22 Şubat 2013 Cuma

Dikişe Devam :)

Merhaba arkadaşlar... Evet Şubat 22 bitti ve ben projelerimi hakkıyla teslim edip evime, dikişlerime döndüm :) Artık projelerimin sonçlarını nisan sonuna kadar beklemek gerekecek :) Ben ümiyliyim kazanacakalr bakalım ne olacak, şimdi onları geride bıraktım ben önümdeki dikişlere bakıyorum :) Elbette daha bugün 14:00 sularında projeleri teslim edip akşam eve geldiğim için daha yayınlayacak bir dikiş yok ama önümüzdeki günlerde geleceğinin haberini vermek için yazıyorum bu postu :) DÖNDÜM ARTIK demek için yazıyorum :) Özledim dikişi, özledim, bloğumu ve özledim sizleri, sizlerden gelen güzel yorumları :)
Aradan sonraki ilk dikişimi bekleyin :)

47 yorum:

  1. En sonunda yani :) gelin artık bence de... Valla merak içinde bekliyorum yeni dikisleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sani iş bitince yorgunluğum da gitti . Hatta biraz önce birşeyler dikiveriyordum o kadar özlemişim :) Azcık uyuyayım bile demedim :) O kadar işimi bıraktım ki evde ama hepsini yoluna koyacağım bir yandan da dikişlerimle yine yanınızda olacağım günler geldi artık :) Ne güzel özlenmek böyle :)

      Sil
  2. hoşgeldin canım bizde seni özledik
    bekliyorum o güzel dilişlerini sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hoşbuldum hem de nasıl :) Çok güzel böyle beklenmek hakikaten , güzel yorumlarınızla pohpohlanmayı çok özlemişim Allahııımm :)

      Sil
  3. hoş geldinizzzz ee bakalım dönüşte bayağı özlediğiniz için harika dikişler çıkartırsınız kesin bekliyorum heyecanla haberiniz olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhhh nasıl fikirler birikti aklımda nasıllllll :) Bir yandan bir aylık ev temizliği yapmadan geçiştirdiğim evimi temizleyeyim yarın :) Fakat dikişsiz de duramam hatta şimdi elimde birşeyler dikiveriyorum bile :)

      Sil
  4. hoşgeldinnnn seni özlemiştim yeni dikişlerini sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ahhhh teşekkür ederim ben de sizleri özledim anlatamam yani :) Aslında dikişleri miiii güzel yorumlarınızı mı özledim onda kararsızım :) Böyle güzel yorumlarınız olmasa bu kadar hevesle dikemezdim belkide sağolun canlarım :)

      Sil
  5. her gün blogunuza girip girip baktım bir umut, olur ya dikiş olmasa da belki bir şeyler karalamıştır diye :) döndüğünuze çok sevindim, hoşgeldiniz :)) yeni tasarımlar gelsin artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ahhhh Semracımmm inan arada bir Ceeee eeee daha yapayım diye içim gitti ama uyumaya bile vakit bulamazken birşeyler karalamak kısmı beni çok yorardı olmadı olamadı :) Böyle dönemlerimiz oluyor isteyip yapamıyoruz ama döndüm artıkın beeee yaaaa :)

      Sil
  6. hoşgeldin merakla bekliyordum zaten yeni dikişlerini
    EBRU

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ebrucum meraklarınızı yerde koymayacağım meraklnamayınnnnn :) Az kaldı bir-iki güne dikip dikip yayınlayacğım patlama yapacağım haha :)

      Sil
  7. her blog arkadaşlarımı ziyaret ettiğimde seninde bloguna baktım acaba ben gözden mi kaçırdımda senin yayınladıklarını diye..ama yooo yayınlamamışsın..şimdi bu yazını okuyunca aaa ne güzel güzel şeyler için görünmemiş dedim..nisan ayını beklemek biraz sıkıntılı olacak meraklıyımdır da :)) neyse napalım..en azından o güzel çalışmalarını görebilecem..senin çalışmalarını ve bir iki arkadaşımında çalışmalarını gördükçe daha da hevesleniyorum ;)) kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ayyyy teşekkür ederim :) Ben de istemezdim bekletmeyi ama napalım :) Azcık meaklandırdım herkesi galiba, onun için yayınlamıştım bir aylık ara verdiğimi ama öyle bir beklenti oluşturmuşum herkesin üzerinde galiba ki herkez ya yayınlamışsa diye girip girip bakmış :) Hiç birşey yayınlamasam da her gün 400 defa girilmiş siteye demek sizler bloğumu unutmamış yanlız bırakmamışsınız teşekkür ederim :)

