16 Eylül 2012 Pazar

Evde Vesikalık Fotoğraf Çekimi...

Evet yanlış duymadınız evde kuzumun vesikalık fotosunu çektik :) Ben çok beğendim bakalım siz ne diyeceksiniz :)
Vesikalığımızı usta fotoğrafçımız Emre ATILGAN fotoğrafladı :) Kendisine yıllar önce "Ne gerek var bu kadar iyi bir makine almaya?" diye yakınmama rağmen beni dinlemeyip bu makineyi ve her yıl aldığı 3-5 lens veya aparatı da yine beni dinlemeyip aldığı için teşekkür etmek istiyorum.. O makineyi almasaydı bizim anılarımız bu kadar renkli olmayacaktı :) Fotoğrafçılarda çekilen photoshoplu vesikalıklarda kızımı tanıyamadığımız için bu fotoğrafa hayran kaldım ben :) Ellerine sağlık canım kocacım :)

24 yorum:

  1. İ ih olmamis ecenin yanaginda nanelimon teyzesinin isirik izi eksik : ) analar ne kuzular dogurmus masallah ya masallah : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen gör dimi :) Ayaklı 7. his gibisiiiiiinnnn :)

      Sil
  2. Maşallah önce Allah nazarlardan saklasın! Bir de annesine ne çok benziyor bu kuzu böyle :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annesine benzeteeeen nadir insanlardan olduğunuz için bir ödül hakettiniz Nurdan Hanımcım :) Şaka bir yana eşimi tanımadığınız için benzetmeniz normal ama benim ailem bile bana benzetmedi :( O konuda hep içimde bir yara taşıdım. Bir ara bana benzetenlere küçük hediyeler bile alacak duruma gelmiştim hatta :)
      Çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. :)))))) Hediyemi isterim ama :))))))

      Sil
    3. Haha :) Ah şu çenem ahhhh hep benden bir tık önde :) Hay hayyyy efem stoklarım tükendi yenilediğimde mutlaka :)

      Sil
    4. :))) Bülbülün belası dilindendir :)))
      Hediyeyi almış kadar oldum valla- teşekkürler :))

      Sil
  3. Hahaha blogunu bana haber verdigin gune lanet ediyorsundur ama artik cook gec : )) tam yatiyordum balli lokumumu gordum : ) Allah rahatlik versiin kuzuma da annecine de iyi geceler canimcim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi geceler Tatlı cadım :) Ne demek lanet etmek, seninle daha bir güzel daha bir eğlenceli heryer be kısss :) Bunda çok ciddiyimmm. Kabusunda beni gör :D

      Sil
  4. Harika,kızın da çok şeker:) eşini tebrik ediyorum. Dün gece ailece konuştuk makina meselesini ,bir kaç yıl önce bende bu kadar pahalısına gerek yok diyerek makinemi aldırmıyordum ,son üç yıldır ne çok işime yaradı kaliteli fotoğraflar çektim diye :)
    İyiki almışız:) Bu minik prensesi benim için öp,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nuray Hanım... Hakikaten bazı şeylerin değeri parayla biçilemiyorya anıların kaliteleri de öyle gerçektende.. Bazen gerek yok diye ne kadar güzellik erteliyoruz kimbilir :) Öperim öpmemmi hiç :)

      Sil
  5. Duzeltme yapmam gerekiyor : ) ecemlen sac modelimiz konusunda : )sacim kivircik ama benim oyle guzel lulelerim yook, masallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısss tamam işte kıvırcık olmuyo mu cadılaar da :) Sende tatlı cadımsın kıvırcık olmalısın :)

