5 Şubat 2013 Salı

Penguen-Deri Smokinim...

Merhaba arkadaşlaaaarrrrrr.....
Şu anda kendimi çok mutlu hissediyorum çünkü çok özlemişim birşeyler paylaşmayı :)
Öncelikle hemen aklınızdaki "İşleri bitti mi?" sorusunu yanıtlamak istiyorum "Hayır" İşlerim hala bitmedi . Söylediğim gibi 22 şubata kadar yoğun olacağım. Fakat bugün evdeydim ve çalışmaktan bunalınca bunları fotoğraflamak istedim. Bu smokinimi aslında Ece hastalanmadan bile önce dikmiştim fakat ütülenmek için  bekliyordu ve projeler de başlayınca hiç vaktim olmadı :) Hafta sonu kısa bir vaktim vardı o arada da siparişlerimi bitirdim :) O nedenle bugün bir ara verdim ve kısa aramda bunu yayınlamak istedim :) Hem bloğum hala yaşıyor demek istedim herkese, ben buralardayım sadece uzaktan izliyorum haberiniz olsun :) Neyse bakalım beğenecek misiniz :)
Elimde kendinden desenli kalın bir deri kumaşım vardı ve bunu heba etmek istemediğim için farklı bir tasarım yapmak istemiştim ve bu aklıma geldi. Önden farklı arkadan farklı bir açı :)

Ceketimin önünü kapamadığımda bu şekilde görünüyor. Tarz ve modern..

Arkadan ise kuyruğumu ve penguen halini görüyorsunuz :)


Ceketin yakalarını geniş yaptım ve sol kol altından sağ yaka kenarından tamamen açılan fermuar dikerek istediğimde kapatmak istedim.

Arkadan bu duruu vermek biraz düşündrücü oldu kenarlar tam dik durmuyorlardı çünkü desteği yoktu kuyruğun fakat ben içten kenarlara esktra birkaç kat daha deri dikince çok güzel formlu durdular :)

Bu fotoğrafı paylaşmazsam olmazdı :) Kuzum ben fotoğraf çekilirken sürekli beni de beni de deyip önüme atladı fakat bu beni çok güldürdü haha :) Dilini yerim senin Kuzuuuuuuummmmm :) Kuzuyu da uzun zamandır birşey dikemedim aklımda projeler var elbiselere dair fakat önce acil projelerimi bitirmeliyim ondan sonra sıra kuzuda :)

MAdem poz vermeyi özlemiş kuzunun ev hali böyle ve bu halde poz versin istedim :) Benim kadar fotoğraf çekildi aslında. O da aldı eline kumandayı şak şak kendini çekip durdu haha :) Yakın zamanda dikmeliyim bir elbise kuzuma özlemiş belli :)
Neyse ben çalışmaya dönerken sizler de fotoğrafları izlersinizz artık :) Bakalım bir daha ne zaman gelirim artık :)
Haaaa dönüşte şaşırtıcı tasarımlarla geleceğim onu hatırlıyorum bu o değil :) Bu önceden dikilmişti sayılmazzzzzz :)

68 yorum:

  1. ceket çok iyi olmuş :)gerçekten
    minikde çok tatlı maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim arada farklı şeyler denemek hoşuma gidiyor :)

      Sil
  2. Şenaycığım,smokin, smokin olalı böyle güzel olmamıştır:))Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nilgün Hanımcım :) Evet farklı bir tasarım oldu ama ben nedense bunu çok ullanacağımı hissediyorum :) Farklı olmayı seviyorum :)

      Sil
  3. merakla bekliyorum yeni tasarımlarını

    YanıtlaSil
  4. Şenay'cığım enteresan bir model olmuş, kendine mi diktin yoksa bir arkadaşına mı bilemedim ama iyi günlerde giyilsin diyorum, farklı birşey olmuş, güzel kızına da geçmiş olsun diyorum, inşallah çabuk atlatır. Çocuklar böyle işte hastayken bile şirinliklerinden birşey kaybetmiyorlar:), sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kendime diktim canım :) Evet farklı ama ben içinde çok rahatım, kot üstüne taytla sürekli kullanacakmışım gibi hissediyorm azcık bahar gelsin üstümde paralansın :)
      Evet çocuklar öyle gerçekten :) Şimdi çok iyi şükürrrrrrr:) Sağol canım...

