var.html
    https://twitter.com/salihatemiz/status/311434860747177985
    https://plus.google.com/103928266736196837644/posts/5n7cJcFbkji

    saliha temiz
    salihatemiz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  87. Aaaa Şenaycım bu güzel çekilişi bende kaçırmak istemiyorum zaten izleyicinim küçük mucizeler olarak ayrıca blogumda duyurdum http://kucukmucizelerle.blogspot.com/2013/03/bir-cekilis-haberi.html katılanlara bol şanslar.mail ilkeharputlu@gmail.com

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaçırma tabiki canım :) Bol bol şanslar hadi bakalım :)

      Sil
  88. çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık ...
    gulcin_capan@windowslive.com

    YanıtlaSil
  89. Merhabalar şartları yerine getirdim.Bloğunuzu izlemeye aldım,çekilişi,bloğumda paylaştım güzel görünüyor hepsi hediyelere bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık çok umarım şanslı olabilirim.Sevgiler... gamzehaseki86@gmail.com
    http://sevgicini.blogspot.com/2013/03/biraz-ondan-biraz-bundan-cekilisim-var.html

    YanıtlaSil