15 Kasım 2012 Perşembe

Puantiyeli Bluzum...

Merhaba arkadaşlar.. Sizinle geçen hafta paylaşmış olduğum kumaşlardan bir bluz yaptım kendime zaten bu kumaşlardan bir bluz yapacağımı söylemiştim :) Puantiyeliyi gövdede ve ekru olanı da kollarda ve boyunda kullandım. Umarım beğenirsiniz...
Aslında hastayım ve dün bütün gün yattım uyudum ama bu bluzu iki gün önce dikmiştim onun için arayı çok uzatmadan paylaşayım bari dedim :) Rahat edemedim :) Bugün de yatarım herhalde içim rahat ederse hala iyileşmiş değilim anlayacağınız ama aklım fikrim dikişte blogda :) Ne hastalıkmış bu dikiş merakı kardeşim :)
Evettt bluzumu kısa yapmayı tercih ettim çünkü puantiyeli kumaş ince bir triko ve ne giyersem giyeyim içindeki görünecek o nedenle bende madem içimden giyeceğim badi görünecek bari kısa olsun belden de görünsün daha iyi dursun dedim :) İyi mi demişim bilmiyorum ama böyle hoşuma gitti :) Boynunda da bir bağ yapmak istedim aslında fiyonk yaparım diye düşünmüştüm ama hem puantiye hem fiyonk beğenmedim böyle salık bıraktım bağcıklarımı. Bağcıklar oraya sabit açılıp kapanmıyor şekli bozulmasın diye diktim çünkü onları birbirine :) Önünü arkaya göre azcık daha kısa kestim bluzun farklı bir form vermeye çalıştım :)




35 yorum:

  1. oyyyyooyyy canımmm harıka olmuşşş...cok da yakışmışş...cok gecmış olsun tatlımm ama hastalık guzellıgınden bısey kaybettırememiş masallahh...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Serpilcim :) Aslında gözlerimi zor açıyorum onun için fotoğraglarda parlatıp durdum gözlerimi haha :) Uyuyup uyuyp kalkıyorum iki gündür serseme döndüm :)

      Sil
    2. cokkk gecmıs olsun canım...bol bol c vıtamını al...susuz da kalma...

      Sil
    3. Sıvı tüketimi son hızla devam ediyor zaten, bir mutfak bir yatak bir Wc dolanıp duruyorum onun için :) C vitaminini de bünye kabul ettiğince alıcam inşallah . Merka etme Serpilcim bişiciğim kalmaz yarına :)

      Sil
  2. çok çok geçmiş olsun, bluz da çok güzel yine, bence de kısa bırakarak en doğrusunu yapmışsın daha güzel durmuş badinin aşağıdan görünmesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgi Atölyesi :) Uzun bıraktığımı canlandırdım gözümde hoşuma gitmedi bir de kısa canlandırdım daha çok hoşuma gitti ben de kısa yaptım ve evet doğru kararı verdiğimi düşünüyorum ben de :)

      Sil
  3. Güle güle giyin değişik birey olmuş:).

    YanıtlaSil
  4. Çoook yakışmış ellerine sağlık. Güzel günler dikmek nasip etsin rabbim. Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Bence çook yakışmış İyi günler dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Esra Hanım :) Yaptık yakıştırdık giymek de nasip olur inşallah :)

      Sil
  5. geçmiş olsun yahu... bırak anacım şu dikişi en azından iki günlüğüne... al battaniyeni al bilgisayar ve ıhlamurunu otur keyif yap... bak çok daha ne dikiş projeleri üreteceksin... bu bluzün gibi ne harikalar gelecek aklına... öpüyorum seni

    not: sen 82liymişsin yav... ben de diyorum nerden geliyor bu enerji die...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) Hakikaten bir elimde ıhlamur biraz tylol hot sürekli içip duruyorum zaten :) Tv izlemekten gözlerim ağırdı ama yatarken izlemek çok zor unutmuşum Ece doğduğundan beri tv karşısında yatıp uyuyamadım ben özlemişim ama erken sıkıldım :) Canım sıkıldı kuzum napim ister istemez tuvalete falan giderken yemek yapmaya mutfağa giderken hep uğruyorum hobi odama valla. :D Çekiyo beni sıkıntı da itiyo beni dürtüyo :)
      Evet 82 'liyim sanki sen çok büyükmüşsün gibi konuştun yahu :) Enerjiç ordan 30'una girme enerjisi var bende bu yıl. Yeni ondalık haneler yeni enerjiler haha :)

      Sil
    2. görürüm ben senin enerjini yeni ondalık haneymiş... cık cık :D

      ruhuma sorarsan 65 diyo... kafa kağıdı 40 oluyosun die alarm veriyo naber...
      çok iyi bak kendine sen bize lazımsın ufaklık :)))

      Sil
    3. Ufaklık iyi iyi merak etme haha :) Azcık daha ufaklık dersen küçülüp cebine girerim herhalde :) Benim kafa da aynı beden de kafa nereye beden oraya bende :)

      Sil
  6. Çok güzel olmuş ve sizede çok yakışmış ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuray Hanım çok teşekkür ederim :) Beğenmenize sevindim...

