24 Eylül 2012 Pazartesi

İlk 100 takipçim :)


Merhabalar arkadaşlar :)
Dün itibari ile 100 takipçim olmuş çok mutlu oldum gerçekten :) Daha bloğumu açalı iki ay dolmadı ama benim 100 takipçim var ve 10,168 kere ziyaret edilmişim :) Bunların 1000 tanesi kesin benimdir :) Kendimi çok sıkı takip ediyorum :) Haliyle bir bakayım kimler gelmiş gitmiş ,yorum yazan var mı derken girip çıkıyorum günde birkaç kere ve bu oranları da arttırıyorum elbette :)
İlk yorumum gelmiş, 10. yorum 100. yorum, derken 700 küsür yorumum olmuş :) Ve elbette bunların çoğu yine benim cevaplarım ve laklaklarımız :) Beni bloğumda yanlız bırakmayan tüm takipçilerime arkadaşlarıma herkese çok teşekkür ediyorum gerçekten :) Elimden geldiğince zamanım yettiğince ben de blogları ziyaret etmeye yapılan emeklere yorumlarımla destek vermeye çalışıyorum ama blog sahibi arkadaşlarımda bilirlerki herkese herşeye yetişmek imkansız :) Hepimizin işi, evi ve çocukları olduğunu düşünürsek buraya ayıracağımız zamaının da bir sınırı oluyor elbette :) Bir yandan gezip tozmak da lazım :) Onun için elimden geldiğince bana uğrayan blog arkadaşlarıma getirdikleri tabakları boş göndermemeye, yorumlarımla doldurup destek vermeye çalışıyorum :) Daha nice 100'lere ve nice post'lara diyorum hepinize... Teşekkürler :)

56 yorum:

  1. :)günde en az 20 defa senin bloga giriyorum abla :)acaba yeni bir şey paylaştı mı dikti mi diye :D çok sevindim bu kadar zamanda böyle yol katettiğine .başarılarının ve dikişlerinin devamını diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Büşracım :) O zaman diğer 1000 senin demektir teşekkür ederim, ama bu kadar da hızlı birşeyler dikemiyorum olabildiği bu işte :)

      Sil
    2. rica ederim :) bundan hızlısı nasıl olurdu acaba abla :D maşallah

      Sil
    3. bana da katılın :) ben de yeni açtım blogumu
      http://gunlukyasamim.blogspot.com/ herkesi beklerim

      Sil
    4. Elbette :) Fakat sizin resminize tıklandığında bloğunuza ilgili ayrıntı görünmüyor ben de bloğunuz olduğunu anlayamadım. Bence onu bir ayarlayın da herkes benim gibi düşünmesin kolay ulaşabilsinler :)

      Sil
  2. valla ben hiç şaşırmadım açıkcası :) beklenen bi durum bu :) hem ayrıca bi sır vereyim mi en az senin kadar bende senin sıkı takipçinim :D ve sanırım tek de değilim :) yorumumu sonlandırırkenn de başarılarının devamını dileriiimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mervenascım :) Seninde olur yakınca sen de kutlarsın biz sana gelip tebrik ederiz inşallah :) 1000 tane de senin olsun :)

      Sil
    2. ayy inşallah cancazım inşallah :)

      Sil
    3. Olur olur kuzum oda olur :)

      Sil
  3. 10.171 oldu bile bak seker : )) Benim blogum yook bak, bloglararasi iletisim icin degil ben karsiliksiz feviyom seni: ) gerci herkes oyle misafirlerin cok seker cok zarif hanimefendiler, 700 kusur yorumu performamsini dusuk buldum ki senin kapasiteni bildigimden : ) cooook tebrikler guzelcim nice basarilaraaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen blogda, blogsuzlukta, oda oyunlarında, laklakta :) Kapışmakta fevişmekte hep varsın ve iyiki varsın tatlı cadım :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. 700 kusur yorumun cevap ve laklak demissin ama ben hic laklaga rastlamadim hayret : )) hele ki ben hic yapmam : )) benden gizli sohbet odan mi var kis, hiii yakarim bu siteyi : ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakarsın bilirim onun için çok gizli bir yerde ispatlayamadığın sürece yakma gerekçen olamayacak nede olsa :) Hep ben yapıyom laklakları ayrıca senin keçilerin ve ben :)

      Sil
    2. Hahaha benlen ve kecilerimlen iyi gecin : ) cikariz abonelikten kalirsin 20-30 kisi karismam : )))

      Sil
  5. Ben de surekli bakiyorum siteye yer imlerine ekledim, nerdeyse yapabilsem internet acilis sayfam yapicam, aha kopya verdim en cok giren ip adreslerinden biri oldugumu annayip engelleme ip adresimi he : )) komsunun wirelessten gireyim bari ( hatirladin mi : ))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaaa :)ÇAtlaksın sen tatlı cadım :)

      Sil
  6. ayy ne güzel darısı başıma inşallahhh yakında bende açıcam blog çok heveslendirdin walla benii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemincim valla ben de beklemiyordum bu kadar ilgileneceğimi ben ilgisiz kalır bloğum sanıyordum ama iyi gidiyor. Açmayı düşünüyorsan aç tabiki :) Hadi hayırlısı :)

      Sil
  7. Senos senin kardesin vardi, universite kazanmisti ki mezun bile olmustur simdi : ) o fistikta burada mi? O da sen gibi marifetli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim evet kardeşim Ankarada Kimya Mühendisliği okuyor Gazi de bu yıl son yılı :) Hazırlık okuyunca okul 5yıl oluyor ve bu yıl bitirecek son yılı inşallah :) Şimdi Ankaraya gideceğiz ya annem havalara uçtu kardeşimin yanına gideceğim diye :)