      Sil
  5. daha "Merhaba arkadaşlaaaarrrrrr" kısmını okuyunca acaba işler bittimi derken cevabı hemen sonrasında okudum :) çoookkk güzel bir model ve çookk güzel olmuş canım ellerine sağlık. bu arada o tatlı meleğini de bir sevesim geldi hele de o kırmızı ayakkabılarıyla :)) maşaALLAH size canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) Herkes işimin bittiğini düşünmesin diye yazdım bak işe yaramış :)
      Beğenmene sevindim canım şimdi evde olunca mola vereyim birşeyler ekleyeyim bloğum sahipsiz kalmasın dedim :)
      Kuzum da ben topuklu giyince hemen o da açtı dolabımı nişan ayakkabılarımı alır hep aldı ve takır tukur dolandı, hala da ayaklarında o ayakkabılar :) Bayılıyor beni taklit etmeye :D

      Sil
    2. kızlar böyle işte :) ben başörtüsü kullanmaya başladığımdan beri yani 1,5 senedir doğru düxzgün makyaj yapmıyorum, çok nadir göz kalemi sürüyorum ve buğlemin yanında pek yapmam taklit etmesin diye ama eline bazen kurşun kale veriyorum hatta çubuk krakerle bile gözüne birşey sürüyormuş gibi yapıyor ayna karşısında :)) doğamızda var işte :))

      Sil
    3. Amaaaaannn ne yapıcaz bunları bilemiyorum hepsi aynı desene :)

      Sil
  6. Ben hemen anladim, yasiyorum, burdayim. postu oldugunu:) Niyeeee, cunku sen buralar olmadan yapamazsin, eksik hissedersin kendini. her ne kadar yogun olsanda goz atmadan bile duramazsin, bagimlilik bu:) (nerdenmi biliyorum? eee bende oyleyimde ordan:))))
    Kuzunun aykibilari çuk guzel, çuk beendim çuk çuk çuukkkkk:)) Bizimlesin kuzu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşıyorum burdayım tabiki :) Çatladım Mevlüdecim gelemiyorum yazmaıyorum dikemiyorum ya çat-la-dım yemin ederim :)
      Kuzuyla ayakkabılarımızı paylaşıyoruz ki biz haha :) bana şöyle diyor :)
      -Anne a kalmış bak bunun bana olmasına azcık daha büyüse ayağım artık ben de dışarda giyebilrim diyor haha :)
      Kendini ne zannediyorsa küçük böcük :) Sizinleyim tabi yapıştımmı bırakmam :) Siz bıraksanızda :)

      Sil
  7. Çok tarz,çok havalı olmuş ellerinize sağlık Şenay hanımcığım.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtaap Hanım :) Beğenmenize sevindim :)

      Sil
  8. yazını görünce aaaa bizim hamarat şenay hamaratlığını projesindede göstermiş hemen bitirip gelmiş dedim :)))
    bitmemiş olmasına üzüldüm yokluğun hissediliyor :)) ama öyle yer etmişsinki bizlerde bırak birkaçgünü birkaçsene bile gelmesen kimsenin seni unutacağını sanmıyorum. en azından ben unutmam emin ol :) yaşlanıp nene olsamda hala takipçin olurum. Düşünsene nasıl olur? aaaa şenayı gördünüzmüü yeni diktiği dizdonuna bayıldım bunlar iyi geliyo romatizmalarıma :))))
    hahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha projede hamaratlık pek kesmiyor canım :) Bilgi gelecekki ben de hamaratlığımı göstreyim ama sırayla geliyor hepsi bitmez öyle erkenden :) Ama ben bu arada çatladığım için birşeyler paylaşasım vardı yaptım :)
      Kız gülmekten de öldüm cümle sonunda çaktırma dikerim valla yaşlanınca da o dediğinden neden olmasın haha :)

