15 Ekim 2012 Pazartesi

10marifet Sergisinde bir senayatilgan :)

Zaten benden bir tane var tabiki bir tane olacak sergide de :) İşte içimden öyle yazmak geldi sizde anlayış gösteriniz efendim :) Evet dün sergideydik. Kısa bir süre orada kalabildim bir saat kadar durup tekrardan Edirne yollarına düştük ama çok güzel bir duyguydu orada olabilmek. Birebir tanışabilmek. Sergiye gönderilen herşeyi takip ediyorduk elbette ama bizzat onlara dokunmak beni çok mutlu etti gerçekten. Bazılarına dokunmayı özellikle çok istiyordum ohhhhhhhh içimde kalmadı çok şükür :) Kısa günün karı orada tanışma fırsatı bulduğum herkese teşekkür ediyorum.
Bu arada kendime kızıyorum bir yandan da kimseyle fotoğraf çekilmemişim yahuuuu. Heyecandan mıdırrr yorgunluktan mıdırrrrrr, yoksa kısa zamanda herkesle tanışayım konuşayım diye dumurluktan mıdır fotoğraf çekilmedim. Hem de fotoğrafçımla gitmiştim oraya oysaki :D Başka zamana artık yorgunluğuma veriniz yoksa çok üzüldüm Edirne yollarında geldi aklıma yol boyu dırdır ettim kocama da neden çekmedin beni diye :D Sanki vahiy gelecekti adama :) Neyse çok konuştum biraz da fotooooo :)










Bu çantayı Serpil Teyzesi hediye etti Ece'ye. Tekrardan çok teşekkür ederim Serpilcim.... Seni tanımak çok çok güzeldi... Ankarada daha uzuuuuuuun görüşmelere inşallah :)







Benim aldıklarım bunlar. Herşey o kadar güzlediki ama o kadar yalvarmama rağmen sayısal yada süper loto gibi bir şey vurmadı. Eğer vursaydı sergiyi kaldırıp gelirdim. Gözüm arkada kaldı yemine derim ... Herkesin ellerine kollarına sağlı diyorum ben... Serginin yapımında ve organizasyonunda emeği geçen herkese de çok teşekkürler diyorum ki bizi böyle bir ortamda kaynaştırdılar. O bile herşeye değerdi :) Hepinizi öpüyor devamını diliyorum :)

21 yorum:

  1. oyyyyyyy sergiden haberler :)

    YanıtlaSil
  2. şenay, ece kucağında masum masum neye bakıyor öyle, yazık sanki bir şeyde gözü kalmış da sen de onu ikna etmeye çalışıyormuşsun gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoooo tütüyü ben yaparım dedim inandı :) Daha düğünlere vakit var o zamana kadar başka birşey yaparım dedeim :) O yarışma için gelen kızak varya onu istiyordu ama onunla oynanmaz falan diyordum :)

      Sil
  3. pembe tütüye bakıyıor olabılır:))))senaycım fılız soyledı kostum geldım hemen :)))) cok hoş olmuşşş elıne saglık..ece cımm gule gule kullansın cantasını..senı tanımak yok tanıyodum zatende canlı canlı görusmek harıkaydı sevgılı esıne dunya tatlısı eceme öpücuklerrr kocamannn...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Serpilcim... Ece o çantayla yattı şimdi de okula götürdü çok teşekkürler tekrardan :)
      Seninle tanışıyorduk evet yüzyüze görüşmek ayrı bir zevk hahikaten :)

      Sil
    2. evet canım benım ıcınde oyle...artık devamı ankarada ınsallahhh..selcen cımle bareber:))

      Sil
  4. nasıl tahmin etmişim. o masum, hüzünlü ifadeyi nasıl da takınmış kuzum benim :) öyle ahşap tarzı oyuncakları nedense çocuklar çok seviyor, onun için o oyuncak, sen ne söylersen söyle, nasıl alımlı renkli duruyor tabii ister çocuk :)haklı ece :)neyse güzel bir çantayı kapmış şirine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) evet haklı o bebeğine puset yapacaktı onu ama benim içim gidecekti o zaman çizecek kıracak diye :) El emeği sonuçta :)

      Sil
    2. Ece' ye üzüldüm ama başka cici bir küçükhanım kapmış valla!