      Sil
  7. Çok geçmiş olsun, bluz hazır gibi olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy sizden rica etsem hazırmış gibi demeyin... bu blüz seri üretim diil... tek... bitane... başka yok... el dikişini hazırla kıyaslamayın ne olur içim acıyo... sizin ahşap boyamalarınızın herbirinden bir tane daha bulabilirimiyiz...hayır... onlar sizin el emeğiniz göz nurunuz kuzum... sevgiyle kucaklıyorum sizi... selamlar

      Sil
    2. Teşekkür ederim Baharcım :)

      Sil
    3. Duygucum kızma kuzum :) Bahar şöyle demek istedi, o kadar güzel yapmışsınki mağazalardan aldıklarımızdan farkı yok hakikaten :) , demek istedi :) Ben anladım onu :)

      Sil
  8. bayılıyorum dikiş bilen hanımlara harika olmuş çok zevklisin bir kere

    YanıtlaSil
  9. kuzum benim hasta olduğunu anlayabiliyorum fotoğraflarından, önceki resimlerindeki kanlı canlı halin yok. çok geçmiş olsun.ne uğraşıp kendini yoruyon dinlensene yahuu! hasta hasta fotoğraf çek ,yükle, bunlar bile enerji gerektirir.al eline bir ıhlamur çayı,ayaklarını bir güzel uzat, yat sere serpe diyecem ,ama sen ikizler olduğun için hareketsiz durmazsın ki :)
    Şenay çok farklı bir bluz olmuş ,hem spor hem şık :)
    tıpkı mağazalarda satılanlar var ya aynı onlar gibi olmuş heee:) hobimi terapimi'yi kızdıracak şeyi bulmuşam bundan sonra onun diktiği şeylere böyle yorum yapıp biraz sinir edem, çok hainim ben yaa :)haha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim yattıkça daha hasta hissediyorum kendimi. Dün de yatmadım birkaç şey diktim bu sabah da pazara gittim :) Paylaşıcam hepsini bakalım hastayken daha mı iyi çalışmışım :) Yatamıyom yattıkça dinlemeniyom ben Filizim birşeylerle uğraştıkça dinlenebiliyorum onu anlamış bulunuyorum :)
      Uğraşma Duyguynan kıssss :) Zaten kızıyomuş bak kızdırma :)

      Sil
  10. çok güzel olmuş sizede çok yakışmış. ayrıca geçmiş olsun. dikiş aşkı hastalığınızı bastırmış anlaşılan. kendinize dikkat edin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim gerçekten :) İyileştim sayılır azcık burnumun akıntısı da geçse silmekten acıyo artık :) Onun dışında bişiciğim yok valla, evet dikiş bastırdı hastalığımı mikroplarıma da dikiş yaptırdım yoruldular gittiler haha :)

      Sil
  11. Çok çok geçmiş olsun Şenaycığım,inşallah çabucak iyileşirsin:)Bu dikiş aşkı neymiş böyle? Hasta hasta yenileriyle uğraşma sakın.Bluz mu? söze ne gerek harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldenciiiiiiimmm :) Aynı yorumu sanad a yazayım da gül miroplarıma bile dikiş yaptırdım dün ne bu yaaaaa dediler kaçtılar :) Burun akıntısı mikroplarım kaldı onlara da bugün kumaş koklatıcam onlarda kaçar bu işkence sonucunda hahaha :) İyiyim canım azcık bir halsizlik kaldı başka da bişiciğim kalmadı bana bişi olmaaaaazzzz :) Beğenmene de sevindim canım benim :)

      Sil
    2. Güldüm valla,iyi olmana çok sevindim:)Belli oluyor zaten son yazında döktürmüşsün yine :)

      Sil
    3. :) Koklayya koklaya kaçırdım burnumdaki mikropları da onlar da gitti :)

      Sil
  12. Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileş, özletme kendini.

    Puantiyeli bluzun çok şık, özellikle omuzdaki bağcık detayı ayrı hava katmış.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim iyileştim iyileştim :) Hiç sizi dikişsiz bırakır mıyım :) Hastayken bile diktim valla :) Hatta yenileri hemen geliyor :)

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. :) Puantiyeler de veriyor o ciciliği aslında :) Sağol Büşracım :)

      Sil
  14. geçmiş olsun şenaycım, ben daha yeni gördüm, geçmiştir belki de :) puantiye, rengin güzelliği, model bir de şenay olunca beğenmek kaçınılmaz oluyor zaten :) ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiyim artık canım çok iyiyim teşekkür ederim :) İyi dileğin zamanı olmaz her zaman sağlık huzur dileyebiliriz birbirimize sonuçta :) Beğenmene de sevindim puantiyelerimi :)

      Sil