7 Eylül 2012 Cuma

Ağaç Temalı Kolyem (Sarı Birşeyler) ...

Merhaba arkadaşlar... Tekrar ve tekrar ağaç temalı kolye yaptım ve sizlerle paylaşıyorum. Neredeyse her rengi denedim fakat sarı boncuklarım kutunun kenarına sıkışmış onu denemeyi atlamışım onun için sarı bir ağaç yapmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Yeni boncuklar aldığımda yeni ağaçlarımla buluşmak üzere :)

Sarı soluk bir renk olduğu için birkaç zemin rengi denemek istedim :)




27 yorum:

  1. Anamm bune sapsari :P çok datlu olmuş (Senin Gibi Tıpkı) :P BLogumun teması kötümü abla bakbi yorum at olurmu buraya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür edeirm canım benim :) Meleğim şimdi cuma pazarına gitmek için hazırlanmalı ve Eceyi de hazırlamalıyım onun için dönüşte bakıp yorumumu yazarım olur mu canım kuzum :)

      Sil
    2. =) Tamam ablacan :D Bakarsın sen Cuma pazarınada :p KAdın yıkılıyo :P

      Hazıralnın gelince görüşürüzz..=)

      Sil
  2. Bu kolye modelinizi zaten çok beğeniyorum sarı renklede çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MEhtap Hanım çok teşekkür ederim. Her zaman destek olmanız beni çok sevindiriyor gerçekten :)

      Sil
  3. Sonbahar gelmiş, ağacın yaprakları sararmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet denk geldi sarı boncuklarım kutuda köşeye sıkışınca sonbaharda ancak görebildim ve yaprakların sararmasıyla yapmış oldum :) Mevsimine denk getirmiş oldum hoş oldu :)

      Sil
  4. Harikasın... kızım benimkini görünce ayyy tarantula yapmış dedi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy güldürme beni yaaa :) O kadarda değil kızın espri yapmıştır canım :) Doğru malzemeleri topla dediğin gibi işin daha kolay olacak göreceksin :)

      Sil
  5. merhabalarrrrr
    cok tesekkur ederim,,,bloguma geldiginiz icin
    resim hakkindaki bilgileri cok anlayamadim
    ilginiz icin tekrar tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Cihan ilginiz için teşekkür ederim :)

      Sil
  6. her zamanki gibi çook cici :) elinize sağlık (şenay hanım mı desem abla mı desem bilmiyorum) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşracım istediğini söyleyebilirsin :) Şenayb abla deee şenaycım deee :) Hanım da diyebilirsin istersen ama hangisiyle daha huzurlu yazabiliyorsan o makbuldür hatırlatayım :) Benim için No Problem :)
      Güzel yorumun için de teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Busracim senay teyze diyebilirsin bence : ) sonbahar kolyen yine yikiliyor : ) ah burda olsaan cok guzel hala istanbulda sonbahar : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbulda sonbahar mıııı işkence mi bilmem bana hep işkence gibi geliyor orada yaşamak :)
      Büşracım Deyamın da önerisi gibi teyze de diyebilirsin ama yine de ablayı tercih ederim :D

      Sil
    2. yok canım teyze mi :) o kadarda değil.:)ben 19 yaşındayım şenay ablada taş çatlasın 26dır :)

      Sil
    3. :) 26+4 diyelim güzelim :) Sen o cadıya bakma bana huzur evinde yaşayan bir yaşlı muamelesi yapıyor bazen :) Sen abla de :)

      Sil
  8. ilk kez gördüğüm bir fikir.çokbeğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Artık seriye bağladım sürekli yapıyorum :)

      Sil
  9. zulaltan filiz9 Eylül 2012 22:12

    sarıya da bayılırım :) sonbahar geldi ağaç yaprakları sarardı tabii bir sarı ağaç gerekliydi. pek güzel olmuş her zaman ki gibi ağaçlar prensesi şenay :) bu arada yarışma ödülünü aldın mı romantik yemek ödülü kazanmıştın yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim Filizcim :) Sarıyı yaparken tedirgindim aslında soluk kalacak diye ama sizin tepkileriniz çok olumlu geldi mutlu oldum :)
      Diğer konuya gelince :) Emreyi gördüğüm mü var bu aralar ki yemeğe çıkarsın beni kocacım :) Eğitime gitti evde bile değil :)Ece bugün Anaokuluna başladı onun hazırlıkları vardı onu evde bırakmak da istemedim çıkmadık :) Ama bir gün mutlaka :) Hahaha :)

      Sil
  10. zulaltan filiz10 Eylül 2012 21:06

    eşin ne iş yapıyor şenay ne eğitimi daha önce söyledin de ben mi unuttum, hatırlamıyorum ben biraz balık hafızalıyımdır da :) olsun nasılsa eve gelecek ödülü vermeyen jüri mi olur canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok daha önce söylemedim kuzum :) Eğitime de daha yeni gitti zaten :) Eşim şu anda Trakya Kalkınma Ajansında uzman olarak çalışıyor :) Ve şu anda Grup Çalışması Eğitimi adı altındaki bir tatilde aslında :) Deniz kenarında ohhhhhhh performans arttırmak için arada böyle eğitimler yapıyorlar personele :) Ben daha ödülümü alamadım ama dikiş makinem geldi ya ödülmüş gibi :) Şimdilik ses çıkarmıyorum ama o ödül alınır bir gün nasıl olsa kaçmıyor adam :) Alırım alırım bir şekilde ben o ödülü :)

      Sil
  11. çok güzel olmuş ellerinize sağlık bloğunuzu çok sevdim izleyicinizim bende sizi bloğuma beklerim beğenirseniz izleyicim olmanızıda isterim hoşçakalın:)

    http://suslupuslublog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniizzzzzz, süslü püslü sefalarrr getirdiniz. Beğenmenize sevindim, mutlu olduğunuz huzur bulduğunuz yerlerde olun hep inşallah :)
      Ben de hemenn bloğunuza geliyorum, iadeyi ziyaret bir Türk geleneğidir ve biz misafirperverizdir Karadenizli olarak :) Hemen geldim hemeeeen :)

      Sil