16 Eylül 2012 Pazar

Duvarlar Çerçeveyle Dolsun...

Merhaba arkadaşlar... Salonumda bir duvarımı uzun zamandır çerçevelerle dolu halde kullanıyorum fakat bu hafta sonu yeni fotoğraflar ekledim... Ben bu köşeye "Ece Köşesi" diyorum ve artık fotoğraflar eskimişti :) Yani bir iki yıl öncenin fotoları vardı ve onları alıp yerlerine bu yıla ait fotoğraflar ekledim ve birkaç çerçeve ekleyerek daha da genişlettim köşemi :) Zamanla daha fazla çerçeve alarak duvarı kaplamayı düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz... Bu arada bu çerçevelerin bazılarını ben yaptım anlatacağım :)


1 numaralı çerçeve aslında dışında cam ve bir kat daha dikdörtgen olan bambaşka ve kocaman bir çerçeveydi ama ben onu bu hale getirip birazda altın ve siyah pullarla işledim..
2 ve 3 numaralı çerçeveler ise kocaman resim çerçeveleri aslında fakat içlerindeki resimleri bir süre kullandıktan sonra sıkıldım ve altın tonlarında çerçevelerin bu köşeye yakışacağını düşünerek içlerindeki resim ve camı çıkarıp sade çerçeve olarak duvara astım. İçlerindeki fotoğraflar ise hamur yapıştırıcı (uhu-patafix) ile duvara yapışmış durumda :) Hatta 2 numaralı çerçevenin içine Alex (Muhabbet kuşum :) )konup içindeki eski fotoğrafı kemire kemire yarısını yemişti :)
4 numaralı çerçeveyi ise kare kırmızı pullarla çevreledim ve bu şekilde kullanıyorum, öncesinde sade siyah bayağı bir çerçeve idi :) Kendi çapımızda değişiklik yaptık :)



32 yorum:

  1. çooooook güzel olmuş :) bir an boş durmuyon şenay sürekli çalışıyor, bir şeyler yapıyorsun.fotoğraflar ayrı güzel, çerçeveler ayrı güzel kutlarım. ece sergisi olmuş.başbakan 5 çocuk istiyor ya, sen beş çocuk yapsan, her birine böyle köşe yapsan çin seddi gibi uzun duvarlar lazım :)
    ece şu soruyu sorduğunda ''anne beni seviyor musun?'' kızım şu köşeye bak anlarsın dersin :)
    Allah ayırmasın,hep mutlu olsun bu sevimli aile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim bu aralar işe de gitmiyorum :)Canım inanılmaz sıkılıyor anlatamam onun için sürekli birşeyler yapasım geliyor :) Ama önmüzdeki hafta koşuya başlıycam kış öncesi onun için azalcak benim performansım herhalde :)

      Sil
  2. çerçeveler bahane içindeki sahane....

    YanıtlaSil
  3. Eveet ben de cok begeniyorum duvar boyu fotograf, 2 ve 3 de guzel fikirmis, 1 de, 4te, hepsi guzel hepsiii, Pulla kaplanani bende denicem : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene bakalım :) Bende her türlü malzeme bulunur ne zaman neye ihtiyacın olacağı belli olmaz :) Al bulundur yaparsın :)

      Sil
  4. şenay nerede koşacan kız spor salonuna falan mı yazıldın ? sonra süreyya ayhan olup çıkma karşımıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koşmak derken hafif tempolu yürüyüş zayıflamak için :) Spor salonunda falan değil koşu parkurunda sabah koşusu diyelim :) Yoksa benden sporsu falan olmaz Filizcim :)

      Sil
  5. Hiperaktif misin nesin cicegim ya : )) Soyadinin hakkini veriyorsun masallah : )) ben senin tam tersinim, yin yang gibiyis kis : ) oyle bir tempellik var ustumde, utanmasam kis uykusuna yaticam : ) bak zaten pazar aksami olduu huzunlendimm ben yinee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :) Kış uykusu için erken değil mi be kuzum :) Daha havalar yeni serinleri az bekle sonra yatarsın :) Yarın iş var işşşş :)

      Sil
  6. Icim yanar icim kanar da isyeeaann : )) Ben Ece olmak istiyorum ya, en buyuk stresimin kahvaltida ogretmenimin verdigi domatesi yememek, annemin zorla yemek yedirmesi olsun : ))