      Sil
  8. yok canım ne gereği vvardı bi iki proje daha alsaydında 4 5 ay daha gelmeseydin :))) Hoş geldin canım benim buralar birlikte güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle buralar birlikte güzel herkese de söylüyorum güzel yorumlarınızı mı daha çok özledim dikişimi diye düşünüyorum da herhalde güzel yorumlarınız daha mı ağır başıyor ne :)
      Ne 4-5 ayı 4-5 gün daha olsa çıldırırdım son günler zaten inanılmaz zordu yetiştirmek :) Hele 3 gündür başımı değil kağıtlardan bilgisayardan almak yerinden kaldıramadım :) Onun için bir gün bile zul gelirdi banaaaaaa töbeeeeeee :)

      Sil
  9. hoşgeldin ablaaaa :) çoook özlendin çoook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşracım sağol canım :) Ay çok mutlu oldum yemin ederimmmmmmm cuma akşamı geldim dedim herkes de gelmiş üşenmemiş hoşgeldin demiş :) Ayyyy özlenmek ne güzel birşeydir Allahımmmm :) Sağol canım benim :)

      Sil
    2. özlemek güzeldir özlenen güzel ve özel olunca ablam :)internetim de açıldı booll bool yorum yapmaya devam artık diktiğin cicilere :)

      Sil
    3. :) Sağol canım :) Peki sen birşeyler dikebildin mi aldığın kumaşlarla kuzum :) Dikip paylaşmak istersen sevinirim :)

      Sil
  10. gözlerimiz blogun yollarında kaldı şenay !!
    projende başarılar dilerim :)
    hoşgeldin şenay blog dünyasına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Filizcim :) Artık projeleri geride bıraktım duymak bile istemiyorum haha :) İçim dışım proje oldu anlatamam :) Biraz önce bir elbise diktim bile Emreye gösterdim ne zaman diktin dedi haha dedim şimdi :) Ama pazartesi falan ancak fotoğraflarım :) Çok işim var çoookkk :) Bir de ertelediğim çekiliş için sürprizlerimi hazırlıyorum hepsi gelecek az kaldı :)

      Sil
    2. benim gibi tembel olma sen, bir bluz dikeyim dedim her gün bir parçasını diktim yahuu !!kaplumbağa hızında.10marifet'in dikiş başlığını sırf sen dolduruyormuşsun meğerse çalışkan ve hızlılığınla.alışmışım seni marifette görmeye :)

      Sil
    3. bu arada senaat 'ın da blogu var artık :) haberin olsun !!

      Sil
    4. :) haha tempellll :) Öyle yapınca ben hepten hevesim kaçıyor sanki işler daha da zorlaşıyor yavaş olunca :) uzadıkça uzuyor lastik gibi :)
      Aaaa senaatın bloğumu vaaar bakayım arayayım bakalım :)

      Sil
  11. hoşgeldin şenaycım.projelerin için hem geçmiş olsun hem başarılar dilerim.artık seni durdurabilene aşk olsun:)) merakla bekliyorum paylaşımlarını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Tutmayın beniiiiii :) Sağol Sevdacım :) Bir yandan dikmek istiyorum bir yandan ev pislik yuvası onu temizlemeliyim bir aydır yumdum gözümü sürekli tozlwrı görmezdne geldim ama evde eşyalar kaybolmadan bir el atayım hafta sonu hafta içi hemmen yayınlıycam biraz önce diktiğim elbiseyi :)

