19 Kasım 2012 Pazartesi

Deri ve Kürk...

Merhabalar arkadaşlar... Bugün yine bambaşka bir kıyafetle karşınızdayım. Bu defa bir takım diktim. Kürk-deri karışımı bir üst ve deri bir pantolon... :) Evet çılgınca ama yaptım :) Uzun zaman önce almış olduğum kürkü aslında dikmiştim ama birşey eksikti hep kafamda onun için tamamlandığını hiç düşünemedim. Bir hafta önce ise aklıma deri ile tamamlama fikri geldi. Nasıl yaparım diye düşündüm kestim biçtim ve bu çıktı ortaya :) Ben de bir pantolon yapıp takım yapmak istedim. Umarım beğenirsiniz :) Bu arada bu kıyafet de SATIŞTA :) ( 38 bedene uygundur, gerçek deri değildir deri görünümlü likralı bir kumaş aslında :) )
Evet üstteki parça kürk bir ceket aslında. Önden agraflarla aşağıya kadar tutturuluyordu ama bunun kullanımının zor olması ve şekilde bozukluklar olması nedeni ile fermuar diktim :) Hem daha kolay giyip çıkarabiliyor hem de şekil bozukluğundan kurtulmuş oluyorum :). Bel kısmı ise aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi pilelerle kat havası verilmiş durumda. Onun için de ceketin kol uçları ve pantolonun kol uçlarında da kumaşı uzun tutup kırışma hissi verdim. 

Evet ceketin fermuarlı halini buradan görebiliyorsunuzdur :) Aşağıdaki fotoğrafta da ceketin astarını görüyorsunuz içini de deriden yaptım hem konsepti bozmak istemedim hem de hava geçirgenliği deri de daha az olduğu için sıcacık tutuyor insanı :)





Elbette bu bir takım ama pantolonu ayrı ceket ayrı kombinlenebilir :) Kendimce birkaç örnek sunmak istedim :) Umarım beğenirsiniz :)




40 yorum:

  1. imdatttt!! biri şenay'ı kaçırmış, yerine gotik bir hanım gelmiş. Allahım yarabbim şenay bu sen misin yahuu? sana bir haller oldu bu ne değişik haller, bu ne tarz değişimidir yahuu !!sen moda ikonu olma yolunda gidiyon kızım, hayırlı olsun!! çok kul duruyon canım bu derilerin içinde. bayıldım!! kesinlikle sen ikizler kadınısın, giyimde tek bir çizgin yok, maşallah her giyim tarzı var sen de yahuu !! yelpaze geniş. bayılıdım bayıldım !!daha başka sıfat kalmadı bir düşünüp gelem ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim :) Bu tarz giyinirim elbettebana ters değil ama giyecek yerim yok ortam yok :) Onun için kendime değil satış için sattım :) Dikerken de kendimi tatmin etmiş oldum :) Ama tek tek üstü başka kombinle altı başka kombinle kullanırım :) Hele pantolonu çok kullanırım yani orda sorun yok ama takım olarak giyecek mekan yok ortada :D

      Sil
  2. Sizin tarzınızdan farklı bir çalışma olmuş.Ben bu vamp tarzınızıda beğendim size yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nur Hanım :) Evet faarklı bir tarz bu tar giyemiyorum çünkü bu tarz zevklerim gidecek mekanlarım yok :) Ama ayrı ayrı gayet iyi kullanırım yani :)

      Sil
  3. Çok şık ve tarz olmuş, çok beğendim. Ellerine, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Şenaycım bende şu sıralar deri kollu birşeyler dikiyorum ama seninkide pek hoş olmuş.Deri taytı uzun tuniklerle kombinlemen yerinde olmuş bu sene çok moda :) Çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemincim :) Evet senin kumaşını da görmüştüm :) Taytı çok ullanacağım kesin ben bu kumaştan yine yeniden alırım yani :)

      Sil
  5. çok güzel olmuş... bende düşünüyorum tayttan ama dikişi konusunda korkuyorum. bol şatışlarınız olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın dikişinde birşey yok. Giydiğiniz bir taytı koyup kalıp yapın kesin çok da basit dikiliyor. Gözünüz korkmasın gerçekten :)

      Sil
  6. harikaa, bayıldımmm hele pantolana bittim.Yalnız şu bakışların yok mu ? beni benden ediyor arkadaşım :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D O bakışlar dışında ne bakışlar çıkıyor fotolardan bir bilsem gülmekten ölürsün :) Seni senden alır götürür susuz getirir gülmekten öldürürrüm yani :) Beğenmene sevindim :)

      Sil
  7. muhtesemmmm yaaaa...senaayyyy gel artık ankaraya canım yaaaa...neler neler dıktırecem zsana:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Serpilcimmmmm... Kuzuuummmmm benim de bu kombini giyecek mecram yok zaten :D Ama dikmeye de engel yok dikiyorum işte :)

