16 Kasım 2012 Cuma

Leopar Çekiciliği....

(Satışta...)
Merhaba arkadaşlar. Sizinle geçen yaz aldığım aslında uzun bir elbise yapmayı planladığım fakat bir türlü yapmadığım şimdi ise mevsimin de vermiş olduğu havayla uzun kollu ve mini bir elbise yapmayı planladığım leoparımı tanıştırayım :) Siz de farkındasınızdır ki ben kendimin giyebileceğinden fazlasını dikmekteyim ve hakikaten diktiğim çoğu şeyi giyemiyorum da :) Onun için bu elbiseyi dikerken de aklımda dikip satışa çıkarmak vardı :)
Evet yanlış duymadınız ilk satışım olacak bu elbise (tabi alan olursa  :) ) Dolabımı tıka basa dolduracağıma hiç olmazsa bu dikiş sevgim bir işe yarasın istiyorum :) Yakında daha fazla planım var satışla ilgili ama öncelikle siftahı bu leopar elbiseyle yapmak istiyorum.. Lütfen İlgilenenlerin bana mail atmasını rica ediyorum...
Elbise jarse olup 38 bedene uygundur :) Yani ben 38'im oradan biliyorum yoksa başka bir kalıp kullanmadım arkadaşlar ama jarse olduğu için bir sorun yaşanmayacaktır. Leopar kendinden gösterişli olduğu için başka bir dekolte yapmadım ve yakasını da hafif kayık yaka olarak tasarladım. senay-atilgan@hotmail.com adresine mail atarsanız size dönüş yapabilirim :)





47 yorum:

  1. valla Allah seni nazarlardan korusun bacım...
    hem maharetini hem de bizzat seni...
    ne deyim... ellerine sağlık... güle güle giy...
    selamlar...
    gıptayla izleyen bi dost :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha ekleyeli bir dakika olmadı kıs hemen görmüş yorum yazmışsın :) Sağol canım ama ben giymeyi planlamıordum Satışa çıkardım ve satılmazsa tabiki ben giyerim bir gün bir yerde :)
      Ben de çorabımdaki dikişe bakıyordum giyerken gözünü kaçırıp diktim de evde de başka file çorabım yok haha :) Çokta görünmüyor ama dimi :)

      Sil
  2. Şenay' cığım,

    Elbise çok şık olmuş.Hayırlı satışlar, bol müşteriler diliyorum.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim bu işte daha çok yeniyim nasıl yaparım satabilir miyim nerde satarım bilemiyorum bilen arkadaşların önerilerine de açığım onun için :) Bir iş yapıyoruz bari bilerek yapalım dimi ama :)

      Sil
  3. merhaba,elbise çok şık,ayrıca size çok yakışmış.ellerinize sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Şenay hanım elbise size çok yakışmış ellerinize sağlık.Hayırlı satışlar diliyorum.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtap Hanım :) Bakalım hayırlısı :)

      Sil
  5. senay cımmmm harıka bır elbıse ...bencede cok ıyı düşünmüşsün kuzum oyle cok sey dıkıyosunkı sat tabı bıze de yazık ama demı:))) elbıse super ama mını gıyemedıgım ıcın talıp degılım ama merakla lısteyı beklıyorum bakalım neler var baska satısta:))ceketler de vardır inşallahh:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :) Serpilcim ceketler de olacak elbette :) Evet giymiyorum ama satışta derken bile üzüldüm sankim giyecek yerim varmış gibi hepsi bana kalsın istiyorum haha :) Çingeneliğin de bu kadarı yani :)

      Sil
  6. gerçekten çok ilgi çekici, süper kumaş doğrusu. ben olsam kıyamazdım :D yinede bol ve hayırlı satışlar diliyorum. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ona kıyma buna kıyma doldu taştı dolabım :) Biryerden başlamalıyım yoksa bana kalsa hiçbirine kıyamıycam :)

      Sil
  7. Ellerine sağlık çook güzel olmuş. Çok yakışmış.. Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Harika olmuşsun yine.. İyi günler dilerim...

    YanıtlaSil
  8. şenay sana şunu söyleyeyim baştan, fıstık gibi olmuşsun yahuu!!kuzum bu elbiseyi giyen hanım yanında kocası olmadan gezmelere gitmesin çok sataşan olur haa çok çekici gösteriyor canımm vücudu :) laylada açılışa giden mankenler gibi olmuşsun be yaa :)ellerine sağlık ve de bol kazançlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filizcim :) Ben de Layla dır club dır gezmeyeceğim için giyemeyeceğim elbiseyi kesin :) Onun için bari bununla başlayayım satışa dedim canım benim hadi hayırlısı :)

      Sil
  9. şenay çorapta dikiş arattırdın bana, yazmasan görünmeyecek :)
    hayırlı olsun bol kazançlar hayatım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biliyorumya şimdi gözüme batıyor Goncacım haha :) Aradında buldun mu bari :) Teşekkür ederim beğenmene sevindim hayırlısı başladım sayılır satışa haha :)

      Sil
    2. aslında bulamamış ilk başta ikinci aramada buldum,

      Sil
    3. :) Ben kaşınmışım yani :)

      Sil
  10. öncelikle bloğuma gelip güzel yorum bıraktığınız için teşekkür edrim:) sizin bloğuma gelmeniz sayesinde bende sizinki gibi güzel bir bloğu keşfettim bunun içinde ayrıca teşekkür edrim bende sizi takip ediyorum:)
    bu arada da elbiseniz çok şık olmuş bol kazançlar, umarım size şans getiririm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Şans getirmenizden ziyade gelmiş olmanız beni çok mutlu etti şansınızla birlikte gelmişseniz de ne ala başım üstüne der öper başıma koyarım :)

