25 Şubat 2013 Pazartesi

Aradan Sonra İlk Elbise; Deri-Triko Karışımı...

Merhaba arkadaşlaaarrrrr :)
Ara verdikten sonra ilk elbisemi cuma günü dikmiştim ama hafta sonu sürekli dışarda ve arkadaşlarla olduğum için fotoğraf çekmeye vakit bulamadım inanın :) Şimdi bir yandan evi temizleme çalışıyor bir yandan da ertelediğim çekilişim için sürprizlerimi hazırlamaya çalışıyorum :) Çok güzel ve kullanışlı sürprizlerim olacak bakalım ne zaman bitirebileceğim onları :) Ece'ye de elbise dikmek istiyorum ona da zaman ayırmalıyım :) Babama çalışma tulumu dikmeliyim, anneme birkaç gömleklik kumaş aldık onları dikmeliyim :) Bu arada kendimi birkaç sıra geriye atacağım aslında çünkü bir aylık yokluğum çok şey biriktirdi :) Fakat beni bilirsiniz şipşak bitiririm evelallah :)
Neyse bakalım bu tasarımımı beğenecek misiniz :)
Yanlış anlamayın püslük kısımlarını ben yapmadım :) Geçen yıl pazardan 5 liraya aldığım triko bir badi aslında püsküllü kısım :) Fakat ip askılı ve şişman gösteren insanın üzerinde çok hoş durmayan bir parçaydı :) Aklımda hhep onu kesip biçmek vardı :) Aklıma böyle bir tasarım geldi ve bende deri kalın kumaşımla kombin ederk bir elbise haline getirdim onu :) Bakalım beğenecek misiniz :)





28 yorum:

  1. Degişik bir tasarım olmuş , ellerinize sağlık ben beğendim..Güzel günlerde kullanın inşallah.acaba omuzlara birer beyaz püsküllü apolet koysanız daha mı bütünlük yakalarsınız ... naçizane bir fikir sadece ...sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Neslihancım :) Bu püsküller bile birçok kişiye fazla gelmiş bir de omuza apolet koysam çok fazla olurdu hakikaten :) Belki omuzlardaki deriyi daha dar tutabilirdim ama farklı tasarımlaar yapma kararındayım da o nedenle böyle arada şaşırtmaya geleceğim sizleri :)

      Sil
  2. harika olmuş :) deri kumaşa bayıldım :)
    püsküllü badiyi deriyle kombinlemen çok tarz olmuş.
    bu elbiseyle artık bir çarliston dansı yaparsın yahuu.
    ellerine sağlık, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Yok dans bir tarafta kalsın be Filizcim :) Ama beğenmene çok sevindim teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Keske deriyi ya tel olarak kullansan, yada puskulluyu biraz daha az kullansaydin canim yaa:(
    Sanki biraz emanet gibi durmus, ama etegin volan kismi cok hos duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Deriyi tek kullanayım dedim ama parlak gösterişli bir deri olduğu için giyecek yer bulmam zor olacaktı bende belki düğünde nişanda giyebileceğim bir tasarım yapmak istedim.. Evet farklı oldu ben de kabu ediyorum ama farklı olmasını da istedim açıkçası :) birbiriyle tezat duruyorlar haklısın :)

      Sil
  4. dönüşün muhtesem olmus senay:;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yok canıımmmmm :) Sadece özlemin verdiği hemen dikilen birşeyler işte muhteşem fikirlerimi zamana yaymalıyım, hemen dikeyim derken mahvetmek istemem :)

      Sil
  5. Şenay'cım hoşgeldin, geçmiş olsun :) işini bitirmişsin.
    Siyah deri elbiseyi çok sevdim ama püsküller...Tabii bu tarz işi .) güle güle iyi günlerde kullan canım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Selcencim geldim sonunda hayrırlısı ile işleri de bitirdim teslim ettim projelerimi :)
      Elbiseye gelince :) Püskülleri seviyorum çok severek almıştım bu parçayı fakat badi olarak giyemedim :) Onun için de değiştirmeyi düşündüm püskülleri yadırgamadım hiç ama farklı olduğu kesin haklısın :)