      Sil
  8. aslında bu kıyafetede bayıldım ama bende bunu nerde gıyecem kı :(( ayyy cok şanssızımm.........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Serpilcim senin de giyebileceğin birşey çıkar merak etme :)

      Sil
  9. Enfes olmuş, bu kumaş suni deri değil mi yani şimdi? Her daim giyilebilir kombinlenebilir bir takım olmuş, madem satışta kim alıcısıysa iyi günlerde giysin , ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm :) Suni deri değil canım.. Arkası kumaş bunun ve suni deri gibi kalıp gibi durmuyor bildiğin jarse bir kumaş düşün önü böyle deri görünümlü arkası ise siyah jarse :) Güzel bir kumaş ben bundann bir de elbise dikicemmmmm :)

      Sil
  10. Senaycığım bu kumaşın adı nedir yani almaya kalkınca ne denip alınıyor? STRECH DERİ GÖRÜNÜMÜNDE KUMAŞ dersem anlarlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya canım inan kumaşın adını bilmiyorum çünkü kumaşı pazardan parça kumaş olarak aldım satıcılar da bilmiyorki sadece satıyorlar :) Deri görünümlü jarse kumaş de belki bilirler. Kumaşçılar kesin bilir canım :) Bu cuma pazara gidebilir miyim bilmiyorum ama gidebilirsem yine alıcam ve bu defa adını da sorarım kumaşçılara bilen çıkar inşallah :) Ben bu hafta lacivertini kahverengini de gördüm de almamıştım :)

      Sil
  11. wuuuuuu diyorum ergenler gibi ama gerçekten wuuuu harika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ergen Goncaya teşekkürler diyorum ben de o vakit :) Sağol canım :)

      Sil
  12. off beni çıldırtıyosunuz yaaa.bi antigone eklemiş bloguna deri etek diye..bi sen...
    .. bi güzel deri bulamadım çorumda...dikemedim ceket etek....:)))
    çok güzel olmş yine ellerine sağlık diyim ne diyiim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekür ederim :) Bu aralar herkes bir deri paylaşıyor anlaşılan :) Benim kullandığım deri görünümlü bir umaş aslında ama deriye benziyor deri diyelim biz de :) Beğenmene sevindim :)

      Sil
  13. çok üretkensiniz maşallah nazar değmesin, kumaşlar da bir harika. Burada (ADANA) yok o kadar çeşit ne yazık ki ...:(.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaş bulamayanlar için hakikaten zor durum anlayabiliyorum. Umarım ilerde bir gün daha kolay ulaşılabilir kumaşa :) Beğenmenize sevindim teşekkür ederim :)

      Sil
  14. Şenay hanım tebrik ederim çok güzel olmuşlar ceketi astarladınız mı? birde makinede kürk parçayı dikerken zor oluyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda Hanım ceketin içinde de bu deri kumaştan var aslında önü açılırsa yine deri görünsün istedim. Onu da fotoğraflayıp ekleyeyim aslında :) Tersine çevirince de giyilsin diye düşündüm ama kürk olacağı için içte kaba duracaktı onun için tek taraflı kullanılacak ceket :) Fotoğrafı ekleyeceğim :)

      Sil
  15. çok yırtıcııı :) çok serrtt :) çok güzel, deri, kürk, siyah ve yine şenay :) süpersin toprağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Münürecim arada giyip havaya gireyim yırtıcı sert olmak için :) İşte giyeceğim mecra yok ama dikip duruyorum satılır umarım :)

      Sil
    2. satılır canım, niye satılmasın, hatta bence emeksensin gibi yerlerde satışada çıkarabilirsin :) neden olmasın canım ...

      Sil
    3. Evet haklısın ama daha fiyatı ne olur onu bile belirlemedimki kafamda :) Sadece daha enerjik dikebilmek için satarım diye işe girişiyorum o kadar :) Ama Emeksensin gibi sitelerden de girişimde bulunmak gerekir evet :)

      Sil
  16. çok şık olmuş :)birkaç gün nete girmedim şenay abla yine döktürmüş marifetleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşracım farklı şeyler de deneyeyim dedim :) Olmuşsa ne mutlu :)

      Sil
  17. çok şık ve iddialı :)

    bundan sonraki çalışmalarınız için keyifle takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ahde_Vefa :) Ben sizin bloğu göremedim varsa da :)

      Sil
  18. güzel olmuşlar,aynı zamanda ayakkabı tarzlarımız aynı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ... Bu ayakkabıyı geçen yıl internette gördüğümde adeta vurulmuştum ve internetten almıştım olmaz diye hiç düşünmedim bile o kadar sevmiştimki ve çok severek giyiyorum :)

      Sil
  19. ohhh be ayakkabısız resimde çıktı boyun çok uzun değilmiş bak hep topuklu topuklu komplekse girdim burda bakarken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Girme komplekle girme uzun değilim meraklanma ben de başkalarında komplekse girdiğim için giydim belkide kim bilir :) Ayakkabısız da dolanabiliyorum anlayacağın :)

      Sil