      Sil
  9. kız cadı he uğra şöyle arada bir,canım sen evde mi çalıyorsun benim gibi serbest, yoksa işe gidip geliyor musun?gerçi ben seneye etüt merkezinde çalışıcağım herhalde,ama bu sene böyle,öptüm hoş olmuş derin,güle güle giy,çok kaptırma işe,kendine de bize de zaman ayır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Canım proje yazma işimi bilgisayar internet ve telefon olan heryerde yapabilirim elbette ama bilgi alışverişinin düzenli ve klay olması için bizzat proje yazdığım kurumda bulunuyorum :) Bu aralar da hastanedeyim :)
      Arada geliyorum meraktan çatlıyorum, birşeyler dikmek için ölüyorum ama tutuyorum kendimi :) Beğenmene sevindim...

      Sil
    2. beğeniyorum sen ne yaptıysan,ama ben cana yakın insanlara bayılırım zaten.

      Sil
    3. Can canı çekiyor demekki ne diyelim sen de öylesin canım :)

      Sil
  10. şenay cee demiş hem de filiz'in aristokrat kostüm paylaşımlarına restine rest, görüyorum, arttırıyorum al benden de smokin demiş.
    ellerine sağlık giy valla bende bahar geldi mi yarasa yeleğimle dolaşıyorum böyle ortalıkta arkamda uçuştukça kanatımsı şeyleri pek keyifleniyorum :)
    arada böyle ceee de yine olur mu? çok özletme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D evet farklı oldu dimi bu paylaşım :) Ceeeee dedim ve kaçıyorum yine birkaç gün haha aklımı burada bırakarak hemde :)
      Giyerim vallahi gülenler olabilir, arkamdan bu da nesi diye baanlar dahi olabilir ama ben o ne der bu ne yapar pek önemsemediğim için giyerim çatıııııırrr çatıııır :)
      Arada ceeeee ler olabilir haha ama olmayada bilir :D Merak edin azcık :)

      Sil
  11. Hahaha ben daha cok gencim, sen yaslanınca ben daha ortayaş olucem de : ) o zamannn uzay cagı olur bana da astronot kıyafeti dik bebeğim : ) zencefil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azcık daha küçülsen cebine sokardım seni Kuzucuk :) Aman da aman dikerim sana elbette uzay kostümü de çok yakışır sana haaaaa valla :)

      Sil
  12. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Değişik bir tarz olmuş Şenay hanım hiç aklıma gelmezdi gerçekten çok yaratıcısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bu aralar aklım da fikirler uçuşuyor yakında fikir patlaması yaşatırım size herhalde :) Kumaşı görünce değişik birşeyler uyandı kafamda basit birşey yapmak istemedim hep aynı hep aynı arada değişiklik iyidir :)

      Sil
  14. Ay gitme biryerlere özletme kendini, yorum yazarken başka sayfaya uçtum, bloğunu bozdum sandım : )) bence sen beni böyle burada başıboş bırakma : )) böyle senin gibi yetenekli şeyler beceremem ama bu tür beceriksizliklerde üstüme tanımam, zencexxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yok kuzuuuu senden kötü birşey gelmez meraklanma :) (bozmayı bilerek denediğini bile düşünüyorum ama neyse :) ) Biryere gitmiyom gitmiyom azcık ara sadece o kadar gelcem elbette :)

      Sil
  15. farklı ve güzel bir model. ellerine sağlık.
    kuzunun terliklerine bayıldım:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim
      O ikimizin zaten birlikte giyiyoruz o ayakkabıyı ve benim tüm ayakkabılarımı haha :)

      Sil
  16. aha demek senin ünlü projen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaktı şenay. şimdiden resepsiyon smokinin de hazır. zaten cumhurbaşkanlığına bir kadının aday olduğunu söylüyorlardı meğersem o senmişsin bee !!
    tam ikizler burcusun her tarz giyim var sende kuzum.
    Çok farklı, çok dikkat çekici bir tasarım olmuş ellerine sağlık :)
    cumhurbaşkanı olursan bana da davetiye yollarsın demi özel günlerde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha :) Son kez bakayım dedim senin yorumunu gördüm gülmekten de öldürdün gece gece :) Töpeeee.. Kıs kim söyledi yok aday falan olmadım yeminle haha hepsi uydurma :D ama teklif yok değil :D ısrarla istiyorlar ama daha gencim :D
      Seni de vali yapacaktım unutmadım meraklanma haha :) davetiyenin kralı senin olsun kıssss limuzin göndermeyen nedir (olmayacakya bol keseden sallar gibi oldum herhalde :) )
      Beğenmene sevindim Filizcim sağol :)