    YanıtlaSil
  7. Sabah kosusu mu masallah, zayiflamaya ihtiyacin yok da formunu korumak icinse olabilir tabi, on parmakta 20 marifet, en sonunda alcem ben cercevelicem seni duvara kis nadide bir eser olarak : ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıısss nasıl ihtiyacım yok. Sen kaç gündür yiyon yiyon ama 36 bedenim diyon :) Ben yedikçe yedim ssnin gibi zayıflarım diye olmadı şiştim :) Şimdi kış geliyor akşamları yedikçe yiycez :) Hiç olmazsa kışa girmeden birkaç kilo vereyim dekış sonunda bu halimde çıkabileyim insan içine :) Kazaklar çıkınca altından çıkanın kendim olduğuna inanamıyorum sonra :)

      Sil
    2. Hahaha taklitlerimden sakinin : )) yok sirrimi soylemem : ))

      Sil
    3. Kıısss yoksa yiyom derken hep resimlerini falan mı yiyon :) KAğıtta da lifler var sonuçta iyi mi geliyor nedir :D

      Sil
  8. ben de pilates videosu indirdim ona başlayacam :) geçen sene de başlamıştım 5dk sürdü sonra bitti pilates. çok kararlıyım canım :) en kararlı halim 5dk sürüyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pilates bende de aynı etkiyi yaptı be Filizcim :) Topunu falan da aldık ama tısss bişicik yapamadık :) Evde eliptik bisikletimiz var 3 yıl önce aldık sorsan toplam 1 gün çalışmadık onda :) O da Emreyle benim çalışma toplamım bir gün olmaz yani. Üç yıldır odalarda dolanıp kalabalık yapıyor bisiklet :) O kadar kararlıyız biz de haha :)

      Sil
    2. Sen o topu da bisikleti de degerlendirir bisey yaparsin kesiin, toptan eceye yagmurluk falan, kis sevildigini bil vermem oyle herkese bu dahiyane fikirlerimi : )

      Sil
    3. Allah aşkınaaaaaaa bisikletten napcam :D bi elektroniğe el atmadım o da kalsın ve toptan yağmurluk fikrine yarıldım :) Fikir vermen güzel asla yapmayacaklarım listesine ekledim bile haha :)

      Sil
    4. Hahahaha gozumden yas geldi nan : )))) asla yapmayacaklarim listesi dedi ya : ))))

      Sil
    5. Elektronikte soyle olur, vida tel gibi bilumum malzemeylen nice kupe ve tokalar kolyeler cikar naber : ))) herseyi ben mi soylucem : ))) sadece tatliligin guzelliginle degil zeksnla da bir yere gel : )))

      Sil
    6. Kıısss dünyanın parasını verdik ona parçalayıp üç kuruşluk küpe kolye mi yapayım :) ki zaten parçalar kocaman kocaman kolyesi bile devlere olur anca :) Bir gün parçalarsam bir parçasından kolye yapıp sana yollarım kesin :) Bu arada kolyeni gönderirim bu hafta içi unuttum sanma :)

      Sil
    7. Hayatimda ilk defa pazartesi gunune kahkahayla basladimm cok yasa sen emi : )) Pedalindan gerdanlik yap bana : ))) canim benim iyi geceler : ))

      Sil
  9. hoş bir köşe olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. haha sen daha kararlıymışsın :) ece'ye ver topu da oynasın bari boşa gitmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki karar yok yani kimsede söyleyeyim :) Bir kafama koydummu 5 bilemedin 6 o da olmadı 7 son olarak 8 yılda vercem bu kiloları :)

      Sil
  11. ama bence sen o bisikleti kullan. bacak kasları en çok yağ yakan kaslarmış ve en çok da bisiklet işe yarıyormuş. karşına bir defile kanalı aç izlerken spor yaparsın:)sakın yemek programı izleme spor yaparken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl bisiklet lazım bana zaten . Klasik bir türk kadını olarak kalınlaşan bölgem belden aşağı kaba etlerim :) Tam bisikletlik insanım ama bisiklet benlik değil herhalde :) Salonun ortasına koymayı da denedik o bisikleti de bana mısın demedi binemedik :)

      Sil
  12. şenay 10marifet yarışma düzenliyormuş :) tam sana göre bir yarışma bence bir göz at

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm Filizcim hatta ben de duyurdum siteden :) Haberim var teşekkür ederim de na yapabilirim tam olarak birşey yok kafamda :)

      Sil
  13. aaa benim haberim yeni oldu hiç görmemişim. sen çerçeve de yaptığına göre bu çerçevelerin içine tel ve boncuklarla yaptığın ağaçları yapabilirsin üç boyutlu tablo gibi olur :) ev falan yap hatta yanına tam pastoral resim olur. sende yetenek var kesin yaparsın :)

    YanıtlaSil