      Sil
  6. Deri elbisenin üzerine giyinmişsin de çıkartıp içinden ayrı bir elbise çıkcakmış gibi durmuş :)
    deri oluşu güzel san deri ve özelliklede siyah çok yakışıyo ama bu kadar püskülün yakışmadığı kesin :)
    İşlerini kolaylamana dönmene çoook sevindimmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) püsküller şişman mı göstermiş kıs acaba beni :) İşlerim de bitti evet çok şükür kabus günler geçti dikişlerimle başbaşayım :)

      Sil
  7. İşlerini bitirip dönmene sevindim, özlettin kendini Şenay' cığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben de sizleri özledim Nowacım valla :) Azcık adapte olayım blog blog dolanıp bakıcam neler olmuş neler bitmiş diye çatladım vallahi :)

      Sil
  8. derili giysilere ve aksesuarlara bayılıyorum ve senin diktiğin derili giysiler çok farklı çok hoş gerçekten. Önceki postundaki deri smokin cekete de bayıldımıştım. Püskül benim tarzım değil ama sen kendine yakıştırmışmışın, bir de yaratıcılık bazen böyle değişik şeyler de yapabilmek ve aynı zamanda da güzel taşıyabilmek bence, o yüzden beğendim ben seni:)))
    ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim güzel yorumun beni çok mutlu etti :) Deri smokinimi beğendiğini hatırlıyorum evet ona da çok güzel şeyler yazmıştın hala gözleirmin önündeler :) Bunda evet farklı olsun istedim :) Olur mu olur dedim ve yaptım açıkçası :) Arada böyle uçuk değişik şeyler de denemek istiyorum değişik tasarımlara da imza atmalıyım diye düşünüyorum hep aynı kendimi kısır bir döngüde dolaşırken bulmak istemem :)

      Sil
  9. ellerine sağlık her zamanki gibi harikalar yaratmışsın bayan becerikli,yokluğun çok belliydi valla,ben hevesle ayrıca merakla bekliyorum yaptıklarını yapacaklarını,tekrar ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederiiiim :) Artık döndüm ve bu cuma pazara gideceğim sana da özel seçimlerim olacak aklımdasın meraklanma emi :)

      Sil
  10. Herzamanki gibi tarzınız farklı olmuş alışılmışın dışına çıkabilmek yaratıcılık ister sizde bunu kendinize yakıştırıyorsunuz elinizesağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim arada alışılmışın dışına çıkmalıyım ki kendimi tekrarlayarak sönmeyeyim :)

      Sil
  11. şenayım hoş geldin, baya iddialı geldin bu derilerin her çeşidi mi var sende kuzum? ben geçen niye deri bulamadım belli şimdi, piyasada bir süredir yok diyor kumaşçılar esneği, kalını çeşit çeşit diktin hepsini toplamışsın meğerse. elerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş buldum Goncacım :) Valla özzlemişim buraları haha toprağı olsa toprağına yüzümü süreceğim o kadar yani :)
      Valla Goncacım deri görünce heme alıyorum inan farklı bir deri bu dışı parlakk içi yumuşacık polar :) Anaaaaaa dedim bu da nesi :) Hemen aldım görünce bir daha da görmedim haha benden başka biriktiren de olmalı bence hepsi bende değil vallahi :)

      Sil
  12. çok değişik ve iddialı bir tasarım olmuş, elinize sağlık. ben beğendim.

    YanıtlaSil
  13. bu kıyafetin de çok hoş olmuuşş sana da tabi ki çok yakışmış canım. ben çekilişini beliyorum bu arada. sırf böyle şeylerde şansım yok diye daha çok katılasım geliyor :) Ece'ye dikeceğin elbiseyi de merakla bekliyorum bana fikir versin. artık kızımın dolabını doldurmaya başlayacağım inşaALLAH :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çekiliş için bir sürpriz dikiyorum ve parçalarını aldım hallettim başlayacağım bu hafta içi biter :) Çok ince eleyip sık dokuyorum bu konuda azcık daha bekleyeceksiniz :)

      Sil
  14. çok iddalı bana göre çorap seçimi fileli değil düz olabilirdi ince topuklu ayakkabılarda bu sefer olmuş haliyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iddalı olduğunu söyledi herkes farklılık olsun dedim farklı yorumlar aldım haha :) Teşekkürler yorum için :)

      Sil