      Sil
    2. vali olursam ben de kendime böyle kuyruklu bir smokin yaparım artıkın :) cumhurbaşkanının kuyruklu smokinine frak diyorlarmış. papyon da taktın mı tam frak havası olur :)

      Sil
    3. haha bende dikerim belkim bir papyon neden olmasın :)

      Sil
  17. oohhh msasallah ece cım ıyılesmıs guzel yuzunde gulucukler acmıs..ALLAH soldurmasın hıc ınsallah...sende kuzum ne kadar işinde olsa dıkısten vazgecemeıyosun hala ha :))) hadı ALLAH kolaylık versın gtatlımm..cok şirin olmuşsun bu ceketlede ayrıca ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Serpilcim Amiiiin hep gülsün kuzucuklar inşallahhhh :)
      Beğenmene de sevindim...

      Sil
  18. bundan fazla şaşırtıcı ne olaki :)
    aştın aştın arkdşım :)
    bu nasıl bir tasarım ne düzgün bi dikiş
    ellerine sağlık
    tasarım tamamda daha ziyade nerede giyilebilinirki diye düşündüm
    aklıma şu geldi
    kızının ana okulunda gösteri neyin olursa orada olabilir diye düşündüm :)
    sana çook yakışmış ama
    zaten siyah sana çok yakışıyo senin rengin bu söylemişmiydim daha evvel :)

    kızınıda çekmen iyi olmuş
    arada böyle sevimlilikler görmek iyi geliyo bana :)
    kızın büyüsün anlarsın beni :)
    küçük bir kız görsemde sevsem diyip duruyorum :)

    yeni projelerinide merakla bekliyorum ama türeteyim bişiler

    gelinlik diktin
    nişanlılık dikmezsin zaten :)

    ozaman ne olaki
    deri konusunda bişi olsa zımbalı neyin
    benzer paylaşımında oldu buda olmaz
    hıh buldum
    kanatt
    melek kanadı :)
    bu güler güzel yüze o olur heralde :)

    öptüm kocaman
    senide kızınıda kuşunudaa: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saaaaaağğğğğolasın Zeynebim :) Ne güzel yorum bu böyle doyamadım okumalara :)
      Sen meraklanma ben giyerim bunu heryerde :) Hakikaten giyerim şaka değil bahar aylaarında sokakta gezmeye çıktığımda bile giyerim :) Ama dediğin gibi bir gösteriye ya da akşam dışarı çıktığımda da giyerim her yere gideri var bu ceket smokin karışımının benim için :)
      Senin de dediğin gibi Ecesiz blog olmaz da bu aralar Ece ile ilgili planlarımı durdurdum elbette ama işlerim bitince ilk dikişlerden birkaçı Ece için olacak o da özlemiş birşeyler dikmemi :)
      Yeni projelerime gelince yine kullanışlı birşey düşünüyorum elbette ama daha tam karar da vermedim fakat dönüşüm muhteşem olsa fena olmaz diye düşünüyorum kendi çapımda haha :) Vücut çapım da hatırı sayılır derecede var yani önemli benim çapım :) Bak yoğunluktan böyle saçma şeyler yazmaya başladım haha :) Melek kanadı falan bana olmaz da Ece için neden olmasın iyi fikir kıssss listeme ekleyeyim fikir olarak biryerde kullanırım :)
      Kızımı öptüm kuşumu da öptüm senin adına ben de aldım öpücüklerini canım teşekkürler :)

