13 Eylül 2012 Perşembe

Geçmiş Zaman Elbisem...

Merhaba arkadaşlarrr :) Evet uzun bir aradan sonra yeni bir elbiseyle karşınızdayım :) Bu defa yeni makinemle diktim  bu elbiseyi ve makinemle diktiğim ilk elbise olarak da kayıtlara geçirdim :) Eski makinemle asla dikemezdim zaten bu kumaşı ve bu modeli, çünkü belindeki o büzgüleri dikerken öyle kalın bir tabaka oluşuyorki. Zorlana zorlana dikti belini Singer :) Hadi siftahı benden bereketi Allahtan :) Umarım beğenirsniz...




44 yorum:

  1. Süpersin vallahi, ne güzel böyle güzel şeyler dikebilmek. Ben dikiş macerasına atıldıktan sonra dikişte dahil tüm hobilerimden soğudum, böyle güzellikler ortaya koyanlara hayranlıkla bakıyorum. Sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :) Gerçekten bana yorumlarınızla çok fazla destek ve heves verdiğinizin farkında değilsiniz :) Paylaştıkça daha da güzelleşiyor dikişle uğraşmak ve beğenilmesi apayrı bir tatmin :) Sıkılmadan yapmak lazım aslında :) Bazen ben bile sıkılıyorum, istediğim modeli ve işi yaparsam keyfime diyecek yok ama :)

      Sil
  2. Çok çok güzel olmuş modeli,deseni herşeyiyle harika sizede çok yakışmış ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtap Hanım :) Herşeyiyle beğenmiş olmanız ne kadar güzel :)

      Sil
  3. Ben de çok beğendim içtenlikle tebrik ederim!

    Hem de çok yakışmış!

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne Kadar Mutlu oldum bilemezsiniz gerçekten :) Çok teşekkür ederim Nurdan Hanımcım :)

      Sil
  4. ne güzel elbise, ne güzel manken, bayıldım:) iyi günlerde kullanın elbiseyi de, yeni dikiş makinenizi de.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hoş geldiniz bloğuma şeref verdiniz bu arada :)

      Sil
  5. yeni dikiş makinanız hayırlı olsun, elbisenizi güzel günlerde giyin, çok güzel ve şık olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.... Yeni makinemle dikmeye başladım aartık bakalım zaman baba neler diktirecek :)

      Sil
  6. Eski filmlerden fırlamış gibisin :) Çok yakışmış ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanı geri aldım işte Güldencim :) Daha geç yaşlancam inşallah :)

      Sil
  7. Önce zarif bir hanım, sonra bebeğini bekleyen anne heyecanı ve son olarak liseli şımarık kız pozları :))) bayıldım, önce sana sonra elbisene.Ben bu nostaljik şimdi ki adıyla vintage elbiselere.Başkasında görüp gıptayla baktığım elbiseleeer:)) sana da çok yakışmış.Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende hep başka yerlerde görüyordum dedim ben neden yapmıyorum :) Yaz bitmeden bir tane de benim olduuuu :) Kısa bir hırkayla sonbaharda da tercih edebilirim bu elbiseyi... Beğenmene çok sevindim ve hoşgeldin internete hoşgeldin bilgisayar karşısına tekrardan :)

      Sil
    2. Hoşb uldum canım, çok saol.

      Sil
  8. wowwwwww süper olmuş yine döktürmüşsün bu biiiir
    2.si mimlendim şekerim ;)
    http://www.cati-kati.net/2012/09/dikkat-mimleniyorsunuz.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygucum teşekkürler yüreklendirici wooowwwww'ın için :) (ÇAtırma ama mimlenmek nasıl birşey bilemedim ve karmaşık duygular içindeyim... Dokunmasın bana ilk kez mimlenince :) )

      Sil
  9. heey dikiş makinan hayırlı olsun...elbise de harika doğrusu ellerin dert görmesin...benim kuzucuk da (ana)okullu oldu blog mlog hakgetire bu aralar...öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hobimi Terapimi evet senin kuzunla yaşıttı galiba benimkide :) Umarım okulda mutludur da problem yaşamaz başarılar içinde huzur içinde seneler geçirsin senin kuzun da :)

      Sil
  10. Senaycim elbiseleri sen dikiyorsun ama modelin benim artik itiraf et bence hemen kapmissin iltifatlari : )) sirf senin elbiselere modellik yapabilmek icin zayiflicam, 34 beden olucam yani : ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıs ben zaten 38-40 bedenim hatta bazı kıyafetlerde 42 beden bile giyiyorum bir standardım yok :D moralim bozulyor 42'lerde :) Sen zaten 36isen kilo alman gerek zayıflaman değil ki elbiselerim üzerinde durabilsin :) İçinde yüzersin sen benimkilerin kilo al da gel kuzuuuu :) Az daha yeeeeeee.. Gerçi sen yiyerek zayıflıyorsun nasıl oluyorsa sürekli yiyon ama kilo nereye gidiyosa :) Kesin bunları okurken de bir elinde birşeyler yiyorsundur dimi :)

