9 Mart 2013 Cumartesi

Babama İş Tulumu Diktim...

Merhaba arkadaşlar...
Her zaman kendime birşeyler dikmiyorum elbette. Veya sadece elbise de dikmiyorum. Daha bir sürü farklı şey dikiyorum da herşeyi de paylaşmıyorum bunların yanına koyarsam ayıp olur şimdi haha :) Neyse geçen gün babam için bir iş tulumu diktim. Eskisi azcık yırtılmış ve artık çok kirlenmişti onun için yeni bir tane sağlam tuluma ihtiyacı vardı. Kalllıııııın bir kot kumaşından tulum diktim, onde ve arkada da bir sürü cebi var daha kullanışlı olacak babam için :)
Baba diktim bir dene dene diye birkaç defa rahatsız ettim kendisini ama napalım madem mankenim yanımda provaa etmem gerek değil mi :) Kot çok kalındı ve aslında kıvırması zor olduğu için makinede dikerken birazcık zor oldu. Çünkü cepleri en sonra diktim ve bu defa makine ev tipi kumaş kalın olunca sığdırmakta zorlandım ama başardım, azmim sonunda olay sonuçlanmış oldu :)

Eeeee fotoğraf çekiliyor Ece eklenmese olmazdı :) İlk fotoğrafı da Ecesiz nasıl çektim hayret ettim haha gözünden kaçmış cadıcığımın :)


26 yorum:

  1. Ne güzel dikmişsiniz hazır gibi olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. şenay ece dedesine ne kadar çok benziyor simaları aynı :) tulumda pek yakışmış yakışıklı babana eline sağlık tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Dede demesini istemiyor babam haha büyükbabası :)
      Ayrıca evet Ece hep eşimin tarafına benziyor, bbannesine de çok benzer bana pek benzemiyor haha :) Alıştım ben artık :) Yani babam Kayınpederim aslında :)

      Sil
  3. Şenaycım ellerinine sağlık nede güzel olmuşş gerçektende kızın dedeyi çok andırıyor Güle güle giysin babacığın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Duygucum :) Evet hep eşimin tarafına benzemiş kerata bana da benzeseydiya azcık :D

      Sil
  4. Çok güzel olmuş, baban pek mutlu olmuştur, ellerine sağlık..kızın da pek şeker maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ayyy çok teşekkürlerrrrr, kuzuların hepsi tatlı da benimki bana daha bir tatlı taktir edersinizki :)

      Sil
  5. kız sen güzel dikmişsin canımcığım ama babana da yakışmış,sağlıklı günlerde giymesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohooo babam şimdi azcık havlar ısınsın asla yerinde duramaz diker keser biçer deler yapıştırır haha yerinde duramaz, ne kıyafetler eskitti işler yaparken de kot olsun kalın olsun dedik bari ben dikeyim dedim bir tane :) Yatırdım eski tulumu kumaş üzerine azcı büyüğünden daha ceplisinden diktim babama :) Güle güle kullansın evet :)

      Sil
  6. Sana benzemiyo kızın :)
    Bnm kızımda aynı böyle
    Ben beya<z renkli göz eşim aynen öyle
    Ama kızım zenci çocukları gibi esmermi esmer :)
    Ama Gid gide büyüdükçe kendime benzetiyorum sima olarak
    Kızında eminim büyüdükçe sana benzicek..


    Bunun dışında
    Ben dün gece rüyamda babamı gördüm bebek olmuş sallıyodum ayağımda seviyodum bi yandan
    Hemen tlfon ettim ağlıya alıya baba bi derdinmi var diye sakinleşemedim bi türlü
    Babama bende böyle bişi yapyıım bak bu süper:)
    Bnm bi tane tulumum var onu büyütüp genişletip yaparım belki :)

    Babana rabbims ağlık ve hayırlı uzun ömür versin acısını göstermesin..
    Baba çok ayrı bi şi bende içim bi hoş oldu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haah benzesin tabiki azcık da bana benzesin ama dimi :D
      Bencede babana dik artık kolu komşuya dikmediğin bluz, pijama kalmamış babana da tulum dik :) Ben de babamın eski tulumunu yatırdım kumaşa diktim biraz dar geliyordu o bir iki beden büyüttüm geniş kestim oldu bitti :) Hadi bakalım kolalrı sıva :)
      Amiiiin hepimizin babasına canım benim :) Resimdeki Eşimin babası ama onu da babamdan ayrı tutmam inan zaten benim babamı ikiyılda bir anca görüyorum, ama kayınpederlerimle her gün beraberiz içli dışlı olduk Edireye geldik geleli :) Kayınpederim demem veya kayınvalidem de demem kimseye, sorarlar annem - babam derim çünkü hakikaten öyleler :) hepsi çok yaşasın sağlıklı yaşasınlar inşallahhh :)