      Sil
  19. şenay hanım merhabalar, blogunuzu yeni keşfettim. dikiş aşığı biri olarak bütün postlarınızı detaylı olarak 2 günde okudum bitirdim :)) ben de bebeğimden fırsat bulup önümüzdeki ay makinenin başına oturmak istiyorum. hatta burda dergilerini biriktirmeye başlamıştım, arada çıkarıp kalıpların bilmecesini çözmeye çalışıyordum kiiiiii kalıp postlarınızı gördüm.hazine bulmuş gibi sevindim :) bir kalıpla bir sürü şey dikmişsiniz..
    diktiklerinize bayıldım size de çok yakışmış takipteyim ;) kolay gelsin...
    bu.arada pazar dönüşü kumaşları hemen diktiğinizi görüyorum, yıkanmadan dikince sonra sıkıntı olmuyor mu?
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Semra Hanım memnun oldum ve çok da mutlu oldum açıkçası :) Böyle yardımcı olduğumu örnek olduğumu iştah kabarttığımı duyunca çok seviniyorum çünkü :) Evet kalıplarım genelde kıyafetlerim oluyor ve madem benim bedenim değişmiyor tek kalıpla model değiştirerek tüm işleri mantıkla çözebiliyorum burda dergilerinin çok bilinmeyenli denklemleri arasında boğulmak istemiyorum :) Beğenmenize çok sevindim hakikaten. Tüm postlarımı okuduysanız yardımcı olmayı da sevdiğimi görmüşsünüzdür onun için eğer sormak istediğiniz birşey varsa çekinmeyiniz lütfen sadece teknik konularda bilgim yok onu da belirteyim sadece yardımsever bir dikiş sevdalısıyım :)
      Kumaşlar konusunda da şöyle söyleyeyim kumaşların dokularından ve dokuma sıklıklarından artık hangisi çeker hangisi çekmez anlayabiliyorum. Daha çok likralı kumaşlarla dikmişimdir paar dönüşü farkettiyseniz çünkü onlarda çekme veya sarkma olmuyor ama elbette bazı kumaşları mutlaka yıkayıp aklımdakini erteliyorum. Ama dantel likralı kumaşlar falan çekme yapmıyorlar. Bu da kumaşlarla çok uğraşmaktan doğan bir hobi sevdası bilgisi :)

      Sil
  20. yine muhteşemsiniz şenay hanım :) çok uzun zamandır takip ediyorum blogunuzu..sizin diktiklerinizi gördükçe bende dikişe merak saldım..özellikle kendi elbiselerinizi kalıp olarak kullanmanız çok çekici geldi bana..en kısa sürede bi dikiş makinası alıp ögrenmeye başlıcam...kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Dikşe heveslendirdiğim bir kişi daha :) Çok mutlu oldum güzel yorumunuz için, beğenmenize de ayrı sevindim gerçekten Gülden Hanım :)
      Size de Neşeli Dikişler diyelim o zaman bundan sonrası için ne güzel :)

      Sil
  21. offff diyorum ben bu sezon böyle güzel bir deri ceket görmedim! çok beğendim, harika bir model bir de çok güzel kombinleyip çok güzel yakıştırmışsın! bakarken dedim keşke biraz daha foto olsa da bakmaya devam etsem okadar beğendim:)))
    buarada ben sana daha yeni geri dönebilliyorum, yoğunluktan kusura bakma ama üzüldüm bu kadar güzel şeyi kaçırdığıma...
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melislicious teşekkür ederim :) Beğeniler beni hep mutlu etti fakat sizin sarfettiğiniz o güzel sözler bu yoğun ve dikişten uzak kaldığım dönemde çok daha iyi geldi galiba :) Uzun zamandır yorumlarıma bile bakamadım yayınlayıp cevap yazmaya çalışırkken bile acil işim çıkıyor sonra da dönüşü unutuyordum yoksa cevap yazmakta asla gecikmezdim :) 22 Şubattan sonra daha neler neler yapıcam hepbirlikte göreceksiniz. Dikişten bu kadar uzak kalmak bana şevk verdi yemin ederiiiiiiim dikmek istiyoruuuummmmm :)

