21 Mayıs 2013 Salı

Hediyelerim Geldiiiiii :)

Merhaba arkadaşlaaarrrrr. Bir önceki yazımda Hobi Etkinliğinden bahsetmiştim ve kendi gönderdiğim hediyeleri sizlerle paylaşmıştımya işte bu defa da bugün elime geçen Hülya Çoban - Siyah Beyaz Baykuş 'un hazırladığı hediyeleri paylaşmak istedim sizlerle :)
Hediyeleri çok güzel bir kutu içine yerleştirmiş Hülya ve muhtemelen kendi elleriyle kaplamış kutuyu çok beğendim kutusundan başlayarak :) Heyecanla açtım güzel kutumu ve hediyelerime bayıldım ... Resimlerle anlatayım isterseniz :)
Bir sürü hediyem oldu :) Öncelikle hepsi için Hülya'ya teşekkür etmek istiyorum çok güzel hediiyeler bunların hepsi...
Çok güzel bir atkım var artık çiçek motiflerine bayıldığımı belirtmem gerekiyor.  Hep istediğim ama elimin bir türlü gitmediği bereket kuşlarım da var artık hem de renkleri çok güzel Ece el koydu onun odasına asmalıymışız haha :) Çok güzel pırıltılı bir çift patiğim var :) Ayraçlarım var ve en güzeli pisicikli ayracımmmmm, Ece buna da el koydu tahmin edersiniz haha :) Minik örgülü ve uğur böcekli magnetlerim de var artık :)  Kahraman Fenerciler kitabını da Ece için almış Hülya... Ayrıca teşekkür etmek isterim bunun için. Ben 1,5 yaşından beri her akşam yatmadan önce kızıma kitap okurum bir gün bile sekmeden :) Onun için Ece'nin daha bu yaşında taktire şayan bir kitap koleksiyonu var.. Bu kitap uzun olabilir ama biz bölüm bölüm okuyoruz kitapları ve bir sonraki akşama heyecanla bekliyoruz devamını :) Onun için düşüncesinden dolayı çok mutlu oldum :) Ayrıca kutumdan kocaman bir paket çikolata çıktı fotoğrafta görünmemiş kutunun içine koymuştum, bu sıcakta yolculuk yapınca azcık erimiş hemen dolaba girdi serinliyor :) Nescafelerim ve bitki çaylarım da var, çikolatamı yerken bir yandan da yudumlarım içeceklerimi artık :)


Hepsi için çok çok teşekkür ederim Hülyacım :) Severek kullanacağıma emin olabilirsin, eline koluna yüreğine sağlıkkkkkkkkk :)

23 yorum:

  1. Çok güzeller iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan arkadasım hülyanın da ellerine sağlık.hepsi çok güzel...kedili ayraca özellikle bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de bayıldım ona ve Ece de bayıldı aldı kitabının arasına koydu haha bana vermez daha :)

      Sil
  3. vayyy süper hediyelermiş !!!! özellikle atkıya bayıldım !!
    sağlıkla kullan inşallah güzel hediyelerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim Filizcim kullnacağımdan emin olabilirsin :)

      Sil
  4. Beğenmenize çok sevindim :) İyi günlerde kullanın. Benim hediyelerimde bugün geldi. Hepsini çok beğendim. Tekrar teşekkür ederim. En kısa zamanda blogumda paylaşacağım.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendim elbette Hülyacım ellerin dert göremsinnnnnnnnn :) Güle güle kullancağım kullandıkça da seni jatırlayacağım emin ol :)

      Sil
  5. güle güle kullan bitanem, çok güzeller. özellikle kuşlara bayıldım :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim de kuşlarım var Semracım artıkınnnnnnnn :)

      Sil
  6. İyi günlerde kullan. Arkadaşının da ellerine sağlık. Geçen kış biz de bir bahtaniye etkinliği yapmıştık. İlk ay bana motifler gelmişti. Çok hoş bir duygu oluyor, biliyorum:) Bu arada sen de hediyelerini tek tek anlatarak arkadaşını çok güzel taltif etmişssin ki bu da çok hoş. (Netekim, hediyeyi geçtim, motifleri aldığını bile yazmaya tenezzül etmeyen arkadaşlar çıkmıştı aramızdan bizim etkinlikte, olur ya belki de alamadı, belki aldı beğenmedi, belki çok beğendi. Ayrıca madem böyle bir takım ruhu taşımıyorsun ne demeye etkinliğe katılıyorsun değil mi? Çünkü ördüğümüz bahtaniye aslen en iyisinden marka bir bahtaniyeden daha pahalıya geldi:) Arkadaş bi ses ver yani).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurtencim evet bu etkinlikte de varmış aslında bir öncekinde de olmuş öyleleri ama ben ilk defa katılıyorum ve Hülya Hanım gibi bir eşim çıktı karşıma. Zaten madem ilgilenmeyeceksin hediyeleşmeyi etkinliğin anlamını anlamıyorsun nedne katılırsın be hatun diyesim geliyor ama naparsın :) Ya insan o anda acil bir işi çıkar yapamaz haber verir bari birşey söyler... Kimsenin eline yapışmaz mailer yazarken klavye :) Ama ne yazıkki çıkıyor o tarzinsanlar, Allahhhh hep Hülya Hanım gibi insanlar çıkarsın kaarşımaaaaaa :)

      Sil
  7. İyi günlerde kullan .hedyeleşmek güzel şey:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok mutlu oldum hem dikerken hediyelerimi hem de aldığımda bu güzellikleri :)

      Sil
  8. Senaycim Sonadi iyi gunlerde kullan canim,ben de sana hediyye gonderecem Azerbaycandan ama belki agustos ayinda amcam oglunu bekliyorum o yardim edecek hediyyemi turkiyeye gondermeyi,ben 2 cocukla pek cikamiyorum da ondan,o kendisi turkiyede oyrenci Ankarada hacettepede,insallah tez bir zamanda gelir de yardimci olur bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım ismin çıkmamış Sonacım :) Çok sevindim canım böyle düşünmene de sakın zahmet etme almış kadar oldum tatlım taaaa nerelerden uğraşma düşünme böyle şeyler güzelim :) İnan çok mutlu oldum ama lütfen zahmetlere girme kuzuuummmmmmmmmm.. O güzel yüreğinle neler de düşünmüşsünnnnn.. Bu arada bloğuna giremiyorum ne oldu çıkmıyor birşey :)

      Sil
  9. Çok güzeller güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  10. El emeği her zaman değerlidir, hepsi çok hoş, iyi günlerde kullan Şenay' cığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli olmaz mı Nowacım olmaz mııııııı :) Çok değerliler gerçekten de beni mutlu ettiler daha ne olsun :)

      Sil
  11. Hemen bakmaya geliyorum Nur Hanım :)

    YanıtlaSil