      Sil
  12. yok abla dikmedim daha finallerin yorgunluğunu yeni atlattım :) en yakın zamanda başlamayı düşünüyordum ki ehliyet kursuna yazıldım :D

    YanıtlaSil
  13. Hoş geldin Şenay hanım özledik sizi.. bizi şaşırtmaya kaldığınız yerden devam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hoşbulduuukkk :) Aslında bir daha birşey dikmesem daha çok şaşırırdınız herhalde :) Elimden geldiğince farklı tasarımlar yapmayı düşünüyorum bu aralar aklımda hep değişik şeyler var bakalım :)

      Sil
  14. Ayy ne tutmasi Senay, biraktik seni hatta tutanlara engel olmak icin barikat bile kurduk, hadi bayagi beklettin bizi ama dikise doyuracagina emin oldugumuz icin gikimiz cikmadi:) Hadi sira sende. Sen yokken araya kimseyi sokmadik, buralari bos birakmadik, ben bile hemen hergun post hazirladim ki yoklugunda boyunlarimiz bukuk kalmasin diye:) Simdi ben biraz cekilip koseme evimi kirklayayim:))) Hadi kolay gele arkadasim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Evet bayağı ayrı kaldım sizlerden bir de bana sor Mevlüdeciiiim bir de bana sor :) Sıramı alıyorum ve dikmeye başladım bile bakalım yine eski havamıza dönelim ama değil mi :)

      Sil
  15. heh şöyle sesin çıksın cancağızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha sesim çıktı yakında yaygara bilr koparmayı düşünüyorum canım :)

      Sil
  16. hep gözlerim sizden haberler yeni dikişler aradı , nihayet buluştuk yeniden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Pınarcım ben de çok isterdim arada sürpriz yapmayı ama olmadı :) Maalesef yapamadım :) Ama şimdi eski düzenime döndüm ikinci bir düzensizliğe kadar :)

      Sil
  17. hosgeldin ablcim hasretinden karalar baglayip turkuler yaka yaka köyümde karga kalmadi ne yapsam acaba derken tarih 22subat oldu ve vuslat vakti geldi!sabrimin son deminde bekliyoruz simdi ben ozbekli ve senin blogunn hastasi yaptigim 5 arkadasimla birlikte.arkadaslrim(safiye,meryem,melike,ayse ve hilal)ben ozbekli emine;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Kargalar Edirnede çok ben de bir türkü çığırayım da oralara kaçırayım o zaman haha :)
      Arkadaşların Safiye, MEryem,, melike, Ayşe ve Hilal'e de selamlarımı ilet :) Döndüm artık hafta içi yayınlamaya başlıyorum Eminecim :) Teşekkür ederim güzel yorumların için :)

      Sil
  18. Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :) Geldimya artık gitmemeya çalışacağım :)

      Sil
  19. Kim bilir ne çılgın projelerle dönüceksin
    :)
    aslında vardır kıyıda köşede bişiler
    yapmışsındır her ne kadar doluydum falan desende cıx yok sen bişiler dikmişsindir yinedee :)
    merakla bekliyo olucammmmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha valla zeynepcim inana hiçbir şey dikemedim, hatta eşimin montunun astarının kenarı açılmış onu bile bu hafta sonu dikmiştim ki o kadar elime alamadım iğneyi :) Keşke alabilseydim stres atardım ama olamadı :) Neyse döndüm ama artıkın döndüm :)

      Sil
  20. Hoşgeldin Şenaycım, ben de iş yoğunluğum nedeniyle doğru dürüst takip edemez oldum sizleri, bugün bi bakayım dedim, meğer sen de bayadır yokmuşsun:) Bundan sonrası için rahat ve bol dikişli güzel günler dilerim cnaım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet canım ya bne de yoğundum ama nihayet bitti sağolasın :) İnşallahhh rsenin de işler raatlar biran evvel :) Kolay gelsin sana da :)

      Sil
  21. ben şimdi gördüm şenaycım yaa ben özlemişim seni inan ki :) hoşgeldin. güzel güzel çalışmalarını takibe devam edeceğim canım. sevgileerrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hoşbulduk Münürecim geldim evet artık :)

      Sil