29 Eylül 2012 Cumartesi

Ağaç Teması Vermediğim Kolyelerim :)

Merhaba arkadaşlar. Bu hafta perşembe günü annanemlere gitmiştik ve ben yanımda tel ve boncuklarımı alıp gittim çünkü muhabbet arasında kolye kolayca yapılıyor :) Neyse bu defa ağaç teması vermek gelmedi içimden ne yapsam ne yapsam derken eğip büktüm ve bunları çıktı :) Şimdi sizinle üç tane kolye paylaşacağım ve umarım beğenirsiniz :)




25 yorum:

  1. bunlar süper olmuş ya.her zaman süperdi senin kolyelerin ama bunlar süüüüüpeeeeer olmuş :) öldümm bittim şu beyaz taşlı olana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım benim :) Beğenmen ne güzel ağaç temasından azcık uzaklaşayım dedim artık kafamdaki fikirler bitmişti :) Biraz küpesini falan yapıcam ağaçların şşimdilik ara verdim :)
      O senin beğendiğin beyaz taşlı kolyenin dolaması azcık sakat oldu çünkü sarıyorum geri kayıyor sarıyorum ileri kayıyor :) Her yerde tam oturmadı dış ve iç çeperlere fark etmişsindir belki Büşracım :) Ama evet ben de farklı birşey yapma fikrini beğendim :)

      Sil
    2. değişiklik iyidir :)ben deniyorum deniyorum olmuyo diye üzülüyordum meğer aldığım telden dolayıymış yanlış tel seçimi :D çok çabuk eğiliyo.ama seninkiler çok güzel hatalarını görmedim bile direk güzelliğe odaklandım :)

      Sil
    3. Teşekkürler Büşracım... Yanlış malzeme ile yanlış şeyler çıkar elbbette :) Önce doğru malzemeyi bekle ve öyle yap bak ne güzel olacaktır :)

      Sil
    4. bence cok güzel olmuş nasıl yapıldıgını anlata bilirmisin

      Sil
    5. Teşekkür ederim adsız kardeş :) Elbette anlatabilirim bir süredir yapmayı planlıyordum yeni bir kolye ve bu amaçla da yapılışlarını da fotoğraflarım olur mu :) Ama işin aslı içinden geleni dinleyip teli sarmak dolamakta :)

      Sil
  2. ağaçlara ara vermek iyi olmuş bencede değişiklik her zaman iyidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet değişiklik iyi geldi :) Acaba bu defa ne yapsam dediğimde tıkanmışım demektir :) Onun için yoolumun açık olduğu tıkanmadığı bir kısma kayayım dedim :)

      Sil
  3. turkuazdan gözümü alamadım desem :)

    YanıtlaSil
  4. Önemli olan fikir üretip hayata geçirmek değilmi? Hatalar nasılsa zaman içinde kaybolur,çok beğendim Şenaycım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Güldencim :) Farklı şeyler yapmak iyi geliyor insana :)

      Sil
  5. Allah!! ay bunlar çok güzel olmuş yahu. bayıldım ellerine sağlık. şenay, 10marifet ürünlerinin fotosunu alıp ben yaptım diye reklam yapan şahıs senin yaptıklarını yapamıyor galiba, değilse senin bu kolyelerin resmini de alır ısmarlayın yaparım diye reklam yapardı. çok zor gelmiş sanırım senin bu işler o şahsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) Teşekkür ederim Filizcim :) Bloglarda dolanırken aaa satış yapıyormuş bir bakayım güzel şeyler var mı derken, indikçe huylandım ben bu fotoları bir yerde gördüm diye ama indikçe seninkini bir gördüm yuh dedim bu blog Filizin olmadığına göre bu takı nasıl burada Takılarım diye satılıyor dedim ve 10marifete bileklik diye aratıp hepsini orada gördüm yahu dedim yuh yani dedim :) Birini de kendi yapıp koyar fotolarını değil mi ama :) Çok da zor şeyler değil , benimkilere zaman lazım gibi görünüyorya ondan koymamıştır :) İki boncuk bir ipli bileklikleri bile yapmaya üzenip sizin fotoları koymuş bunları koyar mı haha :)

      Sil
  6. Sevgili Şenay seni ve yaptıklarını çok seviyorum bunu çok içten yazıyorum,ellerine emeğine sağlık.Kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtap Hanımcım :) Beğendiğinizi o kadar sade dile getiriyorsunuzki yalın ve dürüst olduğunuz her halinizden belli oluyor. Siz söylemesenizde etrafınıza verdiğiniz enerji böyle zaten emin olun. Sizin samimiyetinize güvendiğime emin olabilirsiniz :) Yanımda ve destekçim olduğunuz için çok teşekkürler her zaman için...

      Sil
  7. üçüde birbirinden güzel olmuş. spiral olana bayıldım.hepsi çok güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Meralice :) Değişiklik iyidir bakalım biraz da bunlardan yapıcam bir süre :)

      Sil
  8. en coookkkk mavıye bayıldımmm..hepsı bırbırınde guzelll ama favorım mavı olann...ellerıne saglık bıtanemmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahanda Serpilim gelmiş sağol canım benim :) Onu veririm sana gelince sösssss :) Ben yapmayı seviyorum takmaya çok fırsatım olmuyor :) Ne kadar hediye ettiğimi bilsen :) MAvi olanı senindir konu kapandı :)

      Sil
  9. bu arada senay cımm senın blogundan duyurayım arkadaslara kendı blogumu buldummm :)) ve nıhayet kullanmaya basladımm:))) beklerım kızlarrr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohhh gözün aydın :) Bloğun belliydi ama herhalde şifreyi falan mı kaybetmiştin :) Neyse toparladın herkesin haberi olsun SERPİLCİM BLOĞUNU BULMUŞŞŞŞŞ :)

      Sil
  10. çok güzel olmuşş şenaycımm ellerine sağlıkkkk

    YanıtlaSil
  11. Ellerine sağlık ne güzel şeyler üretmişsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Necla Hanım :) Her anı değerlendirmeye çalışıyorum lak lak ederken de boş durmayayım dedim :)

      Sil