12 Eylül 2012 Çarşamba

Ağaç Temalı Kolyem... (Karmaşa-Sıyrılma)

Merhaba arkadaşlarrrr.. Dün annemle oturmaya gittik öğleden sonra yengeme ve annemin elinde tığ işini görünce bende tellerimi boncuklarımı alayım belki yaparım birşeyler dedim :) Misafirliğe gitmenin bu yanını çok seviyorum, herkes birşeyler yapıyor ama muhabbet ortada sürekli dönüyor :) Ben de otururken iki tane ağaç yapıvermişim :) Hoooopppp şimdi onları paylaşayım bari :) Umarım beğenirsiniz :)
Karmaşa....

Bu kolyemi dökme karışık boncuklardan yaptım. Dökme boncuklara bayılıyorum, içlerinden herşey çıkıyor. Bu hafta içi almıştım bu boncukları ve hooop Karmaşa çıktı ortaya. Ben çok sevdim bunu :)


Sıyrılma...

Bu kolyemi de tahta boncuklarla yaptım.. Aslında gül koymayacaktım ama Ece ısrarla anne bir tane çiçek koyalım dedi ve neden olmasın diye bir çiçek konduruverdim, rengini de Ece seçti. Gülün durumunu düşünerek de adını Sıyrılma koydum :)


17 yorum:

  1. her zamanki gibi çok tatlılar :)ellerine sağlık şenay ablacım:) bu rengarenk boncukları yiyesim geldi şeker gibiler :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Büşracım :) Onları ben de çok sevdim karmakarışık renkli şeyler nedense beni hep çekiyor :)

      Sil
  2. baharı çağrıştıran ağaçlar, çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmeniz beni çok mutlu ediyor :)

      Sil
  3. Herkes birsey yapiyor ama muhabbet ortada donuyor : )) hep konus sen zaten : ))) cenen hic dinlenmesin :) Canimmm, benim kafam da karmasa ama senin kolyen kadar guzel degiiiil : )) harika olmus gene yine yenideen,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) Konuştukça ilham geliyor galiba bana Deryacım :) Beğenmene sevindim... Hangisini daha çok beğendin hangisini göndereyim yaptıklarımdan bir seçsene sen :)

      Sil
    2. Ece lokumumu gondeer : ) Allahim bana ozel tasarim taki kendimi hurrem gibi hissettim muhtesem senayim : )

      Sil
    3. Ece'yi virmemmmmm aslaaaaaaa :) Başka birşey iste :)

      Sil
    4. Bi isirikcik bi koklamaciklik ya ne pintisin : )))) O kolyeye gul kondurmus, sen de ona kocamaaaan bir opucukk

      Sil
    5. Pintinin önde gideniyim o konuda hiç şansın yok :) Daha yeni uyudu sayılır birazdan dayanamaz yine uyurken öper dururum zaten , bir tane de senin için öpeyim hadi :)

      Sil
    6. İyi be : )) kuzuumun misler gibi kokusunu icine cekerek op ama, ben de sitedeki resimlerini opeyim bari ekrandan, oh blogunun ekrani kirlencek, otur sil bakim sana ceza : )) iyi geceler cicegimm mucx

      Sil
  4. zulaltan filiz12 Eylül 2012 15:34

    muhteşem olmuşlar :) ece'nin gül detayını ayrı sevdim, pembe ve mavi ne kadar da uyumlu olmuş :) ikinizinde ellerine ve zevkine sağlık :)dünya güzeli ece'ye sevgiler....:) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filizcim :) Ecenin de fikri dokununca tabiki çok daha güzel oldular :) Ahanda şimdi öptüm Eceyi yakalayıp senin için :)

      Sil
  5. Hadi bakalım ağaç dikmeye ; pardon yapmaya devam!

    Siz ağaç yaptıkça birileri de dikmeye heveslenecektir eminim! :)) "Kelebek Etkisi"
    Ellerinize sağlık!


    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nurdan Hanımcım :) Ne güzel söylemişsiniz. Böyle birşeye çağrışım yapabiliyorsam ne kadar güzel :) Beğenmenize çok sevindim...

      Sil
  6. bir saattir uğraşıyorum şu güzel kolyelerden bir tane bile yapamadım :( ne zormuş ya :) bilmeyene tabi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben telleri ilk elime aldığımdaysa sanki ne yapacaklarını biliyor gibiydiler Büşracım... Gerçektenanlatılır gibi değil teli nasıl bükeceğimi nereden ne şekil vereceğimi kolye ucunu nasıl yapacağımı hiç düşünmedim kendi çıkıverdi ortaya :)
      Daha fazla denemelisin ve zorlama kendini akışına bırak :)

      Sil