6 Eylül 2012 Perşembe

DIY: Vazolar ve Çiçekleri

Merhaba arkadaşlar.. Elimde şeklini çok beğendiğim iki şişem vardı ve ne yapacağımı bilemeden saklıyordum. Sonunda ne yapacağıma karar verdim ve ortaya bunlar çıktı :)
Bir tane de yeşil şişe satın aldım çok severek renk katsın diye sonra da vazo haline getirdim şişelerimi. Şişelerden soldaki zeytin yağımın şişesi, sağdaki ise bir şarap şişesi.
Gereken malzemeler Renkli Grapon Kağıtları, Bant, Çöp şiş ve heryerde satılan çiçek tomurcukları...


Çiçeklerin içlerinde tomurcuklar (erkek organ) bile var :)

Çiçekleri çöp şişe geçirmeden önce altlarından bantla tutturuyoruz, bantlar görünmediği için sorun olmuyor sonrasında :)


24 yorum:

  1. ŞENAY HANIM BUNALRIN BİR BENZERİNİ BENDE YAPMIŞTIM SİZİNLE ZEVKLERİMİZ COK UYUYOR BU YUZDEN SİZİ SEVEREK TAKİP EDİYORUMM HARİKASINIZ YA NAZAR DEĞERMİ ACABA YORUM YAZMASAMMI BEN ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa ne nazarı Yasemin Hanım :) Nerede yaşarsınız bilmem ama internetten nazar değeceğine inanmıyorum ben :) Zevklerimizin uyuşması ne kadar güzel halbuki, birşeyi beğenmen nazar değmesini gerektirmez ki :) Nazar kötü niyetli insanların negatif elektriğinden kaynaklı sizin iyi niyetiniz yorumlarınızdan belli :) Yorumların dibine vurun hiç bişeycikler olmaz bana meraklanmayın siz :)

      Sil
  2. eline sağlık çok güzel görünüyor . Bloğunu yeni keşfettim bana da beklerim. www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bloğum zaten sadece 1 aylık yeni bir blog hoşgeldin :)

      Sil
  3. BEN ANTALYADA YAŞIYORUM 10 SENE UÇUŞ HOSTESLİĞİ YAPTIKTAN SONRA DİKİŞE İNANILMAZ MERAK SARDIM BABAM İSTANBULDA ÜNLÜ BİR GELİNLİKÇİ SANIRIM ONUN GENLERİNİ TAŞIYORUM SİZE DİKTİKLERİMİ TASARIMLARIMI GÖSTERMEYİ ÇOK İSTERİM EĞER FACEBOOK KULLANICIYSANIZ YASEMİN UZUNOĞLU İSMİYLE BENİ BULABİLİRSİNİZ İLGİLENMEZSENİZDE ÖNEMLİ DEĞİL TASARIMLARIM SAYFAMDA ALBÜM ŞEKLİNDE MEVCUT BELKİ BİRBİRİMİZDEN FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPABİLİRİZ.BİRAZ UZUN OLDU AMA KUSURA BAKMAYIN SEVGİLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sizi hatırladım. 10marifette de birkaç elbiseme yorum yapmıştınız. Hostesim deyince hatırladım :)
      Facebookunuzu inceledim ve gerçekten elbiselerinize bayıldım. Koyu bir leopar hastası olduğunuz da belli oluyor :) Hele anne kız bluzlarınız çok güzel olmuş bence.. Çok da güzelmişsiniz Yasemin Hanım... Ben de faceboktan sizi takip ederim bundan sonra :) Karpuz kollu elbisenizi de çok beğendim bu arada ben daha önce hiç denemedim mesela fikir verdi bana :)

      Sil
    2. Aaa Yasemin Hanım bie de sizden küçük harflerle yazmanızı rica etsem problem olmaz değil mi :) Böyle de yazsanız sorun olmaz benim için ama büyük harf genelde bağırmayı ifade eder yazılarda, hep onu çağrıştırıyor bana da :) Bağırmadığınızı biliyorum elbette :)

      Sil
  4. Hayy Allah.. ben de netten alıntı yaptın sandım ve okumadan geçmiştim. Blogunu dolaştım, 10 marifette yaptıklarına baktım kısaca. Ama merakıma yenilip de çiçeknerin yapım aşamaları vardır diye yazını okuyunca çok hoşuma gitti.. Yabancı bloglardan çıkma bir posta benzemiş. Eline sağlık, çok da beğendim.. CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlı cadı :) Ayrıca hoşgeldin bloğuma :) Evet fotoğraflar güzel olmuş bende bakıp duruyorum :) Fakat bizzat benim mutfağımda çekilmiş ve ellerimle yapılmış çiçeklerdir kendileri garantisi var evde :D

      Sil
    2. Hoş buldum canım, sen de bana hoş geldin.. (^_^)

      Sil
    3. Sende hosgeldin

      Sil
    4. Sende hosgeldin

      Sil
  5. yaa çok sevindim küçük harflerle yazıyorum sizin facebookunuz yok galiba olsa ne iyi olırdu ben daha önce blog açtı ama inanılmaz ağır eleştiriler ve hakaretler geldi bende kapattım hevesim kaçtı çok sevindim beğenmenize leopar hastasıyım evet çok fena hemde sadece sizin için facebook ayarımı açık yaptım sizde çok güzelsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa facebookum var :) Sadece facebokta hiçbirşeyi beğenmiyorum :) Yani sadece arkadaşlarımın doğum günlerini hatırlatan fotoğraflarına baktığım bir yer olarak kllanıyorum orayı o nedenle blog falan karıştırmıyorum oraya :) Orası başka burası başka benim için kesin çizgilerle ayrıdırlar :) Sizin kişisel sayfanız olduğu için ekleyebilirim bir sakıncası yok :)

      Sil
  6. İcim acildi renklere bak civil civil, sevmem sicaklari ama bahari ozledimm, ellerine saglik canimcim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol balım :) Kısın da renk lazım evde bunları yapıverdim çiçek olarak sulama derdi de yok :)

      Sil
  7. Tabii hem bir evde iki cicek yeter, ecemlen sen ; )

    YanıtlaSil
  8. çok şeker olmuşlar =) bayılıyorum kağıttan çiçeklere ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ben de bayılıyorum ölme riskleri yok :)

      Sil
  9. şenay çok çiçekler güzel, fotoğraflar başka bir güzel kolyelerin makro çekimleride daha önce dikkatimi çekmişti hangi fotoğraf makinesini kullanıyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makinem (daha doğrusu eşimin makinesi :) ) Canon 500D (T1İ) Amerika ve avrupadaki isimleri farklı da :) Çekimlerimi yaparken 18-55 mm lens takıp çekiyorum ama :) Eşim profesyonel çekimler yapıyor :) Bana da öğretiyor da ben anca bu kadarını kapabildim :)

      Sil
    2. bence gayet iyi çekimler :)

      Sil
  10. Selam Şenay,
    senayatilgan blogun çok hoşuma gitti bu yüzden sana bir teklif de bulunmak istiyorum! Lütfen Bana geri dön: eylul@indirimlr.com Eylül Çeviker, İndirimlr Sitesinden!

    Sevgilerimle
    Eylül Çeviker
    İndirimlr Sitesi

    YanıtlaSil