      Sil
  6. zulaltan filiz16 Eylül 2012 15:20

    şenay ya!! evinde böyle sarılıp, koklayacak, günün dertlerini ututturacak küçük şirinlik abidesinin olması ne güzel valla. ekranın içine girim sarılasım var o kadar şirin, tatlı görünüyor gözüme.maşallah dünya güzeli ya :)bu arada ben sana benzettim kızını, özellikle son diktiğin etekle çektiğin fotolarda gülümsemesi aynı sen. babasını fotolardan gördüğüme göre babaya da saç rengi falan benziyor. bence allah eşit davranmış ortak genlerden oluşmuş bu dünya güzeli. madem tıpa tıp sana benzemesini istiyordun hamileyken kendi resmine bakacaktın o zaman yüzde yüz sana benzerdi, hamileyken kime en çok bakarsan çocuk ona benziyormuş ya demek sen de gözlerini eşinden hiç ayırmamışsın şenay :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim teşekkür ederim :) Evet evde sarılıp dertlerimizi unutturacak bir cadıcık var ama ya onun dertleri daha biraz önce yemek yerken bir sürü tartıştık, günde 3 öğün yemek derdimiz var ve heeeeeeeeer Allahın günü yemiyorrrrr yemiyooooorrrrr :) Kavga ediyoruz sonra geliyor sarılıyor "İyi hissetmen için sarılmalısın annecim " diyorrrrr evet o anda unutuyorsun herşeyi bir sonraki öğüne kadar :)
      Ve evet herkes babasına benzetince bunalıma giriyordum bir aralar, içten içe nasıl uyuz oluyorduuuuum anlatamam :) Nurdan Hanıma da dediğim gibi bana benzetenlere hediye vaatlerim vardı yani o haldeydim :) Tıpatıp bana da benzemesin öyle bir isteğim yok ama hamileyken paylaşmıştık eşimle gözü bana benzeyecekti, saçları ona falan :) Ama bizi dinlemedi cadı genlerde bir karışıklık yaptık herhalde :) Hahaha :)

      Sil
    2. Unutuyorum herseyi bir sonraki ogune kadar : )))) en sevdigi yemek ne ecemin?

      Sil
    3. Vallahi Deryacım en sevdiği diye birşey bile yok biliyor musun bir gün yese öteki gün yemiycem diye diretiyor her şeyde :) Ama abur cubur, dondurma, buz, ıce-tea bütün gün ver yer içer :)

      Sil
  7. Bu arada enistemiz seni dinlemeyip makina ve lens falan almamistir, cok konustugun icin hakli olarak aradan bir kac cumlecik kaciriyordur duymamistir normal : ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duymaması imkansız evet çok konuşuyorum başına kakaaaa kaka gerek yok deyip duruyorum :) Benden kaçmaaaazzzz :) Ama beni dinlemedi işte :)

      Sil
  8. yeni nesil çocuklarda bu yemek derdi hep var benim yeğenimin biri de aynı, akşama kadar yemek yemese aramıyor ama abur cubur oldumu gözleri cin gibi bakıyor. annesi bağıra çağıra kaşığı sokuyor ağzına. o yemek yeme sahnesisinin nasıl olduğunu tahmin ediyorum :) allah kolaylık versin, gülü seven dikenine katlanır ama ne güzel bir gül :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Filizcim.... Herkes aynı demekki :) Ben zorla ağzına hiç tıkmadım ama tabağı önüne koyuyorum bitir diye abartmıyorum 1 saat 15 dakikada kahvaltı tabağını bitirmişliği var :) Tamam yeme deyip önünden alıyorum hayır yiycem diyor hızlı ye diyorum yiyorumya diyor..... :) Bütün gün aynı şey aynı diyaloglar :) Ama dediğin gibi gülü seven dikenine katlanır, bir sarılıyor hepsi puuuuffff uçuveriyor zaten :)

      Sil
  9. Yemegi onunden alirken tamam kalsin yiyorum demesi guzel bisey, baska cocuklar yemiyor o blofu : ) alirsan al diyor : ) meyva yer bisey atistirir alir kuzum vitaminini oyle merak etme sen annesi, annelere gore cocuklar dunyayi da yese doymazlar vitaminsiz kaliyor gibi geliyordur birde, bknz benim annem : ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok alıyor vitaminini biliyorum :) Meyvemiz yoğurdumuz sağlıklı besinlerimiz yeniyor da solucan gibi çok zayıf olunca sanki yemiyor gibi geliyor belkide :)

      Sil