      Sil
  7. oh maşallah ellerine sağlık canım,
    babacın güle güle kullansın..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Esmacım beğenmene sevindim, arada başkalarının da işine yarıyorum yani sadece kendime değil :)

      Sil
  8. çok başarılı :) ee sahibi de beğenmiş pozlardan belli zaten :) dede torun da pek sempatik olmuşlar yanyana.
    ellerine sağlık :) artık tüm ailenin terzisi sen olduğuna göre sana daha çok iş çıkar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyon Filizcimmmm tüm ailenin terzisiyim ama ben yeni şeyler dikmeyi seviyorum, inan iki yıldır fermuarı değiştirilecek bir spor pantolonum var elim gitmiyor ama birşey dik bana de hemen dikeyim :) Babam da beğendi evet pozlarına da yanzımış mı haha :)

      Sil
    2. aahh tüm konu komşunun söküğünü ,paça kıvırmasını yapıyomda kendi söküklerim ,paçalarım bekliyor. terzi kendi söküğünü gerçektende dikemiyor yav.en nefret ettiğim de fermuar değiştirmek :(

      Sil
    3. Aynen öyle Filizcim kendi söküğümü dikemiyorum hep öteliyorum kendiminkileri ama biri rica edince hemen yapıveeriyorum istemeye istemeye de olsa :) Öyle paça kıvırma terziliği hoş değil çünkü çok basit uyuz oluyom öyle işlere ama napalım :) hele bir de o paçalar için ip değiştirilecekseeeeee amaaaaaannnn bana zülum zülummmm :)

      Sil
    4. ozaman bende sizden rica ediyim :)))) benimde değiştirilecek bir fermuarım var :)

      Sil
    5. Ay kızzzz güzel fikir haaaa. Ypamadığımız şeyleri kargolayalım birbirimize astarı yüzünden pahalıya gelebilir ama işimiz grülür haha yosa yıllarca durur bunlar bende :)

      Sil
  9. Senay gercekten senin sayfana bakinca icim aciliyor sende ki pozitif enerji sanki bana geciyor.. Tony Burch diye bir magaza var ne zaman onunden gecsen seni hatirliyor gulumsuyorum cunku mankenler ve elleri senin gibi poz veriyor.. Benim literaturume senay pozu olarak girdi bile.. Babanda harika cikmis tulumda cok guzel olmus.. Ellerine saglik...Ozlem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha Özlemciiiim vallahi güldürdün beniii :) Literatüre mi girdim şimdi kızzzz :) Şaka bir yana öyle mutlu oluyorumki böyle şeyler duyunca haha içimden zaten gülmek geliyor daha fazla gülüyorum sayeniz de sayende canım :) Çok teşekkürler güzel övgülerin için :)

      Sil
  10. aa kayınederinmiymiş bende dicektimki pozitif enerjin babana çekmiş... ama olsun gelin kayınpeder toprağından olurmuş dimi :))
    tulum harika olmuş ellerine sağlık. erkek ürünleri dikmek zor olsa gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet canım kayınpederim :)
      Beğenmene sevindim, erkek ürünleri benim için farklı deneyimler elbette ama tulum o kadar da zor değildi açıkçası sadece kumaş çok kalın bir kot olduğundan makinede dikişi azcık zorladı o kadar :)

      Sil
  11. Bu hafta ne dikmis diye uzun zamandir takipteyim. Harika cok guzel paylasimlarda bulunuyorsun ve ayrica enerjin durgun bir insani bile canlandiriyor buradan verdigin pozitif enerji icin sagol. Serap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serap Hanım ne kadar güzel sözler bunlar böyle, enerjim bol olsun da sizlere de yansısın inşallah hep :) Çok mutlu oldum sabah sabah inanın teşekkür ederim :)

      Sil