      Sil
    2. Evet bulusacaksiniz ona sevindim ondan sordum, yoksa yani ecosun oz teyzesi oldugu icin kardesini kiskandigimdan degiiiillllll : )))

      Sil
    3. Hımmmm demek kıskanmadın :D Kıskanacak ne var ki haha :) Sen de gel Ankaraya buluş hatta gel Edirneye ben gitmeden daha yakın :)

      Sil
    4. Coook isterim vallahi ama zaten 36 bedenim kac parcaya boluneyim kis : )))) inan Istanbul ici bile bir yere kipirdayamiyorum : ( Ankaraya insallah matlaka gelicemm

      Sil
    5. İstanbulda kımıladma azaten orası kötü gel işte buralara :) İnşallah bir gün karşılaşacağız :)

      Sil
  8. hayırlı olsun:) 10 marifetten tanınmanın da avantajı vardır:) daha nice 100lere...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle katılıyorum. 10marifetten tanıyor çoğunluk beni ve önceden tanınmış olmanın getirdiği avantajla bu kadar hızlı bir ilerleme gösterdiğimi biliyorum :) Bundan sonrası hayırlısı :)

      Sil
  9. basarilar maasallah on marifetin cok katkisi var evet/siki takipcinim ne paylasmis olursan ol blog listemde seni g,rdugum anda mutlaka ugruyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Huzur Moda :) Böyle şeyler duymak hakikaten gurur verici :)

      Sil
  10. sonunda bende açtım blogumu ama zormus ya daha profilimi bile düzenleyemedimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok başta öyle geliyor insana ama alışırsın sonrası zaten hep aynı :) Hadi hayırlı olsun :)

      Sil
    2. yaseminvetasarimlari25 Eylül 2012 15:10

      yaa bak adresi bile yanlıs almısım cok komik oldu ama 2 ayrı blog acmısımm

      Sil
    3. Yasemincim olur öyle başta :) İki üç farketmez birini düzgün yap gerisine alışacaksın :) Başlangıçta aynı stresi yaşamıştım çok komplike gelmişti bana blog açmak ama gerisi çok kolay aç ve düzenle sadece :)

      Sil
  11. nice yüzlere binlere bloggerlara özel moda lansman toplantılarında görmek nasip olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  12. Hayırlı olsun,başarılarınız devamlı olmasını dilerim.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. teşekkür ederim kızlar senay sayesinde sizleride tanıyorum ama 3 denemeden sonra blog acabildimm beklerimmmmmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben orada olacağım :) Blog paylaşımları aslında bunun için var iştirak edeceksin ki taktir edeceksin ki sen de taktir görmek istediğinde yanında birileri olsun :) Paylaştıkça artar mutluluk daaa istek de :)

      Sil
  14. Hayırlı olsun ve tebrikler, daha nice yüzlere inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Selin Hanım :) Amiiiiiin diyorum :)

      Sil
  15. Tebrikler kuzucuk daha çoklarına işallaa!!

    YanıtlaSil
  16. senay günaydın aklıma ne geldi bazı blogger arkadaslar kumaslarını kendi blogları üzerinden satışa cıkarıyorlar sende biz magdur grubu düsünerek bir güzellik yaparsın belkii tabii o kumaslara kıyabilirsen sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ay canım Yaseminim güzel düşünmüşsün ama maalesef o işlere giremem çünkü Ankaraya taşınacağız :) Orada da o kadar paazar pazar dolaşamayacağım iş güç nedeni ile :) Burada rahattım işe istediğim zaman gidip istediğimde gitmiyorum ama Bir iki ay içinde Ankaraya gideceğim :) Yoksa dediğin çok mantıklı olurdu aslında :)

      Sil
  17. valla bizim köyde bile 100 kişi çıkmaz tüm nüfusu toplasan hayırlı olsun :) an itibariyle 111 olmuş üye sayısı :) demek 2013 sonunda senin blog baya bir il olur bu üye sayısı artmaya devam ederse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Filizcim öldüm gülmekten :) Allah yaşatsın seni emi :)

      Sil
  18. şenay blogun il olursa vali ben olabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söz bloğumu il statüsüne alırlarsa Vali Seni Atatıcam :)

      Sil
  19. ALLAH seni ve tüm sevdiklerini çok yaşatsın ağaçlar prensesi :)

    YanıtlaSil
  20. şenay, senin üyelerin sayısı dünde 121 miydi de ben 111 diyemi okudum yoksa bir gecede 121 e mi çıktı üye sayısı ayol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok 111 di doğru okudun canım :) Yeni eklenen arkadaşlar oluyor dün sitelerde dolandım onlarda bana uğramışlar sağolsunlar haha :)

      Sil
  21. şenay şimdi senin bu gezmelerin bana nasrettin hocanın fıkrasını anımsattı yazmazsam olmaz.
    nasrettin hocaya 'senin hatun her gün geziyor, bir yerlere uğruyor' demişler
    nasrettin hoca'da öyle olsa bizim eve de uğrardı demiş.
    senin bu gezmelerde nasrettin hocanın karısının gezmelerini geçti sanırım şenay :)
    neyse bu üye artışıyla benim vali olma ihtimalim de yükseliyor ne kadar güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olsa eve de uğrardı ha haha :) Ben bunu duymamıştım hakikaten güzelmiş :)

      Sil