      Sil
  11. çok şık bir elbiseymiş, giyeceğimi bilsem hemen talip olurdum, başkasının nasibine engel olmayayım, dilerim bu elbise şans getirir ve bol kazançlı günler peşinden gelir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bakalım belkide birşey satamam ama olsun hiç olmazsa dikmek için bir amacım oldu haha :) Teşekkür ederima miiiiiiin diyorum :)

      Sil
    2. Yukarıdaki yorumda miiiiiiin diyorum kısmı "aminnnnnnnnn" diyorum olacak :) Garip gelmesin ne demiş bu kız diye :)

      Sil
  12. şenay bu elbise harika olmuş hayırrrr satmaaa .) ne güzel taşımışsın sende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemincim kıyamıyorum hiçbirini ben de çok severek diktim inan zaten kimsenin alacağı yok yine bana kalacak onu biliyorum da :) Dolabım ağzına kadar dolu kıyamıyorum giyemiyorum ama napim :) Yoksa bunun beyaz leoparına bayılarak almıştım kısmet kime olursa artık :)

      Sil
  13. Vayy vayy vayy :D
    eline, emeğine sağlık...
    hayırlı olsun satış işin, bol kazançlar şimdiden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fuzuli :) Bakalım nasıl olacak :)

      Sil
  14. çok güzel olmuş. ellerine sağlık seni tebrik ediyorum senin kadar seri ve hızlı üreten biri varmı merak ediyorum.(nazar değmesin 41 maşallah)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim valla hızlı çalışıyorum herhalde evet :) Nazar değmez bana değmez merak etmeyin :) İnternetten dolanamıyormuş nazar :)

      Sil
  15. bende artık söyleyecek kelime kalmadı abla biliyosun :D yine süper yine harika.çokta yakışmış.bol kazançlar inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Büşracım :) İnşallah hayırlısı olacak bakalım ilerde neler yapıcam :)

      Sil
  16. şenaycım biliyorsun artık "maşaALLAH"tan öte fazla gidemiyorum diyecek söz yok canım :) haydi hayırlı müşterilerin olsun inşaALLAH :) bu arada ben de evime ilk defa leopar kumaş soktum, ne kıyafet vardır ne kumaş, polar leopardan kısçeme birşeyler dikicem, şu haftasonu geçsin de :) ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi hayırlısı diyorum ben de :) Sana da kolay gelsin dinlen dinlen de dik bakalım kısçene cicilerini sen de :)

      Sil
  17. Çok güzel bir karar vermişsin canım.Hadi bakalım siparişin bol,kazancın bereketli olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karar verdim de daha sadece küçücük bir adım attım ilerletirsem ne ala :) Hayırlısı bakalım :)

      Sil
  18. Cok SIK olmussunuz.. hARIKA..ozlem

    YanıtlaSil
  19. woww diyorum ne kadar güzel olmuuuş...
    öncelikle hayırlı satışlar diliyorum canım...
    ben olsam buna kıyamazdım ya çok güzel olmuş. kumaşı ayrı bir güzel modeli ayrı bir güzel. laf aramızda da sana çok yakışmış sen zayıfladınmı biraz? bi süzülmüş geldin gözüme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle zayıflama meselesine gelince :D Hayır keşke süzülebilsem ama aynıyım tartı beni sabitledi mi nedir ne zaman çıksam aynı tartıyor yoksa dalga mı geçiyor beimle bilemiyorum ama yediğimde kilom artıyor demekki kasıtlı birşey yoks adece kilo veremiyorum artık :) Neyse alıştım bu halime yıllardır zaten :)
      Diğer taraftan beğenmene sevindim ama o kadar çok şey dikiyorumki ne yapacağımı bilemiyorum giyemiyorum da hepsini fırsatım bile olmuyor :) Bunu da anca bir bilemedin iki gece giyerim onu da nerede giyerim bilemedim onun için satmaya karar verdim :) Kaldırdım dolaba ve eğer biri isterse diye satılmayı bekliyor :)

      Sil
  20. x madame katılıyorum kesinlikle çok zayıf görünmüşsün çok yakışmış :) ellerine sağlık bol satışlı bol kaznçlı günler seni bekliyor eminim ama bence fiyatı da belirtmelisin en başta... :) sevgilerle yağmuryürek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağmuryürekciiim seni bloğumda görmek ne güzel bir duygu kısss :) Teşekkür ederim aslında zayıflamadım ama bunu dikerken ve fotolarken hastaydım ondandır süzülmüşüm hissi yoksa gayet aynı kilodayım :)
      Evet fiyat belirtmeliyim dimi ama ben de bilmiyorum aslında ama evet bir iki gündür düşünüyorum yazıcam yakında hepsine fiyatını :) Plansız programsız olduğu için böyle oldu :D

      Sil
  21. Bir leopar hastası olarak bayıldım. gerçekten güzel duruyor, modeli de hem şık hem sade. Sizi ekliyorum, ellerineize sağlık her yaptığınız güzel :))

    http://ebrueliacik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ebru Hanım beğenmenize sevindim :) Ben de sizi ekledim :)

      Sil
  22. ben giymeye çalışsam kesin patlar hehee ama sanamükkemmel olmuş tatlım valaha ayakkabızız çek bak resimleri komplekse giriyom iyice az da kilo al herşeyde yakışmasın yaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum aslında yeteri kadar kiloluyum vermeye çalışsam da verilmiyor kendime alıştım vede barıştım haha :) Topukluyla giyilmeyecek kıyafetlerimde söz veriyorum çıplak ayakla çekileceğeim resimleri ama bu elbise topuklu ayakkabı ile giyilir nerede olursan ol ister evde ister barda :) Omazsa olmazıdır topuklu :)

      Sil