      O kızak Nehir' de şimdi .) Esen-Can' ın kızı! İçinde Fiamma' nın bebekleri ve ayıcıklar uyuyor :))))

      Resimlerini gördüm :)))

      Sil
    3. Ben de gördüm Nurdan Hanımcım :) Ama Kuzum daha küçük onu alsa diğer pusetleri gibi muamele edecekti ben üzülecektim bu defada birşey yaparsa diye :) İçim giderdi el emeğinin ziyan olmasına :) Onun için önemli değil unuttu bile :) Çantasıyla yatıyor bu gece de ve gayet memnun halinden çocuk işte bir ister iki unutur :)

      Sil
  5. sergi süpermiş :)aldıklarında öyle. ama en süperi ece :) çok tatlı çıkmış canım ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu elime aldığım gün de günlerin en güzeliydi zaten :) Hayatımda alabileceğim en güzel ve değerli şey o zaten :) Teşekkürler Büşracım :)

      Sil
    2. rica ederim abla :) sana özeniyorum desem özentilik etmiş olur muyum ki :D insanın sevdiğiyle evlenip bir de dünyalar tatlısı bebeği olması çok güzel bişey olsa gerek :) darısı başımaaaaaaaa :)

      Sil
    3. Amin Büşracım... Darısı başına diyelim :) İnşallah herşey gönlünce olur :) Ama sanma ki bu mutluluk benim ayağıma geldi :) Direndik istedik ve bu böyle oldu, eğer istiyorsan savaşmaktan korkmamalısın olur mu :) Onu başka bir platformda uzun uzun konuşmak istersen konuşuruz :)

      Sil
    4. amin herkes mutlu olsa keşke:)hiçbir şey kolay değil hayatta abla :)sevince insan yürekten korkmamalı hiçbir engelden :) hep mutlu olun inşallah.konuşmak isterim neden olmasın

      Sil
  6. ay inanmiyorum ben yaptım o donutlı tacı senaycımmm :) nasıl bi gülme ifadesi var şu an yüzümde var ya anlatamam. beğenildiğini bilmek çok mutlu etti beni :) ece hanıma kesinlikle çok yakışırrrr :) teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yaptığını biliyorum hatta 10marifetteki shane in senin kargonu fotoğrafladığı posta da yorum yazmıştım :) Ellerine sağlık çok güzel :) Daha takmadı ama kırar diye ödüm patlıyor pamuklar içinde saklıyorum :)

      Sil
    2. canım benim ya kırılmaz umarım elimden geldiğince sağlam yapmaya çalışmıştım ben onu. bişey olursa hallederiz yeni bi tane yaparım ben nolcak :)

      Sil
    3. Ay yok teşekkür ederim elimdekinin kıymetini bilirim şimdilik :) Ama olurda başına birşey gelirse rica ederim artık :)

      Sil
  7. Ben resimleri şimdi gördüüm, bu kadar güzel bir günden nasiplenmiş olmanız çok güzel.Biz de bugün Serpilcimle buluştuk, ececiğim gibi sena da çantasına kavuştu ve bayıldııı :) biz de hediyelerimizi aldık yakında paylaşıcam.Günün keyifi resimlerden yansımış .)İnşallah kaynatmacaları yakında burada yaparız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Selcencim Birkaç ay sonra Ankara da kaynatırız :) Kısa da olsa orada bulunmak Serpilcimle tanışmak çok güzeldi :) Sena da güle güle kullansın Ece hala okula götürüp her gün onunla yatıryo Sena da çok mutlu olmuştur eminim :) Çocukları sevindirdi Serpilim cennetlik o cennetlik :)

      Sil