23 Kasım 2012 Cuma

Erken Kutlanan Doğum Günü :)

Merhaba arkadaşlarrr. Ece'nin doğum gününü kutladık kreşinde bugün :) Aslında kuzumun doğum günü 28 Kasım ama bir önümüzdeki hafta Ankarada olacağımız için gitmeden kutlamaya karar verdik... Kuzum Arkadaşlarıyla kutlamasa çok üzülürdü :) 4 yaşını bitirdi artık benim kızım  :) Dünden daha büyük bugün doğum gününü kutladıya :)
Bu kuzumun pastası. Çikolata ve muzlu yaptırdım. Üzerindeki süsler (çocuğğu olanlar bilirler mutlaka ) sürpriz yumurtalardan çıkan oyuncaklar. Ben onların stoğunu yapıyorum kocamaaaaaaaaan bir kutu dolusu oyuncağımız var . Ben de araba ve hayvan onsepti yaptım kendimce ve pastaneye götürdüm oyuncakları onlar da hepsini bir güzel yerleştirmişler çok da güzel yapmışlar bayıldım ben bu kompozisyona :) Ve kuzum da bayıldı elbette...


Bu benim çocuklar için hazırladığım ufak anılar :) Nasıl yaptığımı da aşağıda anlattım :)

Kurdelelerle küçük fiyonklar hazıarladım... Anladığınız üzere sadece yumurtaların içinden çıkanları değil yumurtaları da sakladım hep :) Bu defa bir işe yaradılar. Aklıma içine bonibon koyup süslemek geldi. Farklı oldu ve çıngırak gibi çocukların da çok hoşuna gitti. Yumurtalar da bir işe yaradı çok mutluyum :)


Süslenmiş halleri çok güzel bayıldım ben neredeyse kıyamayacaktım vermeye :D Aşağıdakilerde 7 renkli kalemleri. Çocukların kullanabileceği ve zevk alacakları birşey olsun istedim hediyelerin ve bu kalemleri seçtim. Çok dolandım ama ne alsam diye. Alıp atsınlar istemedim. Rengarenk kalem olduğu için resim yaparken çok eğlendi Ece eminim diğerleri de eğlenecektir :) İçime çok sindi bu hediyeler yani :)


Mum hep birlikte üflendi elbette ve pastayı da hepbirlikte kesmek istediler haha :) Çok tatlılar hepsi hepsini yakalayıp mıncıklayıp öptüm :)

Bu da sınıfın iki Ece'si :) Ece ve yaramaz Ece hahaha :)


26 yorum:

  1. Ece' ye sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu güzel bir ömür dilerim !

    Ne güzel bir kutlama olmuş, herşeyi inceden düşünmüşsün. Çocuk sevindirmek en büyük sevaptır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet herşeyi düşünmeye çalıştım, kuzum çok mutlu oldu diğer arkadaşları da bayıldılar çok mutluyum onun için :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim Nowacım :)

      Sil
  2. Amanın bir Yay kızı daha :))))

    Nurdan teyzesi de Ece Hanım' ın doğum gününü en içten duygularla kutlar; ona, sağlıklı, iyi şans meleklerinin hep yanında olacağı, huzurlu ve beyaz atlı prensiyle mutluluğu bulacağı çok güzel bir ömür diler.

    Teyzesinin en esas dileği de onun, kendisine, ailesine, vatanına, millettine ve tüm insanlığa hayırlı bir evlat olması...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy Nurdan teyzesi ne kadar güzel dilekler bunlar hepsi için kocamaaaaan bir AMİİİİNNNNNNN diyebilir insan sadece :) Umarım öyle olur ve umarım biz de görürürz onun o güzel günlerini :)

      Sil
  3. kuzucuma hayırlı yaslar dılıyorummm...hayatının her gunu dogum günü mutluluguyla gecsın ınsallahhh......inşallah 28 kasımda bız bır daha kutlarız:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Serpilcim Amiiinnn hep mutlu olsunlar temennimiz bu yönde evet :) Evet 28'inde bir yerde kutlayabiliriz kuzumun doğum gününü :) Neden olmasın :)

      Sil
  4. Eceye sağlıklı uzun ömürler dilerim...

    YanıtlaSil
  5. Kuzucuğa sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdikleriyle beraber nice hayırlı yaşlar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Güneş Hanımcım Amiiinnnn teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

      Sil
  6. yüzündeki mutluluk herşeyi anlatıyor :) nice sağlıklı güzel yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler evet öyle çok mutluydu sevaplarıma sevap ekledim herhalde :)

      Sil
  7. Doğum gününüz kutlu olsun gülen yüzünüz hep gülsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok teşekkür ederim amiiiin hep gülelim hepimiz temennimiz bu yönde elbette :)

      Sil
  8. Allah, uzun , huzurlu,neşeli, sevdikleriyle beraber bir ömür versin, bu dünya güzeline.pastası da kendi gibi cıvıl cıvıl pek renkli olmuş. güzel annesi de yetenğini konuşturmuş güzel sürprizler yapmış. Allah huzurunuzu bozmasın, tüm çocuklara böyle güzel doğum günleri ve böyle güzel aileler nasip etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizciiiiimmm ne güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederim gerçekten ve evet tüm çocuklara iyi anne baba versin allah ki onlarında iyi hayatlarının olma şansı olabilsin ona katılıyorum çünkü hepsi melek hakikaten... Tüm güzel dileklerin için de kocamaaaannn bir amin diyorum canım sağol :)

      Sil
  9. Ece'ye mutlu ve başarılı bir yaşam dilerim.Pastası da çok tatlıymış,Ayrıca arkadaşlarını da sevindirmiş,çok beğendim.Yanaklarından öperim ECE'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün Hanım teşekkür ederim Eceye hemen öpücüğünüzü iletiyorum ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, pastası çok eğlenceliydi evet bayıldılar çocuklar :)

      Sil
  10. Oooo nice mutlu yılları olsun güzel Ece'mizin :)Hep sağlıklı...hep mutlu...hep başarılı ve hep faydalı olsun ve o'nu içi titreyerek özene bezene büyüten annesi de tüm bunları görsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldenciiiiiiimmmmm annesi de görsün dedinya vallahi o benim en büyük arzum ve ödüm patlıyor kuzumun mutluluklarına tanık olamazsam diye. Herhalde tüm annelerde vardır bu korku... İnşallah canım inşallahhh amin...

      Sil
  11. mutlu yıllar ececim,iyiki doğdun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iyiki de doğmuş kuzum bin kere şükürler olsun :) Teşekkür ederim Yasemincim :)

      Sil
  12. Doğum günün kutlu olsun Ece:)
    Şenay seni listeye dahil ettim,anladın sen onu tmm cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Nurah Hanım teşekkür ederim anladım onu hem de iyi anladım sağolunnnnn :)

      Sil
  13. Canımm Senaycımın biricik Ece'si, daha nicee mutlu günlerini görürüz inşallah, ya bu arada yeniden okuyup kreşten başlayasım geldi, ne güzel süprizler hazırlamişsın : ) kreşe gidesim geldi : ))) zencefil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) İstediğin kalemle bonibon olsun kısss alırım sana süslerim ne oalcak :) Nice yıllar hepimize inşallah mutlu mesut hep birlikte inşallahhhh :)

      Sil