24 Kasım 2012 Cumartesi

1 Haftalık kısa bir ara :)


Merhaba arkadaşlar. Bugün itibasi ile Ankaraya gidip bir hafta orada kalacağız ailecek o nedenle bir hafta bloğumla uğraşamayacağım büyük olasılıkla :) Fırsatım olsa da girmeyebilirim internete çünkü yapmamız gereken görüşmeler, özlediğimiz arkadaşlar, yapılacak muhabbetler, gezmeler, tozmalar varken internet bir hafta askıya alınabilir galiba :)
Şu anda büyük olasılıkla arabada yoldayızdır. Bu postu aslında perşembe akşamı hazırladım ve bugün yayınlanması için programladım :) Çünkü o bavul toplama telaşı ve birşey unuttum mu soruları arasında bloğumda bir hafta olamayacağım haberini vermem zor olacaktır :) Bu süre arasında birşey sormak isteyen varsa yine mail atabilir ya da bloğuma yorum bırakabilir ama bir hafta sonra bakarsam darılmayınız lütfen :) Bu süre arasında programladığım ve yayınlanacak dikiş çalışmalarım var onları da şimdiden girip programlarım ona göre :) Geldim sanmayın sakın :) Tekrar Edirneye döndüğümde haberiniz olacak emin olun :)

4 yorum:

  1. canımmmm ayyy cokk guzellll...heyecanla beklıyorum gelısınızı:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldim bileeee ama dün herkesi toplamışlar arkadaşlarla birlikte bir gece geçirdik yorucu ama güzel bie geceydi . Sabah sabah kalktım ve ilk işim bloğuma bakmak çünkü daha sonra vaktim olmayacak büyük olasılıkla gezmelerden. Serpilcim pazartesi görüşmemiz var büyük olasılıkla bakanlıkta ben seni ondan sonra ararım bir tarih belirleriz olur mu buluşmaya :)

      Sil