30 Ekim 2012 Salı

Ayakkabıya Hareket Katmak...

Merhaba arkadaşlarrrrr. Bayram tatili boyunca Ankara'dan kardeşimin gelmesi sebebi ile hiçbirşeye el sürmedim. Sadece kardeşim için ufak tefek birşeyler diktim onun dışında odaya girecek vaktim olmadı gezmelerden tozmalardan ve elbette evde kardeşime pasta börek yapmaktan :) Zaten bayram olunca bayram ziyareti köye gitmek falan derken inanın vaktim bile olmadı aslında.. Daha çok yoruldum bu tatilde desem yeri var yani :)
Bu kızımın ayakkabıları ve çok ucuza almıştım bunu. Herhalde onun içindir ki beyaz kısımları sürekli kirleniyor ve lekeler de kalıcı oluyor :) Ayakkabıların burnu beyazdı ve nereye sürtünse çizikler karartılar oluyordu onun için kuzumla oturduk ve ucunu kırmızı ojeyle boyadık :) Hoşumuza gitti ben de kırmızı benekler ve kareler kesip ayakkabının üzerine dikdim. Kırmızı ayakkabı bağcığı bulabilirsem (elbette bulunabilir bir eşya ama ben üşenmeden gidip alabilirsem yani :) ) kırmızı bağcık da takmayı düşünüyorum. Hatta birine kırmızı birine beyaz bağcık çok daha eğlenceli olur diye düşündüm :) Siz ne düşünürsünüz acaba :)

Bir sürü çaşit kırmızı ojem var ama o keçelerimle aynı renk yokmuş en yakın bu renk oldu sanki ben de bunu kullandım :) Pırıl pırıl oldular. Soyulursa bozulursa zaten ayakkabıyı eski haliyle kullanamıyorduk diye hi üzülmem ki kızım bunu birkaç sefer giydi ve sonuç harika tek bir hasar ve çizik oluşmadı çok güzel :) Şu oje nelere kadir :)

6 yorum:

  1. bu sefer doğru yere yorum yapam, demin sayfa değişmiş habarım yok be ya :) çooook güzel ve şirin olmuş çok beğendim be yaa:) yalnız oje sağlam oluyor mu kuzum?

    YanıtlaSil
  2. :) Evet bu defa tutturmuşsun Filizcim :) Oje kısmını ben de merak ediyordum ve zaten boyamasam da giyilemiyordu ayakkabılar çiziklerden. Onun için acımadan boyadık ve Ece bunu bayramda dışaarıda bile giydi ne bir çizik ne bir soyulma :) Bişicik olmadı :) Zaten bez ayakkabı olunca giyeceği bir ay onda da kaç defa giyecek seneye de ayaklar büyüyor her sene başka ayakkabı :) Onun için vurdum ojeyi acımadan :) Ama sapasağlam oldu emin olabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. Bence de güzel olmuş Şenay Hanım:)

    Bu keslere gençliğimden hastayım zaten az giymedik biz de... Hoş hala da giyiyoruz ya;) Orası burası gidince şu oje işini ben de deneyeyim belki bende de işe yarar!
    Ellerinize sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nurdan Hanım :)
      Boyayıp süslemesem zaten atıl duruyordu kıydım onun için ama sonuç olumlu oldu soyulmuyor oje çok sevindim ben de :)

      Sil
  4. aaaaa ben bunu nasıl kacırmısım anlamadım..en son pembe ceketın yokmuydu tatlım:)) harıka bır ıs cıkarmıssın ayakkabı satıcıları bence senı görmeden yenı seyler uretmemelıı:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ayakkabıları onlar üretsin ben kafama göre düzenleyeyim :)

      Sil