      Sil
  22. Anne kız harikasınız:)Ece'nin iyi olmasına çok sevindim,projede kolaylıklar Şenay'cığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldenciiiiim kolayladım kolayladım da zaten son haftaya girdik şükür bitsin de ben de azcık uyuyabileyim kendime bakabileyim :) Vitaminlerle ayakta duruyorum inan o kadar sıkı bir çalışma içindeyim. İnsanlar bir projeyi nasıl yetiştireceğini düşünürken ben bir ayda 4 proje çıkardım ve son hafta bütçeleriyle uğraşıyorum :) Ama hepsi içime sindi aklım kalmayacak inşallah geride :) 22 şubata az kaldı çok özledim sizleri blogları bloğumu dikişiiiiiii:)

      Sil
  23. ee bir cee daha beklemekteyim:))

    süpersinis..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ahhh ahh ben de öyle umuyordum bir ceeeeee eeee daha yaparım diyordum ama umduğumdan yoğun bir proje ayı geçiriyorum :) ama 22 şubat bitsiinnnn bakın o zmaan ceeee eeee lere siz :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  24. Bu aralar her şeyi kaçırdığım gibi bu yorumu da kaçırmışım kusura kalmayın :) Bol şans herkese...

    YanıtlaSil
  25. Mutlaka uğrayacağım çok teşekkür ederim çaçaron blog :)

    YanıtlaSil
  26. Denedim şimdi ama blog kaldırıldı dedi neden ki :?

    YanıtlaSil
  27. ah şenay ah şenay geçen bizim antalya birliğin çevre mühendisi geldi atık eğitimi için, şenay dedim içimden pil falan dedi ooo dedim ben onları düzene oturttum bile tapın alındı belgesini sundum şaşırdı antalyada teksiniz dedi şımardım. kağıt atık ambalaj atık dedi büktüm boynumu konteynır dedim şimdi belediyeyle yazışacağız daha öncede bir konteynırımız vardı belediyece sağlanmış hevesle doldurmuştuk içinide atık kağıt alan firma o kadar kağıt için benzin harcayıp gelmem demişti belediye konteynırı alıp gitmişti çöpe dökmek için. sen gibi ciddi davransa herkes vitaminlerle ayakta durduğunu okudum yukarıda tarihe baktım aramıza katılmana dört gün kalmış bekliyoruz burda seni öptüm çok çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet artık döndüm :)
      Bunun dışında haklısın maalesef firmalar çok az miktarda atık için küçük yerlere her zaman gelmiyorlar doğrudur :) İlçe olarak belediyeyle görüşüp bir yerde aktarma merkezi gibi birşey kurup orada biriktirilmeli aslında. Biriktir biriktir çöpe gitsin olmaz :( Üzülüyorum o atıkları düşündükçe hakikaten ama maalesef ilerde anlayacağız kıymetini :)

      Sil
  28. pınar:sni çookk özledik .Hadi artık gel:)

    YanıtlaSil
  29. maşallah cnm ana kız pek şekersiniz...ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  30. aaa dönüşün benim aklımda 20 şubat gibi kalmış nerde bu şenay diyorum 22 şubatmış :( neyse 1 gün kalmış hadi çabuk geeeel bak elbise diktim yorumunu merak ediyorum ona göre :))
    öpüldün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hooooppp hemen geldim sen elbise dikersin de ben işimi bırakıp yorum yazmam mı kızzzz :)

      Sil
  31. Şenaycım ben görmeyeli sen çok güzel şeyler yapmışsın. Bu cekete de bayıldım vallahi, ellerine sağlık canım:=)

    YanıtlaSil
  32. Teşekkürler Neclacım :) Değişik bir ceket olsun istedim deriyle güzel oldu :)

    YanıtlaSil
  33. güzel eleştirecek bişe bulamadım gibi ama ara sırada oturarak poz ver canım hep ayakta resimlerin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha yai anlamıştım aten eleştirmek için girmişsin bloğa Melisacım :) Bak bir saattir senin eleştirel yorumlarına cevap yazıyorum dolana dolana haha :) Eleştirilerin için teşekkür ederim bu arada ve beğenmene ve eleşştirecek birşey bulamamana özellikle çok sevindim bilemezsin :)

      Sil