31 Ekim 2012 Çarşamba

Hediye Gelmiş Yine...

Allahıııım raflarım doldu taştı küçücük evimde yeni raflar çakacak yer de kalmadı hediyelerimi nereye koysam acaba diye düşünmeye başladım şimdiden :) Onun için hediyelerinizin yerlerde sürünmemesi için öncelikli olarak başka blog arkadaşlarını tercih ederseniz daha mantıklı olur herhalde :) Yani ben Yeni rafların siparişini verip yaptırana kadar hahahaha :) Neyse laklakı bırakıp asıl konuya gelirsekkkkkk :)
Sevgili Hayal İğnesi'nden yeni bir hediye aldım. Bu kendisinden ilk fakat aynı ödülden üçüncü alışım oluyor :) Hayal İğnesi'ne çok çok teşekkürlerimi gönderiyorum hediye için :)
Ödülü ben daha önce arkadaşlarıma verdiğim için onları tekrar tekrar rahatsız etmek istemiyorum malumunuz :) Herkese gönülden bu hediyeyi ve tüm hepsini vermeyi  istiyorum... Kabul edenler başım üstüne :)

11 yorum:

  1. eeee şenay şimdi sen ne yaptın ben anlamadım yahuu :)ödülü nasıl alıyon ki :)

    YanıtlaSil
  2. Resmi alıyorsun kopyalıyorsun :) Sonra yeni kayıt oluşturuyorsun :) Hediyeyi sana kim verdiyse teşekkürlerini ve övgülerini sunuyor resmi ekliyor ve sen de hediye etmek istediklerini yazıyorsun en son :) Bu kadar yani :) Ben herkese ettim sana da tabi :)

    YanıtlaSil
  3. hediye ettiklerimi yazmak deyince onların blog linklerini mi yazacam sonra da gidip hediyeniz var mı diyecem o link sahiplerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim ister linklerini yazarsın ister hayal iğnesinin yaptığı gibi isimlerini. Farkedersen hayal iğnesi isimlerimize tıkladığımızda bizim sayfamıza gelmesi için link vermiş isimlerimize. Bende Hayal İğnesi yazılarına tıkladığında onun bloğuna gitmesi için link verdim. Link vermeyi biliyor musun yoksa hemen anlatayım canım :)

      Sil
  4. link vermeyi biloyom canım marifetteki gibi demi :)ama ben mim istemiyom tamammı ahanda buraya yazdım herkes okusun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha :) Bloğunda açık açık belirt sonra sana mim gönderenlere de sayfalarında belirtir bir teşekkür edersin :)

      Sil
  5. şenay ya bu link işi marifetteki gibi değil sağdaki zincir simgesine tıkladım bişey olmadı:(nereden link ekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim BAĞLA yazısına tıklayacaksın. Link ekleme oradan yapılıyor :)

      Sil
  6. çok sağol canım benim :)bende zincir simgesiyle uğraştım boşuna iki saattir :)

    YanıtlaSil
  7. Şenay ödülün var kuzum :) ödül prosedürlerini yapmana gerek yok sadece ödülün var onu bil yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :) Tamam Filizcim teşekkür ederim geçmiş olsun ayrıca :)

      Sil