      Sil
  11. Hahahaha yok yorum yazdim, yemek yedim ve geri geldim : )) bu arada Goruyoruz senin guzel otesi kiyafetlerini, yarin ne giysem stresimi iki kat artiriyosun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden kıssss :) Sizin şirkette veee etraftakilere bloğu göstermezsen strese gerek yok :) Boşver birşey de giymeden gitsen olur sen :) Yani hep aynı şeyi giy üniforma gibi olmaz mı :) Stresin azalır :)

      Sil
  12. Hahaha cok tatli simdi bu elbisen, yarina kiyafet hazirlamistim ama elbisenden sonra gozume guzel gelmedi : )) hadii bastan al : ) bak yordu bu beyin firtinasi aciktim gene : ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıssss biz dünya gözüyle görüşmeden sakın yiyerek çatlama haaaa :)

      Sil
  13. harika olmussss yaaa yine

    YanıtlaSil
  14. vovvvvv!bayılıyorum böyle becerikli insanlara.Ellerine sağlık, çok çok beğendim.Güzel günlerde giy!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ozax ve hoş gedin bloğuma :)

      Sil
  15. zulaltan filiz14 Eylül 2012 15:15

    bu kadar şık ve çalışkan bir hanımı romantik bir yemeğe götürmek farz oldu :) yetkililere duyrulur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıısss Filizzz batıracaksın kocamı kısss :) Yoksa ben her yaptığımda götürürse başa çıkamazki yemek masrafıyla :D

      Sil
    2. Evet ya Filiz hn bence hakli : ) ya da eniste seni bilerek mi goturmuyor yemege acaba, sen simdi yemekte de rahat durmazsin, masa ortusunden elbise, peceteden fular, pecetelikten kolye falan yaparsin

      Sil
    3. Butun blogunu okudum tek teek, her yoruma nezaket gosterip tek tek cevap yaziyorsun, hic zor olmamistir sana gerci cene yaristirmakta bir dunya markasidir benim caniminici arkadasim da : ) cevap yazmayi atladigin ilk ve tek yorum bi ustteki : ) itiraf et pes ettin cenemle yarisamayacagini anladin de mi : ))) sen bu satirlari okudugunda cook uzakta olacagim... Mutfakta : )

      Sil
    4. Şimdi Enştenin tüm bu konuştuklarımızdan haberi yok zaten :) O konuyla ilgili yemek fotoğraflarımızı ekleyeceğim yakında :D Israrlar üzerine dayanamayıp zorlayacaağım kocacığımı :D
      Diğer konuya gelince hakikaten dee görmemişim o yorumuuuuuu :) Anam kıs sendeki çeneye yetişmek mümkün müüüüüüüüü :) Çok uzakta olacakmış kısssss senin yatağın da masanın altında falandır :) Atıştırmalıklara yakın :) Ya da komidin çekmecende dürümlerrrrr, poğaçalar vardır :)

      Sil
    5. Gormus hemen cadi : )) Allahimya su guzelim blogda yok mu yalniz basima kalacagim sessiz bi kose : )) kendi kendime konusabilecegim : ))

      Sil
    6. Kaçamazsın benden kızıııımmmm:) Bu blogdaki herşeyi görüyorum ben :) Kendi yemek yeme tıkınma bloğunu açınca yanlız kalırsın bir köşede burada kaçış yok benden :)

      Sil
  16. zulaltan filiz14 Eylül 2012 18:10

    haha eşinde yemek yapmayı biliyormuş batmazsınız canım :) olmadı simit ve çaya talim edersin şenay :) türklerin birinci ana gıdası simit -çay zaten, bir de soğan ekmek ikilisi, peynir- ekmek ikilisi var seç birini artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) Batmayız dimi :) Simit-çay ikilisi güzel fikirmiş canım çekti şimdi bak :) Kahvaltıda bir alalım da yiyelim simitleri :)

      Sil
  17. oh oh siftah yapılmış hayırlı olsun...
    ayy çok şeker olmuş şenaycım güle güle giy hakkatten eski zaman elbisesi gibi çok nostaljik bi havası var. öyle bir geçer zamanki dizisine kostüm satabilirsin :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet siftahımı yaptım canım :) Nostaljik takılayım dedim azcık ama ben dizilere elbise dikene kadar öyle bir geçer zaman kiiiiii dizi biter ben anca bitiririm kadroya elbiseleri :)

      Sil
  18. Pek yakışmış pek tatlı olmuşsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Adsız :) Fakat adınız olaydı da kimki acaba diye düşünmeseydim dimi :)

      Sil
  19. becerkli hanımın hali bi başka :)yine çok güzel bir iş çıkarmışsınız şenay abla:9elinize sağlık.mutlu günlerde giyin elbiseyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Büşracım :) Dikip bir köşeye koyuyorum valla inşallah giycem birgün :)

      Sil