15 Ekim 2012 Pazartesi

Yüksek Bel Kalem Eteğim...

Evet arkadaşlar... Bu hafta sonu eşimin kuzeninin (dolayısı ile benim de kuzenimin:) ) nişanı vardı ve İstanbuldaydık. Cumartesi günü nişana katıldık ve pazar gini de 10marifet sergisi vardı. İkisi de çok güzel geçti. 
Ben Nişan için aslında Elbisenin Dantellisi başlığı altında yayınladığım elbisemi yapmıştım fakat bazı arkadaşlar İstanbulun soğuluğundan bahsedip gelirken tedarikli gelmemi söylediler diye uzun kollu birşeyler mi giysem fikri dolanmaya başladı kafamın içinde. Onun için düşündüm taşındım ve bu kalem eteğimi yapıp gömleğimle kombinledim. 
Aslında İstanbul o kadar sıcaktı ki bayıldık sıcaktan. Birde nişan evdeydi piştim diyebilirim. Herkes balkonlara kaçıştı çünkü beklemiyorlarmış bu sıcağı :D Ben de yanıma hiç kısa kollu bile almamıştım piştiiiiiimmmmmm :)
Neyse ben eteğimi paylaşayım da fikirlerinizi belirtebilin :)






Yukarıda kemersiz ve kemerle kullandığım versiyonlarını görebiliyorsunuz eteğimin :) Umarım beğenirsiniz :)

27 yorum:

  1. hadi ilk yorumu ben yapem :) gerçekten de kalem gibi olmuş pek şık :)sanırım likralı kumaş değilse kalem etekle zor hareket edilir. yüksek bel kalem eteğin çok şık olmuş :)sabancı holding genel sekreteri gibi kalmışsın şenay :)iş görüşmesine de gidilir pek şık :)güle güle giy aaa zaten gülüyormuşsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filizcim :) Beğenmene sevindim ve evet çok iş kadını duruşu verdi bu bana :)Kumaş birazcık likralı kalın bir kumaş yürürken sorun çıkmıyor :)Güle güle giyiyorumvallahi :)

      Sil
  2. Vallahi kadın hem güzel hem becerikli :)
    Dikip dikip giyiyor, ne giyse yakışıyor :))

    Ellerine sağlık canım, yine çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy utandırıyorsunuz beni :) Çok teşekkür ederim Nowacraft :) Herşeyiyle beğenmeniz çok mutlu etti beni :)

      Sil
  3. Güle güle giyin çok hoş gerçekten. Kemerli sanki daha hoş gibi ama ikisi de güzel, kumaşı bilemedim yalnız süet gibi kendinden desenli sanırım. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kumaşının cinsini bende bilemiyorum ve evet dediğiniz gibi süet gibi , kalın, kendinden desenli ve desen kısmını kalça kısmında getirmeye özen gösterdim. Hatta likralı bir kumaş nedir vallahi bilemiyorum :) Teknik bilgi sıfırın altında geziniyor :) Ama ne dikeceğimi bilirim o da yeter bana :)
      Beğenmenize sevindim :)

      Sil
  4. Güle güle kullanın ben iki halinide çok beğendim ellerinize sağlık.10 marifetin sergisine gelemedim çok üzülmüştüm sergi resimleri için teşekkürler.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanımcım teşekür ederim güzel yorumunuz için :)
      Sergi hakikaten güzeldi bende kısa bir süre kalabildim ama olduğu kadarı bile yetti :)

      Sil
  5. şenay işte etek bu. nasıl güzel, nasıl yakışmış harikasın. kumaşın dokusu çok güzel görünüyor ben yine kemersiz diyorum ama en çok ta şu duruşa hastayım endam boy pos süpersin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Goncacım kumaşın dokusu harika ellemen lazım tarif edemem :) Kendinden desenli olduğu için daha çok çekici oluyor :) Beğenmene sevindim canım güzel sözlerin için de sağol utandırdın valla :D

      Sil
  6. bende diyordum nerelerde şenay :) gene çok güzel olmuş arkadaşım. Hatun güzel fizik güzel herşey yakışıyor tabii :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemincim :) Nişan hazırlığı Sergi İstanbul derken ara vermek zorunda kalmıştım elbette :) Ama bu demek değil ki çalışmıyorum daha gelecekler var :)

      Sil
    2. sensiz blog dünyası yıldızsız bir gece gibi şenaycımm :) ayy gece gece çoştum :) 4 gözle bekliyorum ....

      Sil
    3. Bekle beni Yasemincim hahah :) Gökyüzündeki yıldızlardan biri olabilirim kabul ediyorum ama benim gibi milyonlarca yıldız var biri de sensin biliyorsunki :) Bekle beni parlıycaaaaammmm :) Gece gece güldürdün beni :)

      Sil
    4. ayy teşekkür ederim :)

      Sil
  7. kemerli daha güzel sanki unutmadan yazayım birde senin şu kürk kumaşından dikeceğin yeleği 4 gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kürkü diktim ama birşey daha eklemeliyim gibime geldi bir dokunuş lazım o dokunuşu yapmadan eklemek istemiyorum az kaldı ekleyeceğim. Bu arada kırmızı bir ceket diktim onunda son işlemleri kaldı kırmızı ipim bitti onu alıcam bekliyorum falan ekleyince hepsi bir arada gelecek anlayacağın :)

      Sil
  8. her nişana düğüne yeni bişeyler dikiyorsun helal olsun sana pek beceriklisin de bunları nerde istifliyorsun çok merak ediyorum :)))
    çok şık olmuş ellerine sağlık. kalem etek çok zarif gösteriyor insanı ama herkesin harcı değil giymek adı üstünde kalem gibi olmak lazım... zarifsin sana çok yakışmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Xmadame teşekkürler cnaım :) Kalem gibi değilim yada öyle diyeyim kalın bir kalem olurum ancak haha :)
      Canım kumaş bol şimdilik vakit bol can sıkıntısından ve sevdiğim için sürekli dikiyorum onun için sürekli dikiyorum yani :)
      Bunları istifleme kısmına gelince hobi odam kumaş tükürecek yakında bana beni kovacak odadan ve diktiklerim de dolaptan üzerime üzerime geliyorlar ama napalım :) Şimdi Ankaradan kardeşim gelecek bir kısmını ona veririm rahatlar dolap :) Dikiyorum ama giymeye fırsat bile olmuyor bir çoğunu o kadar dikiyorum anlayacağın :) Benimki dikiş sevdası napabilirim :)

      Sil
  9. Oooo herkes gelmiş laf atmış! Bana söyleyecek söz kalmamış - şimdilik!
    Gidip düşünüp tekrar geleyim en iyisi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Nurdan Hanımcım Güldürdünüz beni :) Bu lafınız da güzel oldu ben anladım teşekkür ederim :)

      Sil
  10. çok şık olmuşsun :)bunu da güle güle giy.daha çoooooooookk şeyler dik te ben gibi acemilere fikir versin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim. Dikerim tabiki :) Fikirler karmaşası yaşatırım size merak etme sen :)

      Sil
  11. muhtesemm bır etek olmuş kuzum yaaa cok cok da yakısmıs gule gule gıy....

    YanıtlaSil
  12. nefis olmuş harika olmuş bayıldım oturark verdiğim poz varya bak ne kadar doğal bide salonun ortasında topuklu giymesen bırak çıblak ayakla olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha beğenmene sevindim :) Fakat kalem etekler topuklu ayakkabıyla daha güzel duruyorlar ondan giyinmiştim ama arada çıplak ayakla da çekinirim :)

      Sil